Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 14. 9. 2013 20:56

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Ke zdejšímu pavlačovému rasismu

Bety napsal(a):

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/313084-rodice-v-italii-stahuji-deti-ze-skol-ve-tridach-je-pry-moc-romu.html

to je zase blábol ten článek. chudáci sociálně slabí občané , kteří se neumí orientovat na internetu. to by mě teda zajímalo kdo jim zakládá facebook lol .
je pohodlnější bydlet na ubytovně , tam se o ně postarají, prádlo vymění, chodbu vytřou vissla . náklady většinou nejdou z jejich kapsy, tak proč by hledali něco levnějšího dumbom

Není tady

#77 14. 9. 2013 23:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

April, myslím že Romové nemají moc na výběr. Jak jsem psala - sociální byty prakticky neexistují a řekni mi, kdo z lidí by pronajal byt nebo dům romské rodině. Moc jich nebude. Takže jim nezbývá nic jiného než ty ubytovny a jejich majitelé, kteří na lidem v nich bydlících vydělávají.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#78 15. 9. 2013 7:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

April, myslím že Romové nemají moc na výběr. Jak jsem psala - sociální byty prakticky neexistují a řekni mi, kdo z lidí by pronajal byt nebo dům romské rodině. Moc jich nebude. Takže jim nezbývá nic jiného než ty ubytovny a jejich majitelé, kteří na lidem v nich bydlících vydělávají.

judy, věř mi,  že tuto problematiku znám VELMI dobře. a opět nejedná se jen o romy. dalo by se říct, že majorita má na některých ubytovnách většinu kapitulation.  a  dále, hodně  lidí bydlí na ubytovně fiktivně.
nebudeš tomu věřit, je spousta romských rodin, která bydlí v pronajatých družstevních bytech stolt

Není tady

#79 15. 9. 2013 8:31

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

právě jsem si vzpomněla na jednu rodinu, která dobrovolně odevzdala byt a šla bydlet na ubytovnu. na otázku proč to udělali, jsme dostali odpověď , že už je nebavilo tahat uhlí do prvního patra .

Není tady

#80 15. 9. 2013 19:18

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

April, píšeš, že tuto problematiku znáš dobře, nemám proč bych Ti nevěřila, jelikož jak jsem psala - u nás je v tomto směru klid, jelikož máme městské byty. Takže s takovými nepokoji přímou zkušenost nemám. Ale přesto si myslím, že Romové jsou při hledání normálních bytů znevýhodněni kvůli své barvě pleti a našim předsudkům.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#81 15. 9. 2013 19:29

Mandragorasa
♥♥-----

Judyna napsal(a):

April, píšeš, že tuto problematiku znáš dobře, nemám proč bych Ti nevěřila, jelikož jak jsem psala - u nás je v tomto směru klid, jelikož máme městské byty. Takže s takovými nepokoji přímou zkušenost nemám. Ale přesto si myslím, že Romové jsou při hledání normálních bytů znevýhodněni kvůli své barvě pleti a našim předsudkům.

Rozhodnutí osvobozuje.
- Je to moc dobré, myslíš, že toto by pomohlo i Romům?par

Zde se jedná o velmi složitou skutečnost, která se pomalu vymyká současnosti......., pomoci budeme muset všichni, pokud budeme chtít určitou nápravu.dudlik

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí