Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 25. 8. 2013 19:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Cítíte se na svůj věk?

modrovous napsal(a):

Mě bude za chvíli 40, a docela by mě zajímalo, jak se má taková řádná čtyřicítka cítit, abych třeba něco nezanedbala. tongue

Nooooo, to je otázka lol
cítit se mᚠtak, aby ses cítila dobře, to dá rozum  wink
já se cítím dobře, oblíkám se tak, jak to vyhovuje mně a abych nevypadala jako kašpar, protože to bych se teda dobře necítila tongue

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#127 25. 8. 2013 20:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to si myslíme všichni, že se neoblíkáme jako kašpaři a kdo ví, kolik lidí si při pohledu na nás v duchu uká na čelo smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 25. 8. 2013 20:07

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Nedávno jsem zabrousila na modnipeklo.cz, tam je to někdy docela masakr. smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#129 26. 8. 2013 9:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

spousta ženských nemá ani vkus, ani soudnost.

Všelijakých ná pánbožko má... a keď sa niekto v 70tke cíti a oblieka ako diblík - tak čo s tým...?  (Mmch, mám dojem, že dnešná mládež už saje ten cirkusový vkus s materským mliekom... málokto sa oblieka pekne, elegantne a primerane...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#130 26. 8. 2013 9:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

to si myslíme všichni, že se neoblíkáme jako kašpaři a kdo ví, kolik lidí si při pohledu na nás v duchu uká na čelo smile

Tak toto fakt neriešim. Mne stačí, keď oblečenie vyjadruje mňa a moju momentálnu náladu. To ostatné nie je moje, ale tých druhých...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí