29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
mít špek na břichu nemůže být akceptovatelné ani ve 20. ani v 50
"Nemůže být akceptovatelné"? Pro koho?tak vypadá to hrozně ne ? Ale pokud se to někomu líbí , tak samozřejmě jeho věc .. takto vidím já
hrozně vypadá i žena s cigaretou, co s tím uděláš ?
Není tady
Nakonec značně neesteticky vypadá i dost chlapů... a většina jich vzhledem nijak posedlá není...
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Mně se líbí štíhlé dívky, ale ne hubené - vylézající žebra, propadlý hrudníček s ňadry po plastice, nožičky a ručičky jako špejličky a moc vysoká postava (nad 175 cm), to mi přijde hnusné, stejně jako sto kilo a postava jako panáček Michelin. A vidím taky rozdíl mezi mladou dívkou a starší ženou, při stejné váze a postavě je dvacetiletá dívka hezky štíhlá a padesátiletá žena už nechutně hubená, přece jenom mladé dívky mají pevnou hladkou pleť, starší ženy už mají vrásky a povolenou kůži a čím jsou hubenější, tím je to víc vidět. U mladých dívek mi přijde tak akorát postava: výška - 110 = správná váha, u ženy nad 50 už je to výška - 100.
no kdybych mělo tolik kilo , co píšeš tak budu nechutně tlusta .. nemyslím, že to je o věku , ale spíš o postavě , na někom je vidět každé kilo navíc někdo snese více kilo a vypadá stále dobře , zaleží taky kam se ty kila ukládají . Mně třeba po 40. lezou kila navíc do břicha a mít špek na břichu nemůže být akceptovatelné ani ve 20. ani v 50.
Je to špatné držení těla. Měla by si chodit stále se zastrčeném břichem, vzpřímená, dělat osmičky, sedy lehy a tak.
Graine - myslíš si, že chlap kouká, jestli máš špeky na břichu? řekla bych, že ve 40,50 maj povolené břicho skoro všechny ženský (nechci házet do jednoho pytle) .
Muži si nevšímaj kde máš jaký špek navíc ale hlavně jim musíš být sympatická a vyzařovat pohodu.
Není tady
helena napsal(a):
tak vypadá to hrozně ne ?
Aha - takže pro tebe...
jasně , že pro mně ... já vždy píšu jen svůj názor a chápu, že to má každý jinak ... a vadí mi to jen u sebe a druhých mně to nijak neovlivnuje
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
"Nemůže být akceptovatelné"? Pro koho?tak vypadá to hrozně ne ? Ale pokud se to někomu líbí , tak samozřejmě jeho věc .. takto vidím já
hrozně vypadá i žena s cigaretou, co s tím uděláš
?
no vidíš , to mně vůbec nevadí .... jsme různí
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Mně se líbí štíhlé dívky, ale ne hubené - vylézající žebra, propadlý hrudníček s ňadry po plastice, nožičky a ručičky jako špejličky a moc vysoká postava (nad 175 cm), to mi přijde hnusné, stejně jako sto kilo a postava jako panáček Michelin. A vidím taky rozdíl mezi mladou dívkou a starší ženou, při stejné váze a postavě je dvacetiletá dívka hezky štíhlá a padesátiletá žena už nechutně hubená, přece jenom mladé dívky mají pevnou hladkou pleť, starší ženy už mají vrásky a povolenou kůži a čím jsou hubenější, tím je to víc vidět. U mladých dívek mi přijde tak akorát postava: výška - 110 = správná váha, u ženy nad 50 už je to výška - 100.
no kdybych mělo tolik kilo , co píšeš tak budu nechutně tlusta .. nemyslím, že to je o věku , ale spíš o postavě , na někom je vidět každé kilo navíc někdo snese více kilo a vypadá stále dobře , zaleží taky kam se ty kila ukládají . Mně třeba po 40. lezou kila navíc do břicha a mít špek na břichu nemůže být akceptovatelné ani ve 20. ani v 50.
Je to špatné držení těla. Měla by si chodit stále se zastrčeném břichem, vzpřímená, dělat osmičky, sedy lehy a tak.
Graine - myslíš si, že chlap kouká, jestli máš špeky na břichu? řekla bych, že ve 40,50 maj povolené břicho skoro všechny ženský (nechci házet do jednoho pytle) .
Muži si nevšímaj kde máš jaký špek navícale hlavně jim musíš být sympatická a vyzařovat pohodu.
jasně , že koukaj a ono, když si vezmeš tričko a pod ním se to rysuje faldík
Není tady
helena napsal(a):
Nakonec značně neesteticky vypadá i dost chlapů... http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png a většina jich vzhledem nijak posedlá není...
naprostá pravda .... zrovna u mne aktuální
Není tady
jasně , že koukaj...když si vezmeš tričko a pod ním se to rysuje faldík
Je zajímavý, že "měla bys zhubnout - přibrat - něco udělat s vlasama - ne/nosit tohle a tamto..." a podobně, jsem vždycky slyšela jen od ženskejch. Od chlapa v životě ne.
Není tady
helena napsal(a):
Je zajímavý, že "měla bys zhubnout - přibrat - něco udělat s vlasama - ne/nosit tohle a tamto..." a podobně, jsem vždycky slyšela jen od ženskejch. Od chlapa v životě ne.
Přesně tak.
Graine - moc ty chlapy řešíš. Když tě bude mít rád tak i s tím špíčkem na břichu.
Není tady
helena napsal(a):
no já to slyšela zrovna od toho.. mého nepovedeného .. že vidí, že jsem nějak přibrala
Není tady
dusička napsal(a):
helena napsal(a):
Je zajímavý, že "měla bys zhubnout - přibrat - něco udělat s vlasama - ne/nosit tohle a tamto..." a podobně, jsem vždycky slyšela jen od ženskejch. Od chlapa v životě ne.Přesně tak.
Graine - moc ty chlapy řešíš.Když tě bude mít rád tak i s tím špíčkem na břichu.
no já ted.. řeším .. spíš opak
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Je zajímavý, že "měla bys zhubnout - přibrat - něco udělat s vlasama - ne/nosit tohle a tamto..." a podobně, jsem vždycky slyšela jen od ženskejch. Od chlapa v životě ne.no já to slyšela zrovna od toho.. mého nepovedeného .. že vidí, že jsem nějak přibrala
Graine - jednou mi manžel řekl, že jsem nějak přibrala. Zeptala jsem se ho, jestli s tím má nějaký problém, že kvůli němu fakt dietu držet nebudu. řekl mi, že aspon je za co chytit. Možná, že to dotyčný nemyslel tak, jak si to pochopila.
Není tady
že vidí, že jsem nějak přibrala
Na to existuje jediná odpověď - "ber nebo nech ležet". Aspoň teda já ji používala s úspěchem - i když teda ne v souvislosti se vzhledem.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Je zajímavý, že "měla bys zhubnout - přibrat - něco udělat s vlasama - ne/nosit tohle a tamto..." a podobně, jsem vždycky slyšela jen od ženskejch. Od chlapa v životě ne.no já to slyšela zrovna od toho.. mého nepovedeného .. že vidí, že jsem nějak přibrala
Graine - jednou mi manžel řekl, že jsem nějak přibrala. Zeptala jsem se ho, jestli s tím má nějaký problém, že kvůli němu fakt dietu držet nebudu. řekl mi, že aspon je za co chytit.
Možná, že to dotyčný nemyslel tak, jak si to pochopila.
to nevím, třeba i to mohl být ten důvod... ale to už se nedozvím, tak je to jedno
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
"Nemůže být akceptovatelné"? Pro koho?tak vypadá to hrozně ne ?
To podle mně vypadají i vystajlovaný barbíny
Není tady
Kdyz chlapi o tloustce a figure nemluvi, neznamena to, ze neresi. Jen dobre vedi, ze mluvit o tom, se vetsinou rovna pichnuti do srsniho hnizda a temer nikdy se nic nezmeni, tak to nestoji zato. Kolikrat se zenska az u neelegantniho rozvodu dovi, ze je tlusta a rika si, co tak najednou, kdyz mu to dosud nevadilo? Vadilo.
Samozrejme ne kazdemu se libi hubenourky. Ale i to je svym zpusobem reseni vahy.
Osobne, ac uz v kategorii starsi, jsem radeji stihla nez "krev a mleko". Citim se tak fyzicky lepe, lip se mi chodi, lip se mi dycha. Kuzi sice nemam jako ve dvaceti, ale zadnou scvrklou a vrascitou, ci visici taky ne. Cely dospely zivot az na male vyjimky si drzim priblizne stejnou vahu, tak se nemela prilezitost vytahnout. Jasne, ze kdybych ted zhubla z devadesati kilo na sedesat, vypadala bych jinak.
A mam jeste porad rada hadry.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
"Nemůže být akceptovatelné"? Pro koho?tak vypadá to hrozně ne ?
To podle mně vypadají i vystajlovaný barbíny
Co je pro tebe vystajlovana barbina?
Není tady
Graine - viděla jsem tě na fotce a seš pěkná baba, seš štíhlá, takže bych být tebou neřešila, kdybych nabrala pět kilo.
Při své výšce 172 mám ted 68 kg. Měla jsem i 60, a to jsem se cejtila fakt hubená a vyzáblá. takže já radši to krev a mlíko u sebe.
Upravil(a) dusička (11. 8. 2013 14:47)
Není tady
Kolikrat se zenska az u neelegantniho rozvodu dovi, ze je tlusta
Mňo... u "neelegantniho rozvodu" se používají i horší "argumenty" - a kdo chce psa bít...
Není tady
helena napsal(a):
Kolikrat se zenska az u neelegantniho rozvodu dovi, ze je tlusta
Mňo... u "neelegantniho rozvodu" se používají i horší "argumenty" - a kdo chce psa bít...
Heleno, mas svuj nazor a bylo by zbytecne snazit se ho zmenit.
Nemysim, ze kdyz si nekdo bere mladou stihlou babu, doufa, ze se co nedrive zmeni v obtloustlou neli primo tlustou, spis naopak. Ale vetsina chlapu je natolik realisticka, ze se smiri s zivota behem. To plati i v opacnem gardu.
Není tady
mas svuj nazor a bylo by zbytecne snazit se ho zmeni
No ještě aby...
vetsina chlapu je natolik realisticka, ze se smiri s zivota behem
Řekla bych, že "realisticka" je spíš ta ženská část... málokterá vymění manžela po dvaceti letech za tupýho, leč štíhlýho a roky netknutýho blonďatýho zajdu, s kterým si udělá mimíska - zatímco pánové tak zhusta činí...
Upravil(a) helena (11. 8. 2013 15:16)
Není tady
helena napsal(a):
mas svuj nazor a bylo by zbytecne snazit se ho zmeni
No ještě aby... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
vetsina chlapu je natolik realisticka, ze se smiri s zivota behem
Řekla bych, že "realisticka" je spíš ta ženská část... málokterá vymění manžela po dvaceti letech za tupýho blonďatýho zajdu, s kterým si udělá mimíska - zatímco pánové tak zhusta činí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Takze panove resi a navic jsou povrchni.
Chlapi maji (pochybnou) vyhodu, ze i v padesati ci pozdeji si toho mimiska udelat muzou a tim si privodi iluzi, ze jsou furt mladici. Mlade babe umozni materstvi, pokud o to stoji, takze je to vlastne stejne, jako kdyby si brala mladika ( ). Naopak to bohuzel nejde. Tricatnik s padesatiletou partnerkou zadnou podobnou iluzi nevytvori, tak se zrale baby radeji drzi pri zemi.l
Není tady
Grainne, bohužel po čtyřicítce se vlivem klesající hladiny hormonů usazuje tuk u žen především na břiše. Všimni si, že většina starších žen prostě břicho má, i když jinak jsou štíhlé. Je blbost myslet si, že můžeme mít stejnou figuru v 50 a více letech jako ve 20ti. To snad můžou mít holywoodské hvězdy jako je Jane fondová, se svými plastikami, vizážisty, osobními trenéry a osobními kuchaři, ale normální ženské?
Kormě toho si také myslím, že kouřící ženská je daleko méně estetická než nekouřící a trochu při těle. Totéž si myslím o mužích, jsem prostě militantní nekuřák. A jsem tlustá, hlavně bohužel na tom břiše, takže ....
Není tady
Tricatnik s padesatiletou partnerkou zadnou podobnou iluzi nevytvori, tak se zrale baby radeji drzi pri zemi
Jestli ono to nebude spíš tím, že "zrale baby" cítí větší odpovědnost ve smyslu "kdo by se o dítě případně postaral", zatímco pánům je to mírně řečeno fuk...
Není tady
helena napsal(a):
Tricatnik s padesatiletou partnerkou zadnou podobnou iluzi nevytvori, tak se zrale baby radeji drzi pri zemi
Jestli ono to nebude spíš tím, že "zrale baby" cítí větší odpovědnost ve smyslu "kdo by se o dítě případně postaral", zatímco pánům je to mírně řečeno fuk...
Ony jsou i zralé baby, kterým je to taky fuk - viz Bára Basiková a jiné, které si klidně pořídí dítě i po čtyřicítce. Bohužel jsou opravdu limitovány věkem, už nejsou tak plodné a po padesátce přechod. Nemyslím si, že by ženy byly nějak zodpovědnější v této věci.
Není tady