|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak já rázovou vlnu podstoupila minimálně před 5ti lety a za sebe můžu říct, že super. Bolesti ustoupily, ale nesmím doma chodit bosky. Gelové vložky už taky min 2 roky nepoužívám, ale kupuji si dobré boty. Ne od ťamanců . Nejlépe s odpruženou patou. A rázová vlna vůbec nebolí, nevím proč všichni píší jak to strašně bolí. Taková injekce do paty ... tak to byla bolest.
Není tady
Injekci do paty jsem zažila několikrát a dá se to vydržet bez problémů. Účinek byl okamžitý a hlavně trvá už několik let. 
Není tady
Dobrý den,tak zlepšení patní ostruhy se povedlo ! Skoro už o ní nevím a došlap je už normální. Ještě k reischi a goji 100% jsem použila diacom - dán přímo na patu a na přístroji se dá najít !patní ostruha" . To jsem si tedy dala 2x po 1hod. A opravdu to pomohlo!
Není tady