Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 8. 2013 16:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manzel se nekoupe

Hmm, taky jednou říkala jedna známá, že manžel se nechtěl vykoupat a chtěl orál, prý mu penis smrděl jako chcíplá ryba. Ani za prase bych a takovým chlapem nesexovala. Chlap nemá smrdět, má se chovat jako člověk a ne být prase. A prdět u jídla, to je vrchol prasismu.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#27 28. 8. 2013 17:10

orela
Zablokovaný

Modroočka napsal(a):

Hmm, taky jednou říkala jedna známá, že manžel se nechtěl vykoupat a chtěl orál, prý mu penis smrděl jako chcíplá ryba. Ani za prase bych a takovým chlapem nesexovala. Chlap nemá smrdět, má se chovat jako člověk a ne být prase. A prdět u jídla, to je vrchol prasismu.

Nemel nahodou  k tomu jeste tvaroh za rafkem? To znam taky od byvalyho

Není tady

#28 28. 8. 2013 17:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

orela napsal(a):

Modroočka napsal(a):

lol
Tak to nevím, tak dalece to nepopisovala, to by bylo na poblití. Byl to kámoš mého BM a když k nám někdy přišel na návštěvu  za BM, musela jsem větrat, protože normálně smrděl, podle mě se koupal jednou týdně. Jinak není možný, aby tak smrděl.
Ani BM to nechápal že takhle někdo může být takovej čuňas, přitom to byl inteligentní chlap, ten známej wink proto nás to překvapovalo. Takovej bagón, no.

Není tady

#29 28. 8. 2013 17:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Přidám tedy také pro pobavení: když jsme byli malí, taky jsme se koupali jen v sobotu večer. Nejdřív my s bráchou a pak po nás ve stejný vodě táta.

U nás byla taky koupacím dnem sobota big_smile Ale každej jsme měli vlastní vodu, to zase jo...
Někdo nad tím možná kroutí hlavou, ale přestože bydlím v moc hezkém domě v lukrativní čtvrti, tak teprve když mi bylo 14, tak nám tam zavedli ústřední topení a teplou vodu... do tý doby před koupáním musel vždycky táta zatopit v takovým tom lázeňským válci, nebo jak se to jmenovalo...
Nicméně k tématu: I když jsem slyšel hlášku, že "Pořádnej chlap chrápe, pije rum a smrdí" big_smile, tak jednoznačně říkám, že chlap by se mejt určitě měl.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#30 28. 8. 2013 17:56

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Ahoj lidi. Jak to tady tak pročítám, tak taky přidám k dobru jeden případ: Máme tu v bytovém domě jednoho souseda. Bude mu asi tak 60. A ten každého převelice "srdečně" vždy zdraví, ale myslím, že většině lidí s tím jde na nervy.
Ale k věci:
Přestože chodí pěkně oblečený, vždycky strašně smrdí potem. - A to tak hutně, že když třeba vyleze z výtahu, tak já do výtahu po něm nevlezu ani náhodou a jdu raději pěšky...  To bych se musel pozvracet..................................
Teda, jak s ním ta jeho paní vydrží ve stejném bytě, to fakt nechápu!  dumbom  A jak o sebe může tak málo dbát člověk, který se chová tak velice a až ostentativně "společensky", tak už mi rozum vůbec nebere...

Není tady

#31 28. 8. 2013 18:26

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

orela napsal(a):

Ten muj mel zase smladlavy fusky a posrany trenky ,nastesti sel uz do riti...Hajzl

lollollol

TAK to jsem se zase zasmala, jak dlouho ne !

Já taky ! lol

Není tady

#32 28. 8. 2013 18:28

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

orela napsal(a):

Nech ho obrezat a bude po smradu ,neobrezani smrdi strasne

Tak to je rada za všechny peníze lol on se nechce mejt,ale honem poběží se nechat obřezat nebo ho má praštit do hlavy a odvézt ho tam zabaleného v koberci?

Není tady

#33 28. 8. 2013 18:42

orela
Zablokovaný

Ivča K. napsal(a):

orela napsal(a):

Tak to je rada za všechny peníze lol on se nechce mejt,ale honem poběží se nechat obřezat nebo ho má praštit do hlavy a odvézt ho tam zabaleného v koberci?

Kdybys mela nekdy obrezanyho ,tak bys mi dala za pravdu ,devcico .Neni nad obrezany

Není tady

#34 28. 8. 2013 18:51

Ziki
♥♥♥♥♥--

Modroočka napsal(a):

orela napsal(a):

Modroočka napsal(a):

lol
Tak to nevím, tak dalece to nepopisovala, to by bylo na poblití. Byl to kámoš mého BM a když k nám někdy přišel na návštěvu  za BM, musela jsem větrat, protože normálně smrděl, podle mě se koupal jednou týdně. Jinak není možný, aby tak smrděl.
Ani BM to nechápal že takhle někdo může být takovej čuňas, přitom to byl inteligentní chlap, ten známej wink proto nás to překvapovalo. Takovej bagón, no.

S mojí neteří chodí na vysokou jedna holka a s tou to vypadá podobně. Mladá, chytrá a lidi se k ní bojí přiblížit, hygiena naprosto minimální v kombinaci s dlouho nošeným oblečením. Spolužačce, která ji slušně upozornila,řekla že ona sama nic necítí a koukala na ní jak blázna. Prostě lidi si na svůj zápach zvyknou a pak už ho nevnímají. Děda měl jeden čas v garsonce tři psy a byl od toho mírně načichlej, ale sám to vůbec necítil, jak v tom byl furt.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#35 28. 8. 2013 18:54

orela
Zablokovaný

Tak ja mela spoluzacku ,ktera kdyz si myslila ,ze se nikdo nediva ,tak sup dala si ruku do gati a potom si k ni cichala.Vedeli jsme to vsichni ,ale delali jsme ,ze to nevidime.Proste trapas

Není tady

#36 28. 8. 2013 19:02

kostka
♥♥♥♥---

Moje mamka měla spolupracovnici, která hrozně smrděla potem, do její kanceláře se nedalo ani vejít, a když ji na to upozornili, řekla, že potit se je zdravé. Bohužel to bylo na úřadě, kam běžně chodili lidé.

Není tady

#37 28. 8. 2013 19:22

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Ex tvrdil, že správný chlap má smrdět, a když si stáhne předkožku, vyletí moucha. Nebyl takový vždycky, ale postupně se "vypracoval". Prasátko jako vyšité. Teď už naštěstí dělá radost jiné a já mám doma vymydleného muže :-) :-) :-)
Ale taky se myl jenom když chtěl sex, čistil si zuby když šel někam ven, prostě hrůza. Postupně se mi zhnusil, nakonec jsem si ho za jiné věci přestala vážit a po 20 letech se s ním rozloučila :-)

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#38 29. 8. 2013 10:56

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

orela napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

orela napsal(a):

Kdybys mela nekdy obrezanyho ,tak bys mi dala za pravdu ,devcico .Neni nad obrezany

Měla jsem oboje a nemáš pravdu wink

Není tady

#39 29. 8. 2013 22:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, ono je to jedno, lebo ak nie je obrezaný už z minula, tak ho asi ťažko primäješ, aby sa dal kvôli sexu s tebou.... tongue A v týchto končinách to ešte nie je bežné, takže sa ten sexofond dosť scvrkne. big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 30. 8. 2013 7:24

Deneb
♥♥♥----

Máme v práci kolegyni, určitě se meje pravidelně, ale potem smrdí taky....myslím, že u ní je to rozhozenými hormony (sama to necítí, ale je to fest smrad). Je mi jí líto, je to fajn holka.
Chlap by se měl mýt , když už né denně, tak aspoň obden:)

Never mix, never worry...
Láska znamená být v temnotách věrný tomu, co jsme viděli ve světle.

Není tady

#41 30. 8. 2013 7:32

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

To není v obřízce. Ale v chlapovi, jak dbá na hygienu.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#42 30. 8. 2013 9:19

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Deneb napsal(a):

Máme v práci kolegyni, určitě se meje pravidelně, ale potem smrdí taky....myslím, že u ní je to rozhozenými hormony (sama to necítí, ale je to fest smrad). Je mi jí líto, je to fajn holka.

moje kamarádka měla ten samý problém,ale začala se holit v podpaží a je po problému.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#43 30. 8. 2013 13:48

kostka
♥♥♥♥---

Tak mě napadá vlastně mimo toto téma, jak jste na tom s holením podpaží. Příjde mi naprosto přirozené, ale letos na dovolené jsem si všimla kolik pěkných, upravených žen nemá podpaží oholeno. Docela se mi to protiví.

Není tady

#44 30. 8. 2013 14:15

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

kostka napsal(a):

Tak mě napadá vlastně mimo toto téma, jak jste na tom s holením podpaží. Příjde mi naprosto přirozené, ale letos na dovolené jsem si všimla kolik pěkných, upravených žen nemá podpaží oholeno. Docela se mi to protiví.

Holím se od prvních chlupů a již od doby kdy se to zde nedělalo. Několik let jsem naštěstí žádnou ženskou s chlupy neviděla. Brrrr.

Není tady

#45 30. 8. 2013 15:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

smile No a...? Máme ti zahrať tuš? Omdlieť od nadšenia a obdivu? Podľa mňa to je každého vec - teda kým silne neprudí ostatných... A keď nás príroda z nejakého dôvodu urobila dlhosrstých  - aspoň miestami - tak to asi malo nejaký význam. Pôvodné civilizácie vedeli napríkald z osobného pachu vycítiť emócie toho druhého a podľa toho sa zachovať... My už vieme akurát uhádnuť značku parfumu. yikes

Upravil(a) Selima (30. 8. 2013 15:25)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 31. 8. 2013 20:02

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Přidám tedy také pro pobavení: když jsme byli malí, taky jsme se koupali jen v sobotu večer. Nejdřív my s bráchou a pak po nás ve stejný vodě táta. Myslím, že to nebylo tak neobvyklé. Ale vzhledem k tomu, kolik stála voda, to byla od lidí pěkná hloupost uvěřit, že tak ušetří.

A cely tyden jste se nemyli?? va

Erem,
jo, myli jsme si v umyvadle zadek a nohy tongue

No,jestli se tak dřív nešetřilo vodou hlavně v domcích,kde měli vodu ze studny a v ní nebylo moc vody?V paneláku to teda fakt nemělo opodstatnění šetřit vodou,tam bylo po této stránce velmi luxusní bydlení.

Není tady

#47 31. 8. 2013 21:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Deneb napsal(a):

Nejenom chlap, ale i ženská by se měli mýt každý den, to je snad základ hygieny každého člověka v 21. století roll a to ani nemluvím o tom, že by se měli oba dva partneři umýt bezprostředně před každým intimním stykem.

Musím to zaklepat na dřevo, ale naštěstí jsem za celý život nenarazila na chlapa, který by měl problém jít se bezprostředně před sexem umýt a na rovinu říkám, že neumytému partnerovi bych sex striktně odmítla. Teplá voda a mýdlo jsou téměř zadarmo, umýt se trvá většinou ani ne pět minut, kdo se nemyje, je nejen čuně, ale svědčí to i o značné neúctě k partnerce/partnerovi usch

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#48 31. 8. 2013 22:08

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Tedy upřímně řečeno, dámy, mě se často žaludek nezvedá, ale tohle vlákno, to je teda na šavli. usch
Jsem fakt ráda, že se pohybuju mezi normálníma lidma, kteří mají základní hygienické návyky a tohle řešit nemusím.
Snad jedině pokud sdílím na chvíli MHD s bezdomovcem.
Nechápu, jak někdo může TOHLE strpět ve společné domácnosti, resp. společné posteli. hmm
I když je fakt, že všechno nutně chápat taky nemusím.

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#49 1. 9. 2013 8:51

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Jaku napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

A cely tyden jste se nemyli?? va

Erem,

No,jestli se tak dřív nešetřilo vodou hlavně v domcích,kde měli vodu ze studny a v ní nebylo moc vody?V paneláku to teda fakt nemělo opodstatnění šetřit vodou,tam bylo po této stránce velmi luxusní bydlení.

Bydleli jsme v řadovce a měli dostatek vody i na zalévání zahradky dumbom

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#50 1. 9. 2013 9:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Jaku napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Erem,

Bydleli jsme v řadovce a měli dostatek vody i na zalévání zahradky dumbom

Bydleli jsme v domku a co si pamatuju tak pokud v lete neprselo tak mamka zalevala denne hadici velkou zahradu.Ted zahradu nikdo hadici nezaleva.Tata chyta destovou vodu do sudu a tim rucne zaleva.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí