Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 9. 2013 9:20

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manzel se nekoupe

Tulipánka napsal(a):

Jaku napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Erem,
jo, myli jsme si v umyvadle zadek a nohy tongue

No,jestli se tak dřív nešetřilo vodou hlavně v domcích,kde měli vodu ze studny a v ní nebylo moc vody?V paneláku to teda fakt nemělo opodstatnění šetřit vodou,tam bylo po této stránce velmi luxusní bydlení.

Bydleli jsme v řadovce a měli dostatek vody i na zalévání zahradky dumbom

Bydleli jsme v domku a co si pamatuju tak pokud v lete neprselo tak mamka zalevala denne hadici velkou zahradu.Ted zahradu nikdo hadici nezaleva.Tata chyta destovou vodu do sudu a tim rucne zaleva.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#52 1. 9. 2013 10:37

Ziki
♥♥♥♥♥--

Nejenom chlap, ale i ženská by se měli mýt každý den, to je snad základ hygieny každého člověka v 21. století
to mi připomíná.. kdysi jsme byli na zámku Hluboká, a průvodkyně říkala, že bylo obvyklé, že lidé se celí myli tak jednou za tři až pět let..

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#53 1. 9. 2013 10:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ad umývanie: kedysi bolo kúpanie fakt komplikovanejšie a fakt sa až tak nenosilo... Najhorší smrad rrpehlušili voňavky, existovali škrabátka na vši... Ale dnes už je to zjavne inak.
Ad dostatok vody: Preboha, snáď nikto nehovorí, že VŠADE v domoch bol nedostaotk vody a VŠADE v panelákoch dostatok! To bolo od prípadu k prípadu. Keď sme sa presťahovali začiatkom 70. rokov na sídlisko, niekedy vodu vozili v cisternách, lebo netiekla alebo len niekedy. Kto vtedy nebol odma, mal smolíka. Na dedine už bol väčšinou vodovod, ale občas obecný zdroj nestačil, tak bol slabý tlak alebo voda tiež len niekedy... Bolo to určite ako kde (a ako kedy, postupne sa situácia VŠADE zlepšovala).

Upravil(a) Selima (1. 9. 2013 10:55)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 1. 9. 2013 11:02

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

V naší vesnici postavili vodovod teprve v roce 1978, to mi bylo 15 let. Do té doby jsme nosili domů vodu  v kýblech a na koupání ohřívali na kamnech, kde se topilo dřívím. Koupali jsme se jednou týdně, všichni v jedné vodě, jen jsme se pak po vykoupání opláchli čistou vodu. Tak to dělala většina lidí kromě těch, co se koupali ještě méně často. Nebo se jenom myli.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#55 1. 9. 2013 11:18

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Dřív bylo zvykem koupat se jen jednou v týdnu, i když lidi pak už vodu měli. Moje maminka např. to takto dělala celý život, nikdy se nesprchovala, jen koupala ve vaně a byla to "procedůra" - myla si i hlavu a natáčela vlasy na natáčky, dělala si pedikuru a manikuru, bylo to na dlouhé lokte. Přes týden se myla v umyvadle, ráno i večer, zuby, obličej, krk, uši, podpaždí, nohy, rozkrok. Takže nesmrděla, ale "velké" koupání probíhalo jen jednou týdně. Naopak můj tatínek ač z vesnice, kde vodu museli tahat od pumpy, byl šíleně čistotný a sprchoval se denně už od 50. let, kdy se oženil a přistěhoval se k mamince do bytu s vanou a koupelnou a bojlerem na teplou vodu.

Není tady

#56 1. 9. 2013 11:41

Taha
♥♥-----

Zase se muj manzilek o vikendu nechtel koupat .Rekla jsem mu ,ze jestli nevleze do vany tak nebude dnes obed .A ono to funguje ,je uz cely navoneny a cisty .Takze tak .Ale nebavi mne to ,je to jak s malym deckem

Není tady

#57 1. 9. 2013 11:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Taha napsal(a):

Zase se muj manzilek o vikendu nechtel koupat .Rekla jsem mu ,ze jestli nevleze do vany tak nebude dnes obed .A ono to funguje ,je uz cely navoneny a cisty .Takze tak .Ale nebavi mne to ,je to jak s malym deckem

dotaz mimo koupání, kde tvůj manžel pracuje?

Není tady

#58 1. 9. 2013 12:03

Taha
♥♥-----

Stavi leseni ,prave on se casto vymlouva ,ze se sprchuje v praci .Ale ja vim podle cichu , ze to neni pravda .Vim ,ze je unaveny ,ale i v tomto smeru urcite liny

Není tady

#59 1. 9. 2013 12:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Taha napsal(a):

Stavi leseni ,prave on se casto vymlouva ,ze se sprchuje v praci .Ale ja vim podle cichu , ze to neni pravda .Vim ,ze je unaveny ,ale i v tomto smeru urcite liny

to jsem měla na mysli, jestli si nemyslí, že stačí, že se myl v práci.

Není tady

#60 1. 9. 2013 12:07

Taha
♥♥-----

Oni to maji v rodine ,kdyz jsem k nim pred lety prisla  ,tak jsem zirala ,jaka spina tam byla .Rikal taky ,ze se mu to hnusi ,ale ted po letech na to taky dlabe

Není tady

#61 1. 9. 2013 12:32

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ziki napsal(a):

Nejenom chlap, ale i ženská by se měli mýt každý den, to je snad základ hygieny každého člověka v 21. století
to mi připomíná.. kdysi jsme byli na zámku Hluboká, a průvodkyně říkala, že bylo obvyklé, že lidé se celí myli tak jednou za tři až pět let..

No to muselo byt....mad
Nedovedu si predstavit ten sex mezi nima to muselo byt smradu.va

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#62 1. 9. 2013 12:50

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Byli jsme včera s přítelem na vesnické zábavě. Přišel si pro mě na taneček jeden známý, nijak zvlášť se neznáme, ale měl potřebu si se mnou zatančit. Ten chlap tak smrděl, že se mi zvedal žaludek a po pár vteřinách jsem se omluvila, že musím na WC. Fujtajbl. Další tanec už jsem mu odmítla rovnou dopředu

Není tady

#63 1. 9. 2013 13:05

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Taha, vy žijete v zahraničí?

Není tady

#64 2. 9. 2013 6:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Vymením
Jedině za kočku, Sel... ta se meje několikrát denně... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#65 2. 9. 2013 7:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Smradlavej chlap, to je hnus, teda, smradlavá ženská taky.
Já se sprchuju i třikrát denně.
A máme takovej zvyk se po WC, myslím po velké, i umýt, utřít papírem nestačí. Bez vlhčených ubrousků na cestách nedám ani ránu.
Když se někdo nemyje, to musí být masakr, sex s nemytým člověkem. Ten odér ....... lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#66 2. 9. 2013 7:43

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Modroočka napsal(a):

Já se sprchuju i třikrát denně.
A máme takovej zvyk se po WC, myslím po velké, i umýt, utřít papírem nestačí. Bez vlhčených ubrousků na cestách nedám ani ránu.
Když se někdo nemyje, to musí být masakr, sex s nemytým člověkem. Ten odér ....... lol

Ja bez vlhcenych ubrousku nemohu prezit, betu si je i sebou.

A sex s nemtym clovekem si neumim predstavit. K tomu cloveku se nemohu priblizit. Dikybohu to neznam.

Ale nekteri muzi jsou na to hrdi, ze jako spravni chlapi smrtdi. Tomu rikam patologicka identita. A nekdy si rikam, to jsou tak prazdni, ze maji tohle za vzor?

PS. vzpominam si, ze v nasem byte byl i bidet. To se driv pouzivalo. Sedatko se sprskou...nadhera.

Upravil(a) sahleb (2. 9. 2013 7:44)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#67 2. 9. 2013 7:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No jasně, bidet by se hodil, nemáme ho, ale ráda bych, není místo, bohužel. Já mám velkou spotřebu vody, protože jsem schopná se sprchovat furt, nesnáším být upocená, ulepená a smradlavá.

Není tady

#68 2. 9. 2013 7:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to jsou tak prazdni, ze maji tohle za vzor?
Jakej vzor, prosím tě? Čirá lenost...

Není tady

#69 2. 9. 2013 8:03

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Modroočka napsal(a):

No jasně, bidet by se hodil, nemáme ho, ale ráda bych, není místo, bohužel. Já mám velkou spotřebu vody, protože jsem schopná se sprchovat furt, nesnáším být upocená, ulepená a smradlavá.

V Emirátech mají u WC mísy i sprchu, takže se člověk může osprchovat do té mísy. Je  to moc fajn a nezabere to místo navíc.

Není tady

#70 2. 9. 2013 8:26

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#71 2. 9. 2013 8:40

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Já se sprchuju i třikrát denně.A máme takovej zvyk se po WC, myslím po velké, i umýt, utřít papírem nestačí. Bez vlhčených ubrousků na cestách nedám ani ránu.

a víš , že to není extra zdravé?

Není tady

#72 2. 9. 2013 8:53

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tady jsou vidět ty extrémy. Kůži nedělá dobře tak často se sprchovat nebo koupat, to je všeobecně známé, ani není třeba navštívit třeba kožního lékaře.

Bývalá kolegyně měla zánět intimních míst a vyléčila se teprve, když byla týden na dovolené na chaloupce v lese, kde nebyla možnost koupání... smile

Není tady

#73 2. 9. 2013 9:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

dycinky napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Já se sprchuju i třikrát denně.A máme takovej zvyk se po WC, myslím po velké, i umýt, utřít papírem nestačí. Bez vlhčených ubrousků na cestách nedám ani ránu.

a víš , že to není extra zdravé?

vím, mám dost suchou kůži, kožařka mi řekla, že mám o mezit sprchování a koupání v horké vodě a gynekolog mi akázal používat jakýkoliv prostředky, takže jen čistou vodu. Ale stejně se fakt sprchuju často.
Ale když vezmu, že bych neměla vysušenou kůži, nebudu mít gynekologický potíže a ještě ušetřím za vodu, zvážím, jestli se nestanu lol prasetééééém tummenupp lol big_smile

Není tady

#74 2. 9. 2013 9:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

omezit sprchování a koupání v horké vodě
Právě - v horké a dlouhý... rychlý opláchnutí ve vlažný vodě a stará dobrá Indulona až tolik nevadí - doporučeno kožní MUDr.

Není tady

#75 2. 9. 2013 10:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

orela napsal(a):

Ten muj mel zase smladlavy fusky a posrany trenky ,nastesti sel uz do riti...Hajzl

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí