Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 11. 9. 2013 11:55

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se zbavit lidi ,kteri chteji vedome ublizit ?

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

kazdeho pomlouvala na nikom nenechala nit suchou,pritom jedna dcera si vydelavala prostituci a druha strida chlapy jak na bezicim pasu
erem... ty fakt nevidíš, že dělᚠúplně to samý? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Ne to nevidim.Ja nezastavuju lidi a nevyptavam se jich co dela nebo nedela jejich dite,jejich manzel.Nikdy podotykam nikdy jsem se nikoho nezeptala kdy si nekoho najdes,kdy budes mit dite......je to kazdeho vec a nekdy muze i zranit.Takze rozhodne takova nejsem i kdyz muj syn prohlasil,ze az budu stara budu jako ona.To rekl z duvodu,ze se staram o to s kym se muj syn schazi.

na druhém třísku vidím, ale kládu ve vlastním oku nikoliv, že ?

Není tady

#227 11. 9. 2013 13:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dycinky napsal(a):

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

kazdeho pomlouvala na nikom nenechala nit suchou,pritom jedna dcera si vydelavala prostituci a druha strida chlapy jak na bezicim pasu
erem... ty fakt nevidíš, že dělᚠúplně to samý? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Ne to nevidim.Ja nezastavuju lidi a nevyptavam se jich co dela nebo nedela jejich dite,jejich manzel.Nikdy podotykam nikdy jsem se nikoho nezeptala kdy si nekoho najdes,kdy budes mit dite......je to kazdeho vec a nekdy muze i zranit.Takze rozhodne takova nejsem i kdyz muj syn prohlasil,ze az budu stara budu jako ona.To rekl z duvodu,ze se staram o to s kym se muj syn schazi.

Staram se o sveho ne o nekoho jineho.V tom je rozdil.Kazdeho snad zajima s kym se jeho dite schazi ne?

Upravil(a) eremuruss (11. 9. 2013 13:28)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#228 11. 9. 2013 13:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kazdeho snad zajima s kym se jeho dite schazi ne?
Každýho ne... aspoň teda od určitýho věku, kdy už je na "dítě" spolehnutí. U dospělýho potomka bych to dokonce považovala za nemístnou vlezlost.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#229 11. 9. 2013 21:21

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

erem, jak jsem pochopila, tak ta drbna je matkou bývalky Tvého současného přítele a tím pádem i babička jeho dětí. Nezlob se na mě, erem, ale Ty jsi na té rodině taky až dosud nenechala ni suchou a fakt jsem si nevšimla, že bys sem někdy napsala cokoliv pozitivního jak o přítelově bejvalce, tak o jeho dětech mad

A helena má pravdu - po tom, s kým se stýká Tvůj dospělý syn, po tom už Ti dneska skutečně nic není a já bych se nebála takovou "péči" označit jako dotěrnost a vlezlost stolt Měla ses starat a zasahovat v době, kdy byl kluk ještě nezletilý a leccos se dalo ještě ovlivnit, teď už nemůžeš absolutně nic hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#230 11. 9. 2013 22:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

erem, jak jsem pochopila, tak ta drbna je matkou bývalky Tvého současného přítele a tím pádem i babička jeho dětí. Nezlob se na mě, erem, ale Ty jsi na té rodině taky až dosud nenechala ni suchou a fakt jsem si nevšimla, že bys sem někdy napsala cokoliv pozitivního jak o přítelově bejvalce, tak o jeho dětech mad

A helena má pravdu - po tom, s kým se stýká Tvůj dospělý syn, po tom už Ti dneska skutečně nic není a já bych se nebála takovou "péči" označit jako dotěrnost a vlezlost stolt Měla ses starat a zasahovat v době, kdy byl kluk ještě nezletilý a leccos se dalo ještě ovlivnit, teď už nemůžeš absolutně nic hmm

Budes se divit,ale jeho 22 leteho syna mam moc rada a fandim mu.Ma pritelkyni take velice sympatickou.Pozitivniho o jeho bejvalce mohu napsat,ze kdyz jsme spolu kamaradili mela jsem ji rada,ale to,uz je spousta let me tehdy bylo 17 let,

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#231 12. 9. 2013 6:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

fakt jsem si nevšimla, že bys sem někdy napsala cokoliv pozitivního
Nejenom sem... viď, erem... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

kdyz jsme spolu kamaradili mela jsem ji rada... me tehdy bylo 17 let
Nojo... ale to ještě nebyla bejvalka http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#232 13. 9. 2013 10:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

eremuruss napsal(a):

dycinky napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Staram se o sveho ne o nekoho jineho.V tom je rozdil. Kazdeho snad zajima s kym se jeho dite schazi ne?

Nejde o diea, vaše mestečko už poznám naspamä, ako keby som tam žila - kto s kým, kto pije, kto nepije, kto prostitutuje, kto hulí, kto je nezamestnaný... big_smile Pavlač v jedne osobe.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#233 2. 4. 2018 14:19

saxanabrno
♥------

Tohle mi hodně zavání manipulátorstvím.... rozvrtat, rozbít sebevědomí, ponížit, znejistit a nejlíp na vás hodit vlastní nedostatky, za které se podobným lidem ještě omluvíte... celkem přehledně to je popsané tady na blogu - apas.cz/jak-poznat-manipulatora/ - taky už mám s podobnými lidmi zkušenosti. Pokud je to ale o lidech, kteřé nemáte ve svém životě, jen se s nimi občas potkáte, berte to třeba jako jednorázovou lekci, jestli vás "dostanou", nebo je odmávnete, nenecháte se a půjdete dál...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí