Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 8. 2013 18:31

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jaké prostředky na úklid?

helena napsal(a):

Lenost je prostě lenost.
Žádná lenost - zdravej přístup... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
1.Udržování nepořádku je časově mnohem úpo*nější než udržování pořádku.
2. Každý pořádek vzniká z nepořádku a je nestabilní.
3. Pořádek zneklidňuje, protože je v něm neustále potencionální nepořádek.
4. Nepořádek uklidňuje a zprostředkuje pocit uspokojení, protože je v něm potencionální pořádek,
    který si lze bez vynaložení jakékoli fyzické práce kdykoli představit.
5. Nepořádek je věčný a životaschopný a je přístupný změnám.
6. V nepořádku má člověk možnost vytvořit stabilní harmonii mezi svými potřebami a potřebami svého nejbližšího okolí.
7. Hledání předmětů a písemností je činnost produktivní, jelikož nutí člověka zabývat se předměty a písemnostmi,
   které by jinak ignoroval.
8. Nepořádek naučí člověka mít přehled jen o těch věcech, o kterých mít přehled je skutečně třeba.

RAJSKÁ HUDBA PRO MOU DUŠI !!!!!!!!!

Není tady

#27 21. 8. 2013 21:20

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp tummenupptummenupp
Heleno díky, zítra z toho budou samolepky. Jen přemýšlím, jestli jich bude stačit 5.  lol

Jaku, dvojí opláchnutí bylo nutné, neboť tam zůstalo hodně pěny.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#28 21. 8. 2013 21:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Jaku napsal(a):

helena napsal(a):

Lenost je prostě lenost.
Žádná lenost - zdravej přístup... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
1.Udržování nepořádku je časově mnohem úpo*nější než udržování pořádku.
2. Každý pořádek vzniká z nepořádku a je nestabilní.
3. Pořádek zneklidňuje, protože je v něm neustále potencionální nepořádek.
4. Nepořádek uklidňuje a zprostředkuje pocit uspokojení, protože je v něm potencionální pořádek,
    který si lze bez vynaložení jakékoli fyzické práce kdykoli představit.
5. Nepořádek je věčný a životaschopný a je přístupný změnám.
6. V nepořádku má člověk možnost vytvořit stabilní harmonii mezi svými potřebami a potřebami svého nejbližšího okolí.
7. Hledání předmětů a písemností je činnost produktivní, jelikož nutí člověka zabývat se předměty a písemnostmi,
   které by jinak ignoroval.
8. Nepořádek naučí člověka mít přehled jen o těch věcech, o kterých mít přehled je skutečně třeba.

RAJSKÁ HUDBA PRO MOU DUŠI !!!!!!!!!

kde je špína, kde je smrad, tam jsem doma , tam jsem rád lol

Není tady

#29 21. 8. 2013 21:22

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Mladej má na dveřích něco podobného - pořádek je pro blbce, inteligent zvládne chaos nebo binec (?). Jsem líná se zvednout a jít se podívat.

Není tady

#30 22. 8. 2013 6:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jaké používáte prostředky na úklid?
Koukám, že zas zafungovala rovnováha http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png - odpovědi na první otázku nic moc, zato na druhou - "Nemáte nějaké rady či zkušenosti?" se tazatelce dostalo rad bohatě... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 22. 8. 2013 7:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

proč se poslední dobou každá debata zvrtne v napadání ? tillfreds

Přiznám se, že mi nedávno v noci došli tablety, tak jsem do myčky frkla normální pur a umylo se to stejně, jak s jakýmkoliv myčkovým prostředkem a jak to krásně vonělo !! 
Ani nevím, kdy jsem umyla naposledy okna. Z jedné strany oprší a z druhé strany mám žaluzie. tongue
Jediný problém je s balkonovými dveřmi a zrcadlem v předsíni. Ač jsou děti velké, furt tam jsou otisky jejich tlapek.
A teď se po nich opičí kočka. Spodek balkonových dveří má její tlapičky, jak se občas snaží dostat ven.

Tak co nesnasim je vonave nadobi.V Nemecku jsme koupili PRIL na nadobi a,kdyz jsem si udelala kafe tak jsem ten navoneny jar citila s te sklenicky a nadobi oplachuju.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#32 22. 8. 2013 8:10

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Frigo napsal(a):

Přiznám se, že mi nedávno v noci došli tablety, tak jsem do myčky frkla normální pur a umylo se to stejně, jak s jakýmkoliv myčkovým prostředkem a jak to krásně vonělo !! 
Ani nevím, kdy jsem umyla naposledy okna. Z jedné strany oprší a z druhé strany mám žaluzie. tongue
Jediný problém je s balkonovými dveřmi a zrcadlem v předsíni. Ač jsou děti velké, furt tam jsou otisky jejich tlapek.
A teď se po nich opičí kočka. Spodek balkonových dveří má její tlapičky, jak se občas snaží dostat ven.

Tak co nesnasim je vonave nadobi.V Nemecku jsme koupili PRIL na nadobi a,kdyz jsem si udelala kafe tak jsem ten navoneny jar citila s te sklenicky a nadobi oplachuju.

Er a ty nevíš, že konev na čaj či na kafe a tudíž i hrníčky na tyto nápoje máš umývat jen v horké vodě ???????  Nepoužívat žádný chemický prostředek...  va  va

upravím však svůj předchozí příspěvek - jak to krásně vonělo po otevření myčky. smile

Není tady

#33 22. 8. 2013 8:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Konvička na čaj by se měla jen vyplachovat... nedrhnout "dočista do čista" - hnědé zbarvení uvnitř nevadí.

Není tady

#34 22. 8. 2013 8:38

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Frigo napsal(a):

Er a ty nevíš, že konev na čaj či na kafe a tudíž i hrníčky na tyto nápoje máš umývat jen v horké vodě ???????  Nepoužívat žádný chemický prostředek...  va  va

upravím však svůj předchozí příspěvek - jak to krásně vonělo po otevření myčky. smile

Tak tohle slysim poprve. va

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#35 22. 8. 2013 8:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tohle slysim poprve.
Aby sis nemyslela, že si vymejšlíme - třeba tady http://www.doplnstyl.cz/konvice-na-caj-i-125/
Zásadou je konvičku na čaj používat skutečně jen na přípravu čaje. Jakmile v ní jednou připravíte kávu, jemné čajové aroma už nebude mít šanci se prosadit.
Prostředky na mytí a čištění nádobí představují pro konvici na čaj hotovou pohromu! Proto ji vždy jen vyplachujeme horkou vodou. Vůbec nevadí, když v ní zůstane povlak, čaj si alespoň podrží svou charakteristickou chuť.

Není tady

#36 22. 8. 2013 9:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Tak tohle slysim poprve.
Aby sis nemyslela, že si vymejšlíme - třeba tady http://www.doplnstyl.cz/konvice-na-caj-i-125/
Zásadou je konvičku na čaj používat skutečně jen na přípravu čaje. Jakmile v ní jednou připravíte kávu, jemné čajové aroma už nebude mít šanci se prosadit.
Prostředky na mytí a čištění nádobí představují pro konvici na čaj hotovou pohromu! Proto ji vždy jen vyplachujeme horkou vodou. Vůbec nevadí, když v ní zůstane povlak, čaj si alespoň podrží svou charakteristickou chuť.

My caj nepijeme vubec a ani zadnou konvicku na caj nemame.Ja si dam nez 1 kafe denne.

Není tady

#37 24. 8. 2013 17:17

Veriseek
♥♥-----

Já teda úklid také moc v oblibě nemám, ale když už se na to vrhnu, tak vezmu všechno z gruntu a fakt pořádně. Zmíněné prostředky Amway v oblibě nemám  už jen proto, že jsem kdysi na jeden prostředek měla alergickou reakci. Používám na úklid nano pěnu-není moc známá, tak je možné, že některým nic neřekne. Uklízím sní hlavně koupelnu, záchod, zrcadla a okna. Líbí se mi, že uklizené plochy se po pklidu delší dobu lesknou.
Co se týče věcí v myčkách big_smile Taky nedávám prkýnka a keramické nože, jinak vše smile

Není tady

#38 25. 8. 2013 7:32

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Veriseek napsal(a):

Já teda úklid také moc v oblibě nemám, ale když už se na to vrhnu, tak vezmu všechno z gruntu a fakt pořádně. Zmíněné prostředky Amway v oblibě nemám  už jen proto, že jsem kdysi na jeden prostředek měla alergickou reakci. Používám na úklid nano pěnu-není moc známá, tak je možné, že některým nic neřekne. Uklízím sní hlavně koupelnu, záchod, zrcadla a okna. Líbí se mi, že uklizené plochy se po pklidu delší dobu lesknou.
Co se týče věcí v myčkách big_smile Taky nedávám prkýnka a keramické nože, jinak vše smile

a je to tu lol

Není tady

#39 25. 8. 2013 7:42

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

agewa napsal(a):

máme psa a chlupy jsou i v naprosto neuvěřitelných místech. Např. na záchodě (vím jistě, že tam se jí nelíbí a čas tam netráví .)

To znám. Při roční prohlídce plynového kotle co visí na stěně zjistili, že kotel je ucpaný chlupy. Dostaly se do něj při nasávání vzduchu a utvořily plst. Prý to opravář ještě neviděl.

Není tady

#40 25. 8. 2013 9:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dcera když češe kočky, říká, že je z nich chlupů na další kočku. lol
Mám kočky moc ráda, měla jsem 3, když jsme bydleli v baráku, ale kvůli těm chlupům všude bych to doma mít nechtěla.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#41 25. 8. 2013 19:13

Veriseek
♥♥-----

aprill napsal(a):

Veriseek napsal(a):

a je to tu lol

A mohu se zeptat co je tu? Nevšimla jsem si, že bych udělala nějakou reklamu, jen jsem řekla, co používám doma na úklid já.. njn, akorát je to něco jiného, než používáte vy, tak je to hned reklama... Je vidět, že na forech už se člověk opravdu nemůže o ničem normálně bavit... Ale to, že jiné dámy sem dají odkaz na prodej konvice, to je zcela v pořádku big_smile

Není tady

#42 25. 8. 2013 19:25

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Verisku, mě by ta nano pěna docela zajímala. Dá se to použít třeba i na sprcháč nebo je to jenom na povrchy, které se nenamáčí? Nebo co se s tím dá vůbec čistit a kde to kupuješ? Jsem líná hledat na netu rodna .
Mám dobré zkušenosti s nanostříbrem na plíseň na zdi, tak sonduju. smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#43 25. 8. 2013 19:33

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem si k té nanopěně přece jen něco našla, ale ta cena je teda dumbom . To asi radši zůstanu u klasiky. hmm

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#44 25. 8. 2013 19:50

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Frigo napsal(a):

tuším, že se objeví někdo se zaručeným prostředkem, který špínu trvale  odpuzuje 
tak na to se těším !!!  Ale mě by stačilo třeba 3-4 dny, kdyby něco špínu odpuzovalo... 
Myslela jsem, že stačí vyslat dětí, ale ani to nepomáhá.

Špínu želbohu ne, ale u nás se hodně práší a je fakt, že takový ty protiprachový pronta dokážou zpomalit tu zaprášenost poměrně dost.
Jinak používám většinou mikroutěrky a případně mejdlo, jen na sklo starou dobrou Nejlepší pistoli ve městě cool (aby mi to Andrejka nesmazala jako reklamu) a noviny......
Jo a Froše - na nádobí, sklokeramiku a podobně.
Hele ale ta nanopěna, to mně láká....viděla jsem, jaký zázraky to dokázalo jako impregnace na boty. Ne ta uklízecí, samozřejmě......specielní botová impregnační cool

Teda Helčo ale řeknu ti, že tvých Desatero uklízecích přikázání jiskří duchem! Přiznej se.....že je máš doma někde na nějaký desce, kterou jsi dostala na nejmenovaný hoře? coollol Já bych velice toužila je dodržovat.....bohužel, s ascendentem na Panně je to pro mně naprosto nedosažitelný sen grater

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#45 25. 8. 2013 19:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem si ji našla a je to pěkně mastný hmm Ale zase, kdyby to chtělo vydržet, tak bych to před Vánoci asi riskla.........zejména mě oslnila představa "stále čistých vodovodních baterií".........

Upravil(a) lupina montana (25. 8. 2013 19:57)

Není tady

#46 25. 8. 2013 20:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Teda Helčo ale řeknu ti, že tvých Desatero uklízecích přikázání jiskří duchem! Přiznej se.....že je máš doma někde na nějaký desce, kterou jsi dostala na nejmenovaný hoře? coollol Já bych velice toužila je dodržovat.....bohužel, s ascendentem na Panně je to pro mně naprosto nedosažitelný sen grater

šmárjá, co s tím má tvůj ascendent ? to jako že to máš na co svést, když se ti nechce, jo cool

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#47 25. 8. 2013 20:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Naopak, naopak......že mě to nutká uklízet. Asc na Panně spolehlivě poznávám podle odpovědi na klíčovou otázku: když odněkud přijedeš - vybaluješ hned, nebo až příležitostně? cool

Není tady

#48 25. 8. 2013 20:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já teda vybaluju hned tongue

už jsem si říkala, že je to nějáká prima výmluva, tak jsem přemýšlela, na co bych se mohla čas od času vymluvit já, když se mi cokoliv nechce gloria

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#49 25. 8. 2013 20:36

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Tak jsem si ji našla a je to pěkně mastný hmm Ale zase, kdyby to chtělo vydržet, tak bych to před Vánoci asi riskla.........zejména mě oslnila představa "stále čistých vodovodních baterií".........

na to se mi osvědčila vietnamská švédská útěrka wink

Není tady

#50 25. 8. 2013 21:49

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já taky vybaluju hned, ale asc. v Panně nemám.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí