29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale jo, toto chápu, akorát že původní problém nebyl v tom, zda budeme chodit na výlety každý zvlášť nebo dohromady. A jak "předvést" nějaký z těch názorů, co jsme řešili, už mě teď nenapadá. Jak už je to pár dnů od poslední "diskuze", tak už mi to všechno nějak splývá dohromady.
Není tady
původní problém nebyl v tom, zda budeme chodit na výlety každý zvlášť nebo dohromady
Chtělas příklad... tak jsem použila ten, co byl po ruce.
Není tady
Lunaria napsal(a):
Jessika napsal(a):
Jak to myslíš, rozvést?
Tady na skle jsi jasně popsala, jaký je to manipuátor. Dále jsi napsala, že ti to vlastně ani nevadí.
Takže - máš, čeho si žádáš ...No, to mi přijde poněkud přehnané, hnedka přítele označovat jako manipulátora. Prostě se zajímá o psychologii, snaží se jít do hloubky při poznávání lidí a jejich chování, někdy je to opravdu velice zajímavé. Jen si bohužel neuvědomuje, že někdy některý výklad trochu přežene nebo nemusí mít vždy pravdu...
Inu, třeba není manipulátor. Vycházím jen z tvého popisu
Není tady
Lunaria napsal(a):
Jessika napsal(a):
Jak to myslíš, rozvést?
Tady na skle jsi jasně popsala, jaký je to manipuátor. Dále jsi napsala, že ti to vlastně ani nevadí.
Takže - máš, čeho si žádáš ...No, to mi přijde poněkud přehnané, hnedka přítele označovat jako manipulátora. Prostě se zajímá o psychologii, snaží se jít do hloubky při poznávání lidí a jejich chování, někdy je to opravdu velice zajímavé. Jen si bohužel neuvědomuje, že někdy některý výklad trochu přežene nebo nemusí mít vždy pravdu...
No však říkám: máš přesně to, co potřebuješ
Není tady