|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
l1012 napsal(a):
Ještě bych měl na vás moudré hlavy jednu prosbu.
Jak jsem říkal o těch účtech, tak jsem měl samozřejmě přístup i do podrobných účtů. Manželka si sice heslo změnila, ale na můj mail ta změna také přišla. Jak jí mám naznačit, aby si to heslo v červnu znova změnila, (to už mě totiž ta změna na mail nepřijde), samozřejmě, že to svádí se podívat. A jenom to ubližuje. Pls help!!!!
A co jí to normálně říct ? Copk můžeš za to, že ti to taky přišlo mejlem? To si spíš ona má ošéfovat, aby to chodilo jen jí, ne?
Není tady

lupina montana napsal(a):
No, osm stovek - to lidi přijdou při takovýchhle kalamitách o víc
Staré vzpomínky přestanou bolet, až je přemažou vzpomínky nové, ovšem s tou ztrátou "rodinného krbu" to tě chápu. A stran těch koníčků - něco se najde, však kluci snad nedělají jen sport......já si myslím, že i pro vás je životně důležitá mužská pospolitost, tak jako pro nás ta ženská. Kamarádi jsou prostě kamarádi - nějací se určitě najdou
Třeba tě chytnou zrovna ty kešky, když tě baví turistika, co víš
asi jak pro koho , ja treba zenskou spolecnost vubec nevyhledavam
Není tady
ja treba zenskou spolecnost vubec nevyhledavam
V souvislosti s tím, že ani pánové tě moc nebaví, páč neodpovídají tvejm představám, musíš mít dost nudnej život...
Pak se není co divit, že se věčně přehrabuješ v malichernostech 
Upravil(a) helena (26. 5. 2014 13:39)
Není tady

helena napsal(a):
V souvislosti s tím, že ani pánové tě moc nebaví, páč neodpovídají tvejm představám, musíš mít dost nudnej život...
panove mne docela bavi
mam radeji panskou spolecnost ... nudnej zivot mam , to je fakt
Není tady

helena napsal(a):
jestli povazujes za malichernost , ze ti zadny vztah nevyjde ... tak na to ma asi kazdy jiny nahled
Není tady
jestli povazujes za malichernost , ze ti zadny vztah nevyjde
Mně ne... tobě...
A proč asi?
Ale, to bychom se zas točily v kruhu...
Není tady

Zdravím,
dnes proběhlo stěhování. Vážení přátelé, bydlím, žiju a žít budu. 
Nový byt, nový život, nová budoucnost. 
Není tady

Každý koniec je zároveň nový začiatok.... 
Není tady

Přeji ti hezký život. 
Není tady
Super
Není tady

l1012 napsal(a):
Zdravím,
To teda bylo velmi rychlé.
Není tady

l1012 napsal(a):
Zdravím,
Nový byt? Jaký má zvuk? A jakou ozvěnu..? A čím rezonuje?
Zkusils poslouchat?
Není tady

gymnasión napsal(a):
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Nový byt, nový život, nová budoucnost.Nový byt? Jaký má zvuk? A jakou ozvěnu..? A čím rezonuje?
Zkusils poslouchat?
Co to ma zase byt 
Není tady
Grainne napsal(a):
gymnasión napsal(a):
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Nový byt, nový život, nová budoucnost.Nový byt? Jaký má zvuk? A jakou ozvěnu..? A čím rezonuje?
Zkusils poslouchat?Co to ma zase byt
ach jo...
Není tady
gymnasión napsal(a):
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Zkusils poslouchat?
A čenichat! A co výhled z oken? Dobrý?
Není tady
Spolujezinky, neblbněte ho, chudáka... víte, jaký je takový pouhý stěhování nápor? Kolik má bodů v tabulce stresorů?
Chlapec tvrdí "bydlím, žiju a žít budu" - tak mu to nekažte... 
Není tady
Hodně bodů má, stěhování jedno! A je pravda, že už je přestěhovanej, takže jsme byly s křížkem po funuse
Vidíš Kluku, kdybys to řekl dříve, mohl sis poslechnout a očichat!
Není tady
Vidíš Kluku, kdybys to řekl dříve, mohl sis poslechnout a očichat!
A kdybyys to řekl ještě dřív, třeba by to někdo udělal za tebe 
Není tady

Ne-e.......nevěř jí! To si musí jeden sám.
Není tady
Ne-e.......nevěř jí! To si musí jeden sám.
Inu... když se mu to šikouně podá... 
Ale už budem hodný, ne... abychom předešly pokárání... 
Upravil(a) helena (2. 6. 2014 17:54)
Není tady
Jako míliusky 
Není tady

l1012 napsal(a):
V zásadě jsem chtěl poradit, jak začít opět důvěřovat. Ale bohužel jsme se dostali úúúplně jinam.
Nezbejvá ti nic jinýho, než si chvíli lízat rány. Přičemž je zbytečný pokoušet se najít viníka. Prostě se to stalo. Nic víc, nic míň.
A důvěra? Třeba v "lepší zítřek"... ta prostě začne přicházet tak ňák sama od sebe, tu nemusíš vytesávat do kamene
. Protože Jsi živej a živej a člověk a stejně ti nic jinýho než důvěra nezbejvá
. Věř staré ženě... (No, nemusíš! Radši si ověř, jestli nekecám
)
Upravil(a) gymnasión (3. 6. 2014 16:47)
Není tady
Tak tohle jsem přehlídla a přitom je to hodně důležité; napřed vylízat rány, nechat srůst zlomené srdce a tak - to určitě. Když přijde smutek a otázky, to je dobré si je zodpovědět a smutek si zažít. Ale pokud je dobře, tak si hýčkej to dobře - némlich jako se zlomenou nohou
Bolí to? Tak na to nešlapu.....jde to? Tak se pomalu pokouším rozchodit, dokud nezačne bolet pak odpočnu a zase.
Důvěřovat znovu bych trénovala až pak - ale kdybych se přistihla při nějaké té myšlénečce "všechny ženský stojí za prd" nebo něco v tom smyslu, tak to bych se v duchu rychle plácla přes pacinky....jednak to není pravda a druhak je to přímá cesta do pekel.
Hodně štěstí, Kluku! 
Není tady
taky se přidávám k přání - HODNĚ ŠTĚSTÍ ....... pro Kluka 1012
do nové etapy ......
mmch je to tu poměrně vzácný přírodní úkaz - takový vývoj, v krátké době se zas postavit na nohy ( své vlastní) a JÍT DÁL 
ted se dívám ... tenhle NOVÝ ŽIVOT se vyklubal komplet přesně po 9 měsících ... no není to krásná symbolika 
Upravil(a) gemi (3. 6. 2014 19:39)
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Blahoželám. Držím palec a nech sa Ti darí.
Mňa (nás) čaká odlúčenie v dohľadnej dobe, verím, že to bude fajn.
Není tady