29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty se svlečeš a jdeš do sprchy?
pořidťe si prkýnko se sprchou, nebo bidet..
Není tady
Ano,svleču se a jdu do sprchy.Bidet bych brala,ale mám málo místa.
Není tady
my máme bidet a je to pohodlné. Dříve jsem to řešila sednutím na okraj vany. Je to pro mně taky automatické, ale myslím si, že to není až tak běžné. Jinak nedostatek místa lze řešit právě tím prkýnkem s tryskou
Není tady
grace napsal(a):
Ano,svleču se a jdu do sprchy.Bidet bych brala,ale mám málo místa.
A co když musíš na velkou tam, kde se nelze osprchovat?
Není tady
laminanonte, taky to řeším okrajem vany.
Není tady
Vždycky mám u sebe vlhčené ubrousky,já mám sprchový kout,tak tam hned skočím,dřepnu si,umyju se a je to,žádná dlouhá procedůra
Není tady
grace napsal(a):
Vždycky mám u sebe vlhčené ubrousky,já mám sprchový kout,tak tam hned skočím,dřepnu si,umyju se a je to,žádná dlouhá procedůra
To je jiná než napsat, že se sprchuješ.
Není tady
Já jsem to chtěla napsat úpo*ně a fakt to vyznělo blbě.Když jsem někde,kde nemůžu skočit do sprchy,použiju vlhčené ubrousky a když jsem doma skočím do té sprchy a tam se umyju normálně vodou a mýdlem :-))No,ale co s tím mým chlapem,jak to zaonačit,aby se taky po velké myl....... :-(
Není tady
jak to zaonačit,aby se taky po velké myl
Nejlíp začít tím, že mu to povíš... když neví, že ti to vadí - "Nevím,jak mu to říct.Je mi to trapné." - tak s tím těžko může něco dělat
Není tady
To je právě to...............nevím,jak mu to říct,aby se neurazil
Není tady
nevím,jak mu to říct,aby se neurazil
Jako to říkáš tady - "jsem tak zvyklá,přijde mi to hygienické a normální" ... proč by se měl urážet? Zvlášť když mu řekneš, že bys potom ještě ráda...
Upravil(a) helena (2. 9. 2013 18:36)
Není tady
nojo,asi to jinak nepůjde,ale je to.............uáááááááááááá !!!! Snad to někdy dokážu.JJ,jen jsem chtěla přispět k původnímu tématu,kdyby se mi chlap memyl vůbec,nebo tak,jak píše zakladatelka vlákna,tak by snad ani nepřekročil práh mého bytu !!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Pokud se s tebou miluje umytý, tak proč tohle řešíš? Ujasni si, jestli chceš, aby se myl před milováním anebo kdykoliv po velké potřebě. Jestli kdykoliv, to je snad jeho věc, nemyslíš?
Upravil(a) Eva. (2. 9. 2013 18:54)
Není tady
Ale to jo,to ať si dělá jak chce,ale my jsme spolu často celý víkend a on je takový tulič a mazlič a rádi se milujeme kdykoliv máme chuť no a proto to řeším,tohle mě jaksi vadí.Jinak mě přítel samozřejmě voní a je čistotný,jak už jsem psala.
Není tady
Eva. napsal(a):
Pokud se s tebou miluje umytý, tak proč tohle řešíš? Ujasni si, jestli chceš, aby se myl před milováním anebo kdykoliv po velké potřebě. Jestli kdykoliv, to je snad jeho věc, nemyslíš?
Já to chápu- i když je jinak umytý tak představa toho právě použitého zadku mi přijde jako 100procentní tlumič vášní.
Není tady
Přesněěěěěěěěěěěěěě,to je ono,když to hodně zlehčím,tak já si vždycky představím ty skákající bakterie,ty příšerky v těch reklamách na čistící přípravky na wc,haha
Není tady
grace, před análním sexem si dáváš klystýr?... Ty .... skákající příšerko
Není tady
grace napsal(a):
Přesněěěěěěěěěěěěěě,to je ono,když to hodně zlehčím,tak já si vždycky představím ty skákající bakterie,ty příšerky v těch reklamách na čistící přípravky na wc,haha
ach jo , já to pořád říkám, ty reklamy nás jednou zabijou
Není tady
Tak teda anální sex by na mě bylo fakt dost silný kafe,to pomyšlení,co všechno je tam uvnitř............jéžiš !!!!!
Není tady
grace napsal(a):
Tak teda anální sex by na mě bylo fakt dost silný kafe,to pomyšlení,co všechno je tam uvnitř............jéžiš !!!!!
Nevíš, o čem mluvíš... A hlavně o co přicházíš.
A kdybys věděla, co máš uvnitř v puse, na rukách...
Není tady
To mi ani neříkej!!!!!!!!!!!!!! Teď mám v puse koblížek :-)
Není tady
grace napsal(a):
To mi ani neříkej!!!!!!!!!!!!!! Teď mám v puse koblížek :-)
doufám, že sis ho řádně vydesinfikovala. těch baktérií co na něm sedělo, fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
Není tady
ale vždyť já to chtěla těma příšerkama jen trochu odlehčit.................ale ok,koblížek byl super i nevydesinfikovaný!!!!!!!!!! Tak hezký večer Vám všem :-)
Není tady
grace napsal(a):
ale vždyť já to chtěla těma příšerkama jen trochu odlehčit.................ale ok,koblížek byl super i nevydesinfikovaný!!!!!!!!!! Tak hezký večer Vám všem :-)
A predstava kolik lidi se dotklo toho koblizku s neumytyma rukama od WC.Teda jestli si ho kupovala v supermarketu.
Není tady
A predstava kolik lidi se dotklo toho koblizku s neumytyma rukama od WC.Teda jestli si ho kupovala v supermarketu.
Jednak je skoro jedno, kdes ho koupila, jednak by člověk nemohl jíst nic, co by si neupekl nebo neuvařil sám z vlastnoručně vyrobenejch surovin...
Není tady