29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Měli jsme nedávno debatu na téma-on a ona chtějí jet spolu na dovolenou,chodí spolu,kdo tu dovolenou platí?Oba chodí do práce,takže každý sám za sebe,jak to vidíte?
Není tady
Roseanne napsal(a):
Měli jsme nedávno debatu na téma-on a ona chtějí jet spolu na dovolenou,chodí spolu,kdo tu dovolenou platí?Oba chodí do práce,takže každý sám za sebe,jak to vidíte?
on a ona jsou kdo, jaký mají k sobě vztah?
aha, chodí spolu, to mi uniklo
Upravil(a) aprill (28. 8. 2013 7:28)
Není tady
Kazdy sam za sebe. To je prece normalni. POkud ale jeden z nich vydelava o opravdu hodne vic, tak muze o neco vic platit. Otazka je, kdo plati ostatni vydaje.
Není tady
sahleb napsal(a):
Kazdy sam za sebe. To je prece normalni. POkud ale jeden z nich vydelava o opravdu hodne vic, tak muze o neco vic platit. Otazka je, kdo plati ostatni vydaje.
když jedou půl na půl, tak nechápu proč by jeden měl platit víc jen protože víc vydělává
Není tady
Není tady
když jedou půl na půl, tak nechápu proč by jeden měl platit víc jen protože víc vydělává
Platit víc ne... ale mohlo by bejt milý, kdyby ten/ta "bohatší" třeba druhýho pozval na nějakej výlet, zajímavou akci a podobně třeba proto, že mu chce udělat radost.
Ale jinak bych taky hlasovala pro "každej za svý".
Není tady
helena napsal(a):
Platit víc ne... ale mohlo by bejt milý, kdyby ten/ta "bohatší" třeba druhýho pozval na nějakej výlet, zajímavou akci a podobně třeba proto, že mu chce udělat radost.
Ale jinak bych taky hlasovala pro "každej za svý".
jj, s tím souhlasím, pozve - zaplatí
Není tady
Asi každý svoje, aj keď my sme to skôr praktizovlai tak, že ja som zohnala - lacnejšie - a zaplatila ubytko, on cestu, apod. Keď to bolo približne rovnaké...
Není tady
Jste blbe nebo co? Samozrejme ,ze plati chlap ,sex bude mit na dovci zdarma ,tak je to jasnacka
Není tady
orela napsal(a):
Jste blbe nebo co? Samozrejme ,ze plati chlap ,sex bude mit na dovci zdarma ,tak je to jasnacka
Jasnačka je to vtedy, ak je baba prostitútka alebo zlatokopka. Normálne je ak si náklady aspoň približne rozdelia.
Není tady
sex bude mit na dovci zdarma...
... a když náhodou dáma bude menstruovat, tak holt má pán smůlu stejnou jako kdyby se nepovedlo počasí...
Není tady
helena napsal(a):
sex bude mit na dovci zdarma...
... a když náhodou dáma bude menstruovat, tak holt má pán smůlu stejnou jako kdyby se nepovedlo počasí...http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Presne tak Heleno i kdyz nekdo ma rad i za cervena
Není tady
Já koupila poukazy a dnes už manžel zase platil jídlo, výlety, a tak.......navzájem jsme si koupili dárečky....v důsledku to bylo asi půl na půl - ale rozhodně jsme to nepočítali D
Není tady
Pro mě je normální, že manželé mají společné peníze. Nemyslím si, že by toto vlákno bylo o manželích. To by bylo divné, aby si manželé dělili peníze.
Jedině snad v manželství, které nefunguje.
Upravil(a) Eva. (28. 8. 2013 20:06)
Není tady
Pokud spolu chodí a nemají tudíž společné finance tak ať si dovolenou zaplatí napůl. Pokud se jeden z nich nerozhodne druhého pozvat
Není tady
Eva. napsal(a):
Pro mě je normální, že manželé mají společné peníze. Nemyslím si, že by toto vlákno bylo o manželích. To by bylo divné, aby si manželé dělili peníze.
Jedině snad v manželství, které nefunguje.
Pro mě též nepochopitelné, ale pro spoustu lidí normální. Moje kolegyně mi nedávno vyprávěla, že pojedou na dovolenou pokud ona našetří peníza za sebe e jedno dítě, manžel platí sebe a druhé dítě. á čuměla jako puk vysvětlila mi, že mají finance rozdělené, jasně danéco kdo platí. To vůbec neznám. My máme i teď, kdy je naše manželství pro mnohé nefunkčí finance společné
Není tady
Nemyslím si, že by toto vlákno bylo o manželích.
"a dnes už manžel"
Není tady
Heli, kde čteš dnes už manžel? Nikde to nevidím
Není tady
Jo ták, jaspin asi nepsala, že dnešního dne manžel koupil jídlo a ona (včera) poukazy. Už chápu.
Není tady
Upřesním-ti dva spolu chodí,nebydlí spolu,on vydělává o dost víc než ona,ale jeho názor je,že každý za své.Jel by s ní,ale manželka to není,tak nevidí důvod jí to platit.
Ona by s ním jela taky ráda,ale vyšlo by jí to tak na kapesné.Má dost splátek.Takže asi tak.
Není tady
kde čteš dnes už manžel?
jaspinn, příspěvek 13, dnes 20.03
Upravil(a) helena (28. 8. 2013 20:30)
Není tady
helena napsal(a):
kde čteš dnes už manžel?
jaspinn, příspěvek 13, dnes 20.03
A jooo, já reagovala jen na původní příspěvek, tak jsem nechápala jaký manžel:-)
Není tady
Roseanne napsal(a):
Upřesním-ti dva spolu chodí,nebydlí spolu,on vydělává o dost víc než ona,ale jeho názor je,že každý za své.Jel by s ní,ale manželka to není,tak nevidí důvod jí to platit.
Ona by s ním jela taky ráda,ale vyšlo by jí to tak na kapesné.Má dost splátek.Takže asi tak.
tak mu ona řekne, že na to nemá a buď jí to zaplatí nebo nepojedou
Není tady
manželka to není,tak nevidí důvod jí to platit
Já ho nevidím taky, pokud spolu "jenom" chodí... a na výši výdělku/ů přitom nezáleží.
Chápu, že "Ona by s ním jela taky ráda", ale když "Má dost splátek", pak si holt musí počkat, až nebude nikde dlužná... pokud tedy nesplácí něco za nebo pro něj
tak mu ona řekne, že na to nemá a buď jí to zaplatí nebo nepojedou
Nebo pojedou každej jinam...
Upravil(a) helena (28. 8. 2013 20:32)
Není tady
Roseanne napsal(a):
A důvod s ní chodit, jet s ní na dovolenou...ten vidí?
Není tady