6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
l1012 napsal(a):
Zdravím,
asi mě bude někdo kamenovat, někdo snad pochopí. Ale vypsat se někam musím. Před cca 7 týdny byla moje manelka na dvoudenní hudební akci, kde se sblíila s jistým muem (ke vemu se s ním znám). Nikdy jsem nepátral, ale její chování po návratu bylo nanejvý nápadné. Tři dny jsem jsem vydrel nepátrat, ale nejistota vyhrála a já kouknul do mobilu. A bylo to tam. Zatím jen asi jenom oukávání se, které ona zatím lehce ignorovala. Zeptal jsem se jí přímo, co se děje a samozřejmě nic, po chvíli z ní vypadlo, e tak úplně nic ne, ale, e se nic neděje atd., atd. Ok, řekl jsem si a pomaličku začínal zapomínat.
Po 3 týdnech (které byly mezi náma krásné) jsem se ujal vymazávat staré sms na mém starém mobilu, který téměř nepouívám a dalí rána. V den mého svátku a zároveň v den výročí svatky (ji 19 let ) , jsem objevil odeslanou sms cca v tomto znění. " Povíme si to ve středu. Musíme se sejít u mě v práci (soukromě podniká). Manel mě hlídá. Těím se, ale jsem nervní. Nikde nic neříkej a vydr!!... " To byla rána, kterou jsem u nemohl rozdýchat. Opět rozhovory, ujiování a snaha, aby bylo ve ok.
Jeliko máme v autě GPS, tak jsem občas juknul na polohu jejího auta a za týden bylo auto v malém háječku poblí domova. Na otázku zda tam byla, samozřejmě nebyla. "Klidně se zeptej dcery jsou jsem si v té době povídala doma.
Dobře ví, e se jí nezeptám, nechci do toho zatahovat děti. V zoufalství jsem se jel na to místo podívat a byly tam stopy od dvou aut.
Nevím co mám dělat, pořád si pro sebe hledám omluvy, e se nic neděje, ale vechno mě ukazuje, e asi opak je pravdou. SMSky, pozice podle GPS (GPS se splete o 100,200 m, ale 1 kilometr, to u je dost. Nějaké důkazy mám, ale nejsou dost průkazné.
Nevím co mám dělat. Snaím se nepátrat (ale v té hlavě to rotuje).
Človeče, natvrdlá tokajúca ena a Othello, ktorý stratil zábrany - to je teda chuovka! Keď si to tak čítam, tak sa len utvrdzujem v tom, prečo som sa nevydala - toto by som nevydrala ani pol dňa...!
Není tady
l1012 napsal(a):
Hm, myslel jsem si, e jsem to napsal patně.
Tak znova.
To starání se se vztahovalo na na otázky: kam jde? kdy přijde? s kým jde? kdo tam byl? atd.
Starání se o rodinu jako takovou bylo v posledních letech kvitováno jako dobré a e je spokojená jak to teď je.
Ale ona nebola nespokojná S RODINOU JAKO TAKOVOU, ale zjavne skôr s tým, e u sa necíti ako ena, ale len ako matka, gazdiná, upratovačka, kuchárka, pracovníčka, manaérka, rodinná účtovníčka (proste výkonná sila, ale nie sexi milenka a iadúca ena). Vnímal si ju aj ko človeka, ako iadúcu enu, milenku? Alebo len ako inventár...?
Není tady
l1012 napsal(a):
to: Helena
Asi má pravdu.
Ale jak teď z toho ven. Take já jsem vinník, já si to vyeru a já se musím polepit, sypat si popel na hlavu a polepit se ve vech směrech. Omluvit se za vechna ta pátrání atd.
Nemusí nič, len zomrie... ale ak CHCE - NIE MUSÍ - zachráni vzah, tak by si sa mal sústredi naň a nie na to, kto z vás urobil väčiu a kto meniu chybu (a kto ju urobil ako prvvý a kto a následne...) Skôr: čo s tým OBAJA urobíte?
Není tady
l1012 napsal(a):
to: Jessica
Chci zapomenout, chci, aby jsem il normálně, bez stresů, s mojí manelkou. Normální ivot bez podezírání a lí. Já v zásadě odmítám jakýkoliv druh nevěry a proto je to pro mě asi jetě těí.
to: zlevicka177
Také jsem o tom přemýlel, ale neumím to. Vdycky pro mě byly priority děti, manelka a potom já. Momentálně bych asi měl i strach, aby jsem jí tím i nenahrál.
to: sahleb
Samozřejmě, e kdy zapátrám, tak musím čekat cokoliv. Člověk čeká cokoliv a stejně pokud něco vypátrá, tak je to rána. Z té první aférky jsem se hrabal vcelku dlouho, teď nevím. Mám dny, kdy jsem docela v pohodě a věřím a jsou dny, kdy u pokukuju po Neurolu.
no to bude asi dost těké - vzhledem k tomu, e
Tři dny jsem jsem vydrel nepátrat, ale nejistota vyhrála a já kouknul do mobilu
Zatím jen asi jenom oukávání se, které ona zatím lehce ignorovala. Zeptal jsem se jí přímo, co se děje
Opět rozhovory, ujiování a snaha, aby bylo ve ok.
Jeliko máme v autě GPS, tak jsem občas juknul na polohu jejího auta
V zoufalství jsem se jel na to místo podívat a byly tam stopy od dvou aut.
Skutečně ti stačí málo a řádí . Upřímně dělat tohle můj partner, brzo bych odela .Jednou větou mluví o důvěře a druhou o tomn, jak manelku hlídá, má se zpovídat z kadého kroku (hlídání dokonce přez GPS ). Co důstojnost ? tvoje, ale i její?
Není tady
l1012 napsal(a):
Nedávno jsem četl jedno pěkné heslo:
"kdy někomu nestojím za to, aby mi byl věrný, tak on mi zas nestojí za to, abych se nad ním dále trápil"
Chtěl bych se tím řídit, ale jetě se k té druhé části musím dobrat.
Tobě ta hlava ale dává pohulit. A bude hůř.
Leda bys ji chvíli přestal poslouchat a soustředil se na to, co skutečně cítí - kde se ty emoce vzaly a co je za nimi.
ije asi v docela sluným peklíčku.
Řekla bych, e tvá ena je na tom stejně - taky neví, co má dělat.
Zoufalí lidé dělají obvykle zoufalé věci.
Rada najít vztahového kouče a vyuít jeho slueb, je velmi dobrá rada. Při tvém nastavení - ublíený Mirek Duín - podle mých zkueností jediná, která ti pomůe nejen zachránit manelství, ale také spokojeně vycházet sám se sebou.
Vyjít dobře sám se sebou je základ pro to, abys mohl vycházet i s kýmkoliv druhým.
Hodně těstí.
Není tady
Ale asi opět moje chyba, e jsem chtěl být férový?
Prosím?
"já kouknul do mobilu... jsem objevil odeslanou sms... jsem občas juknul na polohu jejího auta... jsem se jel na to místo podívat..."
To mi moc férový nepřijde... ale já nejsem chlap...
Není tady
Jsem si říkala, e tady dostane slunou čočku
Co dělat dál? Tak najmout si třeba soukromého detektiva, dostat do ruky nezvratné důkazy a pak asi je vzít a omlátit manelce o hlavu? :-)
To pátrání je opravdu zbytečné a dovede Tě akorát k tomu Neurolu dle toho, jak bude postupně objevovat :-)
Osobně si myslím, e na téma: kdes byla, cos´tam dělala apod., byste se neměli vůbec bavit.
Jen s spolu nekonfrontačně o vztahu mluvit. Ne se navzájem mlátit argumenty, takhle to pořád vypadá, e jeden útočí (argumenty) a druhý se brání (smete ze stolu).
Není tady
Nevím,co se do něj naváíte. Kdy zahne chlap, je to kurevník a kdy zahne ena, tak přemýlíte o tom, jestli ji neofoukl větříček a proto uk. někde s jiným? A kdo by se nepodíval někam, kde zjistí, jestli mu drahá polovička nezanáí. U to vidím, jak zůstane mobil na stole, bude lítat jedna zpráva za druhou a vy máte podezření a nepodíváte se? Takových charakterů moc není, e? Já bych se podívala. Jak ten kdo zanáí, tak ten kdo mu na to přijde musí předem vědět, co s tím budou dále dělat. Musí nést za své činy následky, a u jsou jakékoliv.
Prostě si sedněte a řekněte si, jak si vá dalí ivot představujete a hlavně, jestli spolu chcete vlastně být. Co se stalo, stalo se. ena ti měla říct, co jí doma chybí. Co ji ovem neopravňuje k zahýbání. Jestli chtěla poznat jiné maso, tak ti to měla říct a za masem odejít.
Selima píe:
Ale ona nebola nespokojná S RODINOU JAKO TAKOVOU, ale zjavne skôr s tým, e u sa necíti ako ena, ale len ako matka, gazdiná, upratovačka, kuchárka, pracovníčka, manaérka, rodinná účtovníčka (proste výkonná sila, ale nie sexi milenka a iadúca ena). Vnímal si ju aj ko človeka, ako iadúcu enu, milenku? Alebo len ako inventár...?
Takhle ijí miliardy en. Snad má ústa a můe to manelovi říct ne? A pokud to nejde, tak si prostě zařídit jiný ivot.
A tvoje ena je zoufala asi tak, e neví co chce, případně se jí odchod zdá příli sloitý a s tebou se má lépe. Kdyby tomu bylo jinak, u by od tebe odela. Má chu si zaskotačit, tak to udělala. Já myslím, e je to jen na tobě, jak se k tomu postaví. Nenech se zatlačit do pozice, e ty můe za to, e ona se někde peleí v autě.
Nemůe.
Není tady
2012 za chyby své eny (jsou to chyby? selhání? ) nemůe. Ale můe za ty své. A nějaké tam evidentně jsou.
Není tady
Kdy zahne chlap, je to kurevník a kdy zahne ena, tak přemýlíte o tom, jestli ji neofoukl větříček
Chlap spí vyuije příleitosti, kdy má tu monost... enská zahejbá větinou z jinejch důvodů.
Já bych se podívala.
No vidí... já ne. A s charakterem to nemá nic společnýho. Spí s tím, e "musí předem vědět, co s tím budou dále dělat". Dokud tohle člověk neví, je mu podobný "zjitění" platný jak mrtvýmu zimník...
Takhle ijí miliardy en. Snad má ústa a můe to manelovi říct ne?
Otázka je, co manel na to... "miliardy" muů to toti povaujou za něco jako "zbytečnej rozmar" - aneb "má vechno, tak co by jetě chtěla?"
Není tady
Eva. napsal(a):
2012 za chyby své eny (jsou to chyby? selhání? ) nemůe. Ale můe za ty své. A nějaké tam evidentně jsou.
Jo, on má chyby a ona bezchybná řeí jeho chyby v cizí posteli.
Vichni máme chyby. Sami některé své chyby nevidíme a musí nás na ně někdo upozornit. POkud neupozorní a pak se na to vymlouvá, není to dobře. Pak se také musíme snait ze svých chyb poučit. A to taky někdy nejde. Pak musíme začít svůj ivot jinak a neotravovat partnera, který za moje chyby nemůe. Pokud se ti dva nedomluví u ani na tom, jestli je venku noc nebo den (přeháním) tak a si neotravují ivot a jdou od sebe. A nebo musí jeden z nich dret hu.. a krok. Takhle se dá taky ít, ale jen málokdo to dokáe.
Není tady
jareno, klid.
Já jsem nepsala, e ona chyby nemá. Ale ona sem nepíe, píe sem 2012. Jemu náleí řeit jenom to, co je jeho.
Není tady
Eva. napsal(a):
jareno, klid.
Já jsem nepsala, e ona chyby nemá. Ale ona sem nepíe, píe sem 2012. Jemu náleí řeit jenom to, co je jeho.
No teď jsem se lekla, e jsem diskutovala nějaký příspěvek z roku 2012. To by se klidně mohlo stát, protoe jsem splaená. Jinak má pravdu. Jsem zarytá feministka a moc se mi těch chlapů zastávat nechce. Ale na rozbití rodiny je vdy dost času. Zrovna tak, jak nemám ráda ty kecy, e někdo začal kvůli někomu pít, tak i řeči, e někdo prostě musel zahýbat, protoe ho ten druhý svým chováním vlastně donutil. To jsou jen takové výhovorky..
Upravil(a) jarena (27. 8. 2013 10:40)
Není tady
1012 ,tady radeji radu nehledej ,myslim si ,ze jsi celkem fajn chlap ,ktery chce ten vztah resit .Tady Te zensky rozeberou jak slepice a budou cim daL VICE KLOVAT ,je to jejich hobby a zabijeni volneho casu .Dozvis se nakonec ,ze za vse muzes Ty ,to je tady normal...
Není tady
Dozvis se nakonec ,ze za vse muzes Ty ,to je tady normal
Ale bě... "za vse", jo? Kdopak to říká?
Není tady
Heleno ,zase chytas za slovicka .Myslim si ,ze se nudis i kdyz soude Tvych prispevku jsi v realu docela fajn zenska s lehkou ironii na rtech a zivotnima zkusenostma .
Není tady
zase chytas za slovicka
Myslí?
Já zase myslím, e kdy napíe "jak slepice... cim daL VICE KLOVAT", má to k nějaký radě taky daleko... jen sis úplně stejně "klovla" do druhejch...
Akorát nechápu proč.
Upravil(a) helena (27. 8. 2013 12:33)
Není tady
Chces se prehadovat . Je to muj nazor s tema slepicama a Ty to chapat nemusis ,Heleno .Kdyby bylo mozne napsat tomu tazajicimu SZ ,tak bych radu napsala ,ale neni to mozne .Dopada to tak skoro vzdy ,ze tazatel se spasi utekem ,nedivim se
Není tady
Zdravím, musím říct, e ač tu do mě ijete co jsem za nemorální bytost, tak i to mě dodává sílu bojovat dál. Bojovat o společný ivot s mojí enou.
Moná dělám věci, které se některým příčí, budi. Pokud někoho baví ít v nejistotě a případným máslem na hlavě? Jeho volba.
Samozřejmě, e si sedneme a popovídáme si co bude dál. ádné výčitky, ádný křik, ádná Itálie. Toho jsem dalek.
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem o mé eně nenapsal jediné křivé slovo (mimo současného případu) a u je ze mě uzurpátor, hajzl a já nevím co vechno.
Zdaleka nejsem Mirek Duín. A kdo z vás ano? Jenom se prostě potřebuju někde vykecat. ivě nemám s kým.
S čím moje ena nemá zase problém.
Tento pátek se s ním potkala na zábavě. Věděli jsem, e tam bude a já nějak byl i docela v pohodě a věřil jsem jí.
Kdy přijela, tak jsme pokecali a li spát. Vechno v pohodě.
Jediný co mě mrzelo, e se shodli, e jsem blázen a "mám to prostě nastavené jinak". Jeliko ho znám, tak během dne to ví celé město odkud pochází a kde mě vichni znají, co jsem za magora atd.
Pro někoho je to moná prkotina, ale mě to vadí.
Kdy jsem jí to řekl, tak se zasmála. A a si to tak neberu.
Není tady
drzim palce at vsechno se zenou zvladnete .Zkus ji koupit kytku ,dat parfem a dat ji na srozumnenou ,ze je jedinecna .. pa
Není tady
2012, není to o tom, cos o své eně ne/napsal. Ale co dělá.
Upravil(a) Eva. (27. 8. 2013 16:51)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jsi hloupa trubka Evo ...
Není tady
l1012, najdi si někde na netu pořad: Manelská tonutí: Smečka cti Je to na námět Plzáka, myslím, e pokud jse dost vnímavej, tak by ti po shlédnutí mohla spousta věcí dojít
Není tady
Pokud někoho baví ít v nejistotě a případným máslem na hlavě?
"Lépe mít na hlavě parohy ne máslo." pravil Vladislav Vančura (a to byl ňákej klasik... )
A a si to tak neberu.
Hele... a co kdybys to aspoň zkusil? Nebrat si to tak
Místo toho "bojovat dál", myslím... Make love, not war - aneb nadhled často bejvá průchozí víc ne hrubá síla ...
i kdy "bojuje" podle svýho přesvědčení "za správnou věc".
Upravil(a) helena (27. 8. 2013 17:53)
Není tady
orela napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jsi hloupa trubka Evo ...
Od tebe to sedí. S tvým IQ buď ráda, e umí psát.
Není tady