Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 2. 9. 2013 20:25

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Manzel se nekoupe

helena napsal(a):

A predstava kolik lidi se dotklo toho koblizku s neumytyma rukama od WC.Teda jestli si ho kupovala v supermarketu.
Jednak je skoro jedno, kdes ho koupila, jednak by člověk nemohl jíst nic, co by si neupekl nebo neuvařil sám z vlastnoručně vyrobenejch surovin...

čím více se snažíme chránit před bakteriemi okolního světa, tím více se z nás stávají "kryplíci" kapitulation

Není tady

#127 2. 9. 2013 20:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

čím více se snažíme chránit před bakteriemi okolního světa...
Zajímavej článek - včetně diskuze wink
http://www.prozeny.cz/magazin/deti-a-ro … ochu-spiny

Upravil(a) helena (2. 9. 2013 20:29)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#128 2. 9. 2013 20:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kriplíci teda s mäkkým, inak súhlasím... umyť sa po veľkej potrebe je fajn a normálne, ale nie všade zvykom, tak by som sa to snažila zaviesť... ale baktérie ma nedesia (mmch, viete kde je najviac baktérií? Na špongiách a handričkách, ktorými sa umýva riad- viac ako na WC, ako kdekoľvek...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#129 2. 9. 2013 20:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Selima napsal(a):

Kriplíci teda s mäkkým, inak súhlasím... umyť sa po veľkej potrebe je fajn a normálne, ale nie všade zvykom, tak by som sa to snažila zaviesť... ale baktérie ma nedesia (mmch, viete kde je najviac baktérií? Na špongiách a handričkách, ktorými sa umýva riad- viac ako na WC, ako kdekoľvek...)

wink
špongiách - drátěnka?

Není tady

#130 2. 9. 2013 20:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Houba?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#131 2. 9. 2013 21:21

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Eva. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Nejenom chlap, ale i ženská by se měli mýt každý den, to je snad základ hygieny každého člověka v 21. století roll a to ani nemluvím o tom, že by se měli oba dva partneři umýt bezprostředně před každým intimním stykem.

Musím to zaklepat na dřevo, ale naštěstí jsem za celý život nenarazila na chlapa, který by měl problém jít se bezprostředně před sexem umýt a na rovinu říkám, že neumytému partnerovi bych sex striktně odmítla. Teplá voda a mýdlo jsou téměř zadarmo, umýt se trvá většinou ani ne pět minut, kdo se nemyje, je nejen čuně, ale svědčí to i o značné neúctě k partnerce/partnerovi usch

a co když se nemáte ani jeden momentálně kde umýt ? tys nikdy neměla sex jinde jako doma ?

Tohle je taky extrém, co píše Kiara. Jestli to takhle vždycky dodržovala, připravila se o spoustu hezkých chvilek. Hygiena a čistota ano, ale nic se nemá přehánět. stolt
Třeba se v přírodě před milováním omyli v potoce big_smile Když už teda neumytému partnerovi sex striktně odmítá. lol A partner ji taky odmítá, když není bezprostředně před UMYTÁ? lol

lollollol Dámy, co si pamatuju, tak posledních pětadvacet let jsem měla pokaždé sex výhradně v domácnosti, kde byla koupelna nadosah. Nudné a trapné, což lollollol ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#132 2. 9. 2013 21:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Tak to bych v zadnym pripade nesexovala.
Co vykládáš? Nedávno jsi psala "nezapomenu na milovani v lese jako nactileta se svym manzelem" a před časem dokonce "v lese v krmelci,v praci na panskym zachodku a lese v zime pri -15"... i když přiznávám, že na tom WC asi voda teče http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Ty brďo, erem, ty máš taky barvitejch zážitků na rozdávání tummenupploltummenupp Ten krmelec bych ještě pochopila, - 15°C v zimě v lese možná taky, ale v práci na pánském záchodku by mě fakt nenapadlo souložit už jenom z toho důvodu, že bych měla strach, že tam na nás někdo přijde a bude z toho ostuda jako hrom tongue

Není tady

#133 2. 9. 2013 21:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

byla jsem pul hodiny pred tim umyta
Teda já si jako čuně nepřipadám... ale kdybych si měla vybrat, tak radši neumytá, než na pánským hajzlíku ve fabrice...

No... když už jste zabrousily na toto téma, tak já bych si radši vybral ten hajzlík, než krmelec při mínus patnácti... to bych ho asi ani nenašel... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#134 2. 9. 2013 22:10

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

byla jsem pul hodiny pred tim umyta
Teda já si jako čuně nepřipadám... ale kdybych si měla vybrat, tak radši neumytá, než na pánským hajzlíku ve fabrice...

No... když už jste zabrousily na toto téma, tak já bych si radši vybral ten hajzlík, než krmelec při mínus patnácti... to bych ho asi ani nenašel... big_smile big_smile big_smile

No, Mikeši, na druhou stranu je v lese u krmelce aspoň nějaká romantika, což se o pánském hajzlíku rozhodně říct nedá big_smile

Není tady

#135 3. 9. 2013 7:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

helena napsal(a):

Tak to bych v zadnym pripade nesexovala.
Co vykládáš? Nedávno jsi psala "nezapomenu na milovani v lese jako nactileta se svym manzelem" a před časem dokonce "v lese v krmelci,v praci na panskym zachodku a lese v zime pri -15"... i když přiznávám, že na tom WC asi voda teče http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Ty brďo, erem, ty máš taky barvitejch zážitků na rozdávání tummenupploltummenupp Ten krmelec bych ještě pochopila, - 15°C v zimě v lese možná taky, ale v práci na pánském záchodku by mě fakt nenapadlo souložit už jenom z toho důvodu, že bych měla strach, že tam na nás někdo přijde a bude z toho ostuda jako hrom tongue

To byli kancelarske zachodky o odpoledni tam nikdo nebyl s kancelarskych.A vedeli jsme,ze tam nikdo nechodi bylo to stranou od dilny i zachodku pro zamestnance.

Upravil(a) eremuruss (3. 9. 2013 7:12)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#136 3. 9. 2013 7:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

já bych si radši vybral ten hajzlík, než krmelec při mínus patnácti... to bych ho asi ani nenašel
Jen si vzpomeň na mládí, kocoure... určitě jsi zažil doby, kdy byl spíš problém ho utajit, než najít... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

na druhou stranu je v lese u krmelce aspoň nějaká romantika
Mňo... někdy i sakra adrenalin http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png... jestli si myslíš, že v přírodě se nemůže stát, "že tam na nás někdo přijde a bude z toho ostuda jako hrom", tak ses nikdy nepotkala se skupinou skautíků při oddílový hře... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#137 3. 9. 2013 7:50

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

lollollol Dámy, co si pamatuju, tak posledních pětadvacet let jsem měla pokaždé sex výhradně v domácnosti, kde byla koupelna nadosah. Nudné a trapné, což lollollol ?!?

Ano big_smile

Upravil(a) Eva. (3. 9. 2013 7:53)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#138 3. 9. 2013 20:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Kiara napsal(a):

Ano big_smile

majkafo, když si to myslíš ... vissla

Není tady

#139 3. 9. 2013 22:45

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Eva. napsal(a):

Kiara napsal(a):

Ano big_smile

já taky , kromě jedné zajímavé příhody v lese smile  a vůbec mi to teda nevadí

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#140 4. 9. 2013 7:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Tys napsala "nudné a trapné", ne já. reta Když máš pocit, že je to nudné a trapné, nu, tak to tak bude. big_smile

Upravil(a) Eva. (4. 9. 2013 7:46)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#141 4. 9. 2013 11:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Eva. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a co když se nemáte ani jeden momentálně kde umýt ? tys nikdy neměla sex jinde jako doma ?

Tohle je taky extrém, co píše Kiara. Jestli to takhle vždycky dodržovala, připravila se o spoustu hezkých chvilek. Hygiena a čistota ano, ale nic se nemá přehánět. stolt
Třeba se v přírodě před milováním omyli v potoce big_smile Když už teda neumytému partnerovi sex striktně odmítá. lol A partner ji taky odmítá, když není bezprostředně před UMYTÁ? lol

že je to nudné a trapné říkáš ty. mě je jedno, kde má kdo sex. když ti to tak vyhovuje, proč ne.
to je normální, že se každýmu líbí něco jinýho.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#142 7. 9. 2013 11:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Eva. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Trápne nie, nudné asi áno... ale každému, čo jeho jest. Ja to rada prestriedam, nemám nič proti bytu s kúpelňou, ale zmena je život.

Brita

Není tady

#143 10. 9. 2013 18:51

Mandragorasa
♥♥-----

Selima napsal(a):

Kiara napsal(a):

Eva. napsal(a):

Trápne nie, nudné asi áno... ale každému, čo jeho jest. Ja to rada prestriedam, nemám nič proti bytu s kúpelňou, ale zmena je život.

Selima: moc dobré! Boh ti môže odpustiť hriechy, ale tvoj nervový sysstém ti ich neodpustí.

Není tady

#144 11. 9. 2013 16:34

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Tak jsem ve dvou sousedních fórech narazil na reklamu na Arginmax pro ženy... ufff - to jsem si oddechl, že se nepropaguje i na tomto vlákně, třeba jako že vzbudí touhu (=potlačí u ženy odpor proti smradlavému partnerovi) ... dumbom ... to už by mi přišlo vážně moc podezřelé! lol

Není tady

#145 11. 9. 2013 19:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jsem ve dvou sousedních fórech narazil na reklamu na...
... tak ji sem flákneš potřetí... taky dobrý http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#146 18. 9. 2013 15:03

pavla.ko
♥------

to je docela drsný, nechápu, jak z takovým chlapem může někdo žít natož s ním mít sex, vlastní muž má být pro ženu přitažlivý a ne aby se z něj pozvracela :-((

Není tady

#147 13. 12. 2013 10:52

Taha
♥♥-----

Zase se nekoupe ,vybodnu se na nej .Nemam kde jit ,co delat?

Není tady

#148 13. 12. 2013 12:35

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

napusť vanu, zavolej ho do koupelny a podtrhni mu nohy..a když už tam bude, tak ho polij šamponem smile
Co ti na to říct jiného.. Pokud ti na něm něco vadí, musíte si o tom promluvit.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#149 13. 12. 2013 13:06

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

laminanonte napsal(a):

napusť vanu, zavolej ho do koupelny a podtrhni mu nohy...

...Do vany kyselinu,pls.,ta smrad odatrani zcela jiste,aj s jeho nositelem... tongue

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#150 13. 12. 2013 21:34

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Taha napsal(a):

Zase se nekoupe ,vybodnu se na nej .Nemam kde jit ,co delat?

Já bych na Tvém místě v první řadě přerušila s partnerem veškeré intimnosti a odstěhovala bych se ze společné ložnice třeba do obýváku na gauč. Nikdo není povinen čuchat nemytého partnera, spát s ním v jedné posteli nebo s ním mít sexuální styk.

Taho, na světě je víc manželek, které bydlí v manželově bytě a teoreticky opravdu nemají kam jít, když jim manželství přestane klapat. To ovšem není důvod k tomu, aby si nechaly od manžela trpně všechno líbit, svoji situaci neřešily a vymlouvaly se na to, že " nemají kam jít". Pamatuj si, že vždycky je kam jít, i kdyby byl první štací po odchodu z manželova bytu azylový dům, nebo lůžko v pokoji v pronajatém bytě. A řeknu Ti jednu věc: kdyby u mě došlo k situaci, že by se můj chlap přestal koupat a smrděl by tak, že bych se po pohlavním styku z jeho smradu pozvracela usch , u mě by v tom okamžiku jako sexuální partner naprosto skončil, už bych se ho víckrát nedotkla ani třímetrovou latí a jen bych koukala, abych od něj byla co nejdřív pryč usch

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí