27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
l1012 napsal(a):
Jetě bych měl na vás moudré hlavy jednu prosbu.
Jak jsem říkal o těch účtech, tak jsem měl samozřejmě přístup i do podrobných účtů. Manelka si sice heslo změnila, ale na můj mail ta změna také přila. Jak jí mám naznačit, aby si to heslo v červnu znova změnila, (to u mě toti ta změna na mail nepřijde), samozřejmě, e to svádí se podívat. A jenom to ubliuje. Pls help!!!!
A co jí to normálně říct ? Copk můe za to, e ti to taky přilo mejlem? To si spí ona má oéfovat, aby to chodilo jen jí, ne?
Není tady
lupina montana napsal(a):
No, osm stovek - to lidi přijdou při takovýchhle kalamitách o víc
Staré vzpomínky přestanou bolet, a je přemaou vzpomínky nové, ovem s tou ztrátou "rodinného krbu" to tě chápu. A stran těch koníčků - něco se najde, vak kluci snad nedělají jen sport......já si myslím, e i pro vás je ivotně důleitá muská pospolitost, tak jako pro nás ta enská. Kamarádi jsou prostě kamarádi - nějací se určitě najdou
Třeba tě chytnou zrovna ty keky, kdy tě baví turistika, co ví
asi jak pro koho , ja treba zenskou spolecnost vubec nevyhledavam
Není tady
ja treba zenskou spolecnost vubec nevyhledavam
V souvislosti s tím, e ani pánové tě moc nebaví, páč neodpovídají tvejm představám, musí mít dost nudnej ivot...
Pak se není co divit, e se věčně přehrabuje v malichernostech
Upravil(a) helena (26. 5. 2014 13:39)
Není tady
helena napsal(a):
V souvislosti s tím, e ani pánové tě moc nebaví, páč neodpovídají tvejm představám, musí mít dost nudnej ivot...
panove mne docela bavi mam radeji panskou spolecnost ... nudnej zivot mam , to je fakt
Není tady
helena napsal(a):
jestli povazujes za malichernost , ze ti zadny vztah nevyjde ... tak na to ma asi kazdy jiny nahled
Není tady
jestli povazujes za malichernost , ze ti zadny vztah nevyjde
Mně ne... tobě...
A proč asi?
Ale, to bychom se zas točily v kruhu...
Není tady
Zdravím,
dnes proběhlo stěhování. Váení přátelé, bydlím, iju a ít budu.
Nový byt, nový ivot, nová budoucnost.
Není tady
Přeji ti hezký ivot.
Není tady
Super
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
To teda bylo velmi rychlé.
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Nový byt? Jaký má zvuk? A jakou ozvěnu..? A čím rezonuje?
Zkusils poslouchat?
Není tady
gymnasión napsal(a):
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Nový byt, nový ivot, nová budoucnost.Nový byt? Jaký má zvuk? A jakou ozvěnu..? A čím rezonuje?
Zkusils poslouchat?
Co to ma zase byt
Není tady
Grainne napsal(a):
gymnasión napsal(a):
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Nový byt, nový ivot, nová budoucnost.Nový byt? Jaký má zvuk? A jakou ozvěnu..? A čím rezonuje?
Zkusils poslouchat?Co to ma zase byt
ach jo...
Není tady
gymnasión napsal(a):
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Zkusils poslouchat?
A čenichat! A co výhled z oken? Dobrý?
Není tady
Spolujezinky, neblbněte ho, chudáka... víte, jaký je takový pouhý stěhování nápor? Kolik má bodů v tabulce stresorů?
Chlapec tvrdí "bydlím, iju a ít budu" - tak mu to nekate...
Není tady
Hodně bodů má, stěhování jedno! A je pravda, e u je přestěhovanej, take jsme byly s kříkem po funuse Vidí Kluku, kdybys to řekl dříve, mohl sis poslechnout a očichat!
Není tady
Vidí Kluku, kdybys to řekl dříve, mohl sis poslechnout a očichat!
A kdybyys to řekl jetě dřív, třeba by to někdo udělal za tebe
Není tady
Ne-e.......nevěř jí! To si musí jeden sám.
Není tady
Ne-e.......nevěř jí! To si musí jeden sám.
Inu... kdy se mu to ikouně podá...
Ale u budem hodný, ne... abychom předely pokárání...
Upravil(a) helena (2. 6. 2014 17:54)
Není tady
Jako míliusky
Není tady
l1012 napsal(a):
V zásadě jsem chtěl poradit, jak začít opět důvěřovat. Ale bohuel jsme se dostali úúúplně jinam.
Nezbejvá ti nic jinýho, ne si chvíli lízat rány. Přičem je zbytečný pokouet se najít viníka. Prostě se to stalo. Nic víc, nic míň.
A důvěra? Třeba v "lepí zítřek"... ta prostě začne přicházet tak ňák sama od sebe, tu nemusí vytesávat do kamene . Protoe Jsi ivej a ivej a člověk a stejně ti nic jinýho ne důvěra nezbejvá
. Věř staré eně... (No, nemusí! Radi si ověř, jestli nekecám
)
Upravil(a) gymnasión (3. 6. 2014 16:47)
Není tady
Tak tohle jsem přehlídla a přitom je to hodně důleité; napřed vylízat rány, nechat srůst zlomené srdce a tak - to určitě. Kdy přijde smutek a otázky, to je dobré si je zodpovědět a smutek si zaít. Ale pokud je dobře, tak si hýčkej to dobře - némlich jako se zlomenou nohou Bolí to? Tak na to nelapu.....jde to? Tak se pomalu pokouím rozchodit, dokud nezačne bolet pak odpočnu a zase.
Důvěřovat znovu bych trénovala a pak - ale kdybych se přistihla při nějaké té mylénečce "vechny enský stojí za prd" nebo něco v tom smyslu, tak to bych se v duchu rychle plácla přes pacinky....jednak to není pravda a druhak je to přímá cesta do pekel.
Hodně těstí, Kluku!
Není tady
taky se přidávám k přání - HODNĚ TĚSTÍ ....... pro Kluka 1012 do nové etapy ......
mmch je to tu poměrně vzácný přírodní úkaz - takový vývoj, v krátké době se zas postavit na nohy ( své vlastní) a JÍT DÁL
ted se dívám ... tenhle NOVÝ IVOT se vyklubal komplet přesně po 9 měsících ... no není to krásná symbolika
Upravil(a) gemi (3. 6. 2014 19:39)
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Blahoelám. Drím palec a nech sa Ti darí.
Mňa (nás) čaká odlúčenie v dohžadnej dobe, verím, e to bude fajn.
Není tady