Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 6. 4. 2014 0:32

l1012
♥♥-----

Re: Nevím jak dál

Ještě se o mě poperte. big_smile Ne, to je sranda. Včera jsem vezl domů dceru a zatím ještě manželka mě pozvala na kafčo. Musím říct, že jsme si asi hodinu povídali a bylo to jako dva kamarádi. Samozřejmě, že chvilkama to bylo trošku emotivní,ale ustáli jsme to a všechno vlastně bylo v pohodě. Už si zvykám a jsem rád, že mám novou "kamarádku". smile

Není tady

#77 6. 4. 2014 14:53

l1012
♥♥-----

Ještě jeden dotázek. Jak dlouho cca trvá doba smíření? Vím, že je to asi u každého individuální, ale alespoň přibližně. Taky už nejsem nejmlaší a nechci zůstat sám.
Ty víkendy jsou špatné. Nemám žádnou vrbu, žádné přátele se kterými bych mohl moje stavy probrat. Někdy si říkám proč jsme se nerozešli ve zlém. Asi by se lépe zapomínalo.

Upravil(a) l1012 (6. 4. 2014 14:54)

Není tady

#78 6. 4. 2014 15:01

mamcamimi
Zablokovaný

Holky, pokud si nevite rady a potrebujete nutne pomoc,poradit tak bych Vam chtela doporucit jednu suprovou kartarku-vedmu,je neuveritelna,byla jsem u vice kartarek a s zadnou jsem nebyla tak spokojena jako tady s touhnou,respektive od teto jedine,se mi vse vyplnilo,ma neco v sobe co me i svym zpusobem desi. A neni ani draha ,oproti ostatnim ´´kartarkam´´Navic dela vyklady i po emailu,ppokud se nekdo nemuze dostavit osobne,jako ja smile Pokud budete chtit,jeji email je : v NEPOVOLENÁ REKLAMA

Upravil(a) Ronja (6. 4. 2014 15:38)

Není tady

#79 6. 4. 2014 15:55

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

l1012 napsal(a):

Ještě jeden dotázek. Jak dlouho cca trvá doba smíření? Vím, že je to asi u každého individuální, ale alespoň přibližně. Taky už nejsem nejmlaší a nechci zůstat sám.
Ty víkendy jsou špatné. Nemám žádnou vrbu, žádné přátele se kterými bych mohl moje stavy probrat. Někdy si říkám proč jsme se nerozešli ve zlém. Asi by se lépe zapomínalo.

Nejdřív si člověk líže rány, je na místě bejt i nešťastnej, to mi připadá správný a zdravý. Taky naštvání není nic špatnýho, dokonce kořeniti sebelítostí se může smile. Ale s mírou, bo nemá cenu přilejvat oleje do ohně...
To děláš tak dlouho, dokud Tě to baví,
protože všechny ty emoce chtíce nechtíce pomalu vyprchávají..
Pak nastane fáze vzdoru formulovaná větou: Já se na to můžu ... vykašlat... tummenupp
Jmenované fáze se pak znovu střídají jako bublinky ve shakeru tak dlouho, než Tě napadne, že lze přestat a začít dělat něco jiného.
Mně se vyplatilo začít chodit do jakýhosi ročního kurzu (stál mě hotovej majlant), kterej mě nutil něčím se zabývat. Aspoň jsem se zabavila. A dodatečně zjišťuju, že byl kurs nesmírně užitečný...

Což samozřejmě není nikterak univerzální postup, jen odlehčený popis zkušenosti.

Zpomal.

Není tady

#80 6. 4. 2014 16:13

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

tezko rict ... ja mela rozvod v pohode, ale dvoumesicni neuspesny vztah jsem neskousla dodnes cca 2 roky

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#81 6. 4. 2014 18:56

Wikina
♥♥♥♥♥--

gymnasión napsal(a):

l1012 napsal(a):

Nejdřív si člověk líže rány, je na místě bejt i nešťastnej, to mi připadá správný a zdravý. Taky naštvání není nic špatnýho, dokonce kořeniti sebelítostí se může smile. Ale s mírou, bo nemá cenu přilejvat oleje do ohně...
To děláš tak dlouho, dokud Tě to baví,
protože všechny ty emoce chtíce nechtíce pomalu vyprchávají..
Pak nastane fáze vzdoru formulovaná větou: Já se na to můžu ... vykašlat... tummenupp
Jmenované fáze se pak znovu střídají jako bublinky ve shakeru tak dlouho, než Tě napadne, že lze přestat a začít dělat něco jiného.
Mně se vyplatilo začít chodit do jakýhosi ročního kurzu (stál mě hotovej majlant), kterej mě nutil něčím se zabývat. Aspoň jsem se zabavila. A dodatečně zjišťuju, že byl kurs nesmírně užitečný...

Což samozřejmě není nikterak univerzální postup, jen odlehčený popis zkušenosti.

Někdo ti řekne 5 let, někdo ti řekne - nikdy - a co z toho. Já si myslím, že to poznáš sám a hlavně, že si sám rozhodneš (můžeš rozhodnout) kdy toho bude dost
Mně pomohla ze všeho vždy práce. Jakákoliv. prostě dělat to, co mě bavi. Položit se do toho. A taky mě začlo (po tom) bavit všechno, co jsem dělala, snažila jsem se soustředit na všechno, co jsem dělala, i třeba na uklízení nádobí z myčky - takovou kravinu. Jakoby jsem všechno začla dělat na max, nic jsem nešidila. Nic neodkládala, jako bych měla nějakého strážce. A bylo to hodně dobrý. Nový život.
Ale už je to bohužel pryč, už jsem zase nesoustředěný, rozlítaný, a líný pomatenec

Příspěvek patří pánovi, omylem je navázán na příspěvek gym.

Upravil(a) Wikina (6. 4. 2014 18:57)

Není tady

#82 6. 4. 2014 19:16

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím, že na trable všeho druhu je velice dobrou terapií práce.

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#83 6. 4. 2014 19:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

l1012 napsal(a):

No.....je to tím kratší, čím víc to opravdu chceš opustit smile ale nedá se to takhle říct. Někdy si člověk naopak potřebuje pořádně prožít všechny fáze, aby se mu nedeponovaly na věčný časy. Nebezpečný to začne být ve chvíli, kdy tě těší se v tom rochnit. To bych zpozorněla. Ale mám kamarádku, která na to má famózní metodu - kdyžtak řekni lol
Já osobně bych sázela spíš na nějaké potěšení, než na práci jako takovou - dělat něco, co tě vysloveně baví.
Ovšem je možný, že tě v tuto chvíli nebaví nic....každopádně by bylo dobré průběžně zkoumat, co by tě mohlo potěšit a tudy se pustit. Jednou se to dostaví.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#84 7. 4. 2014 5:00

l1012
♥♥-----

Musím říct, že můj v celku pohodový stav přechází do deprese. Asi je to přirozené, ale je to moc silný. sad Pořád se snažím něco dělat, ale stále myslím na to co se děje. Teď bydlím sám s matkou, která mě to vůbec neulehčuje. Ona se snaží mě to ulehčit, ale dělá to ještě horší. Vím, že to myslí dobře, jenom to blbě dělá. Připadám si jako 10 letý dítě.
Ta samota je ubíjející. Do toho myšlenky že už zůstanu sám mě nahání hrůzu. Taky už nejsem žádný mlaďas.  Asi je to také přirozené, ale když se to týká mě samotného, tak je to na mašly (obrazně).
Dneska jsem byl v mém bývalém domově ještě něco dořešit. Pak jsme si dali kávu a když jsem odjížděl, tak jsme bulili ja dva blbci. Myslím, že manželce je mě líto, protože vidí jak se trápím (do toho ještě máma), ale neustoupí. Ani jsem jí to nenavrhoval a ani nebudu prosit, dolézat.
Nejvíc mě trápí, že jsem prohrál válku o manželku s 2x rozvedeným člověkem, který ještě další 2 manželství rozvedl (včetně toho mého). Tak snad už našel tu pravou. sad A i když se rozvádíme, tak vždycky si budu přát, aby se měla moje manželka dobře a byla šťastná. To jsem ale blb, viďte? sad

upina montana:
A jakáže to je metoda? kapitulation

Upravil(a) l1012 (7. 4. 2014 5:10)

Není tady

#85 7. 4. 2014 11:26

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

l1012 napsal(a):

Musím říct, že můj v celku pohodový stav přechází do deprese. Asi je to přirozené, ale je to moc silný. sad Pořád se snažím něco dělat, ale stále myslím na to co se děje. Teď bydlím sám s matkou, která mě to vůbec neulehčuje. Ona se snaží mě to ulehčit, ale dělá to ještě horší. Vím, že to myslí dobře, jenom to blbě dělá. Připadám si jako 10 letý dítě.
Ta samota je ubíjející. Do toho myšlenky že už zůstanu sám mě nahání hrůzu. Taky už nejsem žádný mlaďas.  Asi je to také přirozené, ale když se to týká mě samotného, tak je to na mašly (obrazně).
Dneska jsem byl v mém bývalém domově ještě něco dořešit. Pak jsme si dali kávu a když jsem odjížděl, tak jsme bulili ja dva blbci. Myslím, že manželce je mě líto, protože vidí jak se trápím (do toho ještě máma), ale neustoupí. Ani jsem jí to nenavrhoval a ani nebudu prosit, dolézat.
Nejvíc mě trápí, že jsem prohrál válku o manželku s 2x rozvedeným člověkem, který ještě další 2 manželství rozvedl (včetně toho mého). Tak snad už našel tu pravou. sad A i když se rozvádíme, tak vždycky si budu přát, aby se měla moje manželka dobře a byla šťastná. To jsem ale blb, viďte? sad

upina montana:

to je úplně celé špatně-místo aby bulila pro to,že tě ztratila,že tě vlastně miluje,tak bulí pro to,že je jí tě líto.To bohužel vůbec není o lásce dvou rovnoprávných partnerů.

Jinak hloupé ženské s krátkým rozumem letí především na suverény,kteří mají ramena přes celá záda. Nezlob se na mě za tu otevřenost.ale tvá žena je taky taková,bude jen otázkou času,než procitne.

Není tady

#86 7. 4. 2014 11:50

Wikina
♥♥♥♥♥--

l1012 napsal(a):

upina montana:

Jak jsi přišel na to, žes prohrál?
Nejsi blb, tak to vypadá, když má někdo někoho rád

Vím, že si každý prožívá svůj smutek po svém, třeba i slzami, ale - nezlob se, že to řeknu - mně jako ženské brečící chlap moc neimponuje (brečíc v takové submisivní pozici) a pokud by ona "ustoupila" , jak píšeš že neustoupí, pak by s tebou zůstala vlastně ze soucitu, což si řekněme na rovinu, není asi úplně vítězství roll

Ona určitě taky pořád zvažuje, i když už je rozhodnutá vědomě. Zažívá teď něco nového neokoukaného, něco imponujícího a asi s něčím v manželství nebyla spokojena - není spíše tady klíč, máš-li ji stále rád.(a ona tebe)?

Není tady

#87 10. 4. 2014 3:56

l1012
♥♥-----

Wikina napsal(a):

Ona určitě taky pořád zvažuje, i když už je rozhodnutá vědomě. Zažívá teď něco nového neokoukaného, něco imponujícího a asi s něčím v manželství nebyla spokojena - není spíše tady klíč, máš-li ji stále rád.(a ona tebe)?

No, jestli zvažuje, tak o tom pochybuji. Jelikož už s kamarádem plánují letní dovolenou, tak si myslím, že má zváženo.
A další ťafka.
Jak jsem psal o rodinné přítelkyni, která mě velmi pomohla. Tak ta mě pomáhala tak, že veškeré moje SMS přeposílala manželce a radila jí další postup. A zrovna ona jim navrhla tu letní dovolenou. To je síla, co?
A jestli nebyla v manželství s něčím spokojena? Která žena po 20 letech je v manželství se vším spokojena? Určitě nějaká ano, ale myslím, že je to malé procento. Jasně, že nejsem žádný vzor manžela. Mám své chyby, ale v životě jsem jí neuhodil, nechodil po hospodách, za ženskýma. Je mě jasný, že jsem se měl o ni víc zajímat a víc se jí věnovat, ale zase takovej studenej čumák nejsem.
Jak poslední měsíc říká: ty jsi hodný, slušný, galantní, ale jinými slovy jsem jí málo projevoval moji lásku k ní. Nu a pak se objeví ON. Je taky galantní, hodný, slušný a ještě k tomu asi všímavý, milý a já nevím co ještě. A je to. sad

Není tady

#88 10. 4. 2014 8:27

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ach jo. To s tou kamarádkou - to je opravdu svinstvo.
Koukám na hodinu psaní Tvého příspěvku - asi Ti není zrovna nejlíp, viď. Já nevím, jestli má cenu  to dál pitvat - kdo co udělal dobře či špatně. Každý prostě konáme podle svéhu naturelu, v tom lepším případě ještě dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Jenže když ten druhý to má třeba jinak a chyba vlastně nemusí být nikde. Jenom jiné nastavení.
Zkus to vzít jako fakt, takové věci se přece stávají a ne vše se dá vysvětlit či nějak dohledat důvody. Jestli to v sobě neskončíš, těžko se posuneš dál. Na nový vztah je tedy ještě brzy, zkus si najít nějaký koníček nebo sport, kterému se budeš naplno věnovat, mohlo by Ti to pomoct vyrovnat se s tím. Osvobodit se. Pak - pokud budeš chtít - zkusíš nový vztah.
Jsi chlap v nejlepším věku, podle psaní inteligentní, to by bylo, aby nebylo.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#89 10. 4. 2014 9:00

rudolf
♥♥♥♥---

Jak jsi se dozvěděl, že kamarádka sms přeposílala?

Není tady

#90 10. 4. 2014 11:03

vera
♥♥♥♥♥♥-

chce to čas.....získat odstup.....taky mně to mohli říkat a nic to nebylo platné

teď je to strašně bolavé, trápíš se.....máš strach

ale bude líp, věř

Není tady

#91 10. 4. 2014 11:22

Wikina
♥♥♥♥♥--

Jsi chlap v nejlepším věku, podle psaní inteligentní, to by bylo, aby nebylo. [/b] - píše Judyna
nedaří se mi pořád do.pr... vytučnit.
Souhlas
Já si myslím, že nejlepší postup je vzít stav tak jak je, již ho nepitvat, zakázat si naskakující myšlenky - potrestat je třeba 5 klikami - zaměřit veškeré síly psych.i fyzické na nové zájmy, aktivity, práci. Kup si foťák, založ si zahrádku, začni nový sport, nevím co..vrhni se do něčeho co tě baví, ale už se tím problémem těch bab nezaobírej. Nic dobrého ti to nepřinese.
Beru to podle sebe.
A ukočírovat myšlenky fakt jde. Třeba jsem si řekla, jo, budu brečet, ale až od 15.00 do 15.30 hod - vím, že to vypadá směšně, taky jsem se sama tomu kdysi smála, a to mi pomohlo nejví. Pak jsem v těch 15.00 zjistila, že se mi vůbec nechce brečet. Docházelo mi postupně, že prostě nechci aby cokoliv, kdokoliv ovládal moje myšlenky Fakt mi to přišlo násilné a drzé, aby někdo, natož můj bývalý muž, ovládal moje myšlenky a pocity. Trochu v tom byla ješitnost a ego, ale to nevadí. I to mi pomohlo. Prvně jsem se snažila nasadit masku pohody, ale pak jsem postupně zjistila, že už se nepřemáhám, že jsem se svou novou rolí splynula. Dala jsem se tenkrát na studia (asi v 28)- dálkově, a to mě pohltilo, otevřely se nové možnosti a dnes, po letech, mi to období přijde jako odrazový můstek k pořádnému životu. A to jsem nijak netrpěla v manželství, ani psych., ani fyzicky, ani finančně, natož společensky..jen jsem žila život jako něčí přívěsek, braný zejména do společnosti a nevěděla jsem, že mě to pomalu a tiše likviduje.

A jak jsem psala, že tvá bm stále zvažuje, tak si to doopravdy myslím. Myslím, že jsem se nikdy neubráníla srovnávání (i když bych asi neměla) chlapů. Ona třeba v té vědomé rovině se již rozhodla, ale i u nového vztahu přijdou mráčky a to podvědomé (možná i vědomé) srovnání. A at to vezmu z jakéhokoliv konce, nejvýhodnější, nejrozumější, nej.. .pro tebe - je vzít to chlapsky, s nadhledem, rozumně, neukřivděně. V této pozici získáš nejvíc bodů. I mně řekl později bm, že lituje, že ..blabla. Chodil se za mnou ujištovat, že vlastně není tak špatný, že se vlastně nic nestalo..big_smile vtipné že... a já to ani moc neposlouchala, vedla jsem si svoji, (trošku sviňácky- uznávám) jsem mu nadšeně povídala co dělam, a jak je to supr, kde jsem byla, že už mám auto....(já - ta nesamostatná loutka kterou musili pořád vozit!!). A pán odcházel docela zklamaný, ale já ho už nechtěla.

Není tady

#92 10. 4. 2014 13:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Áno, tiež odporúčam už sa k tomu nevracať a radšej sa venovať niečomu inému, pozitívnemu... Mňa zachránila po rozchode (dosť drsnom, navyše po 10 rokoch vzťahu - ale my sme zasa mali vzťahové problémy, nie že nie) nová, zaujímavá a náročná práca, plus som sa vrhla na ezoteriku , ktorou ON pohŕdal... a začal sa mi nový, iný život. takže keď sa chcel po cca poldruha roku vrátiť, už som tiež nemala záujem. wink Nie z trucu, ale preto, že sa mi nechcelo do starých topánok, lebo by ma už tlačili.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#93 11. 4. 2014 0:06

l1012
♥♥-----

Díky, díky, díky. Ani netušíte, jak mě pomáháte. Opravdu. Vždycky mě vlijete novou krev do žil.

Judina:
Mám noční, tak proto ten čas wink , V nejlepších letech a inteligentní? Jak víš, kolik mě je? Já už to tady někdy psal? smile To teda děkuji. wink  Je pravda, že se momentálně chvilkama cítím, že už mě připravují máry a všechno končí, ale snad bude líp. Samozřejmě, že přemýšlím do budoucna o nějakém vztahu, ale pořád si říkám co asi tak najdu v mém věku? Já vím dumbom

Rudolf:
Holčina se podřekla  nu a pak už to musela vysypat. hmm

vera:
Všichni to říkají, tak to bude asi opravdu pravda.

Wikina:
Ty jo trestat se 5 klikama? Tak to bych zatím nic jinýho nedělal a už bych vypadal jako Marin Maxa. Možná trochu líp. Výšku na to mám. tongue  Tu masku taky nasazuju, protože pracuju v kolektivu 7 lidí, kteří ví co teď prožívám a kdyby mě viděli truchlit, tak se budou snažit mě pomoci a to je většinou u mě kontraproduktivní. A občas už té masce i věřím, ale zatím jenom občas.

Našel jsem stránku, kterou si i několikrát denně přečtu. Možná se mi budete smát, ale mě to pomáhá.
http://www.krcmic.cz/proc-rozchod-se-ze … no-prezit/
Jelikož u pc sedím skoro celý den (pracovně), tak když jdou na mě zase ty debilní myšlenky, vzpomínky a jiné mraky, tak "nalistuju" a občas mě to pomůže.

Upravil(a) l1012 (11. 4. 2014 0:22)

Není tady

#94 11. 4. 2014 9:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

Díky, díky, díky. Ani netušíte, jak mě pomáháte. Opravdu. Vždycky mě vlijete novou krev do žil.

Judina:
Mám noční, tak proto ten čas wink , V nejlepších letech a inteligentní? Jak víš, kolik mě je? Já už to tady někdy psal? smile To teda děkuji. wink  Je pravda, že se momentálně chvilkama cítím, že už mě připravují máry a všechno končí, ale snad bude líp. Samozřejmě, že přemýšlím do budoucna o nějakém vztahu, ale pořád si říkám co asi tak najdu v mém věku? Já vím dumbom

Rudolf:
Holčina se podřekla  nu a pak už to musela vysypat. hmm

vera:
Všichni to říkají, tak to bude asi opravdu pravda.

Wikina:
Ty jo trestat se 5 klikama? Tak to bych zatím nic jinýho nedělal a už bych vypadal jako Marin Maxa. Možná trochu líp. Výšku na to mám. tongue  Tu masku taky nasazuju, protože pracuju v kolektivu 7 lidí, kteří ví co teď prožívám a kdyby mě viděli truchlit, tak se budou snažit mě pomoci a to je většinou u mě kontraproduktivní. A občas už té masce i věřím, ale zatím jenom občas.

Našel jsem stránku, kterou si i několikrát denně přečtu. Možná se mi budete smát, ale mě to pomáhá.
http://www.krcmic.cz/proc-rozchod-se-ze … no-prezit/
Jelikož u pc sedím skoro celý den (pracovně), tak když jdou na mě zase ty debilní myšlenky, vzpomínky a jiné mraky, tak "nalistuju" a občas mě to pomůže.

mne to take hodne pomohlo ... clanky a diskuze ... clovek se pak neciti tak sam

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#95 12. 4. 2014 16:13

l1012
♥♥-----

Teď jsem se s hrůzou dočetl, že detoxikace ze vztahu trvá cca 1/2 doby trvání vztahu. To budu čekat 10 let, než úplně zapomenu???? sad  Tak to jsem pěkně v pr....smile
Jak to bylo u vás po rozchodu? kapitulation wink

Upravil(a) l1012 (12. 4. 2014 16:14)

Není tady

#96 12. 4. 2014 16:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

Teď jsem se s hrůzou dočetl, že detoxikace ze vztahu trvá cca 1/2 doby trvání vztahu. To budu čekat 10 let, než úplně zapomenu???? sad  Tak to jsem pěkně v pr....smile

Tak pod tohle se muzu podepsat u me to opravdu tak bylo.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#97 12. 4. 2014 19:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Judina:
Mám noční, tak proto ten čas wink , V nejlepších letech a inteligentní? Jak víš, kolik mě je? Já už to tady někdy psal?

No, nepsal jsi to, ale zmínil ses, že jsi myslím 19 let ženatý, tak si říkám, že je Ti něco přes 40. A to je dobré,  ne?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#98 12. 4. 2014 19:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

U mě ta detoxikace trvala ještě dýl než polovinu. Ale já byla vdná jen 3 roky smile
Ale teď vážně - každý to má jinak. Záleží na Tobě.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#99 13. 4. 2014 10:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

l1012 napsal(a):

Dva roky po 10ročnom vzťahu, ale ja som taká zachladená... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#100 13. 4. 2014 10:32

vera
♥♥♥♥♥♥-

mně nejvíc pomohlo......zaměstnat se....najednou jsem si mohla splnit svůj sen.........cestovat
vrhla jsem se na levné cestování.......nekomerční cestování.....jak se tomu říká, či co
hledat info, příprava cesty, zpracovávání zážitků.......atd., dávání si do těla........procestovala jsem busem celé Turecko, Albánii, Ukrajinu aj............pod stanem, koupání v tůňce, wc za keříkem
získala jsem nadhled.......a mnohým věcem, nad kterými jsem skoro brečela........se směju a to hodně
jsem jiná
ale je to boj, nepolevovat, ztloustla jsem 8 kg, teď jsem ležela 14 dnů s atb, neobleču kalthoty, funím, nemám kondici
skoro na sebevraždu.....všude kostlivci.......ale jdu na to, nedám se....ale nechala jsem se zaskočit a natrááááááápím se

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí