29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
orela napsal(a):
Proc by nechtel,zenska pozna ,zda-li se chlapum libi .Sebevedomi jsem po x let nemela zadne ,proto na tom ted budu pracovat .Muj hnup mi nakecaval,ze muzu byt rada ,ze nekoho takoveho jako je on vubec mam.
a teď ho máš ?
Není tady
orela napsal(a):
Dobry ,ale zustalo to jenom u vinka .Presla mne na nej chut ,blyskala na mne jeho proteza .Nechci ho ani do postele ,musim se poohlidnout po mladsim .Uz mam vyhlednuteho jednoho ucitele v materske skolce ,kde chodi muj syn.Je sice trochu pri tele ,ale smyslnost mu kouka z oci .Vzdycky se mi libil ,ale byla jsem zadana .Je prijemny a s detma to umi taky .
Tak tohle mě fakt rozesmálo
"Vyměkla jsem, ale vlastně na mě blýskala protéza..."
Není tady
Nevime ceho proteza
Není tady
Deneb napsal(a):
já chci vědět, jak to dopadlo...vážně
Vzali sa a žili spolu šťastne až do smrti...
Není tady
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
tak pokud je nefunkcni , tak o co se bude snazit a jak k tomu prijde ta dotycna ??
Grain, když už chceš tohle vážně rozebírat, tak u někoho třeba může mít problém s nefunkčností, u jiné nemusí. Nemyslíš ?
aha , no to se mi prave stalo .... alespon , pry jinde v poho .... radeji bych se nechtela do podobne situace uz dostat
Tak zasa realisticky vzaté - čo má povedať? "Už sa mi nepostavil, ani nepamätám - ani neviem, prečo som dúfal, že s tebou..." ???
Upravil(a) Selima (30. 8. 2013 15:10)
Není tady
Frigo napsal(a):
Ovšem vykládat neuspokojený partnerce, že "pry jinde v poho" - to je skutečně na facku nožem...
to je na inzultaci, aby měl opravdu dobrou výmluvu pro příště
To už je na bobbitovanie...
Upravil(a) Selima (30. 8. 2013 15:12)
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Grain, když už chceš tohle vážně rozebírat, tak u někoho třeba může mít problém s nefunkčností, u jiné nemusí. Nemyslíš ?aha , no to se mi prave stalo .... alespon , pry jinde v poho .... radeji bych se nechtela do podobne situace uz dostat
Tak zasa realisticky vzaté - čo má povedať? "Už sa mi nepostavil, ani nepamätám - ani neviem, prečo som dúfal, že s tebou..." ???
Ja myslim, ze mel proste problem a nechtel ho resit , prasky atd . Jinak to byl uzasnej chlap , snad s nikym jsem si tak nerozumela .
Není tady
Nekoitálne praktiky nič...?
Není tady
Selima napsal(a):
Nekoitálne praktiky nič...?
[bNekoitálne praktiky nič][/b]
to ano , snaha velka ... ja jsem, ale vice na ty koitalni .... tak to nemelo zadny velky smysl
Není tady
Tak v tym przypadku Au, ako je to v tom vtipe...
Není tady
Selima napsal(a):
no... to je vážně sranda .... neviděla jsem ho asi pul roku , ted si na něj díky tématu vzpomenu a dneska se zjeví na netu
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
no... to je vážně sranda .... neviděla jsem ho asi pul roku , ted si na něj díky tématu vzpomenu a dneska se zjeví na netu
síla myšlenky
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
síla myšlenky
asi ano , bohužel funguje jen když to není moc důležité
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
aha , no to se mi prave stalo .... alespon , pry jinde v poho .... radeji bych se nechtela do podobne situace uz dostatTak zasa realisticky vzaté - čo má povedať? "Už sa mi nepostavil, ani nepamätám - ani neviem, prečo som dúfal, že s tebou..." ???
Ja myslim, ze mel proste problem a nechtel ho resit , prasky atd . Jinak to byl uzasnej chlap , snad s nikym jsem si tak nerozumela .
tak a nemohla sis ho nechat jako kamaráda, nebo tak ? když byl takhle fajn, tak co ..
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Grain, když už chceš tohle vážně rozebírat, tak u někoho třeba může mít problém s nefunkčností, u jiné nemusí. Nemyslíš ?aha , no to se mi prave stalo .... alespon , pry jinde v poho .... radeji bych se nechtela do podobne situace uz dostat
to ti fakt řekl ? ??? Nechápu, že vůbec něco takového se v reálném životě může takto rozebírat nebo spíš omlouvat.
Takže pán měl po sezoně a chtěl zjistit, jestli to jinde nebude lepší. Smutné kino.
a co měl říct ? tohle přece muselo být nepříjemný i pro něj a úplně živě si dovedu představit výraz grainne, co ji tady čtu, nedělám si žádný iluze.
Není tady
orela napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
orela napsal(a):
No tak mu je 54 ,ja mu dam poradne podejmit .Jestli bude neschopnej ,tak s nim vyperu ..Mam vztek na chlapy ,tak se na nim vyradim
Hele a co ti tak strašnýho udělali chlapi?
Chlapi mi neudelali nic ,jenom ten jeden .Ta nula ,kterou jsem si pred lety vzala.
tu nulu jsi kdysi předpokládám milovala ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Tak zasa realisticky vzaté - čo má povedať? "Už sa mi nepostavil, ani nepamätám - ani neviem, prečo som dúfal, že s tebou..." ???Ja myslim, ze mel proste problem a nechtel ho resit , prasky atd . Jinak to byl uzasnej chlap , snad s nikym jsem si tak nerozumela .
tak a nemohla sis ho nechat jako kamaráda, nebo tak ? když byl takhle fajn, tak co ..
jj, jsme kamaradi porad , jak jsem psala ,zrovna se ozval a vypada to, ze ke mne stale chova nejake city se zase asi uvidime nekdy na pokec
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
aha , no to se mi prave stalo .... alespon , pry jinde v poho .... radeji bych se nechtela do podobne situace uz dostatto ti fakt řekl ? ??? Nechápu, že vůbec něco takového se v reálném životě může takto rozebírat nebo spíš omlouvat.
Takže pán měl po sezoně a chtěl zjistit, jestli to jinde nebude lepší. Smutné kino.
a co měl říct ? tohle přece muselo být nepříjemný i pro něj a úplně živě si dovedu představit výraz grainne, co ji tady čtu, nedělám si žádný iluze.
tak pro mne to byla prvni a doufam, ze posledni takova zkusenost .... nevim proc, ale u nej jsem si jista, ze to nebylo nic proti mne , ze ten zajem tam byl , coz ukazal v jinem smeru , akorat to proste neslo .... zkouseli jsme to trikrat .
Není tady