29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a máme tu nové téma, ne "CÍTÍTE se na svůj věk", ale "VYPADÁTE na svůj věk"
ty příklady, co sem lam dala, ty vytažené obličeje, to mě teda osobně opravdu ohromilo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a máme tu nové téma, ne "CÍTÍTE se na svůj věk", ale "VYPADÁTE na svůj věk"
ty příklady, co sem lam dala, ty vytažené obličeje, to mě teda osobně opravdu ohromilo
Vsadím se, že téhle "nejmocnější dámě z Moravy" říká každej vlezdop... , jak mladě vypadá
Není tady
lepista napsal(a):
Tady je případ jedné dámy, která vypadá na úplně jiné roky než jí je.
http://ona.idnes.cz/princezna-z-mikulov … na_ony_jup
Je jí přes 81 let.....
no, na některých fotkách vypadá dobře, jinde mi přijde jako maska.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no, na některých fotkách vypadá dobře, jinde mi přijde jako maska.
Ja jsem na ni byla upozorněna člověkem, který s ní byl v přímém kontaktu. Prý vypadá v realitě na padesát+. A i tak jedná, obléká se atd.
Není tady
Já myslím, že hodně má vliv na to, jestli člověk působí mladší, to, jaký má přístup k životu. A je celkem jedno, jestli má vrásky a povadlé tělo. Když vyzařuje dobrou náladu a optimismus, tak hned vypadá mladší. A naopak zapšklý pesimista může působit starší než ve skutečnosti je.
Není tady
Není tady
Suzie napsal(a):
Já myslím, že hodně má vliv na to, jestli člověk působí mladší, to, jaký má přístup k životu. A je celkem jedno, jestli má vrásky a povadlé tělo. Když vyzařuje dobrou náladu a optimismus, tak hned vypadá mladší. A naopak zapšklý pesimista může působit starší než ve skutečnosti je.
Určitě na tom něco je. Květa Fialová na mě působí bez věku.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lepista napsal(a):
Je jí přes 81 let.....no, na některých fotkách vypadá dobře, jinde mi přijde jako maska.
tak na fotkách každej vypadá hůř, pokud není fotogenický typ. Na ten věk vypadá sakra dobře...
A že ty ženské co jsem uvedla, mají vyžehlené obličeje..mají. Ale to už je dnes dostupné téměř každému.
Přesto vypadají dobře. Jsou štíhlé. Musí se udržovat a to dá práci.
Ale někdy je jednodušší sedět u mísy buchet a skuhrat, jak je ten svět nespravedlivý. ( Tím nemyslím nikoho konkrétně)
Není tady
lepista napsal(a):
Suzie napsal(a):
Určitě na tom něco je. Květa Fialová na mě působí bez věku.
tu mám ráda a léta mi připadá stejná. A v mládí to bývala kočka.
Není tady
laminanonte napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lepista napsal(a):
Je jí přes 81 let.....no, na některých fotkách vypadá dobře, jinde mi přijde jako maska.
tak na fotkách každej vypadá hůř, pokud není fotogenický typ. Na ten věk vypadá sakra dobře...
A že ty ženské co jsem uvedla, mají vyžehlené obličeje..mají. Ale to už je dnes dostupné téměř každému.
Ale někdy je jednodušší sedět u mísy buchet a skuhrat, jak je ten svět nespravedlivý. ( Tím nemyslím nikoho konkrétně)
neřekla bych, že nutně hůř ..
a lam, právě o ty vyžehlené obličeje jde. být hezká, když si nechám vytáhnout obličej, to promiň, ale to není vůbec žádný umění. takže ne jak píšeš PŘES TO vypadají dobře, ale PRÁVĚ PROTO vypadají dobře.
a musím říct, že třeba taková havlová mě tím, jaký má obličej vyloženě odpuzuje, je to maska.
raděj se podívám na ženskou, co má třeba kolem očí vějířek vrásek, ale je to baba, co má šmrnc, táhne z ní ženskost, jak na něco tak studenýho a vytaženýho, jako je zrovna havlovka.
Upravil(a) PPavlaa (22. 8. 2013 15:12)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
laminanonte napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no, na některých fotkách vypadá dobře, jinde mi přijde jako maska.tak na fotkách každej vypadá hůř, pokud není fotogenický typ. Na ten věk vypadá sakra dobře...
Ale někdy je jednodušší sedět u mísy buchet a skuhrat, jak je ten svět nespravedlivý. ( Tím nemyslím nikoho konkrétně)neřekla bych, že nutně hůř ..
a lam, právě o ty vyžehlené obličeje jde. být hezká, když si nechám vytáhnout obličej, to promiň, ale to není vůbec žádný umění. takže ne jak píšeš PŘES TO vypadají dobře, ale PRÁVĚ PROTOvypadají dobře.
a musím říct, že třeba taková havlová mě tím, jaký má obličej vyloženě odpuzuje, je to maska.
raděj se podívám na ženskou, co má třeba kolem očí vějířek vrásek, ale je to baba, co má šmrnc, táhne z ní ženskost, jak na něco tak studenýho a vytaženýho, jako je zrovna havlovka.
Ta Havlová mi tak připadá jak vlastní posmrtná maska. Je teda pravda, že ji nemusím od té doby, co se z ní stala první dáma a ona začala hrát noblesu.
Ale třeba Petra Černocká nebo Marie Rottrová vypadají skvěle. Pokud mají plastiky, tak decentní a není to poznat. Před několika lety jsem na nějaké akci viděla zblízka Milenu Vostřákovou a ta taky vypadala úžasně.
Není tady
Suzie napsal(a):
ja jsem v kontaktu prevazne s mladymi lidmi a nevidim zadnou vekovou barieru , jeste mam zjevne zastydlou pubertu , tak si rozumime bez problemu. Ta cesta ke zralosti mne nejak miji .
Není tady
Suzie napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Ale někdy je jednodušší sedět u mísy buchet a skuhrat, jak je ten svět nespravedlivý. ( Tím nemyslím nikoho konkrétně)neřekla bych, že nutně hůř ..
a lam, právě o ty vyžehlené obličeje jde. být hezká, když si nechám vytáhnout obličej, to promiň, ale to není vůbec žádný umění. takže ne jak píšeš PŘES TO vypadají dobře, ale PRÁVĚ PROTOvypadají dobře.
raděj se podívám na ženskou, co má třeba kolem očí vějířek vrásek, ale je to baba, co má šmrnc, táhne z ní ženskost, jak na něco tak studenýho a vytaženýho, jako je zrovna havlovka.Ta Havlová mi tak připadá jak vlastní posmrtná maska. Je teda pravda, že ji nemusím od té doby, co se z ní stala první dáma a ona začala hrát noblesu.
Ale třeba Petra Černocká nebo Marie Rottrová vypadají skvěle. Pokud mají plastiky, tak decentní a není to poznat. Před několika lety jsem na nějaké akci viděla zblízka Milenu Vostřákovou a ta taky vypadala úžasně.
já havlovou nezbožňuju, ale ani mi nevadí. jen na mě prostě působí odpudivě tím, jak vypadá.
černocká vypadá dobře, to je fakt. rottrovou něják nesleduju, nemůžu posoudit
Není tady
Grainne napsal(a):
Suzie napsal(a):
ja jsem v kontaktu prevazne s mladymi lidmi a nevidim zadnou vekovou barieru , jeste mam zjevne zastydlou pubertu , tak si rozumime bez problemu. Ta cesta ke zralosti mne nejak miji .
moc nerozumím, co s tím má co dělat, s jakou věkovou kategorií se stýkáš ..
nikdy mě nenapadlo to takhle sledovat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Suzie napsal(a):
moc nerozumím, co s tím má co dělat, s jakou věkovou kategorií se stýkáš ..
nikdy mě nenapadlo to takhle sledovat.
casto mi tu bylo vytykano , ze se nechovam adekvatne ke svemu veku .... tak mne napadlo, jestli na to nema vliv prostredi, v kterem se pohybuji. Kdybych sedela v kancelari se tremi 50tnicemi , mozna bych se chovala, uvazovala jinak .
Není tady
Rottrová vypadá moc dobře..Černocká taky, líbí se mi na svůj věk i Heidi Janků a hlasatelka Marie Retková. Koho tedy v tomto směru nemusím je Vondráčková, ta má ruce a dekolt jak stařenka a obličej vyžehlenej.
Jinak Havlovou jsem teď někde viděla, byla nalíčená do fialova moc jí to slušelo..když jí srovnám s dobou, kdy byla ještě Dáša Veškrnů..tak se hodně posunula.
Není tady
Mně se vždycky líbila vilná Vilma Cibulková. I teď v padesáti to ještě ujde, i s ohledem na životní styl, který asi nebyl u ní ukázkový :-)
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
ja jsem v kontaktu prevazne s mladymi lidmi a nevidim zadnou vekovou barieru , jeste mam zjevne zastydlou pubertu , tak si rozumime bez problemu. Ta cesta ke zralosti mne nejak miji .moc nerozumím, co s tím má co dělat, s jakou věkovou kategorií se stýkáš ..
nikdy mě nenapadlo to takhle sledovat.casto mi tu bylo vytykano , ze se nechovam adekvatne ke svemu veku .... tak mne napadlo, jestli na to nema vliv prostredi, v kterem se pohybuji. Kdybych sedela v kancelari se tremi 50tnicemi , mozna bych se chovala, uvazovala jinak .
jo takhle. no, nevím, jestli by ti padesátnice v kanclu pomohly, abys uvažovala jinak.
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Mně se vždycky líbila vilná Vilma Cibulková. I teď v padesáti to ještě ujde, i s ohledem na životní styl, který asi nebyl u ní ukázkový :-)
a tak to mě se teda spíš líbil její muž nebo je to už ex ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
a tak to mě se teda spíš líbil její muž
nebo je to už ex ?
Ex Etz :-)
Jo a zrovna jsem si říkala nedávno - chlapi někteří fakt s věkem zrají jako víno
Není tady
Co lidí, to názorů. Mě se Havlová velmi líbí a Etz mi přijde nejšerednější herec co znám.
Není tady
Cítím se jak kdy. Nejvíc mě ubíjejí noční směny, po třech nočních si připadám na 60 a věřím, že i tak vypadám. Letos mi bude 36. Se zdravím je to taky znát, pociťuji únavu u práce, kterou jsem před několika lety zvládala s přehledem, často mě bolí záda a klouby.
Jelikož jsem spíše silnější postavy, každý mi hádá víc, kolegyně v práci, který bude 39 mi nabídla tykání s tím, že neví, která z nás je starší, to mě docela pobavilo
Mám sestru, tý je 41 a všichni si myslí, že je mladší než já.
Není tady
Co mi přišlo s věkem - musím více spát. Nerada ponocuji, nestojí mi to za to abych se druhý den necítila dobře. Dříve jsem šla naplno do kdejakého večírku i za cenu, že jsem pak celé dopoledne byla rozhozená. Také si dávám pozor abych to nepřehnala s alkoholem - kocovina mi za to také nestojí. Hlava nějak lépe ovládá tělo.
Není tady
lepista napsal(a):
Co lidí, to názorů. Mě se Havlová velmi líbí a Etz mi přijde nejšerednější herec co znám.
kdyby se nám všem líbili stejní chlapi, byla by to docela trága :-)
Není tady
lepista napsal(a):
Co mi přišlo s věkem - musím více spát. Nerada ponocuji, nestojí mi to za to abych se druhý den necítila dobře. Dříve jsem šla naplno do kdejakého večírku i za cenu, že jsem pak celé dopoledne byla rozhozená. Také si dávám pozor abych to nepřehnala s alkoholem - kocovina mi za to také nestojí. Hlava nějak lépe ovládá tělo.
tak tohle mám už něklik let ujasněný,protože rána opilcova jsou fakt zlá,tak moc si to ještě pamatuju:D Akorát si občas musím dávat pozor,pije-li se někde slivovice,to pití jde samo a najednou je z toho člověk břinklej:D
Není tady