29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ani Saturn? A jsi si tím jistá?
Aprill, mám mikroutěrku vietnamskou i nóbl značku - a baterie furtundfurt zas.raný jak jetel A to ti vydrží? U tý nanopěny totiž píšou, že by to mělo vydržet čistý až půl roku...........to zní jako překrásný sen, co?
Není tady
Ani Saturn.
Není tady
Veriseek napsal(a):
aprill napsal(a):
Veriseek napsal(a):
Já teda úklid také moc v oblibě nemám, ale když už se na to vrhnu, tak vezmu všechno z gruntu a fakt pořádně. Zmíněné prostředky Amway v oblibě nemám už jen proto, že jsem kdysi na jeden prostředek měla alergickou reakci. Používám na úklid nano pěnu-není moc známá, tak je možné, že některým nic neřekne. Uklízím sní hlavně koupelnu, záchod, zrcadla a okna. Líbí se mi, že uklizené plochy se po pklidu delší dobu lesknou.
Co se týče věcí v myčkáchTaky nedávám prkýnka a keramické nože, jinak vše
a je to tu
A mohu se zeptat co je tu? Nevšimla jsem si, že bych udělala nějakou reklamu, jen jsem řekla, co používám doma na úklid já.. njn, akorát je to něco jiného, než používáte vy, tak je to hned reklama... Je vidět, že na forech už se člověk opravdu nemůže o ničem normálně bavit... Ale to, že jiné dámy sem dají odkaz na prodej konvice, to je zcela v pořádku
Keramické nože ndmám v arzenálu
Není tady
Frigo napsal(a):
Er a ty nevíš, že konev na čaj či na kafe a tudíž i hrníčky na tyto nápoje máš umývat jen v horké vodě ??????? Nepoužívat žádný chemický prostředek...
![]()
upravím však svůj předchozí příspěvek - jak to krásně vonělo po otevření myčky.
To vím, že by se mělo dělat, ale věř mi, že i v mnohých čajovnách umývají konvičky a šálky jarem. Já sama si dělám čaj do většího hrnku, nemám speciálně hrnek pro bílý čaj, další pro zelený, další pro černý atd., jak by to mělo správně být, takže hrnek umývám houbičkou s kapkou jaru. Opláchnutí pouze horkou vodou mi nestačí, mám pořád pocit, že je hrnek špinavý.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ani Saturn? A jsi si tím jistá?
Aprill, mám mikroutěrku vietnamskou i nóbl značku - a baterie furtundfurt zas.raný jak jetelA to ti vydrží? U tý nanopěny totiž píšou, že by to mělo vydržet čistý až půl roku...........to zní jako překrásný sen, co?
jj, vydrží.
četla jsem o dlouhotrvajícím účinku, ale nějak tomu nevěřím , protože co se má zas..t to se za..re
aby nedošlo k omylu, nevydrží mi vypucované baterie půl roku
Upravil(a) aprill (26. 8. 2013 5:21)
Není tady
když odněkud přijedeš - vybaluješ hned, nebo až příležitostně?
Chceš to fakt vědět???
bohužel, s ascendentem na Panně je to pro mně naprosto nedosažitelný sen
Ale já ho mám taky - kde je chyba?
Upravil(a) helena (26. 8. 2013 7:42)
Není tady
Vilemína napsal(a):
Frigo napsal(a):
Er a ty nevíš, že konev na čaj či na kafe a tudíž i hrníčky na tyto nápoje máš umývat jen v horké vodě ??????? Nepoužívat žádný chemický prostředek...
![]()
upravím však svůj předchozí příspěvek - jak to krásně vonělo po otevření myčky.To vím, že by se mělo dělat, ale věř mi, že i v mnohých čajovnách umývají konvičky a šálky jarem. Já sama si dělám čaj do většího hrnku, nemám speciálně hrnek pro bílý čaj, další pro zelený, další pro černý atd., jak by to mělo správně být, takže hrnek umývám houbičkou s kapkou jaru. Opláchnutí pouze horkou vodou mi nestačí, mám pořád pocit, že je hrnek špinavý.
Já jsem odložila porcelán a na čaj používám skleněné konvice - ty várné. Tolik nezacházejí a příjde mi, že sklou moc pachy nepřebírá. I na pití používám taději skleněné hrnky. A v zimě ty normální. Nevím proč.
Ale občas i ty skleněné přejedu kapičkou jaru.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ani Saturn.
Teda milánkové, vy mi děláte v tý astrologii bordel Ještěže ctím ten Harvardův-Murphyho zákon!
Aprill a jak dlouho? Pže mně připadá, že ty moje mají jakousi samozasírací schopnost, nebo co
Není tady
lupina montana napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ani Saturn.
Teda milánkové, vy mi děláte v tý astrologii bordel
Ještěže ctím ten Harvardův-Murphyho zákon!
Aprill a jak dlouho? Pže mně připadá, že ty moje mají jakousi samozasírací schopnost, nebo co
přetřu je tak 1-2x týdně. občas na ně vezmu clin na okna. ale je taky pravda, že doma moc nedržujeme
Není tady
modrovous napsal(a):
Verisku, mě by ta nano pěna docela zajímala. Dá se to použít třeba i na sprcháč nebo je to jenom na povrchy, které se nenamáčí? Nebo co se s tím dá vůbec čistit a kde to kupuješ? Jsem líná hledat na netu
.
Mám dobré zkušenosti s nanostříbrem na plíseň na zdi, tak sonduju.
Právě, že ano. Dá se to používat na sprcháč, vanu-prostě celou koupelnu, kuchyně, okna, zrcadla, vlastně na všechny nesavé povrchy. Já nevím, jestli si tady vůbec můžu dovolit dát odkaz, kde nakupuji nano pěnu. Ale první jsem si koupila na jedné promo akci, na kterou jsem náhodně narazila v jednom nákupním centru v Brně.
lupina montaan: musím se přiznat, že s nano inpregnací zkušenost nemám, ale asi to už o něčem svědčí, když obojí zvládne s nečistotou udělat takové věci.
Není tady
Jojo - na těch botách byla perfektní, vodu to odpuzovalo tak, že dělala kuličky
April - to je nápad! Moje oblíbená Nejlepší pistole ve městě To zkusím.
Není tady
No, tak to vidíte, třeba by nebylo na škodu vyzkoušet ji i jinde, než jen na botách. Já jsem sní opravdu spokojená, ale ze začátku jsem byla stejně tak skeptická, jako každej, kdo o tom jen slyšel. Ale přesně platí to pravidlo, že když člověk nevyzkouší, tak to nezjistí
Není tady
Podívej se tady www.katalogdrogerie.cz .
Snad jsem ti pomohla.
Není tady
Doma používám čistící prostředky od nás z práce. Jsou to průmyslové prostředky, které mají mnohem větší koncentraci a fakt hezky voní. https://www.apexsystems.cz/ Pokud máte nějakého známe kdo má přístup k jakýmkoliv takovým prostředkům, tak mohu jen doporučit.
Není tady
Ahoj Já používám více méně všechno z této stránky http://www.obalyat.cz/443-cistici-a-des … a-koupelny cca 2x týdně. A to savo tak jednou za dva týdny. Samozřejmě, že kachličky se pošlapou a vypadají špinavé po jednou dni, ale to většinou jen narychlo setřu hadrou. Jinak plísně atd spolehlivě likviduje to savo. A vydrží to klidně i měsíc.
Není tady