Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 7. 8. 2013 18:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Pomuze cas?A kolik?

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Muž není vzorek ani "věc" k pořízení. Muž je živý tvor a ne tvá hračka, Grainne.
Toto je u tebe špatně. Přístup k živým tvorům - lidem.
Říká se, že kdo má rád zvířata, má rád lidi. Já mám spoustu zkušeností, že to tak úplně neplatí... Spíš je to u mnohých lidí naopak. Kdo má rád zvířata, nemá rád lidi.

Ja proti lidem nic nemam .... ale ty co umi jen ublizovat samozrejme moc rada nemam .... jineho zastupce opacneho pohlavi jsem zatim nepoznala

roll Otec, brat, syn....? Nič? Všetko zle, spä na stromy?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#127 7. 8. 2013 18:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

ono k léčení patří i takové to nenávistné období, kdy je člověk citově naprosto chladný
Vůči celýmu světu i sama sobě? Ono se s tímhle nastavením - "no, jasne muzu za to ja .... nebyla jsem holt dostatecne dobra...  ty co umi jen ublizovat samozrejme moc rada nemam .... jineho zastupce opacneho pohlavi jsem zatim nepoznala... uz se takhle ponizit nenecham" - sice taky dá žít... ale to je tak všechno.

ale vzdyt mi tu jasne pisete , ze za vse muzu ja .... tak k tomu tak pristupuju . Vse co jsem tu kdy napsala , bylo obraceno proti mne , tak to tak bude . Kdyz jsem tak spatna tezko k sobe nekoho najit .

Správna formulácia nie je tá, že za to MOŽEŠ ty, ale že si zodpovedná za väčšinu (ak nie všetko) z toho, čo ti prišlo do života, čo si si doňho pustila, vybrala... A to platí pre nás všetky/všetkých, nielen pre teba. Dospelý človek sa vežmi nemá na koho a na čo vyhovára, len na seba...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 7. 8. 2013 18:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ale, pravda, čo čaka od osoby, ktorá nechce nies zodpovednos ani len za plky, ktoré napíše na Bbnet a maže po sebe... wink

Upravil(a) Selima (7. 8. 2013 18:35)

Brita

Není tady

#129 7. 8. 2013 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

dusička napsal(a):

Grainne napsal(a):

ale vzdyt mi tu jasne pisete , ze za vse muzu ja .... tak k tomu tak pristupuju . Vse co jsem tu kdy napsala , bylo obraceno proti mne , tak to tak bude . Kdyz jsem tak spatna tezko k sobe nekoho najit .

Špatně, špatně,špatně. Sypat si popel na hlavu, ano, když si budeš říkat, jak si špatná, nikoho nenajdeš. Ale můžeš na sobě začít makat. A začít se mít ráda , řešit sebe a ne chlapy. dumbom
To je furt dokola Graine offtopic

Ja sama ze sebou nepotrebuju nic resit , zadny problem nevidim .

lol Tak prečo sú tu tvoje otázky pomaly na každom vlákne, vrátane kojenia a politiky? Nič v zlom, ale mám pocit, že proste niečo riešiš, tak si to, kua, priznaj a začni niečo fakt rieši, robi, pracova na sebe. Na začiatok buď úprimná k sebe aj k ostatným.

Brita

Není tady

#130 7. 8. 2013 18:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč to nezkusíš?
Možná proto, že má strach, aby se nedozvěděla "z úst odborníka", že bez toho, dokud se ona sama nezmění, se nezmění ani svět kolem ní...  http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Ono je to vlastně strašně pohodlný... postavit se do pozice "oběti", moci se (nechat) litovat - a přitom nemuset stýblo přeložit. Co kdyby ten chlap nedejbože taky chtěl něco (cokoli) od ní?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#131 7. 8. 2013 18:58

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Grainne, ty přece mᚠproblém, který bys měla řešit u odborníka - nevycházejí ti vztahy a nevíš, kde dělᚠchybu. Už jsem ti to psala jednou a píšu ti to znovu - zajdi si za vztahovým psychologem, třeba do manželské poradny. Tam nemusí chodit jen páry, je to na pojišovnu, tudíž zdarma a jsou to odborníci právě na vztahy. Proč to nezkusíš?

A on mi řekne , kde dělám chybu , když mi to neřeknou ani ti dotyční ?  Musí to být něco strašného ve mně, že raději vezmou roha beze slova .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#132 7. 8. 2013 19:00

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Muž není vzorek ani "věc" k pořízení. Muž je živý tvor a ne tvá hračka, Grainne.
Říká se, že kdo má rád zvířata, má rád lidi. Já mám spoustu zkušeností, že to tak úplně neplatí... Spíš je to u mnohých lidí naopak. Kdo má rád zvířata, nemá rád lidi.

Ja proti lidem nic nemam .... ale ty co umi jen ublizovat samozrejme moc rada nemam .... jineho zastupce opacneho pohlavi jsem zatim nepoznala

roll Otec, brat, syn....? Nič? Všetko zle, spä na stromy?

oíšu o vztazích , tak proč do toho motat rodinné příslušníky ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#133 7. 8. 2013 19:01

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Grainne napsal(a):

dusička napsal(a):

Špatně, špatně,špatně. Sypat si popel na hlavu, ano, když si budeš říkat, jak si špatná, nikoho nenajdeš. Ale můžeš na sobě začít makat. A začít se mít ráda , řešit sebe a ne chlapy. dumbom
To je furt dokola Graine offtopic

Ja sama ze sebou nepotrebuju nic resit , zadny problem nevidim .

lol Tak prečo sú tu tvoje otázky pomaly na každom vlákne, vrátane kojenia a politiky? Nič v zlom, ale mám pocit, že proste niečo riešiš, tak si to, kua, priznaj a začni niečo fakt rieši, robi, pracova na sebe. Na začiatok buď úprimná k sebe aj k ostatným.

tak to víš , že se to snažím řešit , přistoupit k tomu jinak ... tak výsledky zatím nemám

Není tady

#134 7. 8. 2013 19:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Proč to nezkusíš?
Možná proto, že má strach, aby se nedozvěděla "z úst odborníka", že bez toho, dokud se ona sama nezmění, se nezmění ani svět kolem ní...  http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Ono je to vlastně strašně pohodlný... postavit se do pozice "oběti", moci se (nechat) litovat - a přitom nemuset stýblo přeložit. Co kdyby ten chlap nedejbože taky chtěl něco (cokoli) od ní?

nějak mně nenapadá , co by tak mohl chtít , aby to byl nějaký problém ? Dotyčného jsem se snažila podpořit , jak v jeho zdrav.problémech , tak v jiném , ale neměl zájem .

Není tady

#135 7. 8. 2013 21:20

Adriana70
♥♥♥♥---

tak som si velmi rýchlo počítala,čas som si domyslela a aj obrázky boli pekné

Není tady

#136 16. 8. 2013 11:58

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[q

Upravil(a) Grainne (2. 9. 2013 22:00)

Není tady

#137 16. 8. 2013 12:26

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

stav vzorků k 15.8. ... stabilní

u jednoho z nich se mi přihodilo něco, z čeho mi jde zase hlava kolem va

docela mi začíná být těch chlapů líto, když se stebou "zapletou"

Není tady

#138 16. 8. 2013 12:35

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[q

Není tady

#139 2. 9. 2013 13:35

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[b]

Není tady

#140 5. 9. 2013 11:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

grainne, ty jsi fakt kouzelná, když po sobě všechno mažeš. má to vůbec smysl sem psát ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#141 5. 9. 2013 12:21

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

grainne, ty jsi fakt kouzelná, když po sobě všechno mažeš. má to vůbec smysl sem psát ?

to jsem právě zhodnotila , že nemá .... nikdo nereagoval , tak to zřejmě nikoho nezajímalo , tak co to tady zbytečně nechávat

Není tady

#142 5. 9. 2013 12:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nikdo nereagoval , tak to zřejmě nikoho nezajímalo
PPavlaa má pravdu - "ty jsi fakt kouzelná"...
Všichni nemají nic jinýho na práci, než hned reagovat na tvý psaní.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#143 5. 9. 2013 12:35

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nikdo nereagoval , tak to zřejmě nikoho nezajímalo
PPavlaa má pravdu - "ty jsi fakt kouzelná"...
Všichni nemají nic jinýho na práci, než hned reagovat na tvý psaní.

to je v pohodě , stejně si svoje věci musím vyřešit sama. Byl to jen takový nápad, že sem jednou za 14 dní napíšu, jak se vše vyvijí , ale byla to blbost.

Není tady

#144 7. 9. 2013 18:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

grainne, ty jsi ale una smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#145 8. 9. 2013 12:28

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

grainne, ty jsi ale una smile

už to tak bude smile snad se nějak dountuju až do finále

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí