18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mu není vzorek ani "věc" k pořízení. Mu je ivý tvor a ne tvá hračka, Grainne.
Toto je u tebe patně. Přístup k ivým tvorům - lidem.
Říká se, e kdo má rád zvířata, má rád lidi. Já mám spoustu zkueností, e to tak úplně neplatí... Spí je to u mnohých lidí naopak. Kdo má rád zvířata, nemá rád lidi.Ja proti lidem nic nemam .... ale ty co umi jen ublizovat samozrejme moc rada nemam .... jineho zastupce opacneho pohlavi jsem zatim nepoznala
Otec, brat, syn....? Nič? Vetko zle, spä na stromy?
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ono k léčení patří i takové to nenávistné období, kdy je člověk citově naprosto chladný
Vůči celýmu světu i sama sobě? Ono se s tímhle nastavením - "no, jasne muzu za to ja .... nebyla jsem holt dostatecne dobra... ty co umi jen ublizovat samozrejme moc rada nemam .... jineho zastupce opacneho pohlavi jsem zatim nepoznala... uz se takhle ponizit nenecham" - sice taky dá ít... ale to je tak vechno.ale vzdyt mi tu jasne pisete , ze za vse muzu ja .... tak k tomu tak pristupuju . Vse co jsem tu kdy napsala , bylo obraceno proti mne , tak to tak bude . Kdyz jsem tak spatna tezko k sobe nekoho najit .
Správna formulácia nie je tá, e za to MOE ty, ale e si zodpovedná za väčinu (ak nie vetko) z toho, čo ti prilo do ivota, čo si si doňho pustila, vybrala... A to platí pre nás vetky/vetkých, nielen pre teba. Dospelý človek sa vežmi nemá na koho a na čo vyhovára, len na seba...
Není tady
Ale, pravda, čo čaka od osoby, ktorá nechce nies zodpovednos ani len za plky, ktoré napíe na Bbnet a mae po sebe...
Upravil(a) Selima (7. 8. 2013 18:35)
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale vzdyt mi tu jasne pisete , ze za vse muzu ja .... tak k tomu tak pristupuju . Vse co jsem tu kdy napsala , bylo obraceno proti mne , tak to tak bude . Kdyz jsem tak spatna tezko k sobe nekoho najit .patně, patně,patně. Sypat si popel na hlavu, ano, kdy si bude říkat, jak si patná, nikoho nenajde. Ale můe na sobě začít makat. A začít se mít ráda , řeit sebe a ne chlapy.
To je furt dokola GraineJa sama ze sebou nepotrebuju nic resit , zadny problem nevidim .
Tak prečo sú tu tvoje otázky pomaly na kadom vlákne, vrátane kojenia a politiky? Nič v zlom, ale mám pocit, e proste niečo riei, tak si to, kua, priznaj a začni niečo fakt riei, robi, pracova na sebe. Na začiatok buď úprimná k sebe aj k ostatným.
Není tady
Proč to nezkusí?
Moná proto, e má strach, aby se nedozvěděla "z úst odborníka", e bez toho, dokud se ona sama nezmění, se nezmění ani svět kolem ní...
Ono je to vlastně straně pohodlný... postavit se do pozice "oběti", moci se (nechat) litovat - a přitom nemuset stýblo přeloit. Co kdyby ten chlap nedejboe taky chtěl něco (cokoli) od ní?
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne, ty přece má problém, který bys měla řeit u odborníka - nevycházejí ti vztahy a neví, kde dělá chybu. U jsem ti to psala jednou a píu ti to znovu - zajdi si za vztahovým psychologem, třeba do manelské poradny. Tam nemusí chodit jen páry, je to na pojiovnu, tudí zdarma a jsou to odborníci právě na vztahy. Proč to nezkusí?
A on mi řekne , kde dělám chybu , kdy mi to neřeknou ani ti dotyční ? Musí to být něco straného ve mně, e raději vezmou roha beze slova .
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Říká se, e kdo má rád zvířata, má rád lidi. Já mám spoustu zkueností, e to tak úplně neplatí... Spí je to u mnohých lidí naopak. Kdo má rád zvířata, nemá rád lidi.Ja proti lidem nic nemam .... ale ty co umi jen ublizovat samozrejme moc rada nemam .... jineho zastupce opacneho pohlavi jsem zatim nepoznala
Otec, brat, syn....? Nič? Vetko zle, spä na stromy?
oíu o vztazích , tak proč do toho motat rodinné přísluníky ?
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
patně, patně,patně. Sypat si popel na hlavu, ano, kdy si bude říkat, jak si patná, nikoho nenajde. Ale můe na sobě začít makat. A začít se mít ráda , řeit sebe a ne chlapy.
To je furt dokola GraineJa sama ze sebou nepotrebuju nic resit , zadny problem nevidim .
Tak prečo sú tu tvoje otázky pomaly na kadom vlákne, vrátane kojenia a politiky? Nič v zlom, ale mám pocit, e proste niečo riei, tak si to, kua, priznaj a začni niečo fakt riei, robi, pracova na sebe. Na začiatok buď úprimná k sebe aj k ostatným.
tak to ví , e se to snaím řeit , přistoupit k tomu jinak ... tak výsledky zatím nemám
Není tady
helena napsal(a):
Proč to nezkusí?
Moná proto, e má strach, aby se nedozvěděla "z úst odborníka", e bez toho, dokud se ona sama nezmění, se nezmění ani svět kolem ní... http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Ono je to vlastně straně pohodlný... postavit se do pozice "oběti", moci se (nechat) litovat - a přitom nemuset stýblo přeloit. Co kdyby ten chlap nedejboe taky chtěl něco (cokoli) od ní?
nějak mně nenapadá , co by tak mohl chtít , aby to byl nějaký problém ? Dotyčného jsem se snaila podpořit , jak v jeho zdrav.problémech , tak v jiném , ale neměl zájem .
Není tady
tak som si velmi rýchlo počítala,čas som si domyslela a aj obrázky boli pekné
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (2. 9. 2013 22:00)
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Říká se, e kdo má rád zvířata, má rád lidi. Já mám spoustu zkueností, e to tak úplně neplatí... Spí je to u mnohých lidí naopak. Kdo má rád zvířata, nemá rád lidi.stav vzorků k 15.8. ... stabilní
u jednoho z nich se mi přihodilo něco, z čeho mi jde zase hlava kolem
docela mi začíná být těch chlapů líto, kdy se stebou "zapletou"
Není tady
[q
Není tady
[b]
Není tady
grainne, ty jsi fakt kouzelná, kdy po sobě vechno mae. má to vůbec smysl sem psát ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
grainne, ty jsi fakt kouzelná, kdy po sobě vechno mae. má to vůbec smysl sem psát ?
to jsem právě zhodnotila , e nemá .... nikdo nereagoval , tak to zřejmě nikoho nezajímalo , tak co to tady zbytečně nechávat
Není tady
nikdo nereagoval , tak to zřejmě nikoho nezajímalo
PPavlaa má pravdu - "ty jsi fakt kouzelná"...
Vichni nemají nic jinýho na práci, ne hned reagovat na tvý psaní.
Není tady
helena napsal(a):
nikdo nereagoval , tak to zřejmě nikoho nezajímalo
PPavlaa má pravdu - "ty jsi fakt kouzelná"...
Vichni nemají nic jinýho na práci, ne hned reagovat na tvý psaní.
to je v pohodě , stejně si svoje věci musím vyřeit sama. Byl to jen takový nápad, e sem jednou za 14 dní napíu, jak se ve vyvijí , ale byla to blbost.
Není tady
grainne, ty jsi ale una
Není tady
PPavlaa napsal(a):
grainne, ty jsi ale una
u to tak bude snad se nějak dountuju a do finále
Není tady