Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 5. 5. 2014 15:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Nevím jak dál

Sakra ty kluku, jak se ti má říkat, když mᚠjen číslo? dumbom No, chtěla jsem jen říct, že ti velice držím palce - mně se moc líbí, jak to všechno bereš. tummenupp Připadᚠmi jako mužskej, jak má být, takže ti přeju, aby se restart povedl.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#177 5. 5. 2014 16:00

l1012
♥♥-----

Už to vypadalo, že jsem se odrazil ode dna.
Dnes v noci zemřel ve spánku můj synovec 27 let. 25.5. by měl narozeniny.
Proč je tem život tak krutej. sad

Upravil(a) l1012 (5. 5. 2014 16:00)

Není tady

#178 5. 5. 2014 18:42

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No to je hrozný. Co se mu stalo?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#179 5. 5. 2014 19:14

l1012
♥♥-----

Nevím, jeho bratr ho našel ráno v posteli. Zemřel ve spánku.

Není tady

#180 6. 5. 2014 0:32

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

l1012 napsal(a):

Nevím, jeho bratr ho našel ráno v posteli. Zemřel ve spánku.

To je tedy nářez... Soustrast... Dobře synovce vyprovoď.

Zpomal.

Není tady

#181 6. 5. 2014 8:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

To je pecka... ale nenechaj sa tým strhnú. Mᚠteraz horšie obdobie, ale po ňom dokázatežne príde lepšie wink - vždy sa to proste strieda. Len vydrža!  stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#182 6. 5. 2014 9:00

l1012
♥♥-----

Zatím je letošní rok jako na houpačce. Nejdřív přišel synovec (bratr zemřelého), že čekají rodinu, potom přišel můj rozchod, pak můj nový byt (opět světlíčko v tunelu) a včera další rána. V červenci mě čeká "oslava" 20tého výročí svatby.
Vím, že musím jít dál, že život nekončí. Ale je toho poslední půlrok už nějak moc. Vím, že mám dvě skvělé dcery, pro které jsem tu. grater

Tento song mám pro něj.
https://www.youtube.com/watch?v=WrQyPHzzfCA

Je to krásná písnička a ještě krásnější text

"Stojím sám v temnotě
Zima mého života přišla tak rychle
Vzpomínky se vracejí do mého dětství
Ke dnům, které si stále připomínám

Oh jak šastný jsem tenkrát byl
Nebyl smutek, nebyla bolest
Procházky skrz zelená pole
Sluneční svit v mých očích

Jsem stále tam všude
Jsem prach ve větru
Jsem hvězda na severní obloze
Nikdy nikde nezůstávám
Jsem vítr ve stromoví
Čekala bys na mě navždy?

Jsem stále tam všude
Jsem prach ve větru
Jsem hvězda na severní obloze
Nikdy nikde nezůstávám
Jsem vítr ve stromoví
Čekala bys na mě navždy?

Čekala bys na mě navždy?

Budeš na mě čekat navždy?"

Upravil(a) l1012 (6. 5. 2014 9:02)

Není tady

#183 7. 5. 2014 16:46

sombrero
♥------

1012: úprimnú sústrasgrater

Aj môj príbeh má pokračovanie... napíšem do "svojho vlákna", ale nie teraz.
Je to tak husté, ako len môže by. Tiež mám pred sebou budúcnos dvoch mojich chlapcov.
Za pár dní napíšem.

Hlavne sa drž!

Není tady

#184 12. 5. 2014 7:09

l1012
♥♥-----

Zdravím,
42 dní po odstěhování, 63 dní od rozhodnutí.
Myslím, že jsem urazil kus cesty. Už se nehroutím, začínám žít, stěhování do bytu se blíží, přestal jsem brát prášky na nervy. A i když se situace mezi mnou a manželkou lehce přiostřila, pořád to zvládáme jako lidé. Nebýt toho neštěstí, tak věřím, že bych byl ještě dál.
Co se týká mé "kamarádky" na netu. Musím říct, že lepšího anděla jsem nemohl potkat. Vytáhla mě z největších sr.ček a to hned 2x. Jak po rozchodu, tak po následující tragédii. A a to mezi náma dopadne jak chce, tak jí za to budu do smrti vděčný. V pátek mě manželka vytočila tak, že jsem sedl do auta a vyrazil za mým andělem (60 km) i když s tím nepočítala. Po počátečním šoku jsme příjemně poklábosili 2 hodiny u kávy a myslím, že jsme si i trošku padly do oka. Tak uvidím, co bude dál. Ale už nejsem ta troska, co jsem byl před měsícem. wink
Díky všem, kteří mě tady podporovali i nadávali. To všechno mně také pomohlo. wink

Upravil(a) l1012 (12. 5. 2014 7:10)

Není tady

#185 12. 5. 2014 14:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak držím päste - už by to (s výkyvmi) malo by len lepšie a lepšie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#186 12. 5. 2014 20:54

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

l1012 napsal(a):

Už to vypadalo, že jsem se odrazil ode dna.
Dnes v noci zemřel ve spánku můj synovec 27 let. 25.5. by měl narozeniny.
Proč je tem život tak krutej. sad

Asi pred 14 dny zemrel uplne stejne bratr jednoho kamarada meho muze. Byl u bratra na navsteve a rano se uz neprobudil. Alespon  i kdz je to pro ostatni strasne smutny, neni  takovy odchod zrovna nehorsi.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#187 26. 5. 2014 9:29

l1012
♥♥-----

Zdravím,
tak opět po delší době jsem tu. To aby jste na mne nezapoměli. smile
V sobotu se stěhuju a jak asi po 10 říkám, tak snad začne nový život. Pevně v to doufám. A slibuji, že se budu snažit. smile
Psychicky jsem na tom docela obstojně. Samozřejmě, že přijdou chvilky, kdy je mi ouzko a opět se vrací ty pocity podrazu, lží a přetvářky, které pořád nemůžu strávit. Ale už se nehroutím, nebrečím, nejím prášky na nervy. Jenom starší dcera zítra dělá ústní maturitu a jelikož věřím, že to dá v pohodě, tak, asi budu na měkko. Musím se trošku pochlubit. Písemné měla všechny za 1. wink Když jsem se to dozvěděl, tak mně tekly slzy. Radostí a zároveň i smutkem, že to nemůžu oslavit s rodinou. A to samé bude zítra.
O manželce a jejím údržbářovi nevím téměř nic. Musím přiznat, že jsou chvilky, kdy mně ještě schází, ale ty jsou už hodně vyjímečné a když přijdou, tak si vzpomenu na všechno co mně provedla a stesk je pryč. Zatím nejhorší je ta samota. Jelikož jsem přišel o všechny kamarády, tak mně zbyla matka, bratrova rodina, ale ta má teď svých starostí dost a těch pár lidiček z práce, kteří jsou sice fajn, ale mají také svoje rodiny a nechci pořád otravovat. hmm
A co se týká mého anděla. Jsme stále v kontaktu. Myslím, že to asi vyšumí a je to asi přirozené. Mám ji pořád rád, možná ještě o trošku víc než dříve, ale počítám se vším.

Není tady

#188 26. 5. 2014 9:54

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

l1012 napsal(a):

Zdravím,
tak opět po delší době jsem tu. To aby jste na mne nezapoměli. smile
V sobotu se stěhuju a jak asi po 10 říkám, tak snad začne nový život. Pevně v to doufám. A slibuji, že se budu snažit. smile
Psychicky jsem na tom docela obstojně. Samozřejmě, že přijdou chvilky, kdy je mi ouzko a opět se vrací ty pocity podrazu, lží a přetvářky, které pořád nemůžu strávit. Ale už se nehroutím, nebrečím, nejím prášky na nervy. Jenom starší dcera zítra dělá ústní maturitu a jelikož věřím, že to dá v pohodě, tak, asi budu na měkko. Musím se trošku pochlubit. Písemné měla všechny za 1. wink Když jsem se to dozvěděl, tak mně tekly slzy. Radostí a zároveň i smutkem, že to nemůžu oslavit s rodinou. A to samé bude zítra.
O manželce a jejím údržbářovi nevím téměř nic. Musím přiznat, že jsou chvilky, kdy mně ještě schází, ale ty jsou už hodně vyjímečné a když přijdou, tak si vzpomenu na všechno co mně provedla a stesk je pryč. Zatím nejhorší je ta samota. Jelikož jsem přišel o všechny kamarády, tak mně zbyla matka, bratrova rodina, ale ta má teď svých starostí dost a těch pár lidiček z práce, kteří jsou sice fajn, ale mají také svoje rodiny a nechci pořád otravovat. hmm
A co se týká mého anděla. Jsme stále v kontaktu. Myslím, že to asi vyšumí a je to asi přirozené. Mám ji pořád rád, možná ještě o trošku víc než dříve, ale počítám se vším.

Vojíne! Pozor! smile
Vyslechni ranní rozkaz:
- Tomu Tvýmu říkám řádně podaný hlášení.
- Gratuluju Tobě a Tvé dceři. Slzy dojetí povoleny, ba žádoucí.
- Samota též žádoucí, to mᚠjako jít po mostě, než budeš mít zase pevnou půdu pod nohama.
- Vyhledat si náročný zájem a vydržet u něj (to Ti dodá taky nové kontakty, sama jsem šla do ročního, dost náročného kurzu)
- Máš-li pomocného anděla, znamená to že na cestě je Tvůj osobní..
Vojíne! Pohov! lol
Rozchod smile
Btw: co mᚠza motorku? smile

Zpomal.

Není tady

#189 26. 5. 2014 10:02

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jak víš, že má motorku? va
Kluku, vyvíjí se to moc pěkně....teď ještě kamarády. Jakto, žes o všechny přišel? Že vy jste měli jen manželčiný, co....tak si honem sežeň nějaký vlastní, nezávislý na tvém vztahu k jakýmkoliv ženským! storstark

Není tady

#190 26. 5. 2014 10:29

l1012
♥♥-----

gymnasión napsal(a):

Vojíne! Pozor! smile
Vyslechni ranní rozkaz:
- Tomu Tvýmu říkám řádně podaný hlášení.
- Gratuluju Tobě a Tvé dceři. Slzy dojetí povoleny, ba žádoucí.
- Samota též žádoucí, to mᚠjako jít po mostě, než budeš mít zase pevnou půdu pod nohama.
- Vyhledat si náročný zájem a vydržet u něj (to Ti dodá taky nové kontakty, sama jsem šla do ročního, dost náročného kurzu)
- Máš-li pomocného anděla, znamená to že na cestě je Tvůj osobní..
Vojíne! Pohov! lol
Rozchod smile
Btw: co mᚠza motorku? smile

Provedu!!!
Motorku jsem opět zrušil. Finance půjdou do bytu. Myslím, že je to lepší investice. wink
Máš-li pomocného anděla, znamená to že na cestě je Tvůj osobní..

Asi jsem pomalejší, co mého? wink

lupina montana napsal(a):

Kluku, vyvíjí se to moc pěkně....teď ještě kamarády. Jakto, žes o všechny přišel? Že vy jste měli jen manželčiný, co....tak si honem sežeň nějaký vlastní, nezávislý na tvém vztahu k jakýmkoliv ženským! storstark

Děkuji. wink Ano, jelikož jsem se přestěhoval po svatbě k manželce do vsi, tak jsem měl přátele pouze odtud. Jelikož je manželka řádnou masáží presvědčila co jsem za šmejda, tak po mém vyhnání z domova přestali na mě reagovat. A to tak, že úplně. A ve městě, kam jsem se vrátil jsem nebyl 22 let, takže veškerý přátelé z mládí jsou pryč. hmm

Není tady

#191 26. 5. 2014 10:36

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

l1012 napsal(a):

Provedu!!!
Motorku jsem opět zrušil. Finance půjdou do bytu. Myslím, že je to lepší investice. ;)
Máš-li pomocného anděla, znamená to že na cestě je Tvůj osobní..
Asi jsem pomalejší, co mého? ;)

... na cestě je Tvůj osobní anděl.
Bajka jsem v podobný situaci taky zrušila... Mám teď kolobrndu a tu nedám :)

Zpomal.

Není tady

#192 26. 5. 2014 10:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

veškerý přátelé z mládí jsou pryč
Počkej... to chceš říct, že ti byli zatrhnuti? Žes směl mít jen ty schválený?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#193 26. 5. 2014 10:54

l1012
♥♥-----

helena napsal(a):

veškerý přátelé z mládí jsou pryč
Počkej... to chceš říct, že ti byli zatrhnuti? Žes směl mít jen ty schválený?

To ne, ale nějak se postupem času vytratili. Někteří odstěhovali, někteří oženili a usadili, někteří i bohužel jsou po smrti.

Není tady

#194 26. 5. 2014 11:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To se stává - ale noví se dají najít i na starší, až stará kolena smile Mám kamaráda, který na nedostatky tohoto druhu nijak zvl᚝ netrpěl, ale kolem šedesátky ho chytly keše a teď má ještě novou skvělou partičku smile
A všichni jsou oženění a usazení, podotýkám! Tedy asi většina - já je neznám, jen ze semtam vyprávění smile

Není tady

#195 26. 5. 2014 11:18

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Taky gratuluju k dceři a držím palce na ústní. A gratuluju valstně i k tomu ostatnímu. Tak, jak psala Graine - samotu teď vidím spíš jako přínos. Srovnᚠsi myšlenky a připravíš se na budoucí vztah.
A přátelé se najdou, neboj. Co nějaký sport ve městě? Zahrát si s chlapama nohec nebo teď bude hezky, tak i na zahrádce u hospůdky se dá hodit řeč.
Ten byt, to je super.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#196 26. 5. 2014 12:52

l1012
♥♥-----

Judyna napsal(a):

Taky gratuluju k dceři a držím palce na ústní. A gratuluju valstně i k tomu ostatnímu. Tak, jak psala Graine - samotu teď vidím spíš jako přínos. Srovnᚠsi myšlenky a připravíš se na budoucí vztah.
A přátelé se najdou, neboj. Co nějaký sport ve městě? Zahrát si s chlapama nohec nebo teď bude hezky, tak i na zahrádce u hospůdky se dá hodit řeč.
Ten byt, to je super.

No vidíš a já tu samotu už moc pozitivně nevnímám, protože mám moc času přemýšlet a patlat se v tom. smile
A co se týká sportu, s tím jsem nikdy nebyl moc kamarád. Mám rád lyžování, tůry, ale kolektivní sporty moc nemusím. Já vím, že je to se mnou těžký. smile
Tuto sobotu jsem sám vyrazil na Modravu. Dal jsem si 14 km procházku a myslel, že vyčistím kedlubnu. ohužel jsem si vybral trasu, kterou jsme chodili s dětma, takže jsem je viděl o každého stromu, u každého šutru. Ze začátku jsem byl na měkko, ale potom to trošku přešlo a já vyrazil. V zásadě to bylo pěkný, ale začátek byl trošku krutý. Jelikož máme sježděnou celou Šumavu a vlastně skoro celou ČR, tak bohužel není moc míst, která by mn něco nepřipomínala. sad
Musím se kousnout a překonat to.
Jak už jsem někde psal. Manželka mně neschází, ale schází mně holky a takový ten "rodinný krb". sad
Ale život jde dál a já budu bojovat, abych znova žil. To mi věřte. styrka

Ještě jsem udělal jednu blbost. Jelikož jsme platili manželky účty za telefon přes můj účet, tak mně chodily i výpisy a varování o přečerpání účtu. Ten si teď už platí sama, ale zapomněl jsem to odhlásit a včera se podíval do mailu, kam to chodí. Do března, než mne vyhnala to byly účty maximálně do 350 Kč. Od dobna to jede 590, 640 a včera mně přišlo varování, že účet už je přečerpán o 500 Kč. Takže už je na 850 Kč. Asi hodně pacientů. smile
Okamžitě jsem to zrušil, takže tento měsíc naposledy a snad už budu odstřihnutý úplně.

Není tady

#197 26. 5. 2014 13:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No, osm stovek - to lidi přijdou při takovýchhle kalamitách o víc wink
Staré vzpomínky přestanou bolet, až je přemažou vzpomínky nové, ovšem s tou ztrátou "rodinného krbu" to tě chápu. A stran těch koníčků - něco se najde, však kluci snad nedělají jen sport......já si myslím, že i pro vás je životně důležitá mužská pospolitost, tak jako pro nás ta ženská. Kamarádi jsou prostě kamarádi - nějací se určitě najdou pussa
Třeba tě chytnou zrovna ty kešky, když tě baví turistika, co víš smile

Není tady

#198 26. 5. 2014 13:15

l1012
♥♥-----

Ještě bych měl na vás moudré hlavy jednu prosbu.
Jak jsem říkal o těch účtech, tak jsem měl samozřejmě přístup i do podrobných účtů. Manželka si sice heslo změnila, ale na můj mail ta změna také přišla. Jak jí mám naznačit, aby si to heslo v červnu znova změnila, (to už mě totiž ta změna na mail nepřijde), samozřejmě, že to svádí se podívat. A jenom to ubližuje. Pls help!!!! kapitulation

Není tady

#199 26. 5. 2014 13:16

l1012
♥♥-----

lupina montana napsal(a):

No, osm stovek - to lidi přijdou při takovýchhle kalamitách o víc wink
Staré vzpomínky přestanou bolet, až je přemažou vzpomínky nové, ovšem s tou ztrátou "rodinného krbu" to tě chápu. A stran těch koníčků - něco se najde, však kluci snad nedělají jen sport......já si myslím, že i pro vás je životně důležitá mužská pospolitost, tak jako pro nás ta ženská. Kamarádi jsou prostě kamarádi - nějací se určitě najdou pussa
Třeba tě chytnou zrovna ty kešky, když tě baví turistika, co víš smile

Tady vůbec nejde o peníze wink

Není tady

#200 26. 5. 2014 13:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jak jí mám naznačit
Nenaznačuj... rovnou řekni, co má udělat. Klidně s dodatkem, že by ses mohl dozvědět něco, co bys nechtěl ani ty ani ona.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí