29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bety napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/313084-rodice-v-italii-stahuji-deti-ze-skol-ve-tridach-je-pry-moc-romu.html
to je zase blábol ten článek. chudáci sociálně slabí občané , kteří se neumí orientovat na internetu. to by mě teda zajímalo kdo jim zakládá facebook .
je pohodlnější bydlet na ubytovně , tam se o ně postarají, prádlo vymění, chodbu vytřou . náklady většinou nejdou z jejich kapsy, tak proč by hledali něco levnějšího
Není tady
April, myslím že Romové nemají moc na výběr. Jak jsem psala - sociální byty prakticky neexistují a řekni mi, kdo z lidí by pronajal byt nebo dům romské rodině. Moc jich nebude. Takže jim nezbývá nic jiného než ty ubytovny a jejich majitelé, kteří na lidem v nich bydlících vydělávají.
Není tady
Judyna napsal(a):
April, myslím že Romové nemají moc na výběr. Jak jsem psala - sociální byty prakticky neexistují a řekni mi, kdo z lidí by pronajal byt nebo dům romské rodině. Moc jich nebude. Takže jim nezbývá nic jiného než ty ubytovny a jejich majitelé, kteří na lidem v nich bydlících vydělávají.
judy, věř mi, že tuto problematiku znám VELMI dobře. a opět nejedná se jen o romy. dalo by se říct, že majorita má na některých ubytovnách většinu . a dále, hodně lidí bydlí na ubytovně fiktivně.
nebudeš tomu věřit, je spousta romských rodin, která bydlí v pronajatých družstevních bytech
Není tady
Judyna napsal(a):
právě jsem si vzpomněla na jednu rodinu, která dobrovolně odevzdala byt a šla bydlet na ubytovnu. na otázku proč to udělali, jsme dostali odpověď , že už je nebavilo tahat uhlí do prvního patra .
Není tady
April, píšeš, že tuto problematiku znáš dobře, nemám proč bych Ti nevěřila, jelikož jak jsem psala - u nás je v tomto směru klid, jelikož máme městské byty. Takže s takovými nepokoji přímou zkušenost nemám. Ale přesto si myslím, že Romové jsou při hledání normálních bytů znevýhodněni kvůli své barvě pleti a našim předsudkům.
Není tady
Judyna napsal(a):
April, píšeš, že tuto problematiku znáš dobře, nemám proč bych Ti nevěřila, jelikož jak jsem psala - u nás je v tomto směru klid, jelikož máme městské byty. Takže s takovými nepokoji přímou zkušenost nemám. Ale přesto si myslím, že Romové jsou při hledání normálních bytů znevýhodněni kvůli své barvě pleti a našim předsudkům.
Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje. - Je to moc dobré, myslíš, že toto by pomohlo i Romům?
Zde se jedná o velmi složitou skutečnost, která se pomalu vymyká současnosti......., pomoci budeme muset všichni, pokud budeme chtít určitou nápravu.
Není tady