Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 30. 6. 2014 15:46

l1012
♥♥-----

Re: Nevím jak dál

lupina montana napsal(a):

Konečně, slovo angelos znamená posel. A takový nebeský pošák se samosebou nemůže zakecat u jedný branky.....

To mᚠpravdu, ale myslím, že i ti andělé by v té jedné z branek chtěli už zůstat.

Není tady

#252 10. 7. 2014 9:14

l1012
♥♥-----

Zdravím,
tak jenom pro zajímavost. Zítra nás rozvedou. Na den přesně od seznámení manželky s amantem. A bez 5 dní 20 let od naší svatby.  wink To to pěkně vyšlo, viďte paní. smile
Jinak já si žiju vcelku spokojeně. Jak říkám, nejsem šastný, ale jsem spokojený a to mi zatím k životu stačí. Nějaká "kamarádka" je taky na obzoru, takže vcelku pohoda. wink
Všem, kteří se v tom teď plácají stejně jako já před 4 měsíci.

Věřte, že bude líp. Já v to taky nevěřil, ale je to pravda. Čas funguje spolehlivě wink

Upravil(a) l1012 (10. 7. 2014 13:39)

Není tady

#253 10. 7. 2014 10:37

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

Zdravím,
tak jenom pro zajímavost. Zítra nás rozvedou. Na den přesně od seznámení manželky s amantem. A bez 5 dní 20 let od naší svatby.  wink To to pěkně vyšlo, viďte paní. smile
Jinak já si žiju vcelku spokojeně. Jak říkám, nejsem šastný, ale jsem spokojený a to mi zatím k životu stačí. Nějaká "kamarádka" je taky na obzoru, takže vcelku pohoda. wink

Věřte, že bude líp. Já to taky nevěřil, ale je to pravda. Čas funguje spolehlivě wink

Čas je rychlonohý běžec, ale taky kouzelník a ty mᚠsprávný přístup.
A jsi i dál spokojený a v budoucnu i šastný.  smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#254 10. 7. 2014 10:38

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

Zdravím,

Věřte, že bude líp. Já to taky nevěřil, ale je to pravda. Čas funguje spolehlivě wink

jen u někoho smile  ale přeji ti to a hlavně,a spokojenost vydrží

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#255 10. 7. 2014 11:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Čas funguje spolehlivě
"Čas neléčí, když nechce. Čas je šarlatán." Jiří Orten
Přesto ti přeju, aby se tě to netýkalo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#256 14. 7. 2014 19:59

gemi
♥♥♥♥♥♥-

tak, tak  - některé nezdravosti čas ještě prohloubí ...

Není tady

#257 14. 7. 2014 22:26

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

ČAS-citáty (z internetu):
"Ptáte se, jaký je univerzální lék na velikou bolest? Čas."  Němcová
"Čas má plné kapsy překvapení."  Werich
"Čas všechno hojí."  Publius Ovidius Naso
"Lidská pamě je stvůra; člověk zapomíná-pamě nikdy. Všechny vzpomínky ukládá. Některé věci pro nás střádá, jiné před námi ukrývá-a po čase je vyvolává do našeho vědomí zcela podle své vlastní vůle. Člověk si myslí, že má pamě; ale ona má jeho."  John Irving
Citátů je tam spousta.
Mně osobně čas vždy spíš pomohl (při pokusech, snaze vyrovnat se s různými událostmi). Teď ovšem ignoruju, co zuby času provádějí s mou tělesnou schránkou.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#258 10. 11. 2014 13:19

Bekr
♥------

Zdravím,teď jsem se registroval,jen abych se zeptal,jak jsi na tom? Já se právě po 15 letém manželství dostal do stejné situace..Žena si našla kamaráda a po půlroce to nevydržela a řekla mi to,s tím,že odchází, i to řekla dceři..Ale začli jsme to řešit a nakonec po 14 dnech přemýšlení a dohadování oboustraných podmínek zůstala,já udělal podle slibu tlustou čáru a žilo se celkem spokojeně dál..Já měl požadavek jediný,s ním se rozloučit po sms,nebo osobně a pak žádný kontakt,s dotyčným jsem i mluvil o samotě,trošku jsme si povyhrožovali,postrkali se,ale nic hroznýho,jenže po třech měsících jsem se dozvěděl,že ona to vydržela týden a pak si začali psát a volat a scházet se znovu,zatím co jsem byl v práci a po příchodu domu samá láska a jak je všechno v pohodě...Řekl mi to jeden ze společných známých..Takže ta samá procedura,jenže zatímco jsem poprvé i trošku prosil,aby zůstala,protože jí miluju,jsem ji tentokrát otevřel dveře,ale to zase hodila zpátečku ona,že chce žít se mnou a že to ihned ukončí...Je to už půl roku,snad to i ukončila,jsme spolu,většinou v pohodě,ale stejně mi kamarád říká,že si občas napíšou...Mě to strašně štve,protože to beru jako podvádění,ale když se jí na něj v klidu zeptám,tak všechno popírá.. Co nám to sakra vy pitomý baby děláte?? kapitulation

Není tady

#259 10. 11. 2014 13:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

A co nám to děláte vy, pitomí chlapi? big_smile
Nezevšeobecňuj. Řekla bych, že muži to dělají v mnohem větším měřítku, než ženy.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#260 10. 11. 2014 13:43

Bekr
♥------

Já nezevšeobecnuju,jen jsem si ulevil... smile kolem mě se pár lidí rozvedlo,ale všichni ve zlém,náhle a nevratně.. Nevím,jestli to není lepší způsob,než to pokoušet zachraňovat a další měsíce se v tom topit..Nemám problém s odpuštěním,ale s tím,když se ukáže,že žena dál podvádí..Jinak,když jsme spolu,tak samý usměvy,doteky,šeptání,večer tulení..ale jestli je to z jedné strany jen hrané,tak mě zajímá důvod...

Není tady

#261 10. 11. 2014 14:19

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Kolem mě se hodně lidí, včetně mě, rozvedlo kvůli nevěře manžela... Aby bylo jasno, můj BM se rozvedl se mnou, protože chcel žít s milenkou. Já jsem se rozvádět nechtěla.
Taky jsem měla doma líbivé řeči a přitom mě BM spousty let podváděl...
Mám téměř 6 let přítele, který je ženatý... Nejsem jeho první milenkou v jeho manželství.
Na důvod se musíš zeptat své ženy. Žádné všeobecné tlachy ti nejsou nic platné. Každý je jiný a má jiný důvod. Ale evidentně něco nefunguje.

Upravil(a) Eva. (10. 11. 2014 14:34)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#262 10. 11. 2014 14:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

můj BM se rozvedl se mnou, protože chcel žít s milenkou. Já jsem se rozvádět nechtěla.
Možná bys ještě ráda, kdybys s případným milencem tehdá chtěla žít ty... vissla

Upravil(a) helena (10. 11. 2014 14:35)

Není tady

#263 14. 11. 2014 0:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Bekr napsal(a):

Jinak,když jsme spolu,tak samý usměvy,doteky,šeptání,večer tulení..ale jestli je to z jedné strany jen hrané,tak mě zajímá důvod...

Tak tohle by mně taky zajímalo - ovšem já to znám z veliké většiny právě od mužských: mají dvě baby a když se člověk zeptá jako ty, dostane se mu rozhořčeného vysvětlení, že "přece miluje obě" smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#264 14. 11. 2014 6:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

rozhořčeného vysvětlení, že "přece miluje obě"
Proč ne? Nakonec harantů, psů, koček a dalších mazlíků můžeš mít taky víc a milovat je dokonce všechny...http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#265 14. 11. 2014 21:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To jo - ale i haranti/psi/kanáři žárlej a nejradši by tě měli pro sebe, že cool
Ovšem pravda to je: nakonec dneska byl v tomto ohledu natolik přesvědčivej Langmajer, jakožto Iví LAušman, že bych ani neměla sil protestovat lol

Není tady

#266 16. 11. 2014 14:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Blbé je, keď chlap sám má dve baby, ale zaboha nedovolí ani jednej z nich niečo podobné... dumbom supermario To už je na vraždu, podža mňa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#267 16. 11. 2014 17:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

To ne, Seli. To je přece úplně v pořádku vissla

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#268 16. 11. 2014 19:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je totiž něco jinýho! Přece! butterlol

Není tady

#269 17. 11. 2014 11:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí