6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Kdyz je clovek v pohode tak ho nerozhazi nic .
O tomhle to celé je
Kdy jsi v pohodě, nerozhodí tě nic
V pohodě jsme tehdy, kdy jsme předevím smířeni sami se sebou. Kdy přijmeme sami sebe se vím vudy - s tím, co na sobě máme rádi i s tím, co na sobě rádi nemáme.
Hlavně kdy přijmeme i to, co na sobě rádi nemáme, protoe tohle lidé kolem nás, na rozdíl od nás samotných, zcela jasně vidí. Nu a pokud nás chtějí rozhodit, vybít si na nás svou vlastní blbou náladu, mindráky ap. tak to proti nám pouijí.
Proto je dobré zabývat se hlavně tím, co ti na druhých vadí, protoe to má i sama - to, co vidí na druhých, to je i tvoje (nejen to patné, ale i to dobré). Tvůj největí nepřítel je tedy pro tebe ten nejlepí učitel, protoe ti odkrývá tvoje vlastní temné stránky.
Pokud jsi si toho vědoma a přijala jsi to, můe to měnit, jen TY sama to můe měnit, a druzí to pak proti tobě nemohou pouívat. A nebo mohou, ale není jim to nic platné, protoe se umí efektivně bránit.
Pokud se to ale snaí schovat před druhými i sama před sebou, dostane tě pak kdejaká blbá poznámka, kterou bys jinak ani nezaregistrovala.
Ten, kdo tenhle algoritmus pochopí, se pak u nepotřebuje zabývat tím, jak se zbavit lidí, kteří chtějí vědomě ublíit, protoe ti se kolem něj buď přestanou vyskytovat vůbec a nebo si s nimi lehce poradí
tomu nevěřím.
Není tady
Mendy napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Jak se zbavit lidi ,kteri chteji vedome ublizit ?
Přestat se s nima stýkat...Přestat je přitahovat.
Zákon přitalivosti je přesný a nedá se obejít: co mám uvnitř, to se mi manifestuje i navenek...
Nepřitahovat je znamená sama nebýt taková. Podívat se na sebe upřimně a pravdivě, přijmout sama sebe i s tím, co popírám, pozornost věnovat hlavně tomu, co se mi nelíbí, těm, kteří mě tvou, protoe tam je klíč k celé situaci.
Nelhat si.Tyhlety kecy jsou příerný Jak z nějaký přiblblý jehovistický sekty. Hnus
Ale ale...to neni hnus ale desna sranda.
Jak jednoduche, proste prestat byt TAKOVA....
Nepritahovat je !!!! ale zaroven venovat pozornost tem, kteri me stvou. ...jak jednoduche....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mikuelini napsal(a):
O tomhle to celé je
V pohodě jsme tehdy, kdy jsme předevím smířeni sami se sebou. Kdy přijmeme sami sebe se vím vudy - s tím, co na sobě máme rádi i s tím, co na sobě rádi nemáme.
Hlavně kdy přijmeme i to, co na sobě rádi nemáme, protoe tohle lidé kolem nás, na rozdíl od nás samotných, zcela jasně vidí. Nu a pokud nás chtějí rozhodit, vybít si na nás svou vlastní blbou náladu, mindráky ap. tak to proti nám pouijí.
Proto je dobré zabývat se hlavně tím, co ti na druhých vadí, protoe to má i sama - to, co vidí na druhých, to je i tvoje (nejen to patné, ale i to dobré). Tvůj největí nepřítel je tedy pro tebe ten nejlepí učitel, protoe ti odkrývá tvoje vlastní temné stránky.
Pokud jsi si toho vědoma a přijala jsi to, můe to měnit, jen TY sama to můe měnit, a druzí to pak proti tobě nemohou pouívat. A nebo mohou, ale není jim to nic platné, protoe se umí efektivně bránit.
Pokud se to ale snaí schovat před druhými i sama před sebou, dostane tě pak kdejaká blbá poznámka, kterou bys jinak ani nezaregistrovala.
Ten, kdo tenhle algoritmus pochopí, se pak u nepotřebuje zabývat tím, jak se zbavit lidí, kteří chtějí vědomě ublíit, protoe ti se kolem něj buď přestanou vyskytovat vůbec a nebo si s nimi lehce poradítomu nevěřím.
Ani já ne. Nedá se to takhle zeveobecnit. Mně např. vadí nedochvilnost a nechávání věcí a na poslední chvíli. Vadí mě to na synovi i mamce. Přitom já rozhodně taková nejsem. Vadí, mne, kdy si lidé vylévají svoje osobní problémy na ostatních - mám ve svém okolí jednu takovou osůbku, která tímto dokáe otrávit vechny v dosahu a dokáe být hodně zlá. Já toto nedělám a hlavně - ani nikdo jiný, kdo s ní má "tu čest".
Nejlepí je mávnout rukou a nereagovat.
Není tady
Judy, něco ti sem hodím, jestli to dohledám. tam mi to celé sedí tak něják víc.
http://www.spirit.cz/index.php?option=c … vadi-sobci
Upravil(a) PPavlaa (20. 8. 2013 12:12)
Není tady
sahleb napsal(a):
Mendy napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Přestat je přitahovat.
Zákon přitalivosti je přesný a nedá se obejít: co mám uvnitř, to se mi manifestuje i navenek...
Nepřitahovat je znamená sama nebýt taková. Podívat se na sebe upřimně a pravdivě, přijmout sama sebe i s tím, co popírám, pozornost věnovat hlavně tomu, co se mi nelíbí, těm, kteří mě tvou, protoe tam je klíč k celé situaci.
Nelhat si.Tyhlety kecy jsou příerný Jak z nějaký přiblblý jehovistický sekty. Hnus
Nepritahovat je !!!! ale zaroven venovat pozornost tem, kteri me stvou. ...jak jednoduche....
Kdybys alespoň pořádně četla.
Není tady
modrovous napsal(a):
Kdybys alespoň pořádně četla.
CItace to jsou okopirovane, ja je ctu dobre.
Není tady
Pandora nikde nepsala, e je to jednoduché.
To sis vyvodila jenom ty, sahleb.
Není tady
Moná dobře čte, ale bohuel nechápe.
Upravil(a) modrovous (20. 8. 2013 13:45)
Není tady
Eva. napsal(a):
To sis vyvodila jenom ty, sahleb.
sahleb přece netvrdí, e to tvrdí pandora.
Není tady
modrovous napsal(a):
nejdřív jeden komentář, pak ho změní na smajlíka, abys to na konec zase předělala na něco jiného
Není tady
PPavlaa napsal(a):
modrovous napsal(a):
nejdřív jeden komentář, pak ho změní na smajlíka, abys to na konec zase předělala na něco jiného
To je tak, kdy dělá, v uích má sluchátka, a jetě rejdí na netu
Pak čte debility a píe toté.
Upravil(a) modrovous (20. 8. 2013 13:50)
Není tady
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judy, něco ti sem hodím, jestli to dohledám. tam mi to celé sedí tak něják víc.
http://www.spirit.cz/index.php?option=c … vadi-sobci
Dík za odkaz. Jo, tam je to pochopitelnějí i pro mně - laika. A poznávání sama sebe skrzevá protiklady mi příjde logické (omlouvám se za tento termín zde - na duchovním )
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mikuelini napsal(a):
O tomhle to celé je
Ten, kdo tenhle algoritmus pochopí, se pak u nepotřebuje zabývat tím, jak se zbavit lidí, kteří chtějí vědomě ublíit, protoe ti se kolem něj buď přestanou vyskytovat vůbec a nebo si s nimi lehce poradí
Lidi který nerozhodí nic je jen malá hrstka. V tý pohodě o který ty tu píe neni dneska skoro nikdo. 99% z vás tady na babi píou jak jsou v pohodě a nic je nerozhodí, ani Mendy ne ale kadá máte potřebu reagovat způsobem - "ty mě Mendy rozhodit nemůe" ale kadá máte potřebu mi to sdělit. Kdyby vás nic nerozhodilo předevim byste vůbec nereagovaly, nato abyste ztrácely čas to psát ba co víc, kadá z vás se sem registrovala kvůli něčemu co je rozhodilo.
Tak např. 100% tě rozhodí kdy ti v super/hyper pokladní vrátí místo na 1000,- na 500,- a bude se s tebou dohadovat es jí dala 500,- ne 1000,- A neříkej e ne..
Není tady
Mendy napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mikuelini napsal(a):
O tomhle to celé je
Ten, kdo tenhle algoritmus pochopí, se pak u nepotřebuje zabývat tím, jak se zbavit lidí, kteří chtějí vědomě ublíit, protoe ti se kolem něj buď přestanou vyskytovat vůbec a nebo si s nimi lehce poradíLidi který nerozhodí nic je jen malá hrstka. V tý pohodě o který ty tu píe neni dneska skoro nikdo. 99% z vás tady na babi píou jak jsou v pohodě a nic je nerozhodí, ani Mendy ne ale kadá máte potřebu reagovat způsobem - "ty mě Mendy rozhodit nemůe" ale kadá máte potřebu mi to sdělit. Kdyby vás nic nerozhodilo předevim byste vůbec nereagovaly, nato abyste ztrácely čas to psát ba co víc, kadá z vás se sem registrovala kvůli něčemu co je rozhodilo.
Tak např. 100% tě rozhodí kdy ti v super/hyper pokladní vrátí místo na 1000,- na 500,- a bude se s tebou dohadovat es jí dala 500,- ne 1000,- A neříkej e ne..
a proč by jsme se dohadovaly? já jsem tvrdila, ona tvrdila. pak se přepočítala pokladna, správně mi vydala do 1000 , omluvila se a bylo to. nikdo není neomylný
abych ovem nebyla za světici, nedávno jsem "ječela" v obchodě na vedoucího prodejny, protoe OPAKOVANĚ nebyly igelitky ( občas jim chybí i sáčky na pečivo či zeleninu). jeho odpověď,e taek objednávají méně, protoe je lidé kradou mě tenkrát vytočila do vrtule . nemohla jsem ani moc gestikulovat rukama, protoe v jednom podpaí jsem měla pytlík s pečivem a v druhém taky něco . vlastně to byla moje chyba, mám si nosit svou taku
Upravil(a) aprill (20. 8. 2013 19:20)
Není tady
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
O tomhle to celé je
Ten, kdo tenhle algoritmus pochopí, se pak u nepotřebuje zabývat tím, jak se zbavit lidí, kteří chtějí vědomě ublíit, protoe ti se kolem něj buď přestanou vyskytovat vůbec a nebo si s nimi lehce poradíLidi který nerozhodí nic je jen malá hrstka. V tý pohodě o který ty tu píe neni dneska skoro nikdo. 99% z vás tady na babi píou jak jsou v pohodě a nic je nerozhodí, ani Mendy ne ale kadá máte potřebu reagovat způsobem - "ty mě Mendy rozhodit nemůe" ale kadá máte potřebu mi to sdělit. Kdyby vás nic nerozhodilo předevim byste vůbec nereagovaly, nato abyste ztrácely čas to psát ba co víc, kadá z vás se sem registrovala kvůli něčemu co je rozhodilo.
Tak např. 100% tě rozhodí kdy ti v super/hyper pokladní vrátí místo na 1000,- na 500,- a bude se s tebou dohadovat es jí dala 500,- ne 1000,- A neříkej e ne..a proč by jsme se dohadovaly? já jsem tvrdila, ona tvrdila. pak se přepočítala pokladna, správně mi vydala do 1000 , omluvila se a bylo to. nikdo není neomylný
abych ovem nebyla za světici, nedávno jsem "ječela" v obchodě na vedoucího prodejny, protoe OPAKOVANĚ nebyly igelitky ( občas jim chybí i sáčky na pečivo či zeleninu). jeho odpověď,e taek objednávají méně, protoe je lidé kradou mě tenkrát vytočila do vrtule . nemohla jsem ani moc gestikulovat rukama, protoe v jednom podpaí jsem měla pytlík s pečivem a v druhém taky něco . vlastně to byla moje chyba, mám si nosit svou taku
Jene ono záleí na tý pokladní co tam klepne a kdy tam nauká es jí dala 500,- a ne 1000,- pak je to na dlouhý lokte. A ječení ti moc nepomůe.
Není tady
Mendy napsal(a):
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
Lidi který nerozhodí nic je jen malá hrstka. V tý pohodě o který ty tu píe neni dneska skoro nikdo. 99% z vás tady na babi píou jak jsou v pohodě a nic je nerozhodí, ani Mendy ne ale kadá máte potřebu reagovat způsobem - "ty mě Mendy rozhodit nemůe" ale kadá máte potřebu mi to sdělit. Kdyby vás nic nerozhodilo předevim byste vůbec nereagovaly, nato abyste ztrácely čas to psát ba co víc, kadá z vás se sem registrovala kvůli něčemu co je rozhodilo.
Tak např. 100% tě rozhodí kdy ti v super/hyper pokladní vrátí místo na 1000,- na 500,- a bude se s tebou dohadovat es jí dala 500,- ne 1000,- A neříkej e ne..a proč by jsme se dohadovaly? já jsem tvrdila, ona tvrdila. pak se přepočítala pokladna, správně mi vydala do 1000 , omluvila se a bylo to. nikdo není neomylný
abych ovem nebyla za světici, nedávno jsem "ječela" v obchodě na vedoucího prodejny, protoe OPAKOVANĚ nebyly igelitky ( občas jim chybí i sáčky na pečivo či zeleninu). jeho odpověď,e taek objednávají méně, protoe je lidé kradou mě tenkrát vytočila do vrtule . nemohla jsem ani moc gestikulovat rukama, protoe v jednom podpaí jsem měla pytlík s pečivem a v druhém taky něco . vlastně to byla moje chyba, mám si nosit svou takuJene ono záleí na tý pokladní co tam klepne a kdy tam nauká es jí dala 500,- a ne 1000,- pak je to na dlouhý lokte. A ječení ti moc nepomůe.
kdy přepočítá pokladnu, tak ji peníze budou přebývat
Není tady
Konvalinka 21 napsal(a):
Evo a Heleno, díky za reakci. Já na ty poznámky nijak nereaguju, nevím toti ani jak...Dřív mě to od ní dost mrzelo, protoe jsem ji povaovala za svou dobrou kamarádku (a pokud mi takovými poznámkami chce ublíit, asi to není dobrá kamarádka, e...), ale poslední dobou u se tím nijak nenechávám rozhodit. Přecházím je s úsměvem a myslím si svoje.
A já jí naopak vdycky upřímně pochválím to, co se mi líbí. Pokud se mi to nelíbí, neříkám raději nic. Obzvlá kdy se mě nikdo na názor neptá.
To je docela rozumný postoj.
Nakonec moná ti tvá kamarádka vůbec nechce ublíit, moná si jen řeí něco, co je její a v podstatě se nestará o to, jak ty to vnímá. To se někdy stává.... to je vlastně o tom: jsem zodpovědná za to, co říkám, nejsem u zodpovědná za to, co ty slyí
Není ona náhodou Střelec?
Není tady
Konvalinka 21 napsal(a):
No, myslím Pandorro...jetě pár lekcí a u to budu umět na jedničku A ta reakce se mi líbí, to pouiju
Hele, pozor. Tahle metoda je dost dvousečná a můe to pouít jen tehdy, jsi-li naprosto "čistá". To jest nemá v sobě nic, na co by tě mohli nachytat. Tedy nic, o čem neví a co nemá zpracované. Buď tedy opatrná a pokud to nevyjde - nezůstane v klidu a přijdou emoce, věnuj tomu, co jsi takhle objevila, pozornost, pracuj s tím.
Jinak to ovem funguje perfektně.
Kdy si vyslechne, jaká ty jsi nemoná, oklivá, hloupá, blbá, neschopná, nevhodně oblečená, učesaná, nalíčená, blá blá a pak se mile usměje, odsouhlasí to a pak se jen zeptá: a co TY s tím bude dělat, tak výsledek stojí za to. Jetě jsem nepotkala nikoho, kdo by to ustál.
ok a ústup je ta nejčastějí reakce.
Pokud při tom zůstane v klidu, má to v sobě zpracované.
Nikdo z nás toti není dokonalý. Kadý máme svoje stíny. A přítele poznáme podle toho, jak nás na ně upozorní. A také přítel podle naí reakce pozná, jak jsme na tom, zda i my jsme přítel Tedy dokáeme to přijmout a nebo zda hned zpětně útočíme a obviňujeme.
Není tady
Holky, mně se staůa s penězma jiná věc. Před pár lety jsem jeden pátek zaplatila na finančáku domovní daň. A o víkendu mi úřednice volala, e mi určitě vrátila na dvoutisícovku a ne na tisícovku. Samozřejmě to pravda nebyla, ale natvala mě hodně. Pak jsem si řekla, e to nejspí zkouela na víc lidí, ale dobře mi fakt z toho nebylo. Označila mě vlastně drze za zlodějku a já se neměla jak bránit. Bylo to tvrzení proti tvrzení.
Není tady
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
aprill napsal(a):
a proč by jsme se dohadovaly? já jsem tvrdila, ona tvrdila. pak se přepočítala pokladna, správně mi vydala do 1000 , omluvila se a bylo to. nikdo není neomylný
abych ovem nebyla za světici, nedávno jsem "ječela" v obchodě na vedoucího prodejny, protoe OPAKOVANĚ nebyly igelitky ( občas jim chybí i sáčky na pečivo či zeleninu). jeho odpověď,e taek objednávají méně, protoe je lidé kradou mě tenkrát vytočila do vrtule . nemohla jsem ani moc gestikulovat rukama, protoe v jednom podpaí jsem měla pytlík s pečivem a v druhém taky něco . vlastně to byla moje chyba, mám si nosit svou takuJene ono záleí na tý pokladní co tam klepne a kdy tam nauká es jí dala 500,- a ne 1000,- pak je to na dlouhý lokte. A ječení ti moc nepomůe.
kdy přepočítá pokladnu, tak ji peníze budou přebývat
Vak píu e je to na dlouhý lokte.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mikuelini napsal(a):
O tomhle to celé je
Ten, kdo tenhle algoritmus pochopí, se pak u nepotřebuje zabývat tím, jak se zbavit lidí, kteří chtějí vědomě ublíit, protoe ti se kolem něj buď přestanou vyskytovat vůbec a nebo si s nimi lehce poradítomu nevěřím.
A ví, e mě to nepřekvapuje?
Taky jsem dlouho nevěřila.
Ne mi dolo, e pokud chci něco pojmenovat, musím to sama důvěrně znát.
To, e jsem například agresivní, závistivá, vzteklá, prolhaná, blá blá neznamená vůbec nic. Je to zcela neutrální. Do chvíle, ne to pouiju - projevím navenek.
Agrese je o něčem jiném, pokud zaútočím na druhého, jiná, kdy někdo útočí na mě.
Závist je o něčem jiném, pokud jejím prostřednictvím ublíím nebo pokud mě pouze motivuje k získání toho, co druhému závidím.
Vztek je jiný, kdy pod jeho vlivem zbouchám děti na hromadu a nebo řízeně "upustím páru", zbavím se negativních nemocí, které v sobě potlačuju a tak ze sebe vyrábím papiňák, který stejně jednou bouchne.
Le je jiná, jestli s ní manipuluju a ovlivňuju druhé lidi a nebo jestli ji pouiju například k ochraně bliního - například těce nemocný člověk, který je zároveň ve patném psychickém stavu a přesnou diagnozu by zatím neunesl.
Atd. atd.
Nevěřit tomu samozřejmě můe, ale to je asi tak vechno, co s tím ZATÍM můe dělat
Zkus se zbavit po/odsuzování sebe sama, dělení vlastností na patné - ty co se nesmějí projevovat - a dobré - ty, co je naopak ádoucí mít a pak uvidí, jak na tom vlastně jsi Dostane se blí sama k sobě a bude pro tebe lehčí se sebou - tedy i s druhými lidmi - lépe vycházet
Není tady
sahleb napsal(a):
Mendy napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Přestat je přitahovat.
Mám radost, e má radost
Není tady
Judyna napsal(a):
Ani já ne. Nedá se to takhle zeveobecnit. Mně např. vadí nedochvilnost a nechávání věcí a na poslední chvíli. Vadí mě to na synovi i mamce. Přitom já rozhodně taková nejsem. Vadí, mne, kdy si lidé vylévají svoje osobní problémy na ostatních - mám ve svém okolí jednu takovou osůbku, která tímto dokáe otrávit vechny v dosahu a dokáe být hodně zlá. Já toto nedělám a hlavně - ani nikdo jiný, kdo s ní má "tu čest".
Nejlepí je mávnout rukou a nereagovat.
Judy, kadý máme v sobě vechno, jen různě namixované a zpracované.
Obyčejně to, co nejvíc popíráme, je také nae vlastní téma.
Ty taková ROZHODNĚ nejsi...hm...a myslí si to i tvoje okolí? Tvůj syn předevím? A od koho to ten kluk nezdárná asi tak odkoukal
Ty jsi skutečně NIKDY nepřila nikam pozdě?
Ty sis nikdy nevylila svůj vztek na někoho druhého? Nikdy nikoho svým chováním neotrávila?
Ono stačí jednou, dvakrát.... a je to tam. A pracuje to. U kadého jinak.
Zeveobecňovat se pochopitelně nedá, protoe kadý jsme jedinečný originál a své "lekce" řeíme jinak. Ne LÍP a HŮŘ, ale JINAK. A taky v jinou dobu.
Take VDY není nejlepí mávnout rukou a nereagovat.
Jen vechno má svůj čas
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
To sis vyvodila jenom ty, sahleb.sahleb přece netvrdí, e to tvrdí pandora.
Sahleb mluví o citacích, take jen doufám, e necituje mě, protoe pak nejen nechápe, co jsem napsala, co je mi umák, ale ani neví, jak vypadá citace Co by u byla manipulace s textem, take nic moc koér
Není tady