6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Konečně, slovo angelos znamená posel. A takový nebeský poák se samosebou nemůe zakecat u jedný branky.....
To má pravdu, ale myslím, e i ti andělé by v té jedné z branek chtěli u zůstat.
Není tady
Zdravím,
tak jenom pro zajímavost. Zítra nás rozvedou. Na den přesně od seznámení manelky s amantem. A bez 5 dní 20 let od naí svatby. To to pěkně vylo, viďte paní.
Jinak já si iju vcelku spokojeně. Jak říkám, nejsem astný, ale jsem spokojený a to mi zatím k ivotu stačí. Nějaká "kamarádka" je taky na obzoru, take vcelku pohoda.
Vem, kteří se v tom teď plácají stejně jako já před 4 měsíci.
Věřte, e bude líp. Já v to taky nevěřil, ale je to pravda. Čas funguje spolehlivě
Upravil(a) l1012 (10. 7. 2014 13:39)
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
tak jenom pro zajímavost. Zítra nás rozvedou. Na den přesně od seznámení manelky s amantem. A bez 5 dní 20 let od naí svatby. To to pěkně vylo, viďte paní.
Jinak já si iju vcelku spokojeně. Jak říkám, nejsem astný, ale jsem spokojený a to mi zatím k ivotu stačí. Nějaká "kamarádka" je taky na obzoru, take vcelku pohoda.
Věřte, e bude líp. Já to taky nevěřil, ale je to pravda. Čas funguje spolehlivě
Čas je rychlonohý běec, ale taky kouzelník a ty má správný přístup.
A jsi i dál spokojený a v budoucnu i astný.
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
Věřte, e bude líp. Já to taky nevěřil, ale je to pravda. Čas funguje spolehlivě
jen u někoho ale přeji ti to a hlavně,a spokojenost vydrí
Není tady
Čas funguje spolehlivě
"Čas neléčí, kdy nechce. Čas je arlatán." Jiří Orten
Přesto ti přeju, aby se tě to netýkalo...
Není tady
tak, tak - některé nezdravosti čas jetě prohloubí ...
Není tady
ČAS-citáty (z internetu):
"Ptáte se, jaký je univerzální lék na velikou bolest? Čas." Němcová
"Čas má plné kapsy překvapení." Werich
"Čas vechno hojí." Publius Ovidius Naso
"Lidská pamě je stvůra; člověk zapomíná-pamě nikdy. Vechny vzpomínky ukládá. Některé věci pro nás střádá, jiné před námi ukrývá-a po čase je vyvolává do naeho vědomí zcela podle své vlastní vůle. Člověk si myslí, e má pamě; ale ona má jeho." John Irving
Citátů je tam spousta.
Mně osobně čas vdy spí pomohl (při pokusech, snaze vyrovnat se s různými událostmi). Teď ovem ignoruju, co zuby času provádějí s mou tělesnou schránkou.
Není tady
Zdravím,teď jsem se registroval,jen abych se zeptal,jak jsi na tom? Já se právě po 15 letém manelství dostal do stejné situace..ena si nala kamaráda a po půlroce to nevydrela a řekla mi to,s tím,e odchází, i to řekla dceři..Ale začli jsme to řeit a nakonec po 14 dnech přemýlení a dohadování oboustraných podmínek zůstala,já udělal podle slibu tlustou čáru a ilo se celkem spokojeně dál..Já měl poadavek jediný,s ním se rozloučit po sms,nebo osobně a pak ádný kontakt,s dotyčným jsem i mluvil o samotě,troku jsme si povyhroovali,postrkali se,ale nic hroznýho,jene po třech měsících jsem se dozvěděl,e ona to vydrela týden a pak si začali psát a volat a scházet se znovu,zatím co jsem byl v práci a po příchodu domu samá láska a jak je vechno v pohodě...Řekl mi to jeden ze společných známých..Take ta samá procedura,jene zatímco jsem poprvé i troku prosil,aby zůstala,protoe jí miluju,jsem ji tentokrát otevřel dveře,ale to zase hodila zpátečku ona,e chce ít se mnou a e to ihned ukončí...Je to u půl roku,snad to i ukončila,jsme spolu,větinou v pohodě,ale stejně mi kamarád říká,e si občas napíou...Mě to straně tve,protoe to beru jako podvádění,ale kdy se jí na něj v klidu zeptám,tak vechno popírá.. Co nám to sakra vy pitomý baby děláte??
Není tady
A co nám to děláte vy, pitomí chlapi?
Nezeveobecňuj. Řekla bych, e mui to dělají v mnohem větím měřítku, ne eny.
Není tady
Já nezeveobecnuju,jen jsem si ulevil... kolem mě se pár lidí rozvedlo,ale vichni ve zlém,náhle a nevratně.. Nevím,jestli to není lepí způsob,ne to pokouet zachraňovat a dalí měsíce se v tom topit..Nemám problém s odputěním,ale s tím,kdy se ukáe,e ena dál podvádí..Jinak,kdy jsme spolu,tak samý usměvy,doteky,eptání,večer tulení..ale jestli je to z jedné strany jen hrané,tak mě zajímá důvod...
Není tady
Kolem mě se hodně lidí, včetně mě, rozvedlo kvůli nevěře manela... Aby bylo jasno, můj BM se rozvedl se mnou, protoe chcel ít s milenkou. Já jsem se rozvádět nechtěla.
Taky jsem měla doma líbivé řeči a přitom mě BM spousty let podváděl...
Mám téměř 6 let přítele, který je enatý... Nejsem jeho první milenkou v jeho manelství.
Na důvod se musí zeptat své eny. ádné veobecné tlachy ti nejsou nic platné. Kadý je jiný a má jiný důvod. Ale evidentně něco nefunguje.
Upravil(a) Eva. (10. 11. 2014 14:34)
Není tady
můj BM se rozvedl se mnou, protoe chcel ít s milenkou. Já jsem se rozvádět nechtěla.
Moná bys jetě ráda, kdybys s případným milencem tehdá chtěla ít ty...
Upravil(a) helena (10. 11. 2014 14:35)
Není tady
Bekr napsal(a):
Jinak,kdy jsme spolu,tak samý usměvy,doteky,eptání,večer tulení..ale jestli je to z jedné strany jen hrané,tak mě zajímá důvod...
Tak tohle by mně taky zajímalo - ovem já to znám z veliké větiny právě od muských: mají dvě baby a kdy se člověk zeptá jako ty, dostane se mu rozhořčeného vysvětlení, e "přece miluje obě"
Není tady
rozhořčeného vysvětlení, e "přece miluje obě"
Proč ne? Nakonec harantů, psů, koček a dalích mazlíků můe mít taky víc a milovat je dokonce vechny...
Není tady
To jo - ale i haranti/psi/kanáři árlej a nejradi by tě měli pro sebe, e
Ovem pravda to je: nakonec dneska byl v tomto ohledu natolik přesvědčivej Langmajer, jakoto Iví LAuman, e bych ani neměla sil protestovat
Není tady
Blbé je, keď chlap sám má dve baby, ale zaboha nedovolí ani jednej z nich niečo podobné... To u je na vradu, podža mňa.
Není tady
To ne, Seli. To je přece úplně v pořádku
Není tady
To je toti něco jinýho! Přece!
Není tady