6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
No... myslet si a říkat lze cokoli o čemkoli... i o tom, co není známo... třeba o cizím ivotě.. a jak "zasvěceně".
Ostatně pouhá znalost desatera je platná stejně, jako umění rozdělat oheň třením dvou dřev, kdy je člověk nedovede pouívat.
Ano. A kdy někoho něco zasáhne tak, e to při sebemení příleitosti vytahuje, stálo by za to se alespoň zamyslet nad tím, pročpak ho to tolik zasáhlo.
Kdyby na tom toti nic nebylo, prolo by to kolem něj jako jemný vánek a vůbec by se ho to nedotklo. Tak to toti funguje, pokud máme v sobě danou věc srovnanou.
Upravil(a) Eva. (18. 7. 2014 12:46)
Není tady
Kdyby na tom toti nic nebylo, prolo by to kolem něj jako jemný vánek a vůbec by se ho to nedotklo.
Tak tak... kadej máme svoji patu...
"Nemám tohle ráda.... Protoe já na rozdíl od ní znám. A nejenom desatero.
Není tady
helena napsal(a):
Přesně tak, heleno. Já se, na rozdíl od tebe, netajím tím, e mi ty kecy gymnasión vadí a proto jsem to napsala. Já opět na rozdíl od tebe nemám důvod hlavně sama před sebou si maskovat, kdy mi něco vadí a přiznám (si) to. A přinejmením přemýlím nad tím, proč, co je v tom mého.
Upravil(a) Eva. (18. 7. 2014 13:08)
Není tady
Já se, na rozdíl od tebe, netajím tím, e mi ty kecy gymnasión vadí
Ale mně gym nijak zvlá neirituje... tak čím bych se měla tajit?
Není tady
helena napsal(a):
Já se, na rozdíl od tebe, netajím tím, e mi ty kecy gymnasión vadí
Ale mně gym nijak zvlá neirituje... tak čím bych se měla tajit?
Ale irituji tě já a o tom jsem psala. Budu se opakovat, ale - čti pozorně.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Barča napsal(a):
Kdy tohle napsala, tak je jasné, e zná.Ale jen tomu, kdo zná taky ...
Nu, kdy někdo napíe, e nemá zkuenosti a následně jetě e zná desatero tak trochu, zhruba, tak jsi Mío dost mimo se svou poznámkou. Protoe já na rozdíl od ní znám. A nejenom desatero.
Ale neije podža neho - čie ste na tom zhruba rovnako...
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
Přesně tak, heleno. Já se, na rozdíl od tebe, netajím tím, e mi ty kecy gymnasión vadí a proto jsem to napsala. Já opět na rozdíl od tebe nemám důvod hlavně sama před sebou si maskovat, kdy mi něco vadí a přiznám (si) to. A přinejmením přemýlím nad tím, proč, co je v tom mého.
A prečo nepreskúma ČÍM ti Gymnasión tak strane vadí? lebo zjavne si v týchto pocitoch osamelá? Tak up-up - čo ti to zrkadlí?
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ale jen tomu, kdo zná taky ...Nu, kdy někdo napíe, e nemá zkuenosti a následně jetě e zná desatero tak trochu, zhruba, tak jsi Mídeo dost mimo se svou poznámkou. Protoe já na rozdíl od ní znám. A nejenom desatero.
Ale neije podža neho - čie ste na tom zhruba rovnako...
Neziju, protoe nechci. A co se gymn týká, odkud ty ví, e nezkoumam v sobě, proč?
Není tady
wuti napsal(a):
děti,tím spíe malé,se musí maximálně věnovat dítěti,aby jej nijak nepokodily pokusy v oblasti meditací a duchovna...
Hoku, s malýma děckama má větinou dost fofr, ne abys dělal hokusy pokusy s meditací Zanoří se a jen co se kolem tebe rozprostře blankytné nic, ozve se něco jako"mamíí! Pepa mi sebral míchačku a počůral mi jíí! A toho nechá!"
Není tady
wuti napsal(a):
.Pokud si ale člověk přizná,a uvědomí své nedostatky
Já myslím, e by si měl prvně přiznat a poznat svoje bolesti, strachy a podobně.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
Myslím, e materstvo je jedna z najhlbích vecí a obsahuje prakticky vetko: zázrak ivota, sebaobetovanie, meditácie, koncentráciu, a nesmierne veža lásky. Akékožvek umelé tanečky mi prídu úplne zbytočné...
Tak.
To je pravda.....
Není tady
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
Ad Morálny kódex - treba ho, ale aj tak sa v kadom okamihu treba nanovo, úplne od začiatku rozhodnú, čo je správne a dobré.... ani Desatoro, ani iadne iný kódex nepomôe, lebo ivot je vdy o krok vpredu pred vetkými pravidlami (napr. keď sa dve prikázania z desatora postavia proti sebe - ktorým sa riadi primárne? apod).
Ja nevim, nemam moc zkusenosti s krestanstvim a okolim. Ale rekla bych, ze je treba zacit od prvniho... ty ostatni to prvni pak vysvetlujou... si myslim....
Já bych byla pro morální kodex Bábi Zlopočasné v tom je vechno podstatné. A je to jen jedno pravidlo......
Není tady
lupina montana napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
Ad Morálny kódex - treba ho, ale aj tak sa v kadom okamihu treba nanovo, úplne od začiatku rozhodnú, čo je správne a dobré.... ani Desatoro, ani iadne iný kódex nepomôe, lebo ivot je vdy o krok vpredu pred vetkými pravidlami (napr. keď sa dve prikázania z desatora postavia proti sebe - ktorým sa riadi primárne? apod).
Ja nevim, nemam moc zkusenosti s krestanstvim a okolim. Ale rekla bych, ze je treba zacit od prvniho... ty ostatni to prvni pak vysvetlujou... si myslim....
Já bych byla pro morální kodex Bábi Zlopočasné v tom je vechno podstatné. A je to jen jedno pravidlo......
Tak s něčím takovým rozhodně nemohu souhlasit.
Není tady
Ne, tohle ne
Není tady
Ale irituji tě já
Evo, Evo... vejka tvýho přesvědčení o svý vlastní důleitosti pro zbytek světa překračuje vekerý měřitelný hodnoty.
Jen je smutný, e nemá ádný jiný způsoby, jak si to potvrdit aspoň sama sobě, kdy u to tolik potřebuje...
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
A prečo nepreskúma ČÍM ti Gymnasión tak strane vadí? lebo zjavne si v týchto pocitoch osamelá? Tak up-up - čo ti to zrkadlí?
Není osamělá , mě taky straně vadí, jak tu spamuje ke vemu a přitom o věcech nemá páru, jen bezdue kliká ....Gym s Helou jsou nejosamělejí lidé , které znám.
Vdycky platí, e kdy někdo takhle horlivě celý dny spamuje , je v reálu dávno v řiti . proto ta obrovská závist směrem k Evě.
Není tady
olasik napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Není osamělá , mě taky straně vadí, jak tu spamuje ke vemu a přitom o věcech nemá páru, jen bezdue kliká ....Gym s Helou jsou nejosamělejí lidé , které znám.
Vdycky platí, e kdy někdo takhle horlivě celý dny spamuje , je v reálu dávno v řiti . proto ta obrovská závist směrem k Evě.
Samota a osamění... Olasik, to je kráááásný, moná trochu i romantický téma k zamylení:
je samota zlá?
je osamění smutné?
je samota dehonestující?
bát se samoty, nebo ji vyhledávat?
vadí samota něčemu nebo někomu?
můe samota něco poskytnout?
obsahuje samota v sobě něco pozitivního?
atd., atd.
a co třeba samota a duchovnost...?
Upravil(a) gymnasión (20. 7. 2014 9:00)
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nu, kdy někdo napíe, e nemá zkuenosti a následně jetě e zná desatero tak trochu, zhruba, tak jsi Mídeo dost mimo se svou poznámkou. Protoe já na rozdíl od ní znám. A nejenom desatero.Ale neije podža neho - čie ste na tom zhruba rovnako...
Neziju, protoe nechci. A co se gymn týká, odkud ty ví, e nezkoumam v sobě, proč?
No, pokiaž sa nezverí, tak to akosi nemám odkiaž vedie. Telepatia mi a tak zatiaž nefunguje - nato pánboko stvoril písmenká a internet, aby sme neboli odkázaní na telepatiu.
Není tady
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
Selima napsal(a):
.
Samota a osamění... Olasik, to je kráááásný, moná trochu i romantický téma k zamylení:
je samota zlá?
je osamění smutné?
je samota dehonestující?
bát se samoty, nebo ji vyhledávat?
vadí samota něčemu nebo někomu?
můe samota něco poskytnout?
obsahuje samota v sobě něco pozitivního?
atd., atd.
a co třeba samota a duchovnost...?
Tak samote je samozřejmě krásná a někdy potřebná.
Ale pokud někdo zahání samotu tím, e celý dny chrlí stovky příspěvků na netu , tak to je o tom , e je mu ta samota na obtí a patně jí snáí.
Není tady
Ale to neví, jestli zrovinka zahání samotu třeba je jen víc spojovací důstojník. Já taky chrlím a není to tím, e bych nebyla ráda sama - nebo měla patné vztahy, neměla rodinu, děti, vnoučata, zvířata.....to vechno mám a JETĚ k tomu i chrlení
Já třeba potřebuju být ve spojení, no.
Mně tohle připomíná ty řeči, e "pes nahrazuje člověku blízké" nebo tak něco....tak to taky někdy je - a někdy ne. A kdy to tak je, tak je to někdy dobře....a někdy ne.
Není tady
Ale to neví, jestli zrovinka zahání samotu třeba je jen víc spojovací důstojník. Já taky chrlím a není to tím, e bych nebyla ráda sama - nebo měla patné vztahy, neměla rodinu, děti, vnoučata, zvířata.....to vechno mám a JETĚ k tomu i chrlení
Já třeba potřebuju být ve spojení, no.
Mně tohle připomíná ty řeči, e "pes nahrazuje člověku blízké" nebo tak něco....tak to taky někdy je - a někdy ne. A kdy to tak je, tak je to někdy dobře....a někdy ne.
Já si myslím, e vím.
U mám tak bohatý zkuenosti na netu, e rozeznám, kdy je to volání o pomoc- uznávejte mě, obdivujte mě , protoe reálně jsem v pr a kdy je to jen radost z rozdávání mouder.
Navíc u je ze mě stará čarodějnice s bradavicí na nose a přes komp cítím tu oputěnost a sem.
Není tady
I ze mně?
Není tady
I ze mně?
Z tebe ne , moná troku nespokojenost v určitý oblasti.
Ale ono je to plíivý , na začátku má vechno a jetě k tomu dává moudra na net a ivot je krásnej .
Na konci u je pak ta samota a zbydou jen ti moudra a virtuální pochvaly........a reálně se na nule .
Není tady
olasik napsal(a):
I ze mně?
Ale ono je to plíivý , na začátku má vechno a jetě k tomu dává moudra na net a ivot je krásnej .
Na konci u je pak ta samota a zbydou jen ti moudra a virtuální pochvaly........a reálně se na nule .
Jak jsi dospěla k tomuhle závěru?
Není tady
olasik napsal(a):
I ze mně?
To nevím, jak jsi k tomuhle dola Já to mám opačně, přeorientuj si bradavici
Na konci by MĚLA být samota a usebranost. Navíc předpokládám, e je člověčice unavená ivotem a viruální, jemné, sotva viditelné vztahy mi přijdou jako velice pěkné pro tuto dobu.
Ale tam jetě nejsem, mám v plánu jetě nějakých 33 let, tak doufám, e to klapne
Není tady