6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děkuji vem za přání.
A opět děkuji vem, kteří mě tady podpořili i trochu odsoudili. I to bylo poučné.
Dnes je to 95 dní od rozhodnutí manelky o mém dalím osudu a 75 dní od mého ostěhování se od rodiny.
Kdo troku sledoval moji anabázi, tak vi a ostatní, a si přečte.
Momentálně stále nejsem astný, ale jsem spokojený. Mám byt, mám svého anděla, vrací se mi sebevědomí.
Anděl přijede poprvé na víkend ke mě, tak jsem trochu nervozní, ale straně se na ní těím. Někdy si připadám, e je mi znova 15. Zatím to vypadá, e u nás. vyjímka potvrdí pravidlo. Moná to vypadá na nějakou tu letní dovolenou.
U vím, e nikdy nechci a nebudu na nikom citově závislý, budu mít rád, budu milovat, ale vechno má své hranice.
Dnes jsem byl u soudu o dceru, jeliko jsme byli na vem domluveni, měli skvělého právníka a soudila nás známá mého bratra, tak celý soud trval věřte, nevěřte 5 minut a bylo hotovo.
Bylo mi to líto, ale u jsem se vím smířený a hůř to nesla manelka, ne já. Při čtení rozsudku trochu plakala, jenom nevím proč? Vdy to takhle přece chtěla.
Manelka mi u neschází, děti se mnou komunikují a jsou v pohodě.
Mladí dceři jsem anděla u ukázal. Byla nadená a řekla "to by bylo hustý, kdyby jste zůstali spolu"
A potom dodala "chtěla bych, aby jsi ty i mamina jste byli astný". Je to moje zlatíčko.
Take vem jetě jednou.
DÍKY, DÍKY, DÍKY
Není tady
No teda.....
Fakt paráda. To, e se dokáete domluvit, tím pádem sami sobě neubliujete víc, ne u se stalo. A e i děti to tím pádem berou tak, jak to berou.
Nezbývá ne opět pogratulovat. A přeji hezký víkend.
Není tady
l1012 napsal(a):
snad to vyjde
koukam jake mas stesti ... preji at ti to vyjde ...a nemusis se v tom po rozvodu placat jako nekteri
Není tady
snad to vyjde
Myslím, e nelze nesouhlasit...
--------------------------------------------
Poznámka pod čarou - přestaň počítat dny
Není tady
gratuluju, nový anděl dodá pozitivní energiii a věř nebo ne, za měsíc tady bude psát, e u jsi astný. Za rok bude psát, e je bývalá manelka ve sračkách ale ty u bude jinde.
Není tady
Mně anděl pomohl moc.....neskutečně
Jsem jiná a myslím si, e to mám v hlavě lépe srovnané......mnohem lépe
iju si fajn ivot.....a děkuji osudu, e se mi to stalo
Není tady
Kadý musí pracovat sám na sobě, pro své vlastní těstí. Nemůeme spoléhat na jiné. Dělat se astné kadý den z maličkostí, třeba e svítí sluníčko, usmála se na vás prodavačka atak.
Není tady
l1012 napsal(a):
Děkuji vem za přání.
A opět děkuji vem, kteří mě tady podpořili i trochu odsoudili. I to bylo poučné.
Dnes je to 95 dní od rozhodnutí manelky o mém dalím osudu a 75 dní od mého ostěhování se od rodiny.
Kdo troku sledoval moji anabázi, tak vi a ostatní, a si přečte.
Momentálně stále nejsem astný, ale jsem spokojený. Mám byt, mám svého anděla, vrací se mi sebevědomí.
Anděl přijede poprvé na víkend ke mě, tak jsem trochu nervozní, ale straně se na ní těím. Někdy si připadám, e je mi znova 15. Zatím to vypadá, e u nás. vyjímka potvrdí pravidlo. Moná to vypadá na nějakou tu letní dovolenou.
U vím, e nikdy nechci a nebudu na nikom citově závislý, budu mít rád, budu milovat, ale vechno má své hranice.
Dnes jsem byl u soudu o dceru, jeliko jsme byli na vem domluveni, měli skvělého právníka a soudila nás známá mého bratra, tak celý soud trval věřte, nevěřte 5 minut a bylo hotovo.
Bylo mi to líto, ale u jsem se vím smířený a hůř to nesla manelka, ne já. Při čtení rozsudku trochu plakala, jenom nevím proč? Vdy to takhle přece chtěla.
Manelka mi u neschází, děti se mnou komunikují a jsou v pohodě.
Mladí dceři jsem anděla u ukázal. Byla nadená a řekla "to by bylo hustý, kdyby jste zůstali spolu"
A potom dodala "chtěla bych, aby jsi ty i mamina jste byli astný". Je to moje zlatíčko.
Take vem jetě jednou.
DÍKY, DÍKY, DÍKY
Okamiky těstí jsou někdy málo uchopitelné. Moc si je neuvědomujeme, jsou krátké a nesetrváváme v nich pořád...to pozná právě ve chvíli, kdy v nich se a ví to, cítí to...třeba jako já tohle úterý, kdy jsem unavená a celá olepená z vedra, slezla z Palackého stezky a ponořila se do jiskřivé Kamenice
Spokojenost, to je jiná
Je super, e jsi spokojený. Můe se u plně soustředit na ty okamiky těstí.
Drím palce.
Není tady
karfice napsal(a):
gratuluju, nový anděl dodá pozitivní energiii a věř nebo ne, za měsíc tady bude psát, e u jsi astný. Za rok bude psát, e je bývalá manelka ve sračkách ale ty u bude jinde.
Myslím, e tam bude podstatně dřív, pokud u tam není.
Není tady
Mořenka napsal(a):
Kadý musí pracovat sám na sobě, pro své vlastní těstí. Nemůeme spoléhat na jiné. Dělat se astné kadý den z maličkostí, třeba e svítí sluníčko, usmála se na vás prodavačka atak.
svět se skládá z maličkostí
Není tady
dusička napsal(a):
Mořenka napsal(a):
Svítí celé dny ... take jsme vichni těstím bez sebe kdy u vás ty kecy přestanou bavit
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Mořenka napsal(a):
Svítí celé dny ... take jsme vichni těstím bez sebe kdy u vás ty kecy přestanou bavit
Graine - ty tu píe jen samé kecy a problémy.Nic jiného toti neumí. Neumí si uívat ivota. Píe, jak ivot stojí za h... atd...
A jaké pak kecy, e svítí celé dny. Kdyby nesvítilo - byl by konec světa.
Umí vůbec na procházce vnímat ve vlasech větřík, pocítit ten jeho závan, tu vůni louky, slunce paprsky . Miluju ,kdy svítí slunce a já jsem pod stromem a koukám, jak prosvítá listím. To jsou ty maličkosti.
Starosti jsou a budou,ale kdy se zapomene a zaposlechne se do přírody, zjistí, e je na světě krásně.
A jestli to bere jako blbý kecy, tak to nečti a jdi si na svoje vlákno stěovat.
Omlouvám se za
1012 - drím pěsti
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
svět se skládá z maličkostíSvítí celé dny ... take jsme vichni těstím bez sebe kdy u vás ty kecy přestanou bavit
Graine - ty tu píe jen samé kecy a problémy.Nic jiného toti neumí. Neumí si uívat ivota. Píe, jak ivot stojí za h... atd...
A jaké pak kecy, e svítí celé dny. Kdyby nesvítilo - byl by konec světa.
Umí vůbec na procházce vnímat ve vlasech větřík, pocítit ten jeho závan, tu vůni louky, slunce paprsky . Miluju ,kdy svítí slunce a já jsem pod stromem a koukám, jak prosvítá listím. To jsou ty maličkosti.
Starosti jsou a budou,ale kdy se zapomene a zaposlechne se do přírody, zjistí, e je na světě krásně.
A jestli to bere jako blbý kecy, tak to nečti a jdi si na svoje vlákno stěovat.
Omlouvám se za
1012 - drím pěsti
Omlouvám se za vem sluníčkovým lidem
Není tady
Zdravím, 14 dní pryč, tak zase něco písnu.
Největí co se událo je, e anděl odletěl. nebudu zde psát důvody, ale je pryč. Rozeli jsme se v dobrém a ona pro mě zůstane navdy člověkem, který mě neskutečně pomohl, kdy mi bylo nejhůř.
Moc mě to mrzí, ale bohuel jinak to nejde. A musím říct, e jsem to i obrečel.
Jsem teda opět sám, ale jsem úplně jinde a zajiuji, e znovu nabytá svoboda, zase není tak patná. Dokáu si uít ivota (tím nemyslím se enami).
Upravil(a) l1012 (27. 6. 2014 17:36)
Není tady
l1012 napsal(a):
Největí co se událo je, e anděl odletěl. nebudu zde psát důvody, ale je pryč. Rozeli jsme se v dobrém a ona pro mě zůstane navdy člověkem, který mě neskutečně pomohl, kdy mi bylo nejhůř.
Jsem teda opět sám, ale jsem úplně jinde a zajiuji, e znovu nabytá svoboda, zase není tak patná. Dokáu si uít ivota (tím nemyslím se enami).
Tak to mně mrzí , moc jsem si přála , aby ti to vylo . Hlavně , e tě to nijak nepoloilo a uívá si svobody . Hodně těstí .
Není tady
anděl odletěl
"
jsou andělé učitelé, kteří nám mohou pomoct se naučit něco nového. Ti s námi nezůstávají jako strání andělé, ale přicházejí a odcházejí." Lorna Byrne
Není tady
Ahoj, Kluku! To ví, andělé nejsou od toho, aby se nám naprdelkovali do garsonky.....přiletí, pomůou a letí dál Ale je po nich smutno, o tom ádná.
Není tady
Konečně, slovo angelos znamená posel. A takový nebeský poák se samosebou nemůe zakecat u jedný branky.....
Není tady
l1012, to zase přebolí. Důleité je, e u jsi zase o krůček dál.
A medzi námi, partner/ka, co s námi skutečně ladí, se hledá velmi velmi těko. Ostatní partneři, které potkáváme, nám pomáhají poznat, koho k sobě skutečně hledáme, s kým doopravdy ladíme. Abychom to snadno poznali, a ho potkáme. A kdy ne teď, tak v přítím ivotě. A v tomto se můeme zabavit zase jinak, ná ivot nestojí na existenci partnera.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Konečně, slovo angelos znamená posel. A takový nebeský poák se samosebou nemůe zakecat u jedný branky.....
to jsou perly......
Můj anděl a byl to Anděl..........mi neskutečně pomohl........s orientací v ivotě
Ale já byla neskutečně "hloupá"........a potřebovala jsem dostat na pr... a to pořádně
No a chce to ten čas........odstup......jiný úhel pohledu a tak...a bude jetě líp
Není tady
l1012 napsal(a):
tyhle první vztahy po větinou nevydrí. bývají to jen takové berličky, aby se člověk odpíchnul od toho, co bylo.
zase bude dobře
Není tady
Eva. napsal(a):
l1012, to zase přebolí. Důleité je, e u jsi zase o krůček dál.
A medzi námi, partner/ka, co s námi skutečně ladí, se hledá velmi velmi těko. Ostatní partneři, které potkáváme, nám pomáhají poznat, koho k sobě skutečně hledáme, s kým doopravdy ladíme. Abychom to snadno poznali, a ho potkáme. A kdy ne teď, tak v přítím ivotě. A v tomto se můeme zabavit zase jinak, ná ivot nestojí na existenci partnera.
co ty to má pořád s tím ladí neladí ? mám pocit, e za tu chvilku tady, u to čtu od tebe poněkolikátý.
Není tady
Anděl Ti pomohl jak nejvíc to lo. Ví, budu se opakovat, ale já si opravdu myslím, e na plnohodnotný vztah je jetě brzo. Je třeba se pořádně vyrovnat s tím, co se stalo, aby dalí vztah za něco stál.
Prostě se tak nějak zklidnit a naladit - k čemu ti anděl určitě přispěl.
Není tady
Něco o těch andělích
Mu se po smrti ohlíí za svým ivotem. Anděl stráný mu říká: Vidí ty dvoje stopy, které jdou vude vedle sebe? Jedny jsou Tvé, jedny mé. Po celou dobu jsem Tě doprovázel a chránil.
V tom mu vyletí: A kde jsi byl tady, kdy mi bylo nejhůř? Tady vidím jen jedny stopy.
Anděl se usměje: Tam, kde jsou jen jedny stopy, jsem Tě nesl na zádech, kdy u jsi neměl sílu jít dál.
Není tady