27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj jsem tu nová, výchova není jednoduchá a jednomu ze dvou synů u je 16 let take jsem si řekla e to nejhorí u mám za sebou (tedy z poloviny druhému synovi je 9 let a u "to" přichází). No 16 letý syn si vymyslel e by chtěl koupit motorku nějakou 125 ccm (to jsou ty motorky které můete řídit od 16 let a lítají na maximálce asi kolem 140 km/h) řekl e si udělá papíry které si dokonce sám zaplatí a bude etřit na motorku
. No o peníze by ani tak nelo u se tak nějak smiřuji s tím e nějakou nakonec koupíme do maximálně 45 000 Kč. Ale já nevím jestli mu ji kupovat, mám částěčně strach no já vůbec nevím
jaký je vá názor ?
Není tady
Nezbyde Ti nic jiného ne mu ji koupit nebo si ji pořídí sám.A a do konce telecích let mít strach, aby se mu nic nestalo a denně ho varovat, a jezdí pomalu. Jinak to tím nekončí, věř. V 18 si pořídí silnějí. Je lepí, kdy se naučí na slabí motorce.
Není tady