6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
l1012 napsal(a):
Samozřejmě, e si sedneme a popovídáme si co bude dál. ádné výčitky, ádný křik, ádná Itálie. Toho jsem dalek.
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem o mé eně nenapsal jediné křivé slovo (mimo současného případu) a u je ze mě uzurpátor, hajzl a já nevím co vechno.
Taky zdravím - a přidávám z vlastní zkuenosti (s bývalkou): Nedělat bugr (ádná Itálie) je velká chyba!
Dokonce i inteligentní enská si to s velkou pravděpodobností vyloí tak, e o ni stojí velmi málo (tj. není tohle jednání jen výsadou cikánek, co je moná dost známo z jednoho českého filmu).
A za druhé - uzurpátor, hajzl apod.??? - To si fakt nechá takhle nadávat? - Má vůbec nějaké sebevědomí?
Člověk by ho měl mít, ne přehnané, ale "zdravé". Věř, e být BEZ sebevědomí, je velmi nezdravé.
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Já bych to asi úplně otočila.
Přestala bych pátrat a začala se starat pouze a jen o sebe.
Třeba by se začaly dít věci :-)
no to by mně váně zajímalo, co by se tak asi začlo dít
Není tady
l1012 napsal(a):
Nedávno jsem četl jedno pěkné heslo:
"kdy někomu nestojím za to, aby mi byl věrný, tak on mi zas nestojí za to, abych se nad ním dále trápil"
Chtěl bych se tím řídit, ale jetě se k té druhé části musím dobrat.
to je pěkné heslo a pravdivé
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím, musím říct, e ač tu do mě ijete co jsem za nemorální bytost, tak i to mě dodává sílu bojovat dál. Bojovat o společný ivot s mojí enou.
Moná dělám věci, které se některým příčí, budi. Pokud někoho baví ít v nejistotě a případným máslem na hlavě? Jeho volba.
Samozřejmě, e si sedneme a popovídáme si co bude dál. ádné výčitky, ádný křik, ádná Itálie. Toho jsem dalek.
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem o mé eně nenapsal jediné křivé slovo (mimo současného případu) a u je ze mě uzurpátor, hajzl a já nevím co vechno.
Zdaleka nejsem Mirek Duín. A kdo z vás ano? Jenom se prostě potřebuju někde vykecat. ivě nemám s kým.
S čím moje ena nemá zase problém.
Tento pátek se s ním potkala na zábavě. Věděli jsem, e tam bude a já nějak byl i docela v pohodě a věřil jsem jí.
Kdy přijela, tak jsme pokecali a li spát. Vechno v pohodě.
Jediný co mě mrzelo, e se shodli, e jsem blázen a "mám to prostě nastavené jinak". Jeliko ho znám, tak během dne to ví celé město odkud pochází a kde mě vichni znají, co jsem za magora atd.
Pro někoho je to moná prkotina, ale mě to vadí.
Kdy jsem jí to řekl, tak se zasmála. A a si to tak neberu.
ví otázka je , jestli to vae klidne povídání je k něčemu. Ty třeba (hrdě) říká, e ádné hádky, výčitky a tak nejsou a tvoje ena by moná řekla : No nehádáme se, ale vedeme dlouhé hovory o ničem, musím se zpovídat z kadého kroku, rozebírat s manelem kadé slovo, pohled - no a u mě to nebaví. Nejsem jeho studentka ani dítě , abych se musela zpovídat z kadého kroku.
Není tady
tvoje ena by moná řekla : No nehádáme se...
... ale "sedneme a popovídáme si co bude dál" a kdy to začne smrdět malérem. Jinak "ádné výčitky, ádný křik, ádná Itálie", ale taky ádnej zvlátní zájem...
I to můe bejt jedna z monejch situací.
Není tady
jarena napsal(a):
Eva. napsal(a):
2012 za chyby své eny (jsou to chyby? selhání? ) nemůe. Ale můe za ty své. A nějaké tam evidentně jsou.
Jo, on má chyby a ona bezchybná řeí jeho chyby v cizí posteli.
Vichni máme chyby. Sami některé své chyby nevidíme a musí nás na ně někdo upozornit. POkud neupozorní a pak se na to vymlouvá, není to dobře. Pak se také musíme snait ze svých chyb poučit. A to taky někdy nejde. Pak musíme začít svůj ivot jinak a neotravovat partnera, který za moje chyby nemůe. Pokud se ti dva nedomluví u ani na tom, jestli je venku noc nebo den (přeháním) tak a si neotravují ivot a jdou od sebe. A nebo musí jeden z nich dret hu.. a krok. Takhle se dá taky ít, ale jen málokdo to dokáe.
Tak on chyby aj priznáva - ale je otázka, či si ich uvedomoval aj PRED jej úletom - a či s nimi niečo robil... Zdá sa, e nie. Vzah je spojená nádoba a prejaví sa v nej vetko, aj najmenie zlyhanie, aj najmenie zlepenie...
Není tady
mikuelini napsal(a):
1012 ,tady radeji radu nehledej ,myslim si ,ze jsi celkem fajn chlap ,ktery chce ten vztah resit .Tady Te zensky rozeberou jak slepice a budou cim daL VICE KLOVAT ,je to jejich hobby a zabijeni volneho casu .Dozvis se nakonec ,ze za vse muzes Ty ,to je tady normal...
Vo vzahu ale nejde o to kresanské - vina a trest - ani o ot, kto je vinník a kto obe - väčinou, a na výnimky, sú OBAJA proste tvorcovia toho vzahu... Ide len o to, či sa ten vzah nedá tvori aj lepie. Ale chcie musia tie obaja, to je samozrejmé.
Není tady
Vachu napsal(a):
l1012 napsal(a):
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem o mé eně nenapsal jediné křivé slovo (mimo současného případu) a u je ze mě uzurpátor, hajzl a já nevím co vechno.Taky zdravím - a přidávám z vlastní zkuenosti (s bývalkou): Nedělat bugr (ádná Itálie) je velká chyba!
Dokonce i inteligentní enská si to s velkou pravděpodobností vyloí tak, e o ni stojí velmi málo (tj. není tohle jednání jen výsadou cikánek, co je moná dost známo z jednoho českého filmu).
A za druhé - uzurpátor, hajzl apod.??? - To si fakt nechá takhle nadávat? - Má vůbec nějaké sebevědomí?
Člověk by ho měl mít, ne přehnané, ale "zdravé". Věř, e být BEZ sebevědomí, je velmi nezdravé.
Zdravím a více ne souhlasím. Jako eně mi opravdu vadí ustupující "hodný" mu, který by mi nedejboe toleroval nevěru...polykáte svou sebeúctu a to není zrovna imponující.
Jak jsem tak četla tak mi přijde, e jste ve vztahu ten závislejí, (co je prostě po tolika letech normální) jen nechápu jak to, e se necháte tekto ranit a nechcete jí to vrátit zpět. Moná chce být potrestána... Proč to asi udělala? Neměla to být z její strany provokace?
Troku se bojím, e se na té zábavě pan třetí zůčastněný (v horím případě i Vae ena) bavil na Vá účet... Ráda bych se mýlila...
Upravil(a) Deneb (28. 8. 2013 14:08)
Není tady
Lepsi takovej chlap jako 1012 nez takovej hnup jako jsem mela ja .Ten neresil nikdy nic ,kdyz sem zacla ja neco resit ,tak se nanejvys otocil na bok a zacal chrapat ,takze tak
Není tady
Zdravím,
tak po delí době jsem zpět, abych poreferoval jek pokračujeme.
Minulý týden jsem navtívil psychologa, se kterým jsem si krásně pokecal (opravdu) a te mě vlil novou sílu do il.
Oba s manelkou se snaíme o změnu naeho vztahu. Jí to asi jde samozřejmě líp (ona problém nemá, pro ní to bylo příjemné), já se v tom občas plácám, ale pomaličku to ustupuje. Nepátrám, neslídím. I kdy musím říct, e někdy je to opravdu těké.
Někdy mě zarazí její názory, nějaké věci, ale neptám se. Jenom si někdy říkám, aby to nebyla voda na její mlýn. A potom jsem v tom zase.
Ale jak říkám, z mého pohledu se to pomaličku zlepuje.
Bojím se doby, kdy opět nastane ten rodinný stereotyp a budeme zase na začátku. Snad ne.
Plánujeme nějaké společné akce, take uvidím, jak to vechno dopadne.
Není tady
Zdravím,
je mi 37let a na těchto stránkách jsem se ocitla,protoe hledám radu jak ít dál.
Je to 8 měsíců,co se můj manel(39) zamiloval do kolegyně z práce..21let. Jsme spolu 19let,máme 19 a 8 letou dceru.
Celou dobu se ná vzah odvíjel od jeho árlivosti,ze začátku jsem to brala jako důkaz jeho velké lásky.Nepřál si abych
chodila do práce,prý by nás to stejně nevytrhlo....Ze začátku mi to vyhovovalo,byla jsem starostlivá manelka a kde
jsem se hla tam jsem chodila s dcerou,aby neměl důvod árlit.ádné kavičky z kamarádkami a podobně...nic.
Společná přátelství odboural tím,e vdy árlil na partnera mé kamarádky,bez důvodu,stačilo kdy jsem se dobře
bavila,smála,byla astná.U za tím viděl víc.Take kromě rodinných přátel,nám v podstatě nezůstal v podstatě nikdo,
kromě jediného mladého páru a to jen proto,e cítí sympatie k Petře,přítelkyni Jirky a mé nejlepí kamarádce.
Abych se vrátila zpátky,tvrdí mi,e je to pouze kamarádka z práce,ale s kterou si fakt rozumí,začal s ní po práci chodit na pivo,chodí opilý.Zatím s ní asi nic nemá,ale cítím,
e je zamilovaný,tvrdí mi e jsem dost atraktivní na to,abych si nala někoho jiného kdo by mě netrápil.Je to holčina,
která ije kalbama,cigárama,hospodou a já jsem u troku mimo.Přitom docela pravidelně,chodíme na pivko,jezdíme
na motorce,procházky s malou,ale chápu e po 20 letech vztahu nemůu čekat,e ze mě bude celý vedle,i kdy se
snaím vypadat stále upraveně,dbám o sebe,ale 21 u mít nikdy nebudu-bohuel:(
Asi se ptáte co tady řeím,e jsem blbka,ale bohuel zatím bez jeho příjmu,bych neutáhla barák,malá o něho pláče,ale
největí problém je v mé hlavě,e se od něj nedokáu psychicky odpoutat,vím,e jsem hloupá,ale mám fóbický strach z toho,e zůstanu sama a psychicky to nezvládnu,přes to vechno ho mám po těch 20 letech ráda. Je to o to horí,e jsem před 10 lety přila o otce,který půl roku umíral na rakovinu a já jsem do poslední chvíle věřila,e neumře,no za půl roku jsem začala zvracet,nemohla pozřít vůbec nic a bála se úplně veho,onemocněla jsem depresemi.Začala jsem se léčit,zabralo to,chodila jsem na terapie a brala jsem udrovací léčbu.Za dva roky mi zemřel tragicky 19 synovec,který bydlel naproti nám,opravdu blízký,úasný kluk. Take se můj stav zhoril,nicméně
také jsem se z toho časem dostala,ale dodneka beru antidepresiva,sice ty nejslabí,ale beru. Ale proč jsem se o tomto vůbec zmínila,nechci být litována a pochopena v tom,e pokud mám nějaký ivotní výkyv,tak moje psychika se mnou zacloumá takovým způsobem,e si nevím sama se sebou rady,a kdyby tady nebyly dcery a moje mamka,tak se přiznám,e bych to zkončila. Vím,e nejsem sama v ivotě kdo má trápení,ale já u nemůu....
Není tady
Strach z toho, e zůstaneme samy a psychicky, materiálně to nezvládneme, ten má asi kadá. Ale ivot nám ukáe, e to zvládneme.
Není tady
|1012- sledovat manelku přes GPS je váně síla. u psychologa radi pokračuj
Není tady
Lenyys, bylo by dobré, kdyby sis zaloila vlastní vlákno, aby nevznikaly zmatky.
Není tady
Promiňte,nějak jsem to patně pochopila,díky za upozornění.Lenyys
Není tady
Zdravím po dlouhé době. Tak jsem se pokouel půl roku slepit vztah a bohuel. 9.3 manelka navrhla rozvod. Já jsem souhlasil, protoe to u bylo trápení pro oba. V klidu jsme domluvili podrobnosti a od včerejka ji bydlím jinde. Samozřejmě, e s kamarádem byla po celou dobu v kontaktu (tajný telefon a podobné lahůdky). Půl roku se duovala, e to s ním hned v srpnu ukončila. Potom z ní vypadlo, e se jetě viděli 2x v září. Celkově se měnila, chování, udrování se, sex (víc ne jindy) atd. Minulý týden jsem se dozvěděl, e se celou dobu přetvařovala. Já to viděl, ale mlčel jsem, protoe kdy jsem se na něco zeptal, tak jsem byl .... Teď u to holt neustála. OK. U se stím smiřuji, vybavuji si nové bydlení. Jsem rád, e jsme se rozeli jako lidé v klidu a snad i bez zloby a nenávisti. To beru jako vítězství. Na vem jsme domluveni, take i rozvod bude v pohodě a rychlý. A dokáu si představit, e nějaký čas spolu pujdeme někam na kávu a pokecáme. Nu a to je tak vechno.
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím po dlouhé době. Tak jsem se pokouel půl roku slepit vztah a bohuel. 9.3 manelka navrhla rozvod. Já jsem souhlasil, protoe to u bylo trápení pro oba. V klidu jsme domluvili podrobnosti a od včerejka ji bydlím jinde. Samozřejmě, e s kamarádem byla po celou dobu v kontaktu (tajný telefon a podobné lahůdky). Půl roku se duovala, e to s ním hned v srpnu ukončila. Potom z ní vypadlo, e se jetě viděli 2x v září. Celkově se měnila, chování, udrování se, sex (víc ne jindy) atd. Minulý týden jsem se dozvěděl, e se celou dobu přetvařovala. Já to viděl, ale mlčel jsem, protoe kdy jsem se na něco zeptal, tak jsem byl .... Teď u to holt neustála. OK. U se stím smiřuji, vybavuji si nové bydlení. Jsem rád, e jsme se rozeli jako lidé v klidu a snad i bez zloby a nenávisti. To beru jako vítězství. Na vem jsme domluveni, take i rozvod bude v pohodě a rychlý. A dokáu si představit, e nějaký čas spolu pujdeme někam na kávu a pokecáme. Nu a to je tak vechno.
Někdy to prostě nedopadne a je lepí to ukončit v klidu , tak hodně těstí v novém ivotě
Není tady
l1012 napsal(a):
Ustál jsi to chlapsky, a to se cení. A rozhodně to vnímají i vichni zúčastnění. Můe být na sebe pyný.
Je to statečný přístup a málokdo to dokáe.
A a půjdete někam na tu kávu, tak u bude mít třeba i novou známost v začátku a bude ti hej. A moná e i bm zaárlí
Není tady
Grainne napsal(a):
l1012 napsal(a):
Někdy to prostě nedopadne a je lepí to ukončit v klidu , tak hodně těstí v novém ivotě
Naopak, mono to dopadlo najlepie, ako mohlo - obaja majú ancu na nový, lepí začiatok.
Není tady
Díky vem za podporu. Musím říct, e je to den ode dne lepí. A vůbec největí radost mám z toho, e nae holky (15,19) mě nezavrhly. Včera jsem byl se starí vybírat novou postel, dneska jsme vymalovali pokoj (obě pomáhaly jak draci), zítra jedu s mladí vybírat koberec a v sobotu jedeme vichni 3 pro novou tv. A obě je to opravdu baví a ne e jedou z povinnosti. Natolik je znám.
Máme s manelkou společnou kamarádku, která mě neskutečně psychicky podporuje přes sms. Ona si také prola rozvodem, ale opravdu brutálním, take ví jak se cítím a jak mi je. Díky ní jsem odloil Lexaurin a pomaličku se vracím do ivota. Ta aby měla svatozář. ;-)
Není tady
Se dobrej a přeju do nového začátku jen to nejlepí. Kdybys nestál za nic, tak by ty "Tvoje holky " kolem Tebe tak neskákaly (včetně kamarádky).
Není tady
l1012 napsal(a):
Díky vem za podporu. Musím říct, e je to den ode dne lepí. A vůbec největí radost mám z toho, e nae holky (15,19) mě nezavrhly. Včera jsem byl se starí vybírat novou postel, dneska jsme vymalovali pokoj (obě pomáhaly jak draci), zítra jedu s mladí vybírat koberec a v sobotu jedeme vichni 3 pro novou tv. A obě je to opravdu baví a ne e jedou z povinnosti. Natolik je znám.
Máme s manelkou společnou kamarádku, která mě neskutečně psychicky podporuje přes sms. Ona si také prola rozvodem, ale opravdu brutálním, take ví jak se cítím a jak mi je. Díky ní jsem odloil Lexaurin a pomaličku se vracím do ivota. Ta aby měla svatozář. ;-)
ikovnej
Hodně těstí.
Není tady
l1012 napsal(a):
To ví e jo Laxaurin!
Takovej chlap, a jetě aby si vypatlal mozek a po pár měsících nevěděl s kým včera telefonoval...jetě toto by scházelo
Není tady
Takovej chlap, a jetě aby si vypatlal mozek a po pár měsících nevěděl s kým včera telefonoval...jetě toto by scházelo
Jasný, koda kadého dobrého kusu
Není tady