6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
modrovous napsal(a):
Mě bude za chvíli 40, a docela by mě zajímalo, jak se má taková řádná čtyřicítka cítit, abych třeba něco nezanedbala.
Nooooo, to je otázka
cítit se má tak, aby ses cítila dobře, to dá rozum
já se cítím dobře, oblíkám se tak, jak to vyhovuje mně a abych nevypadala jako kapar, protoe to bych se teda dobře necítila
Není tady
to si myslíme vichni, e se neoblíkáme jako kapaři a kdo ví, kolik lidí si při pohledu na nás v duchu uká na čelo
Není tady
Nedávno jsem zabrousila na modnipeklo.cz, tam je to někdy docela masakr.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
spousta enských nemá ani vkus, ani soudnost.
Velijakých ná pánboko má... a keď sa niekto v 70tke cíti a oblieka ako diblík - tak čo s tým...? (Mmch, mám dojem, e dnená mláde u saje ten cirkusový vkus s materským mliekom... málokto sa oblieka pekne, elegantne a primerane...)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to si myslíme vichni, e se neoblíkáme jako kapaři a kdo ví, kolik lidí si při pohledu na nás v duchu uká na čelo
Tak toto fakt nerieim. Mne stačí, keď oblečenie vyjadruje mňa a moju momentálnu náladu. To ostatné nie je moje, ale tých druhých...
Není tady