Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 8. 2013 10:59

Cirilla
♥♥♥♥---

Re: Cítíte se na svůj věk?

Nápodobně. Mám kolegyni (42), která vypadá starší než já (56). Matka příroda a rodinné dispozice mi nadělili krásnou pleť bez vrásek. Kdyby se mi povedlo shodit ještě těch 15 kg nadváhy, tak vypadám na 30 s bídou. Duševně si připadám pořád jako puberťačka a tvrdí to i syn.

Není tady

#27 22. 8. 2013 11:58

rudolf
♥♥♥♥---

Cirilla: rozhodně máš vysoké sebevedomí!

Není tady

#28 22. 8. 2013 11:59

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Cirilla napsal(a):

Nápodobně. Mám kolegyni (42), která vypadá starší než já (56). Matka příroda a rodinné dispozice mi nadělili krásnou pleť bez vrásek. Kdyby se mi povedlo shodit ještě těch 15 kg nadváhy, tak vypadám na 30 s bídou. Duševně si připadám pořád jako puberťačka a tvrdí to i syn.

Možná,kdybys těch 15 kg shodila tak by se to negativně projevilo zrovna v tom obličeji.To se nám ženským taky dost často stává:honíme postavu a uniká nám jaksi,že ksicht je pak jak zdrapek.

Znala jsem takovou paní: malá,tlustá,ale obličejík jak majolenka,veselá,atd. Po x letech jsem jí opět potkala,užuž jsem jí chtěla pochválit jak zhubla,když jsem se lekla jejího obličeje,samá vráska najednou,tuk nikde,hrůza.Tak jsem radši neříkala nic.

Není tady

#29 22. 8. 2013 12:10

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

rudolf napsal(a):

Cirilla: rozhodně máš vysoké sebevedomí!

Ale to k pubertě většinou nepatří smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#30 22. 8. 2013 12:16

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Potěší mě, když mi někdo řekne, že vypadám mladší než moje sestra, že si myslel, že ona je staší. a vzhledem k tomu, že se mi to stalo vícekrát (pracujeme ve stejném podniku) věřím, že je to pravda.

Není tady

#31 22. 8. 2013 12:18

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

lepista napsal(a):

Jaku napsal(a):

A ted si představ,jak dnes spousta ženských podléhá "modě" mít dítě ve 35-40 letech!Ale pak trendy budou fuč ale malý prudič zůstane dumbom

No nevím, zda je to móda, moji prarodiče měli mé rodiče po 40, mí rodiče v 37...

Já se cítím někdy na 100, myslím psychicky, většinou na 30, někdy i na 20. Fyzicky mě říkají že vypadám cca o 10-15 let mladší.

Co mě proti mladým létům opustilo je schopnost být opravdu nadšená. Nějak mě nic nedokáže překvapit.

Ach ty milostivé lži! V 35ti jsem tohle ještě lidem věřila,že to mohou myslet úprímně,fakt jsem byla štabajzna a i tak je věk mezi 30 a 40ti lety pro zdravou ženskou ten nejlepší,ale jestli někdo vykládá 50ce,že vypadá na 40 či 35,to považuju za trapné lichotky. Ale beru,když mi někdo řekne,že vypadám dobře,vysvětluju si to tak,že jsem ted holt poněkud přifouknutá oproti min.letům a že to druhá strana taky tak myslí.

Při sladkém kvíkání,jak vypadám na 35 se mi jen otvírá kudla v kapse a dnes už dám klidně najevo,že nechápu proč to podlejzání a že jsou mi ty kecy spíš nepříjemný,že teda asi musím vypadat hrozně,když maj potřebu tak lhát člověku do očí.

Taky neznám moc žen, které by vypadaly nějak výrazně mladší, než na svůj věk. Ale hodně žen si to myslí, viz zdejší příspěvky. nikdo si nemyslí, že by vypadal na svůj věk nebo nedejbože starší. Ale ve skutečnosti je takových žen 99%.

Není tady

#32 22. 8. 2013 12:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Cirilla napsal(a):

jen aby ses nespletla ! ženská po třicítce, když víc zhubne, většinou začne v obličeji vypadat jako vysušená švestka. figuru má třeba ok, ale v obličeji vypadá starší.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 22. 8. 2013 12:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Jaku napsal(a):

lepista napsal(a):

No nevím, zda je to móda, moji prarodiče měli mé rodiče po 40, mí rodiče v 37...

Já se cítím někdy na 100, myslím psychicky, většinou na 30, někdy i na 20. Fyzicky mě říkají že vypadám cca o 10-15 let mladší.

Co mě proti mladým létům opustilo je schopnost být opravdu nadšená. Nějak mě nic nedokáže překvapit.

Ach ty milostivé lži! V 35ti jsem tohle ještě lidem věřila,že to mohou myslet úprímně,fakt jsem byla štabajzna a i tak je věk mezi 30 a 40ti lety pro zdravou ženskou ten nejlepší,ale jestli někdo vykládá 50ce,že vypadá na 40 či 35,to považuju za trapné lichotky. Ale beru,když mi někdo řekne,že vypadám dobře,vysvětluju si to tak,že jsem ted holt poněkud přifouknutá oproti min.letům a že to druhá strana taky tak myslí.

Při sladkém kvíkání,jak vypadám na 35 se mi jen otvírá kudla v kapse a dnes už dám klidně najevo,že nechápu proč to podlejzání a že jsou mi ty kecy spíš nepříjemný,že teda asi musím vypadat hrozně,když maj potřebu tak lhát člověku do očí.

Taky neznám moc žen, které by vypadaly nějak výrazně mladší, než na svůj věk. Ale hodně žen si to myslí, viz zdejší příspěvky. nikdo si nemyslí, že by vypadal na svůj věk nebo nedejbože starší. Ale ve skutečnosti je takových žen 99%.

99% ? to si nemyslím, znám dost ženských, co vypadají hezky, udržovaně, mladistvě a fakt jim dost lidí hádá o něco míň ..  většinou je to fakt těch 5, max. 7 let, občas.
znám jen dvě, co vypadají fakt o hodně hodně mladší, ale ty mají pomalu víc plastik, jak michael jackson.

Upravil(a) PPavlaa (22. 8. 2013 12:28)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 22. 8. 2013 12:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nikdo si nemyslí, že by vypadal na svůj věk nebo nedejbože starší
Nene... mejlíš se... řekla bych, že vypadám přiměřeně(!) svejm letům a všem způsobům života, co mám za sebou - a jsem s tím srovnaná. Moje poslední dobou oblíbená věta zní "Věk má svý výhody." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - a přiznávám, že občas toho lehce využiju...
Jediná komplikace je souboj mozku a těla, páč ten neřád rejhovanej si pořád myslí, že svaly, kosti a klouby zmůžou to samý, co ve dvaceti, třiceti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#35 22. 8. 2013 12:44

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Jaku napsal(a):

lepista napsal(a):

Jaku napsal(a):

A ted si představ,jak dnes spousta ženských podléhá "modě" mít dítě ve 35-40 letech!Ale pak trendy budou fuč ale malý prudič zůstane dumbom

No ja si nemyslim, ze tio jsou lzi. Jednou jsem jela s pani o osm let starsi na lyze a jeden pan ji oslovil, zda je tady s dcerou? Tim myslel me.
A uz je to o neco driv, prodavacka me upozornila, ze tento krem je pouuzze pro zralou plet. Coz je v kosletice eufemismus pro ctyricatnice. jenze me bylo 46. Tak jsem ji rekla , ze mi bude padesat a ona cumela.
Nedavno bylo trapny, ze moje kolegyne je o par let starsi (asi o tri nebo ctyri)  a ptala se me kolik mi je,. dost zrvrdla ve trari. Vypada jako mioje matka. Ciste opticky.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#36 22. 8. 2013 12:50

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Ivana napsal(a):

Jaku napsal(a):

99% ? to si nemyslím, znám dost ženských, co vypadají hezky, udržovaně, mladistvě a fakt jim dost lidí hádá o něco míň ..  většinou je to fakt těch 5, max. 7 let, občas.
znám jen dvě, co vypadají fakt o hodně hodně mladší, ale ty mají pomalu víc plastik, jak michael jackson.

fyzicky se cítím , až na občasný problém ok, psychicky o hodně méně smile občas se mi taky přihodí lichotka, že vypadám na mín, minulý týden např. od kolegyně , když jsem jí vyjevila svůj věk . Chtěla bych mít v občance méně, na druhous tranu si užívám nejakčnější období svého života , tak snad to ještě chvíli vydrží .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#37 22. 8. 2013 12:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mě se tak líbí, jak si sem někteří chodí honit egouška, protože je pochválil někdo, kdo má na každým oku 10 dioptrií a zrovna nechal brejle doma big_smile njn, ženský smile

Není tady

#38 22. 8. 2013 13:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

grainne, nejakčnější období tvého života ? měla jsem dojem, že jsi tady byla pořád znuděná, nevěděla co dělat, neviděla smysl života, pokud nešlo o chlapa ... tak buď se něco změnilo smile nebo si říkám, jak tvůj život proboha vypadal před tím ?

Není tady

#39 22. 8. 2013 13:07

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

grainne, nejakčnější období tvého života ? měla jsem dojem, že jsi tady byla pořád znuděná, nevěděla co dělat, neviděla smysl života, pokud nešlo o chlapa ... tak buď se něco změnilo smile nebo si říkám, jak tvůj život proboha vypadal před tím ?

no já nenapsala nejakčnější pozitivně smile spíše ta neustálá houpačka nahoru a dolů ... vždycky , když myslím, že už je to konečná, tak zase přijde něco zajímavého , tak zase přijde nějaká naděje , z které po chvíli není nic a tak pořád dokola.
V předchozím životě , to byl takový stereotyp , bez emocí bez ničeho jako robot ,až na občasné zážitky se psy nebo nějaká akce jednou za rok .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#40 22. 8. 2013 13:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jo aha, já to pochňápla jinak smile

Není tady

#41 22. 8. 2013 13:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

neustálá houpačka nahoru a dolů... nějaká naděje , z které po chvíli není nic a tak pořád dokola
Hm - a to není zase jen "takový stereotyp"?

Není tady

#42 22. 8. 2013 13:19

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

neustálá houpačka nahoru a dolů... nějaká naděje , z které po chvíli není nic a tak pořád dokola
Hm - a to není zase jen "takový stereotyp"?

no už skoro je ... ale přeci jen ty emoce jsou pro mne důležité , je to akčnější a už si zvykám, že houpačka se houpe  neustále oběma směry .... a po pádu půjde zase na chvilku nahoru .

Není tady

#43 22. 8. 2013 13:22

zelvicka177
♥♥♥----

Ahoj ženy,

velice zajímavé téma.

Asi sem nepřijde žádná, která napíše "vypadám starší než je datum narození" v občance, to je vcelku logické.

Jen bych asi takové ty lichotivé hlášky brala s rezervou. Ono to co na první pohled z dálky třiceti metrů může vypadat o 10 let mladší, může být při bližším pohledu nepříjemným překvapením. smile

Osobně se cítím a asi i vypadám na svůj věk (36 let).

Není tady

#44 22. 8. 2013 13:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

houpačka se houpe  neustále oběma směry
Každá houpačka se jednou zastaví, když není dostatek energie na její nové rozhoupání.

Není tady

#45 22. 8. 2013 13:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zelvicka177 napsal(a):

Ahoj ženy,

velice zajímavé téma.

Asi sem nepřijde žádná, která napíše "vypadám starší než je datum narození" v občance, to je vcelku logické.

Jen bych asi takové ty lichotivé hlášky brala s rezervou. Ono to co na první pohled z dálky třiceti metrů může vypadat o 10 let mladší, může být při bližším pohledu nepříjemným překvapením. smile

tys měla nick želvička17?

Není tady

#46 22. 8. 2013 13:28

zelvicka177
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

zelvicka177 napsal(a):

Ahoj ženy,

velice zajímavé téma.

no spíš zelvicka17

ale už se mi pak nikdy takto nepodařilo sem přihlásit :-)
asi to maj rozbitý -) smile

Není tady

#47 22. 8. 2013 13:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

houpačka se houpe  neustále oběma směry
Každá houpačka se jednou zastaví, když není dostatek energie na její nové rozhoupání.

z toho mám strach .... snad se ještě chvíli bude aspon houpat , až přestane tak si na to budu muset zvyknout a žít zase nějak jinak . Dokonce už mám trochu představu jak .

Není tady

#48 22. 8. 2013 13:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zelvicka177 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

zelvicka177 napsal(a):

Ahoj ženy,

velice zajímavé téma.

no spíš zelvicka17

ale už se mi pak nikdy takto nepodařilo sem přihlásit :-)
asi to maj rozbitý -) smile

to je to samý :-)

já si tě řadila k jinému nicku, co se tady v poslední době objevil, nedělej mi v tom bordel :-))

Není tady

#49 22. 8. 2013 13:54

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

ono to může být tím, že někdo stárne plynule a někdo jakoby ve skocích...vypadá pořád mladě a pak šup, zestárne o 10let, když ho chvíli nevidíte...

jinak proč by nemohla ženská vypadat mladší než je? Dnes už ženské nejsou strhané od rodiny a hospodářství.
Můžou víc relaxovat, zdravěji jíst, cvičit. je lepší kosmetika.. Když se podíváte na Havlovou, Švandovou, Freimanovou, Blanarovičovou..to jsou na svůj věk kočky. Možná si trochu pomohly..ale i tak, vypadají hodně dobře.
Ale to už je taková naše česká vlastnost...když je někdo se sebou spokojenej, pěkně ho z toho piedestalu srazit smile

Já tedy kosmetiku nepoužívám žádnou. Sem tam použiju řasenku. Vypadám, jak vypadám. Jsem se sebou celkem spokojená, a když mi někdo zalichotí tím, že vypadám mladě, poděkuju. Stává se mi to často a jsou to lidé mladší, bez dioptrií. smile I od žen..smile 
Zrovna teď o prázdninách jsem potkala se synem manželovo tetu, nevidíme se často. Pozdravili jsme jí. Ona nejistě koukala, nevěděla kam nás dát a asi za dva dny řekla manželovo mamce, že asi potkala Martina s nějakou holkou.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#50 22. 8. 2013 14:02

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tady je případ jedné dámy, která vypadá na úplně jiné roky než jí je.
http://ona.idnes.cz/princezna-z-mikulov … na_ony_jup

Je jí přes 81 let.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí