Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 2. 9. 2013 10:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manzel se nekoupe

Tulipánka napsal(a):

Přidám tedy také pro pobavení: když jsme byli malí, taky jsme se koupali jen v sobotu večer. Nejdřív my s bráchou a pak po nás ve stejný vodě táta. Myslím, že to nebylo tak neobvyklé. Ale vzhledem k tomu, kolik stála voda, to byla od lidí pěkná hloupost uvěřit, že tak ušetří.

tak na tomhle naši nešetřili, u nás se koupalo/sprchovalo každý den, někdy i několikrát.
tos byla asi čistotný dítě, já vymetla kde co, chodila domů zmáchaná z potůčku, špinavá, kdybych měla čekat do soboty, to bych se v tý špíně rozpustila ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 2. 9. 2013 10:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

orela napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Hmm, taky jednou říkala jedna známá, že manžel se nechtěl vykoupat a chtěl orál, prý mu penis smrděl jako chcíplá ryba. Ani za prase bych a takovým chlapem nesexovala. Chlap nemá smrdět, má se chovat jako člověk a ne být prase. A prdět u jídla, to je vrchol prasismu.

Nemel nahodou  k tomu jeste tvaroh za rafkem? To znam taky od byvalyho

to jsem si k tomu jídlu teda otevřela téma usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 2. 9. 2013 10:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ziki napsal(a):

Modroočka napsal(a):

orela napsal(a):

Nemel nahodou  k tomu jeste tvaroh za rafkem? To znam taky od byvalyho

lol
Tak to nevím, tak dalece to nepopisovala, to by bylo na poblití. Byl to kámoš mého BM a když k nám někdy přišel na návštěvu  za BM, musela jsem větrat, protože normálně smrděl, podle mě se koupal jednou týdně. Jinak není možný, aby tak smrděl.
Ani BM to nechápal že takhle někdo může být takovej čuňas, přitom to byl inteligentní chlap, ten známej wink proto nás to překvapovalo. Takovej bagón, no.

S mojí neteří chodí na vysokou jedna holka a s tou to vypadá podobně. Mladá, chytrá a lidi se k ní bojí přiblížit, hygiena naprosto minimální v kombinaci s dlouho nošeným oblečením. Spolužačce, která ji slušně upozornila,řekla že ona sama nic necítí a koukala na ní jak blázna. Prostě lidi si na svůj zápach zvyknou a pak už ho nevnímají. Děda měl jeden čas v garsonce tři psy a byl od toho mírně načichlej, ale sám to vůbec necítil, jak v tom byl furt.

to je může ještě přejít, znám dvě holky, který na tom byly stejně, mastný vlasy, smrděly .. dneska jsou to hezký, čistý, vonící ženský, do kterých by nikdo neřekl, že to někdy mohlo být jinak.

Není tady

#79 2. 9. 2013 10:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

Deneb napsal(a):

Máme v práci kolegyni, určitě se meje pravidelně, ale potem smrdí taky....myslím, že u ní je to rozhozenými hormony (sama to necítí, ale je to fest smrad). Je mi jí líto, je to fajn holka.
Chlap by se měl mýt , když už né denně, tak aspoň obden:)

moje kamarádka měla ten samý problém,ale začala se holit v podpaží a je po problému.

to bych řekla, že snad není baba, co se v podpaží neholí .. nepočítám už ty starší ženský, tam na to asi ještě nejsou zvyklý.

Není tady

#80 2. 9. 2013 10:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Deneb napsal(a):

Máme v práci kolegyni, určitě se meje pravidelně, ale potem smrdí taky....myslím, že u ní je to rozhozenými hormony (sama to necítí, ale je to fest smrad). Je mi jí líto, je to fajn holka.

Nejenom chlap, ale i ženská by se měli mýt každý den, to je snad základ hygieny každého člověka v 21. století roll a to ani nemluvím o tom, že by se měli oba dva partneři umýt bezprostředně před každým intimním stykem.

Musím to zaklepat na dřevo, ale naštěstí jsem za celý život nenarazila na chlapa, který by měl problém jít se bezprostředně před sexem umýt a na rovinu říkám, že neumytému partnerovi bych sex striktně odmítla. Teplá voda a mýdlo jsou téměř zadarmo, umýt se trvá většinou ani ne pět minut, kdo se nemyje, je nejen čuně, ale svědčí to i o značné neúctě k partnerce/partnerovi usch

a co když se nemáte ani jeden momentálně kde umýt ? tys nikdy neměla sex jinde jako doma ?

Není tady

#81 2. 9. 2013 10:42

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Deneb napsal(a):

moje kamarádka měla ten samý problém,ale začala se holit v podpaží a je po problému.

to bych řekla, že snad není baba, co se v podpaží neholí .. nepočítám už ty starší ženský, tam na to asi ještě nejsou zvyklý.

Ale jsou takový, bývalé kolegyně mýho muže, potkali jsme ji nedávno u vody, neoholený nohy, neoholený podpaží, inženýrka, inteligentní ženská, mladá, cca 33 let, prý je přírodní.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#82 2. 9. 2013 10:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

dycinky napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Smradlavej chlap, to je hnus, teda, smradlavá ženská taky.
Já se sprchuju i třikrát denně.A máme takovej zvyk se po WC, myslím po velké, i umýt, utřít papírem nestačí. Bez vlhčených ubrousků na cestách nedám ani ránu.
Když se někdo nemyje, to musí být masakr, sex s nemytým člověkem. Ten odér ....... lol

a víš , že to není extra zdravé?

vím, mám dost suchou kůži, kožařka mi řekla, že mám o mezit sprchování a koupání v horké vodě a gynekolog mi akázal používat jakýkoliv prostředky, takže jen čistou vodu. Ale stejně se fakt sprchuju často.
Ale když vezmu, že bych neměla vysušenou kůži, nebudu mít gynekologický potíže a ještě ušetřím za vodu, zvážím, jestli se nestanu lol prasetééééém tummenupp lol big_smile

jen voda ? ani třeba dětský mýdlo, nebo něco vyloženě na intimní hygienu, co nedráždí ?

Není tady

#83 2. 9. 2013 10:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Ale jsou takový, bývalé kolegyně mýho muže, potkali jsme ji nedávno u vody, neoholený nohy, neoholený podpaží, inženýrka, inteligentní ženská, mladá, cca 33 let, prý je přírodní.

tak nohy taky vím, že si ne každá holí, u podpaží si toho člověk vždycky nevšimne, nebo aspoň já na to nekoukám, spíš, že pokud někdo vyloženě zvedne ruce, nebo udělá pohyb, kde to vidíš, tak si všimnu ..
mně to zase něják nepohoršuje, já se holím, ale jestli to dělá někdo jinej je mi vlastně jedno, to je každýho věc ..

Není tady

#84 2. 9. 2013 10:53

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

dycinky napsal(a):

a víš , že to není extra zdravé?

vím, mám dost suchou kůži, kožařka mi řekla, že mám o mezit sprchování a koupání v horké vodě a gynekolog mi akázal používat jakýkoliv prostředky, takže jen čistou vodu. Ale stejně se fakt sprchuju často.
Ale když vezmu, že bych neměla vysušenou kůži, nebudu mít gynekologický potíže a ještě ušetřím za vodu, zvážím, jestli se nestanu lol prasetééééém tummenupp lol big_smile

jen voda ? ani třeba dětský mýdlo, nebo něco vyloženě na intimní hygienu, co nedráždí ?

fakt nic, teď používám ty intimní gely wink

Není tady

#85 2. 9. 2013 10:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prý je přírodní
Máš lidi, kterejm se to líbí...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#86 2. 9. 2013 10:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Nejenom chlap, ale i ženská by se měli mýt každý den, to je snad základ hygieny každého člověka v 21. století roll a to ani nemluvím o tom, že by se měli oba dva partneři umýt bezprostředně před každým intimním stykem.

Musím to zaklepat na dřevo, ale naštěstí jsem za celý život nenarazila na chlapa, který by měl problém jít se bezprostředně před sexem umýt a na rovinu říkám, že neumytému partnerovi bych sex striktně odmítla. Teplá voda a mýdlo jsou téměř zadarmo, umýt se trvá většinou ani ne pět minut, kdo se nemyje, je nejen čuně, ale svědčí to i o značné neúctě k partnerce/partnerovi usch

a co když se nemáte ani jeden momentálně kde umýt ? tys nikdy neměla sex jinde jako doma ?

Tohle je taky extrém, co píše Kiara. Jestli to takhle vždycky dodržovala, připravila se o spoustu hezkých chvilek. Hygiena a čistota ano, ale nic se nemá přehánět. stolt
Třeba se v přírodě před milováním omyli v potoce big_smile Když už teda neumytému partnerovi sex striktně odmítá. lol A partner ji taky odmítá, když není bezprostředně před UMYTÁ? lol

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#87 2. 9. 2013 12:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Deneb napsal(a):

Tak to bych v zadnym pripade nesexovala.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#88 2. 9. 2013 12:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nejsem pro to, milovat se s někým, kdo se několik dní nemyl. Ale myslím si, že ti, co trvají na striktním mytí 5 minut před milováním, se připravují o spoustu krásných chvil, když někde jsme a prostě to tak nějak na nás přijde vzhledem k situaci... smile
Přijde mi to takové umělé od těch, co se milují jedině po té, co se připraví, prostě jako podle plánu, žádné kouzlo okamžiku, žádná spontánnost.

Není tady

#89 2. 9. 2013 12:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Co vykládáš? Nedávno jsi psala "nezapomenu na milovani v lese jako nactileta se svym manzelem" a před časem dokonce "v lese v krmelci,v praci na panskym zachodku a lese v zime pri -15"... i když přiznávám, že na tom WC asi voda teče http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#90 2. 9. 2013 12:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

helena napsal(a):

prý je přírodní

Me je taky uplne jedno. ze se nektera zena neholi.  To je proste jejich vec. Vcera jsem potkala holku pod dvacet, rekla bych a mela meholene nohy v minisukni, takove blond chmyri vsude. Nejsdriv jsem na ni koukala ale fakt jsem si uvedomila, ze proc ne.  Osklivy to nebylo.  My jsme si zvykly na diktat,potazmo teror kontroly, zda se zena holi.  Co je komu do toho?

Upravil(a) sahleb (2. 9. 2013 12:29)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#91 2. 9. 2013 12:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, to jsou ti kecálkové big_smile Nebo trpí sklerózou big_smile

To je reakce na psaní heleny před sahleb.

Upravil(a) Eva. (2. 9. 2013 12:30)

Není tady

#92 2. 9. 2013 12:30

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Co vykládáš? Nedávno jsi psala "nezapomenu na milovani v lese jako nactileta se svym manzelem" a před časem dokonce "v lese v krmelci,v praci na panskym zachodku a lese v zime pri -15"... i když přiznávám, že na tom WC asi voda teče http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Ale nekecam,byla jsem pul hodiny pred tim umyta.Jinak bych nesexovala na tom si trvam.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#93 2. 9. 2013 12:32

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Ale nekecam,byla jsem pul hodiny pred tim umyta.Jinak bych nesexovala na tom si trvam.

lol A což takhle milovat se, to by ses taky nemilovala?
teda erem, až půl hodiny předtím, pak na sobě kalhotky a džíny, minimálně při těch -15, to ses přece už docela dost "ušpinila". To bych nedělala. lol

Není tady

#94 2. 9. 2013 12:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

byla jsem pul hodiny pred tim umyta
Teda já si jako čuně nepřipadám... ale kdybych si měla vybrat, tak radši neumytá, než na pánským hajzlíku ve fabrice...

Není tady

#95 2. 9. 2013 12:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

A což takhle milovat se, to by ses taky nemilovala?

Tehle vete nerozumim.

Není tady

#96 2. 9. 2013 12:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

byla jsem pul hodiny pred tim umyta
Teda já si jako čuně nepřipadám... ale kdybych si měla vybrat, tak radši neumytá, než na pánským hajzlíku ve fabrice...

No,ale bylo to dobrodruzstvi je na co vzpominat. lol

Není tady

#97 2. 9. 2013 12:37

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

A což takhle milovat se, to by ses taky nemilovala?

Tehle vete nerozumim.

To chápu, že nerozumíš. big_smile

Není tady

#98 2. 9. 2013 12:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

prý je přírodní

a vypada to, ze je jich docela dost , hlavne v diskuzich na netu smile , v realu neznam skoro nikoho

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#99 2. 9. 2013 12:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Tohle je taky extrém, co píše Kiara. Jestli to takhle vždycky dodržovala, připravila se o spoustu hezkých chvilek. Hygiena a čistota ano, ale nic se nemá přehánět. stolt
Třeba se v přírodě před milováním omyli v potoce big_smile Když už teda neumytému partnerovi sex striktně odmítá. lol A partner ji taky odmítá, když není bezprostředně před UMYTÁ? lol

Jasně, když "to na nás přijde" wink třeba v lese nebo někde jinde, kde není možnost se před tím umýt, tak jo, ale ne orál, to mi prostě "nejede" a ani mně by nebylo příjemný být neumytá. Neuvolnila bych se při tom.

Není tady

#100 2. 9. 2013 17:18

grace
♥♥-----

Můj přítel je čistotný,sprchuje se v práci i večer,používá antiperspirant atd,ale ráda bych,kdyby si zvykl po velké návštěvě wc umýt si zadek.Nevím,jak mu to říct.Je mi to trapné.Ráno,když se probudíme,jdeme přirozeně na wc,já se po velké vždycky sprchuji,ale přítel ne.Pak si jde ještě lehnout,chce se tulit a mě už to nejde,musím vstát i když se mi ještě nechce a třeba bych se i ráda pomilovala,ale prostě to nejde.Nevím,jestli je to nějaká moje úchylka,ale já jsem tak zvyklá,přijde mi to hygienické a normální.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí