29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
agewa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tak s tim problem nemam,ze bych jedno dite mela radci.Ale spise se snazim pomahat tomu slabsimu.Ale je fakt,ze vice si rozumim s dcerou.Rada je mam obe stejne.
moje segra tuhle roli (ja chudinka nestastna, smutna, opustena...)zvladala a zvlada cely zivot dobre. A to tak dobre, ze napr. v dobe kdy ja byla sama s dvema detma, bez alimentu a s dluhy - muselo se pomahat sestre, protoze ona ma deti tri a manzel ( IT programator) ji nepomaha l .
Jo, agewo, někdo tuto roli zvládá opravdu perfektně. Měla jsem takovou tetu, muselo se jí chudince pomáhat. A teta přitom byla jenom líná jak veš, ale chtivá majetku.
Není tady
Díky moc za odpovědi.
Máte pravdu. Musím tohle stopnout. Nesmí to pokračovat na další generace..
Rodinné konstelace jsem vyzkoušela a není to nic pro mě. Neuměla jsem se pořádně vžít, brala jsem to jako "komedii" ..možná špatný terapeut, nevím.. (týkalo se to jiného tématu)
Mamce už jsem odpouštěla několikrát. Mám to vyřešeno, jen je mezi námi vztah spíše chladnější.
eremuruss napsal(a):
....... více si rozumim s dcerou.Rada je mam obe stejne.
Díky moc za tyhle slova. Možná je mám taky ráda stejně, jen si se synem více rozumím.....
Není tady
V tomto vlákne: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=49537 Kiara doporučovala jednu knižku.
Mne tá knižka veľmi otvorila oči.
Není tady
Já mám ráda obě mé děti stejně, jestli se to vůbec dá měřit.
Ale líp si rozumím se synem, jsme stejná krevní skupina. Myslím, že na tom není nic zvláštního, s někým si člověk rozumí víc, s někým méně, je to jako s ostatními lidmi.
Není tady
Možná je mám taky ráda stejně
To tak většinou bejvá... jen se ten "objem" lásky může přelejvat k tomu dítěti, který nás momentálně víc potřebuje (nebo si to aspoň myslíme). Podstatný je, aby to ty ostatní nepoznaly.
Není tady