6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím,
asi mě bude někdo kamenovat, někdo snad pochopí. Ale vypsat se někam musím. Před cca 7 týdny byla moje manelka na dvoudenní hudební akci, kde se sblíila s jistým muem (ke vemu se s ním znám). Nikdy jsem nepátral, ale její chování po návratu bylo nanejvý nápadné. Tři dny jsem jsem vydrel nepátrat, ale nejistota vyhrála a já kouknul do mobilu. A bylo to tam. Zatím jen asi jenom oukávání se, které ona zatím lehce ignorovala. Zeptal jsem se jí přímo, co se děje a samozřejmě nic, po chvíli z ní vypadlo, e tak úplně nic ne, ale, e se nic neděje atd., atd. Ok, řekl jsem si a pomaličku začínal zapomínat.
Po 3 týdnech (které byly mezi náma krásné) jsem se ujal vymazávat staré sms na mém starém mobilu, který téměř nepouívám a dalí rána. V den mého svátku a zároveň v den výročí svatky (ji 19 let ) , jsem objevil odeslanou sms cca v tomto znění. " Povíme si to ve středu. Musíme se sejít u mě v práci (soukromě podniká). Manel mě hlídá. Těím se, ale jsem nervní. Nikde nic neříkej a vydr!!... " To byla rána, kterou jsem u nemohl rozdýchat. Opět rozhovory, ujiování a snaha, aby bylo ve ok.
Jeliko máme v autě GPS, tak jsem občas juknul na polohu jejího auta a za týden bylo auto v malém háječku poblí domova. Na otázku zda tam byla, samozřejmě nebyla. "Klidně se zeptej dcery jsou jsem si v té době povídala doma.
Dobře ví, e se jí nezeptám, nechci do toho zatahovat děti. V zoufalství jsem se jel na to místo podívat a byly tam stopy od dvou aut.
Nevím co mám dělat, pořád si pro sebe hledám omluvy, e se nic neděje, ale vechno mě ukazuje, e asi opak je pravdou. SMSky, pozice podle GPS (GPS se splete o 100,200 m, ale 1 kilometr, to u je dost. Nějaké důkazy mám, ale nejsou dost průkazné.
Nevím co mám dělat. Snaím se nepátrat (ale v té hlavě to rotuje).
Není tady
Tady je tolik moností...
Chce 1. vědět na čem jsi ? 2. zůstat v nevědomosti a zakopat to v sobě?
A kdy to bude vědět ... 3. jsi ochoten se s tím smířit nebo 4. bude se chtít rozvést?
A kdy se nebude chtít rozvést a nebude to tutlat, 5. chce to řeit vradou? 6. a koho bude chtít sejmout?
Dříve, ne bude chtít realizovat bod 1 - tedy zjistit, na čem jsi, bych ti doporučila nultou pozici - vechno si srovnat v hlavě s monými body vývoje (doporučuji krtnout body 5 a 6) .
Pak teprve bude schopen situaci řeit - začni komunikací s manelkou.
Tvoje pomůcky (mobil, GPS apod.) ti nepomohou v osvětlení toho hlavního - proč to udělala, resp. zda v tom chce pokračovat nebo zda je to jen úlet. O toho se odvíjí dalí dění. Drím palce, jsi teprve na začátku.
Není tady
1. chci vědět na čem jsem, kdo by chtěl asi ít v nejistotě
2. to nedokáu, to bych se asi zbláznil
3. se s tím smířit? Jeliko ji mám pořád rád, tak se s tím smířím. Ale nechci se doít toho, e ze mě bude blb, kterýmu se cokoliv řekne a on bude spokojený.
4. Nechci se rozvádět i kdy v krajní chvilkách jsem schopný se sbalit a odejít.
5. krtám
6. krtám
Mám ji pořád rád , ale moje k důvěra je na minimu.
Jetě jsem zapoměl dodat, e něco obdobného u nás ji proběhlo před 8 lety. Skoro na den přesně.
Upravil(a) l1012 (26. 8. 2013 16:41)
Není tady
Tak soupis má. Má-li odvahu (asi ano, pro mně by to taky bylo nepřijatelné dělat blbečka), jdi to probrat s manelkou.
Důleité je vědět, jak to chce řeit ona.
Já bych ovem doporučila jedno - zajít za nějakým vztahovým kaučem. Sám nebo i s ní, podle situace a ochoty.
Tady se můe maximálně vykecat, ale odborný návod, jak se s touto situací vyrovnat, tu nenajde.
Není tady
U jsme probírali snad 100x. Oblíbená hláka "rodinu jsem rozbíjet nechtěla (kdo taky ze začátku chce?)", "stejně bych to ukončila, neunesla bych ten pocit vinny, nedal jsi mi anci to ukončit (byl jsem rychlejí)", "mám to v hlavě srovnané, chci zůstat s tebou". Prý se nekontaktují, nic, prý on pochopil a nechce jí dělat doma zle. Rozloučili se a konec.Teď jenom jí toto vechno věřit. Chtěl bych, ale nějak to zatím nejde.
Určitě také na tom vem mám určitý podíl vinny já. Ač téměř nepiju, neběhám za enskýma, tak byl ná vztah asi jako větina vztahů po 19 letech. Láska fuč, jenom takové to souití s jistou mírou tolerance.
Jak mi bylo řečeno "ty se začíná starat a kdy je o mě zájem".
Upravil(a) l1012 (26. 8. 2013 17:02)
Není tady
No a jak to chce řeit ty?
Není tady
Já bych to asi úplně otočila.
Přestala bych pátrat a začala se starat pouze a jen o sebe.
Třeba by se začaly dít věci :-)
Upravil(a) zelvicka177 (26. 8. 2013 17:17)
Není tady
l1012 napsal(a):
Zdravím,
asi mě bude někdo kamenovat, někdo snad pochopí. Ale vypsat se někam musím. Před cca 7 týdny byla moje manelka na dvoudenní hudební akci, kde se sblíila s jistým muem (ke vemu se s ním znám). Nikdy jsem nepátral, ale její chování po návratu bylo nanejvý nápadné. Tři dny jsem jsem vydrel nepátrat, ale nejistota vyhrála a já kouknul do mobilu. A bylo to tam. Zatím jen asi jenom oukávání se, které ona zatím lehce ignorovala. Zeptal jsem se jí přímo, co se děje a samozřejmě nic, po chvíli z ní vypadlo, e tak úplně nic ne, ale, e se nic neděje atd., atd. Ok, řekl jsem si a pomaličku začínal zapomínat.
Po 3 týdnech (které byly mezi náma krásné) jsem se ujal vymazávat staré sms na mém starém mobilu, který téměř nepouívám a dalí rána. V den mého svátku a zároveň v den výročí svatky (ji 19 let ) , jsem objevil odeslanou sms cca v tomto znění. " Povíme si to ve středu. Musíme se sejít u mě v práci (soukromě podniká). Manel mě hlídá. Těím se, ale jsem nervní. Nikde nic neříkej a vydr!!... " To byla rána, kterou jsem u nemohl rozdýchat. Opět rozhovory, ujiování a snaha, aby bylo ve ok.
Jeliko máme v autě GPS, tak jsem občas juknul na polohu jejího auta a za týden bylo auto v malém háječku poblí domova. Na otázku zda tam byla, samozřejmě nebyla. "Klidně se zeptej dcery jsou jsem si v té době povídala doma.
Dobře ví, e se jí nezeptám, nechci do toho zatahovat děti. V zoufalství jsem se jel na to místo podívat a byly tam stopy od dvou aut.
Nevím co mám dělat, pořád si pro sebe hledám omluvy, e se nic neděje, ale vechno mě ukazuje, e asi opak je pravdou. SMSky, pozice podle GPS (GPS se splete o 100,200 m, ale 1 kilometr, to u je dost. Nějaké důkazy mám, ale nejsou dost průkazné.
Nevím co mám dělat. Snaím se nepátrat (ale v té hlavě to rotuje).
Zcel ate chapu, takove veci dokazi cloveka rozhodit. Uz jen to, ze nerika vedome pravdu, je spatny. Co s tim, kdyz clvoek zapatra musi byt pripraven na nejakou skutecnost, kteou nemusi zvladnout. A pak musi situaci jeste resit.
Tohle jsem zazila pred lety a jeste dneska je mi spatne. Obsem to nebyly SMS ale dopisy.
Není tady
nic
Upravil(a) sahleb (27. 8. 2013 10:41)
Není tady
Upřímně - je to pravda? A byla taky, kdy "něco obdobného u nás ji proběhlo před 8 lety"?
Není tady
to: Jessica
Chci zapomenout, chci, aby jsem il normálně, bez stresů, s mojí manelkou. Normální ivot bez podezírání a lí. Já v zásadě odmítám jakýkoliv druh nevěry a proto je to pro mě asi jetě těí.
to: zlevicka177
Také jsem o tom přemýlel, ale neumím to. Vdycky pro mě byly priority děti, manelka a potom já. Momentálně bych asi měl i strach, aby jsem jí tím i nenahrál.
to: sahleb
Samozřejmě, e kdy zapátrám, tak musím čekat cokoliv. Člověk čeká cokoliv a stejně pokud něco vypátrá, tak je to rána. Z té první aférky jsem se hrabal vcelku dlouho, teď nevím. Mám dny, kdy jsem docela v pohodě a věřím a jsou dny, kdy u pokukuju po Neurolu.
Není tady
helena napsal(a):
Upřímně - je to pravda? A byla taky, kdy "něco obdobného u nás ji proběhlo před 8 lety"?
Upřímě? Ano je to z valné části pravda.
Tenkrát jsem se taky choval jako sobec (kalal jsem na manelku, děti, vechno).
Teď jsem se nestaral z důvodu, e jsem nechtěl být árlivý a byl jsem na to docela i hrdý, e jsem v pohodě. Ale jak jsem i psal nae manelství bylo po těch letech takové uspané.
Moná patně napsané, ale snad pochopíte, co jsem tím myslel.
Upravil(a) l1012 (26. 8. 2013 17:52)
Není tady
l1012 napsal(a):
Upřímě? Ano je to z valné části pravda.
Tenkrát jsem se taky choval jako sobec (kalal jsem na manelku, děti, vechno).
Teď jsem se nestaral z důvodu, e jsem nechtěl být árlivý a byl jsem na to docela i hrdý, e jsem v pohodě. Ale jak jsem i psal nae manelství bylo po těch letech takové uspané.
Moná patně napsané, ale snad pochopíte, co jsem tím myslel.
Co má společného starání se a árlivost? Ty si pod pojmem starat se představuje, e na manelku árlí a sleduje ji?
Není tady
l1012 napsal(a):
Vdycky pro mě byly priority děti, manelka a potom já. Momentálně bych asi měl i strach, aby jsem jí tím i nenahrál.
To asi ne, kdy ses nestaral. Odporuje si.
Není tady
Hm, myslel jsem si, e jsem to napsal patně.
Tak znova.
To starání se se vztahovalo na na otázky: kam jde? kdy přijde? s kým jde? kdo tam byl? atd.
Starání se o rodinu jako takovou bylo v posledních letech kvitováno jako dobré a e je spokojená jak to teď je.
Není tady
ale snad pochopíte, co jsem tím myslel
Jojo... velmi dobře.
"Tenkrát jsem se choval jako sobec... Teď jsem se nestaral z důvodu" na kterým zas tak moc nezáleí... Podstatný je, e zatímco tys "byl hrdý, e jsem v pohodě", pravděpodobně jsi přes tu svoji "spokojenost" neviděl, e tvoje paní pravděpodobně "v pohodě" není... ani tehdy, ani dnes.
Tak holt zkusila to "takové uspané manelství" - respektive tebe - probudit. Způsob není nejvhodnějí, leč - jak vidno - zabírá... třeba zkouela i jemnějí, ale nefungovaly.
Není tady
to: Helena
Asi má pravdu.
Ale jak teď z toho ven. Take já jsem vinník, já si to vyeru a já se musím polepit, sypat si popel na hlavu a polepit se ve vech směrech. Omluvit se za vechna ta pátrání atd.
Není tady
Take já jsem vinník, já si to vyeru
Jo, chlapče, soud taky neodsoudí obalovanýho na základě prohláení státního zástupce [i]"Nějaké důkazy mám, ale nejsou dost průkazné."
Take ti zřejmě nezbyde, ne ta omluva... ovem s výsledkem nejistým, protoe kdo ví, jak se tvoje paní mezitím rozhodla.
A hlavně si pamatuj, e by zas mohlo dojít k nějakýmu "probouzení", pokud tě klid po bouři ukolíbá...
Upravil(a) helena (26. 8. 2013 18:36)
Není tady
Jj, je pěkné, e pokud je ena ve vztahu nespokojená, tak vlastně takový "úlet" je v pořádku.
Pokud jsem něco namítal v naem vztahu já, tak to bylo smeteno ze stolu. A přestoe jsem také měl nějaké výhrady, tak jsem nikdy nepomyslel to řeit takto. Asi jsem divný, ale je to tak. Pokud chce být člověk nevěrný, tak a se nejdřív rozejde se stávajícím partnerem a potom a se třeba zblázní.
Není tady
Nedávno jsem četl jedno pěkné heslo:
"kdy někomu nestojím za to, aby mi byl věrný, tak on mi zas nestojí za to, abych se nad ním dále trápil"
Chtěl bych se tím řídit, ale jetě se k té druhé části musím dobrat.
Není tady
pokud je ena ve vztahu nespokojená, tak vlastně takový "úlet" je v pořádku... přestoe jsem také měl nějaké výhrady, tak jsem nikdy nepomyslel to řeit takto
Moment... konstatoval jsi "Nevím co mám dělat." - a informací se ti dostalo.
Jestlie potřebuje potvrdit, e jsi "ten lepí" a tvoje paní píp, tak jsi to měl říct rovnou.
Pokud jsem něco namítal v naem vztahu já, tak to bylo smeteno ze stolu.
Ale to je zase tvůj problém, e jsi s tím nic dalího nedělal... manelka "smetla" a měla vyřízeno.
Není tady
helena napsal(a):
pokud je ena ve vztahu nespokojená, tak vlastně takový "úlet" je v pořádku... přestoe jsem také měl nějaké výhrady, tak jsem nikdy nepomyslel to řeit takto
Jestlie potřebuje potvrdit, e jsi "ten lepí" a tvoje paní píp, tak jsi to měl říct rovnou.
Ale to je zase tvůj problém, e jsi s tím nic dalího nedělal... manelka "smetla" a měla vyřízeno.
To si moc asi nerozumíme. Nikdy jsem nechtěl slyet, e já jsem ten lepí a moje ena je ... Pro mě je manelství jako partnerství. Jsme si rovni.
Pokud manelka po smetení připomínek měla vyřízeno? Ok.
Take já jsem třeba také smetl některé její připomínky a mám taky vyřízeno. Ale otočilo se to proti mě. Je nespokojená, hledá jinde útěchu a vlídnou náruč. Jsem taky nespokojený, ale snaím se to nějak řeit. Ale né útěkem do náruče nějaké jiné. Ale asi opět moje chyba, e jsem chtěl být férový? Tak to je dobrý.
V zásadě jsem chtěl poradit, jak začít opět důvěřovat. Ale bohuel jsme se dostali úúúplně jinam.
Upravil(a) l1012 (26. 8. 2013 19:44)
Není tady
l1012 napsal(a):
V zásadě jsem chtěl poradit, jak začít opět důvěřovat.
Píe, es to u před osmi lety zail. Tudí si myslím, e ví lépe, ne my, co jsme nezaili, jak začít opět důvěřovat.
My jsme se po té, co se můj BM zamiloval, rozvedli, protoe odeel k ní. Nevím, jak začít opět důvěřovat. Asi je to velmi těké, jestli to vůbec jetě jde. Jestli není lepí to u rozseknout, zvlátě, kdy se to u vás stalo opakovaně.
Ale ne hledat, jak začít znovu důvěřovat, měli byste svůj vztah vyřeit, vylepit, měl bys zjistit, zda-li ty s ní a tvá paní s tebou jetě vůbec chcete dál ít. Myslím si dle tvého psaní, e tohle vyřeeno nemáte. Teprve pak lze hledat cestičku k důvěře. To je můj názor.
Není tady
Jak jsem ji psal. Já s ní chci být a také chci něco pro to dělat.
Ona i ve chvílích, kdy se s ním domlouval na schůzku mě tvrdila, e nikoho jiného nechce a chce být se mnou.
Ona mě stejně překvapovala v poslední době. chtěla jet na víkend ve dvou (vdycky odmítala), v sexu chtěla věci, které zásadně odmítala (to jsem jetě nevěděl), veobecně byla svolná téměř ke vemu co kdy odmítala i mimo sex. Prostě jsem ji nepoznával.
Není tady
l1012 napsal(a):
helena napsal(a):
Ale to je zase tvůj problém, e jsi s tím nic dalího nedělal... manelka "smetla" a měla vyřízeno.To si moc asi nerozumíme. Nikdy jsem nechtěl slyet, e já jsem ten lepí a moje ena je ... Pro mě je manelství jako partnerství. Jsme si rovni.
Pokud manelka po smetení připomínek měla vyřízeno? Ok.
Take já jsem třeba také smetl některé její připomínky a mám taky vyřízeno. Ale otočilo se to proti mě. Je nespokojená, hledá jinde útěchu a vlídnou náruč. Jsem taky nespokojený, ale snaím se to nějak řeit. Ale né útěkem do náruče nějaké jiné. Ale asi opět moje chyba, e jsem chtěl být férový? Tak to je dobrý.
V zásadě jsem chtěl poradit, jak začít opět důvěřovat. Ale bohuel jsme se dostali úúúplně jinam.
má SZ, tady se toho moc nedozví
Není tady