|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Děkuji všem za přání.
A opět děkuji všem, kteří mě tady podpořili i trochu odsoudili. I to bylo poučné.
Dnes je to 95 dní od rozhodnutí manželky o mém dalším osudu a 75 dní od mého ostěhování se od rodiny.
Kdo trošku sledoval moji anabázi, tak vi a ostatní, ať si přečte. 
Momentálně stále nejsem šťastný, ale jsem spokojený. Mám byt, mám svého anděla, vrací se mi sebevědomí.
Anděl přijede poprvé na víkend ke mě, tak jsem trochu nervozní, ale strašně se na ní těším. Někdy si připadám, že je mi znova 15.
Zatím to vypadá, že u nás. vyjímka potvrdí pravidlo. Možná to vypadá na nějakou tu letní dovolenou.
Už vím, že nikdy nechci a nebudu na nikom citově závislý, budu mít rád, budu milovat, ale všechno má své hranice.
Dnes jsem byl u soudu o dceru, jelikož jsme byli na všem domluveni, měli skvělého právníka a soudila nás známá mého bratra, tak celý soud trval věřte, nevěřte 5 minut a bylo hotovo.
Bylo mi to líto, ale už jsem se vším smířený a hůř to nesla manželka, než já. Při čtení rozsudku trochu plakala, jenom nevím proč? Vždyť to takhle přece chtěla.
Manželka mi už neschází, děti se mnou komunikují a jsou v pohodě.
Mladší dceři jsem anděla už ukázal. Byla nadšená a řekla "to by bylo hustý, kdyby jste zůstali spolu"
A potom dodala "chtěla bych, aby jsi ty i mamina jste byli šťastný". Je to moje zlatíčko. 
Takže všem ještě jednou.
DÍKY, DÍKY, DÍKY 
Není tady
No teda.....
Fakt paráda. To, že se dokážete domluvit, tím pádem sami sobě neubližujete víc, než už se stalo. A že i děti to tím pádem berou tak, jak to berou.
Nezbývá než opět pogratulovat. A přeji hezký víkend.
Není tady

l1012 napsal(a):
snad to vyjde
koukam jake mas stesti ... preji at ti to vyjde ...a nemusis se v tom po rozvodu placat jako nekteri 
Není tady
snad to vyjde
Myslím, že nelze nesouhlasit... 
--------------------------------------------
Poznámka pod čarou - přestaň počítat dny 
Není tady
gratuluju, nový anděl dodá pozitivní energiii a věř nebo ne, za měsíc tady budeš psát, že už jsi šťastný. Za rok budeš psát, že je bývalá manželka ve sračkách ale ty už budeš jinde.
Není tady
Mně anděl pomohl moc.....neskutečně
Jsem jiná a myslím si, že to mám v hlavě lépe srovnané......mnohem lépe
Žiju si fajn život.....a děkuji osudu, že se mi to stalo
Není tady
Každý musí pracovat sám na sobě, pro své vlastní štěstí. Nemůžeme spoléhat na jiné. Dělat se šťastné každý den z maličkostí, třeba že svítí sluníčko, usmála se na vás prodavačka atak.
Není tady
l1012 napsal(a):
Děkuji všem za přání.
A opět děkuji všem, kteří mě tady podpořili i trochu odsoudili. I to bylo poučné.
Dnes je to 95 dní od rozhodnutí manželky o mém dalším osudu a 75 dní od mého ostěhování se od rodiny.
Kdo trošku sledoval moji anabázi, tak vi a ostatní, ať si přečte.
Momentálně stále nejsem šťastný, ale jsem spokojený. Mám byt, mám svého anděla, vrací se mi sebevědomí.
Anděl přijede poprvé na víkend ke mě, tak jsem trochu nervozní, ale strašně se na ní těším. Někdy si připadám, že je mi znova 15.Zatím to vypadá, že u nás. vyjímka potvrdí pravidlo. Možná to vypadá na nějakou tu letní dovolenou.
![]()
Už vím, že nikdy nechci a nebudu na nikom citově závislý, budu mít rád, budu milovat, ale všechno má své hranice.
Dnes jsem byl u soudu o dceru, jelikož jsme byli na všem domluveni, měli skvělého právníka a soudila nás známá mého bratra, tak celý soud trval věřte, nevěřte 5 minut a bylo hotovo.
Bylo mi to líto, ale už jsem se vším smířený a hůř to nesla manželka, než já. Při čtení rozsudku trochu plakala, jenom nevím proč? Vždyť to takhle přece chtěla.
Manželka mi už neschází, děti se mnou komunikují a jsou v pohodě.
Mladší dceři jsem anděla už ukázal. Byla nadšená a řekla "to by bylo hustý, kdyby jste zůstali spolu"![]()
A potom dodala "chtěla bych, aby jsi ty i mamina jste byli šťastný". Je to moje zlatíčko.
Takže všem ještě jednou.
DÍKY, DÍKY, DÍKY
Okamžiky štěstí jsou někdy málo uchopitelné. Moc si je neuvědomujeme, jsou krátké a nesetrváváme v nich pořád...to poznáš právě ve chvíli, kdy v nich seš a víš to, cítíš to...třeba jako já tohle úterý, kdy jsem unavená a celá olepená z vedra, slezla z Palackého stezky a ponořila se do jiskřivé Kamenice 
Spokojenost, to je jiná 
Je super, že jsi spokojený. Můžeš se už plně soustředit na ty okamžiky štěstí.
Držím palce.
Není tady

karfice napsal(a):
gratuluju, nový anděl dodá pozitivní energiii a věř nebo ne, za měsíc tady budeš psát, že už jsi šťastný. Za rok budeš psát, že je bývalá manželka ve sračkách ale ty už budeš jinde.
Myslím, že tam bude podstatně dřív, pokud už tam není.
Není tady
Mořenka napsal(a):
Každý musí pracovat sám na sobě, pro své vlastní štěstí. Nemůžeme spoléhat na jiné. Dělat se šťastné každý den z maličkostí, třeba že svítí sluníčko, usmála se na vás prodavačka atak.
svět se skládá z maličkostí
Není tady

dusička napsal(a):
Mořenka napsal(a):
Svítí celé dny ... takže jsme všichni štěstím bez sebe
kdy už vás ty kecy přestanou bavit
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Mořenka napsal(a):
Graine - ty tu píšeš jen samé kecy a problémy.Nic jiného totiž neumíš. Neumíš si užívat života. Píšeš, jak život stojí za h... atd...
A jaké pak kecy, že svítí celé dny. Kdyby nesvítilo - byl by konec světa.
Umíš vůbec na procházce vnímat ve vlasech větřík, pocítit ten jeho závan, tu vůni louky, slunce paprsky . Miluju ,když svítí slunce a já jsem pod stromem a koukám, jak prosvítá listím. To jsou ty maličkosti.
Starosti jsou a budou,ale když se zapomeneš a zaposlechneš se do přírody, zjistíš, že je na světě krásně.
A jestli to bereš jako blbý kecy, tak to nečti a jdi si na svoje vlákno stěžovat.
Omlouvám se za 
1012 - držím pěsti
Není tady

dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Graine - ty tu píšeš jen samé kecy a problémy.Nic jiného totiž neumíš. Neumíš si užívat života. Píšeš, jak život stojí za h... atd...
A jaké pak kecy, že svítí celé dny. Kdyby nesvítilo - byl by konec světa.
Umíš vůbec na procházce vnímat ve vlasech větřík, pocítit ten jeho závan, tu vůni louky, slunce paprsky . Miluju ,když svítí slunce a já jsem pod stromem a koukám, jak prosvítá listím. To jsou ty maličkosti.
Starosti jsou a budou,ale když se zapomeneš a zaposlechneš se do přírody, zjistíš, že je na světě krásně.
A jestli to bereš jako blbý kecy, tak to nečti a jdi si na svoje vlákno stěžovat.
Omlouvám se za
1012 - držím pěsti
Omlouvám se za
všem sluníčkovým lidem
Není tady

Zdravím, 14 dní pryč, tak zase něco písnu. 
Největší co se událo je, že anděl odletěl.
nebudu zde psát důvody, ale je pryč. Rozešli jsme se v dobrém a ona pro mě zůstane navždy člověkem, který mě neskutečně pomohl, když mi bylo nejhůř.
Moc mě to mrzí, ale bohužel jinak to nejde. A musím říct, že jsem to i obrečel. 
Jsem teda opět sám, ale jsem úplně jinde a zajišťuji, že znovu nabytá svoboda, zase není tak špatná. Dokážu si užít života (tím nemyslím se ženami).
Upravil(a) l1012 (27. 6. 2014 17:36)
Není tady

l1012 napsal(a):
Největší co se událo je, že anděl odletěl.nebudu zde psát důvody, ale je pryč. Rozešli jsme se v dobrém a ona pro mě zůstane navždy člověkem, který mě neskutečně pomohl, když mi bylo nejhůř.
Jsem teda opět sám, ale jsem úplně jinde a zajišťuji, že znovu nabytá svoboda, zase není tak špatná. Dokážu si užít života (tím nemyslím se ženami).
Tak to mně mrzí , moc jsem si přála , aby ti to vyšlo . Hlavně , že tě to nijak nepoložilo a užíváš si svobody . Hodně štěstí .
Není tady
anděl odletěl
"… jsou andělé učitelé, kteří nám mohou pomoct se naučit něco nového. Ti s námi nezůstávají jako strážní andělé, ale přicházejí a odcházejí." Lorna Byrne
Není tady
Ahoj, Kluku! To víš, andělé nejsou od toho, aby se nám naprdelkovali do garsonky.....přiletí, pomůžou a letí dál
Ale je po nich smutno, o tom žádná.
Není tady
Konečně, slovo angelos znamená posel. A takový nebeský pošťák se samosebou nemůže zakecat u jedný branky.....
Není tady

l1012, to zase přebolí. Důležité je, že už jsi zase o krůček dál.
A medzi námi, partner/ka, co s námi skutečně ladí, se hledá velmi velmi těžko. Ostatní partneři, které potkáváme, nám pomáhají poznat, koho k sobě skutečně hledáme, s kým doopravdy ladíme. Abychom to snadno poznali, až ho potkáme. A když ne teď, tak v příštím životě. A v tomto se můžeme zabavit zase jinak, náš život nestojí na existenci partnera.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Konečně, slovo angelos znamená posel. A takový nebeský pošťák se samosebou nemůže zakecat u jedný branky.....
to jsou perly......
Můj anděl a byl to Anděl..........mi neskutečně pomohl........s orientací v životě
Ale já byla neskutečně "hloupá"........a potřebovala jsem dostat na pr... a to pořádně
No a chce to ten čas........odstup......jiný úhel pohledu a tak...a bude ještě líp
Není tady
l1012 napsal(a):
Největší co se událo je, že anděl odletěl.nebudu zde psát důvody, ale je pryč. Rozešli jsme se v dobrém a ona pro mě zůstane navždy člověkem, který mě neskutečně pomohl, když mi bylo nejhůř.
tyhle první vztahy po většinou nevydrží. bývají to jen takové berličky, aby se člověk odpíchnul od toho, co bylo.
zase bude dobře 
Není tady
Eva. napsal(a):
l1012, to zase přebolí. Důležité je, že už jsi zase o krůček dál.
A medzi námi, partner/ka, co s námi skutečně ladí, se hledá velmi velmi těžko. Ostatní partneři, které potkáváme, nám pomáhají poznat, koho k sobě skutečně hledáme, s kým doopravdy ladíme. Abychom to snadno poznali, až ho potkáme. A když ne teď, tak v příštím životě. A v tomto se můžeme zabavit zase jinak, náš život nestojí na existenci partnera.
co ty to máš pořád s tím ladí neladí ? mám pocit, že za tu chvilku tady, už to čtu od tebe poněkolikátý.
Není tady
Anděl Ti pomohl jak nejvíc to šlo. Víš, budu se opakovat, ale já si opravdu myslím, že na plnohodnotný vztah je ještě brzo. Je třeba se pořádně vyrovnat s tím, co se stalo, aby další vztah za něco stál.
Prostě se tak nějak zklidnit a naladit - k čemuž ti anděl určitě přispěl.
Není tady

Něco o těch andělích 
Muž se po smrti ohlíží za svým životem. Anděl strážný mu říká: „Vidíš ty dvoje stopy, které jdou všude vedle sebe? Jedny jsou Tvé, jedny mé. Po celou dobu jsem Tě doprovázel a chránil.“
V tom muž vyletí: „A kde jsi byl tady, když mi bylo nejhůř? Tady vidím jen jedny stopy.“
Anděl se usměje: „Tam, kde jsou jen jedny stopy, jsem Tě nesl na zádech, když už jsi neměl sílu jít dál.“
Není tady