6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
helena napsal(a):
kazdeho pomlouvala na nikom nenechala nit suchou,pritom jedna dcera si vydelavala prostituci a druha strida chlapy jak na bezicim pasu
erem... ty fakt nevidí, e dělá úplně to samý? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gifNe to nevidim.Ja nezastavuju lidi a nevyptavam se jich co dela nebo nedela jejich dite,jejich manzel.Nikdy podotykam nikdy jsem se nikoho nezeptala kdy si nekoho najdes,kdy budes mit dite......je to kazdeho vec a nekdy muze i zranit.Takze rozhodne takova nejsem i kdyz muj syn prohlasil,ze az budu stara budu jako ona.To rekl z duvodu,ze se staram o to s kym se muj syn schazi.
na druhém třísku vidím, ale kládu ve vlastním oku nikoliv, e ?
Není tady
dycinky napsal(a):
eremuruss napsal(a):
helena napsal(a):
kazdeho pomlouvala na nikom nenechala nit suchou,pritom jedna dcera si vydelavala prostituci a druha strida chlapy jak na bezicim pasu
erem... ty fakt nevidí, e dělá úplně to samý? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gifNe to nevidim.Ja nezastavuju lidi a nevyptavam se jich co dela nebo nedela jejich dite,jejich manzel.Nikdy podotykam nikdy jsem se nikoho nezeptala kdy si nekoho najdes,kdy budes mit dite......je to kazdeho vec a nekdy muze i zranit.Takze rozhodne takova nejsem i kdyz muj syn prohlasil,ze az budu stara budu jako ona.To rekl z duvodu,ze se staram o to s kym se muj syn schazi.
na druhém třísku vidím, ale kládu ve vlastním oku nikoliv, e ?
Staram se o sveho ne o nekoho jineho.V tom je rozdil.Kazdeho snad zajima s kym se jeho dite schazi ne?
Upravil(a) eremuruss (11. 9. 2013 13:28)
Není tady
Kazdeho snad zajima s kym se jeho dite schazi ne?
Kadýho ne... aspoň teda od určitýho věku, kdy u je na "dítě" spolehnutí. U dospělýho potomka bych to dokonce povaovala za nemístnou vlezlost.
Není tady
eremuruss napsal(a):
helena napsal(a):
erem, jak jsem pochopila, tak ta drbna je matkou bývalky Tvého současného přítele a tím pádem i babička jeho dětí. Nezlob se na mě, erem, ale Ty jsi na té rodině taky a dosud nenechala ni suchou a fakt jsem si nevimla, e bys sem někdy napsala cokoliv pozitivního jak o přítelově bejvalce, tak o jeho dětech
A helena má pravdu - po tom, s kým se stýká Tvůj dospělý syn, po tom u Ti dneska skutečně nic není a já bych se nebála takovou "péči" označit jako dotěrnost a vlezlost Měla ses starat a zasahovat v době, kdy byl kluk jetě nezletilý a leccos se dalo jetě ovlivnit, teď u nemůe absolutně nic
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
helena napsal(a):
erem, jak jsem pochopila, tak ta drbna je matkou bývalky Tvého současného přítele a tím pádem i babička jeho dětí. Nezlob se na mě, erem, ale Ty jsi na té rodině taky a dosud nenechala ni suchou a fakt jsem si nevimla, e bys sem někdy napsala cokoliv pozitivního jak o přítelově bejvalce, tak o jeho dětech
A helena má pravdu - po tom, s kým se stýká Tvůj dospělý syn, po tom u Ti dneska skutečně nic není a já bych se nebála takovou "péči" označit jako dotěrnost a vlezlost Měla ses starat a zasahovat v době, kdy byl kluk jetě nezletilý a leccos se dalo jetě ovlivnit, teď u nemůe absolutně nic
Budes se divit,ale jeho 22 leteho syna mam moc rada a fandim mu.Ma pritelkyni take velice sympatickou.Pozitivniho o jeho bejvalce mohu napsat,ze kdyz jsme spolu kamaradili mela jsem ji rada,ale to,uz je spousta let me tehdy bylo 17 let,
Není tady
fakt jsem si nevimla, e bys sem někdy napsala cokoliv pozitivního
Nejenom sem... viď, erem...
kdyz jsme spolu kamaradili mela jsem ji rada... me tehdy bylo 17 let
Nojo... ale to jetě nebyla bejvalka
Není tady
eremuruss napsal(a):
dycinky napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ne to nevidim.Ja nezastavuju lidi a nevyptavam se jich co dela nebo nedela jejich dite,jejich manzel.Nikdy podotykam nikdy jsem se nikoho nezeptala kdy si nekoho najdes,kdy budes mit dite......je to kazdeho vec a nekdy muze i zranit.Takze rozhodne takova nejsem i kdyz muj syn prohlasil,ze az budu stara budu jako ona.To rekl z duvodu,ze se staram o to s kym se muj syn schazi.na druhém třísku vidím, ale kládu ve vlastním oku nikoliv, e ?
Staram se o sveho ne o nekoho jineho.V tom je rozdil. Kazdeho snad zajima s kym se jeho dite schazi ne?
Nejde o diea, vae mestečko u poznám naspamä, ako keby som tam ila - kto s kým, kto pije, kto nepije, kto prostitutuje, kto hulí, kto je nezamestnaný... Pavlač v jedne osobe.
Není tady
Tohle mi hodně zavání manipulátorstvím.... rozvrtat, rozbít sebevědomí, poníit, znejistit a nejlíp na vás hodit vlastní nedostatky, za které se podobným lidem jetě omluvíte... celkem přehledně to je popsané tady na blogu - apas.cz/jak-poznat-manipulatora/ - taky u mám s podobnými lidmi zkuenosti. Pokud je to ale o lidech, kteřé nemáte ve svém ivotě, jen se s nimi občas potkáte, berte to třeba jako jednorázovou lekci, jestli vás "dostanou", nebo je odmávnete, nenecháte se a půjdete dál...
Není tady