Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 8. 2013 22:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Nevím jak dál

l1012 napsal(a):

Zdravím,
asi mě bude někdo kamenovat, někdo snad pochopí. Ale vypsat se někam musím. Před cca 7 týdny byla moje manželka na dvoudenní hudební akci, kde se sblížila s jistým mužem (ke všemu se s ním znám). Nikdy jsem nepátral, ale její chování po návratu bylo nanejvýš nápadné. Tři dny jsem jsem vydržel nepátrat, ale nejistota vyhrála a já kouknul do mobilu. A bylo to tam. Zatím jen asi jenom oukávání se, které ona zatím lehce ignorovala. Zeptal jsem se jí přímo, co se děje a samozřejmě nic, po chvíli z ní vypadlo, že tak úplně nic ne, ale, že se nic neděje atd., atd. Ok, řekl jsem si a pomaličku začínal zapomínat.
  Po 3 týdnech (které byly mezi náma krásné) jsem se ujal vymazávat staré sms na mém starém mobilu, který téměř nepoužívám a další rána. V den mého svátku a zároveň v den výročí svatky (již 19 let hmm ) , jsem objevil odeslanou sms cca v tomto znění. " Povíme si to ve středu. Musíme se sejít u mě v práci (soukromě podniká). Manžel mě hlídá. Těším se, ale jsem nervní. Nikde nic neříkej a vydrž!!... " To byla rána, kterou jsem už nemohl rozdýchat. Opět rozhovory, ujišování a snaha, aby bylo vše ok.
Jelikož máme v autě GPS, tak jsem občas juknul na polohu jejího auta a za týden bylo auto v malém háječku poblíž domova. Na otázku zda tam byla, samozřejmě nebyla. "Klidně se zeptej dcery jsou jsem si v té době povídala doma.
Dobře ví, že se jí nezeptám, nechci do toho zatahovat děti. V zoufalství jsem se jel na to místo podívat a byly tam stopy od dvou aut.
Nevím co mám dělat, pořád si pro sebe hledám omluvy, že se nic neděje, ale všechno mě ukazuje, že asi opak je pravdou. SMSky, pozice podle GPS (GPS se splete o 100,200 m, ale 1 kilometr, to už je dost. Nějaké důkazy mám, ale nejsou dost průkazné.
Nevím co mám dělat. Snažím se nepátrat (ale v té hlavě to šrotuje).

Človeče, natvrdlá tokajúca žena a Othello, ktorý stratil zábrany - to je teda chuovka! Keď si to tak čítam, tak sa len utvrdzujem v tom, prečo som sa nevydala - toto by som nevydržala ani pol dňa...!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 26. 8. 2013 22:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

Hm, myslel jsem si, že jsem to napsal špatně.
Tak znova.
To starání se se vztahovalo na na otázky: kam jdeš? kdy přijdeš? s kým jdeš? kdo tam byl? atd.

Starání se o rodinu jako takovou bylo v posledních letech kvitováno jako dobré a že je spokojená jak to teď je.

Ale ona nebola nespokojná S RODINOU JAKO TAKOVOU, ale zjavne skôr s tým, že už sa necíti ako žena, ale len ako matka, gazdiná, upratovačka, kuchárka, pracovníčka, manažérka, rodinná účtovníčka (proste výkonná sila, ale nie sexi milenka a žiadúca žena).  Vnímal si ju aj ko človeka, ako žiadúcu ženu, milenku? Alebo len ako inventár...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 26. 8. 2013 22:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

to: Helena
Asi mᚠpravdu.
Ale jak teď z toho ven. Takže já jsem vinník, já si to vyžeru a já se musím polepšit, sypat si popel na hlavu a polepšit se ve všech směrech. Omluvit se za všechna ta pátrání atd. smile

Nemusíš nič, len zomrie... ale ak CHCEŠ - NIE MUS͊ - zachráni vzah, tak by si sa mal sústredi naň a nie na to, kto z vás urobil väčšiu a kto menšiu chybu (a kto ju urobil ako prvvý a kto až následne...) Skôr: čo s tým OBAJA urobíte?

Brita

Není tady

#29 27. 8. 2013 8:09

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

l1012 napsal(a):

to: Jessica
Chci zapomenout, chci, aby jsem žil normálně, bez stresů, s mojí manželkou. Normální život bez podezírání a lží. Já v zásadě odmítám jakýkoliv druh nevěry a proto je to pro mě asi ještě t잚í.

to: zlevicka177
Také jsem o tom přemýšlel, ale neumím to. Vždycky pro mě byly priority děti, manželka a potom já. Momentálně bych asi měl i strach, aby jsem jí tím i nenahrál.

to: sahleb
Samozřejmě, že když zapátrám, tak musím čekat cokoliv. Člověk čeká cokoliv a stejně pokud něco vypátrá, tak je to rána. Z té první aférky jsem se hrabal vcelku dlouho, teď nevím. Mám dny, kdy jsem docela v pohodě a věřím a jsou dny, kdy už pokukuju po Neurolu. wink

no to bude asi dost těžké - vzhledem k tomu, že

Tři dny jsem jsem vydržel nepátrat, ale nejistota vyhrála a já kouknul do mobilu
Zatím jen asi jenom oukávání se, které ona zatím lehce ignorovala. Zeptal jsem se jí přímo, co se děje
Opět rozhovory, ujišování a snaha, aby bylo vše ok.
Jelikož máme v autě GPS, tak jsem občas juknul na polohu jejího auta
V zoufalství jsem se jel na to místo podívat a byly tam stopy od dvou aut.

Skutečně ti stačí málo a řádíš . Upřímně dělat tohle můj partner, brzo bych odešla .Jednou větou mluvíš o důvěře a druhou o tomn, jak manželku hlídáš, má se zpovídat z každého kroku (hlídání dokonce přez GPS ). Co důstojnost ? tvoje, ale i její?

Není tady

#30 27. 8. 2013 8:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

l1012 napsal(a):

Nedávno jsem četl jedno pěkné heslo:
"když někomu nestojím za to, aby mi byl věrný, tak on mi zas nestojí za to, abych se nad ním dále trápil"

Chtěl bych se tím řídit, ale ještě se k té druhé části musím dobrat. wink

Tobě ta hlava ale dává pohulit. A bude hůř.
Leda bys ji chvíli přestal poslouchat a soustředil se na to, co skutečně cítíš - kde se ty emoce vzaly a co je za nimi.
Žiješ asi v docela slušným peklíčku.
Řekla bych, že tvá žena je na tom stejně - taky neví, co má dělat.
Zoufalí lidé dělají obvykle zoufalé věci.

Rada najít vztahového kouče a využít jeho služeb, je velmi dobrá rada. Při tvém nastavení - ublížený Mirek Dušín - podle mých zkušeností jediná, která ti pomůže nejen zachránit manželství, ale také spokojeně vycházet sám se sebou.

Vyjít dobře sám se sebou je základ pro to, abys mohl vycházet i s kýmkoliv druhým.
Hodně štěstí.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#31 27. 8. 2013 9:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale asi opět moje chyba, že jsem chtěl být férový?
Prosím? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
"já kouknul do mobilu... jsem objevil odeslanou sms... jsem občas juknul na polohu jejího auta... jsem se jel na to místo podívat..."
To mi moc férový nepřijde... ale já nejsem chlap... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#32 27. 8. 2013 9:13

zelvicka177
♥♥♥----

Jsem si říkala, že tady dostaneš slušnou čočku smile

Co dělat dál? Tak najmout si třeba soukromého detektiva, dostat do ruky nezvratné důkazy a pak asi je vzít a omlátit manželce o hlavu? :-)

To pátrání je opravdu zbytečné a dovede Tě akorát k tomu Neurolu dle toho, jak budeš postupně objevovat :-)

Osobně si myslím, že na téma: kdes byla, cos´tam dělala apod., byste se neměli vůbec bavit.

Jen s spolu nekonfrontačně o vztahu mluvit. Ne se navzájem mlátit argumenty, takhle to pořád vypadá, že jeden útočí (argumenty) a druhý se brání (smete ze stolu).

Není tady

#33 27. 8. 2013 9:45

jarena
♥♥♥----

Nevím,co se do něj navážíte. Když zahne chlap, je to kurevník a když zahne žena, tak přemýšlíte o tom, jestli ji neofoukl větříček a proto šuk.  někde s jiným? A kdo by se nepodíval někam, kde zjistí, jestli mu drahá polovička nezanáší. Už to vidím, jak zůstane mobil na stole, bude lítat jedna zpráva za druhou a vy máte podezření a nepodíváte se? Takových charakterů moc není, že? Já bych se podívala. Jak ten kdo zanáší, tak ten kdo mu na to přijde musí předem vědět, co s tím budou dále dělat. Musí nést za své činy následky, a už jsou jakékoliv.
Prostě si sedněte a řekněte si, jak si vᚠdalší život představujete a hlavně, jestli spolu chcete vlastně být. Co se stalo, stalo se. Žena ti měla říct, co jí doma chybí. Což ji ovšem neopravňuje k zahýbání. Jestli chtěla poznat jiné maso, tak ti to měla říct a za masem odejít.

Selima píše:
Ale ona nebola nespokojná S RODINOU JAKO TAKOVOU, ale zjavne skôr s tým, že už sa necíti ako žena, ale len ako matka, gazdiná, upratovačka, kuchárka, pracovníčka, manažérka, rodinná účtovníčka (proste výkonná sila, ale nie sexi milenka a žiadúca žena).  Vnímal si ju aj ko človeka, ako žiadúcu ženu, milenku? Alebo len ako inventár...?

Takhle žijí miliardy žen. Snad má ústa a může to manželovi říct ne? A pokud to nejde, tak si prostě zařídit jiný život.
A tvoje žena je zoufala asi tak, že neví co chce, případně se jí odchod zdá příliš složitý a s tebou se má lépe. Kdyby tomu bylo jinak, už by od tebe odešla. Má chu si zaskotačit, tak to udělala. Já myslím, že je to jen na tobě, jak se k tomu postavíš. Nenech se zatlačit do pozice, že ty můžeš za to, že ona se někde peleší v autě.
Nemůžeš.

Není tady

#34 27. 8. 2013 9:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

2012 za chyby své ženy (jsou to chyby? selhání? ) nemůže. Ale může za ty své. A nějaké tam evidentně jsou.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#35 27. 8. 2013 10:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když zahne chlap, je to kurevník a když zahne žena, tak přemýšlíte o tom, jestli ji neofoukl větříček
Chlap spíš využije příležitosti, když má tu možnost... ženská zahejbá většinou z jinejch důvodů.
Já bych se podívala.
No vidíš... já ne. A s charakterem to nemá nic společnýho. Spíš s tím, že "musí předem vědět, co s tím budou dále dělat". Dokud tohle člověk neví, je mu podobný "zjištění" platný jak mrtvýmu zimník...
Takhle žijí miliardy žen. Snad má ústa a může to manželovi říct ne?
Otázka je, co manžel na to... "miliardy" mužů to totiž považujou za něco jako "zbytečnej rozmar" - aneb "má všechno, tak co by ještě chtěla?"

Není tady

#36 27. 8. 2013 10:26

jarena
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

2012 za chyby své ženy (jsou to chyby? selhání? ) nemůže. Ale může za ty své. A nějaké tam evidentně jsou.

Jo, on má chyby a ona bezchybná řeší jeho chyby v cizí posteli.
Všichni máme chyby. Sami některé své chyby nevidíme a musí nás na ně někdo upozornit. POkud neupozorní a pak se na to vymlouvá, není to dobře. Pak se také musíme snažit ze svých chyb poučit. A to taky někdy nejde. Pak musíme začít svůj život jinak a neotravovat partnera, který za moje chyby nemůže. Pokud se ti dva nedomluví už ani na tom, jestli je venku noc nebo den (přeháním) tak a si neotravují život a jdou od sebe. A nebo musí jeden z nich držet hu.. a krok. Takhle se dá taky žít, ale jen málokdo to dokáže.

Není tady

#37 27. 8. 2013 10:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jareno, klid. big_smile
Já jsem nepsala, že ona chyby nemá. Ale ona sem nepíše, píše sem 2012. Jemu náleží řešit jenom to, co je jeho. smile

Není tady

#38 27. 8. 2013 10:39

jarena
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

jareno, klid. big_smile
Já jsem nepsala, že ona chyby nemá. Ale ona sem nepíše, píše sem 2012. Jemu náleží řešit jenom to, co je jeho. smile

dumbom No teď jsem se lekla, že jsem diskutovala nějaký příspěvek z roku 2012. To by se klidně mohlo stát, protože jsem splašená. Jinak mᚠpravdu. Jsem zarytá feministka a moc se mi těch chlapů zastávat nechce. Ale na rozbití rodiny je vždy dost času. Zrovna tak, jak nemám ráda ty kecy, že někdo začal kvůli někomu pít, tak i řeči, že někdo prostě musel zahýbat, protože ho ten druhý svým chováním vlastně donutil. To jsou jen takové výhovorky..

Upravil(a) jarena (27. 8. 2013 10:40)

Není tady

#39 27. 8. 2013 11:04

mikuelini
♥♥♥♥♥--

1012 ,tady radeji radu nehledej ,myslim si ,ze jsi celkem fajn chlap ,ktery chce ten vztah resit .Tady Te zensky rozeberou jak slepice  a budou cim daL VICE KLOVAT ,je to jejich hobby a zabijeni volneho casu .Dozvis se nakonec ,ze za vse muzes Ty ,to je tady normal...

Není tady

#40 27. 8. 2013 11:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Dozvis se nakonec ,ze za vse muzes Ty ,to je tady normal
Ale běž... "za vse", jo? Kdopak to říká? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Není tady

#41 27. 8. 2013 12:16

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Heleno ,zase chytas za slovicka  .Myslim si ,ze se nudis i kdyz soude Tvych prispevku jsi v realu docela fajn zenska s lehkou ironii na rtech a zivotnima zkusenostma .

Není tady

#42 27. 8. 2013 12:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zase chytas za slovicka
Myslíš? va
Já zase myslím, že když napíšeš "jak slepice... cim daL VICE KLOVAT", má to k nějaký radě taky daleko... jen sis úplně stejně "klovla" do druhejch... vissla
Akorát nechápu proč.

Upravil(a) helena (27. 8. 2013 12:33)

Není tady

#43 27. 8. 2013 12:53

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Chces se prehadovat . Je to muj nazor s tema slepicama a Ty to chapat nemusis ,Heleno .Kdyby bylo mozne napsat tomu tazajicimu SZ ,tak bych radu napsala ,ale neni to mozne .Dopada to tak skoro vzdy ,ze tazatel se spasi utekem ,nedivim se

Není tady

#44 27. 8. 2013 16:42

l1012
♥♥-----

Zdravím, musím říct, že ač tu do mě šijete co jsem za nemorální bytost, tak i to mě dodává sílu bojovat dál. Bojovat o společný život s mojí ženou.  wink
Možná dělám věci, které se některým příčí, budiž. Pokud někoho baví žít v nejistotě a případným máslem na hlavě? Jeho volba.
Samozřejmě, že si sedneme a popovídáme si co bude dál. Žádné výčitky, žádný křik, žádná Itálie. Toho jsem dalek.
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem o mé ženě nenapsal jediné křivé slovo (mimo současného případu) a už je ze mě uzurpátor, hajzl a já nevím co všechno.
Zdaleka nejsem Mirek Dušín. A kdo z vás ano? Jenom se prostě potřebuju někde vykecat. Živě nemám s kým.
S čímž moje žena nemá zase problém.
Tento pátek se s ním potkala na zábavě. Věděli jsem, že tam bude a já nějak byl i docela v pohodě a věřil jsem jí.
Když přijela, tak jsme pokecali a šli spát. Všechno v pohodě.
Jediný co mě mrzelo, že se shodli, že jsem blázen a "mám to prostě nastavené jinak". Jelikož ho znám, tak během dne to ví celé město odkud pochází a kde mě všichni znají, co jsem za magora atd.
Pro někoho je to možná prkotina, ale mě to vadí.
Když jsem jí to řekl, tak se zasmála. A a si to tak neberu. wink

Není tady

#45 27. 8. 2013 16:47

mikuelini
♥♥♥♥♥--

drzim palce at vsechno se zenou zvladnete .Zkus ji koupit kytku ,dat parfem a dat ji na srozumnenou ,ze je  jedinecna .. pa

Není tady

#46 27. 8. 2013 16:50

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

2012, není to o tom, cos o své ženě ne/napsal. Ale co děláš.

Upravil(a) Eva. (27. 8. 2013 16:51)

Není tady

#47 27. 8. 2013 17:32

orela
Zablokovaný

Eva. napsal(a):

Jsi hloupa trubka Evo ...

Není tady

#48 27. 8. 2013 17:34

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

l1012, najdi si někde na netu pořad: Manželská tonutí: Smečka cti Je to na námět Plzáka, myslím, že pokud jseš dost vnímavej, tak by ti po shlédnutí  mohla spousta věcí  dojít smile

Není tady

#49 27. 8. 2013 17:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud někoho baví žít v nejistotě a případným máslem na hlavě?
"Lépe mít na hlavě parohy než máslo." pravil Vladislav Vančura (a to byl ňákej klasik... wink)

A a si to tak neberu.
Hele... a co kdybys to aspoň zkusil? Nebrat si to tak stolt
Místo toho "bojovat dál", myslím... „Make love, not war“ - aneb nadhled často bejvá průchozí víc než hrubá síla smile...
i když "bojuješ" podle svýho přesvědčení "za správnou věc".

Upravil(a) helena (27. 8. 2013 17:53)

Není tady

#50 27. 8. 2013 20:00

jarena
♥♥♥----

orela napsal(a):

Eva. napsal(a):

Jsi hloupa trubka Evo ...

Od tebe to sedí. S tvým IQ buď ráda, že umíš psát.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí