6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
to jiste vyresi problemZmierni a pomôe počka, a sa veci vyjasnia.
Seli , nezlob se na mně, ale tohle platí jen na někoho a jinému to nepomůe zhola nic . Prostě, kdy má něco nasazené v hlavě , ádná kamarádka , ani taneček ti od toho nepomůe, práce moná .... mně třeba ano , protoe se tam musím soustředit na jiné věci, tak problém na tu dobu vytěsním . Přesně jako v názvu .. pomůe jen čas, nic jiného .
Tak treba necha času ten čas a netlači na pílu...
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
kdy má něco nasazené v hlavě , ádná kamarádka , ani taneček ti od toho nepomůe
To asi není ten nejlepí způsob - obracet to ze vech stran, přemejlet co by kdyby a nemyslet na nic jinýho. To u by muselo bejt sakra něco, abych nedokázala myslet na nic jinýho... namátkou nemocný dítě, ztráta vech úspor... já nevím. Ale abych si kvůli chlapovi neuila kamarádku nebo jinou zábavu... proč?ty jsi praktik a pragmatik , take to nemůe pochopit
Nejde o to pochopi to- to je najmenej, ale ide o to poradi ČO S TÝM (teda v prípade, e niekto si vôbec chce da poradi).
Není tady
v prípade, e niekto si vôbec chce da poradi
V některejch případech je přínosnějí přelejvat moře cedníčkem a kávovou ličkou...
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:08)
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:08)
Není tady
A jak bude citit , ze jsem nezavisla a proc je to tak dulezite ?
Třeba proto, abys nevypadala jako "takova vecna cekanka" - a pozná, neboj se... pokud teda doopravdy bude.
pokud druha strana vaha nebo je nerozhodna , tak neni zrovna znamka velkeho zajmu a jit radeji od toho
Co kdy si to někdo prostě potřebuje rozmyslet? Ne kvůli tobě (jak si často myslívá), ale kvůli vlastní nejistotě? Ty taky druhejm moc nedopřává jiný barvy, ne černou a bílou...
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:07)
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:07)
Není tady
pokud si nejsem jista, ze o neco stojim ,tak se neseznamuju
Zase "buď anebo"... kdy si "nejsem jista", tak bych to "neco" měla poznat, abych tý "jistoty" nabyla - a to skutečně nemůu poznat, kdy "se neseznamuju"
kdy si nejsem jistá, jestli mi bude chutnat něco, co jsem v ivotě nejedla, mám dvě monosti - ochutnat a teprve potom se rozhodnout... nebo říkat "to stejně nebude dobrý" a současně závistivě pozorovat, jak se tím jiní cpou...
byt co nejvice vytizena vsemoznymi aktivitami ... nejlepsi vklad do vztahu
prd a vořech, má milá... to NENÍ nezávislost - to je OBRANA.
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:06)
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:05)
Není tady
Ahoj děvčata,
koukám, e diskuze se tady rozjela na plné obrátky. tak snad abych taky něco přispěla :-) Nejdřív uvedu na pravou míru to s tou hospodou. U tady byl dříve s kamarádem na chatě, take ho tady v hospodě znají (jen my dva jsme se potkali o něco později. Já neměla potuchy, e někdo takový sem jezdí a v hospodě se moc nevyskytovala) take nelo o ádné chlubení se někomu, ale li jsme prostě tam, kde to oba známe. Ale to je fuk :-) Jinak nevím jestli se člověk dokáe za noc změnit. To asi ne, ale dnes ráno jsem se probudila s takovým lehčím pocitem. Ano myslela jsem na něj stále a pořád myslím, ale vyhnala jsem si tak trochu z hlavy ty chmurné mylenky a myslím pozitivně. Ten čas mu dám! Nechci to zahazovat. Nemám co ztratit. I kdybych to teď hodila za hlavu, tak stejně nebudu nikde lovit jiné chlapy, tak proč se připravit o monost mít někoho koho chci, kdy moje mylenky na něj jsou teď u spí jen pozitivní. Pochopila jsem, e on myslí jinak ne já. Má svou práci, kterou bohuel já zatím nemám a spoustu zájmů, take jemu opravdu nezbývá tolik času na přemýlení jako mě. Navíc jsem se dnes cítila báječně. Jela jsem na nákup ... řasenka okolo mě spí jen proběhla, vlasy jsem neměla čerstvě umyté a extra upravené. Na sobě obyč ale sice ik teplákovku :-D (prostě pohoda) a potěilo mě kolik muů mě počastovalo pohledem nebo úsměvem. Hned jsem prostě měla lepí náladu. enskou to prostě nadzvedne, zvedne sebevědomí. Moná jsem teď pořád jetě v hlavě troku zmatená, ale myslím, e je to na dobré cestě. Snaím se si teď pořád plánovat nějaké aktivity. Smutné písničky, filmy a mylenky házím za hlavu a je mi celkově líp. A moná třeba to e na to chce jít opravdu tak pomalu není na kodu. Moná to i do budoucna tomu vztahu pomůe a nebo taky ani ádný nebude. To je ve hvězdách. Kadopádně tedy já se za ničím (jiným vztahem) hnát nebudu. Nechci. Teď je mi dobře a počkám si. Samozřejmě, e ale nechci aby ze mě byla "čekanka" take navěky taky čekat nebudu. Myslím, e pár týdnů bude ideálních a pak u prostě asi udeřím hřebíček na hlavičku a buď se zaboří nebo se zlomí.
Není tady
nechci to tu Sophien plevelit
jéi, já si vůbec nevimla, e to je zase jiný vlákno... teda ty se fakt vetře vude...
Asi si dám k večeři něco jinýho ne konzervičku...
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Seli , nezlob se na mně, ale tohle platí jen na někoho a jinému to nepomůe zhola nic . Prostě, kdy má něco nasazené v hlavě , ádná kamarádka , ani taneček ti od toho nepomůe, práce moná .... mně třeba ano , protoe se tam musím soustředit na jiné věci, tak problém na tu dobu vytěsním . Přesně jako v názvu .. pomůe jen čas, nic jiného .Tak treba necha času ten čas a netlači na pílu...
ano........takova vecna cekanka az se nekdo rozhodne , vyjadri .... radeji to vyresit hned a pokud druha strana vaha nebo je nerozhodna , tak neni zrovna znamka velkeho zajmu a jit radeji od toho , dokud je cas .
Toto je tie sluné tlačenie na pílu - ako keby ten druhý nemal právo nevedie, neby si istý, rozhodova sa, ma napríklad náročnú prácu, koníčka...
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
pokud si nejsem jista, ze o neco stojim ,tak se neseznamuju
Zase "buď anebo"... kdy si "nejsem jista", tak bych to "neco" měla poznat, abych tý "jistoty" nabyla - a to skutečně nemůu poznat, kdy "se neseznamuju"
kdy si nejsem jistá, jestli mi bude chutnat něco, co jsem v ivotě nejedla, mám dvě monosti - ochutnat a teprve potom se rozhodnout... nebo říkat "to stejně nebude dobrý" a současně závistivě pozorovat, jak se tím jiní cpou...
byt co nejvice vytizena vsemoznymi aktivitami ... nejlepsi vklad do vztahu
prd a vořech, má milá... to NENÍ nezávislost - to je OBRANA.co na to rict, nechci to tu Sophien plevelit . Ja myslim, ze bud o neco stojim a pak jsem ochotna to zkusit nebo o to nestojim apak nevyhledavam ani prilezitosti . Ale seznamovat se a pak rikat , ze nevim a musim si to rozmyslet , tomu druhemu dam maximalne najevo, ze nevim co chci a ze to se mnou nema zadny vyznam.
"Něco" môe ma milión foriem, od dusivého vzahu, keď sa od seba prakticky nepohneme, po víkednový vzah alebo vzah na diažku - a v jednej chvíli mi môe vyhovova jedno a trebárs o rok niečo úplne iné... Alebo mi môe vyhovova s niekým vožnejí a s iným tesnejí vzah (a nemusí to by nič proti ničomu... Preboha, prečo to furt hrotí?
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:04)
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:03)
Není tady
Kristovanoho!!! JA mám problém nájs si naňho čas (teda okrem víkendu, tie bývajú lepie, s výnimkou soboty rána), tak prečo by som si myslela, e dospelý mu v mojom veku ije vo vzduchoprázdne, nemá deti - hoci dospelé - obstaroných rodičov, prácu, kamarátov, koníčky - nič, len mňa???? A nalepí sa na mňa ako liana a ja dám výpoveď v práci, teda obidvoch, vykalem sa na tanec, kamoov a kamoky, na naich, na vetko... a budem sním trávi 24/7????
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:02)
Není tady
Selima napsal(a):
Kristovanoho!!! JA mám problém nájs si naňho čas (teda okrem víkendu, tie bývajú lepie, s výnimkou soboty rána), tak prečo by som si myslela, e dospelý mu v mojom veku ije vo vzduchoprázdne, nemá deti - hoci dospelé - obstaroných rodičov, prácu, kamarátov, koníčky - nič, len mňa???? A nalepí sa na mňa ako liana a ja dám výpoveď v práci, teda obidvoch, vykalem sa na tanec, kamoov a kamoky, na naich, na vetko... a budem sním trávi 24/7????
A proc si teda nekoho porizujes , kdyz mas tolik zajmu a na pritele nemas cas ?
Není tady
Grainne, ty jsi pořád ve vztazích NIC nepochopila.
A jestli se o muích vyjadřuje jako o vzorcích a bábovičky (vztah) rozkope dříve, ne je někdo vůbec stihl udělat, tak se vůbec nedivím, e se nehne z místa.
Není tady
Sophien, to je prima postoj. Drím palce.
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:01)
Není tady
Grainne napsal(a):
Tak uvidime ... ja jsem opravdu abnormalne vytizena cely srpen .... a mam 2-3 vzorky , na kterych to muzu vyzkouset .... schvalne , jestli vydrzi nebo odpadnou
Ne. Opravdu u nic neřeí.
Ty pořád sama sobě le.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Tak uvidime ... ja jsem opravdu abnormalne vytizena cely srpen .... a mam 2-3 vzorky , na kterych to muzu vyzkouset .... schvalne , jestli vydrzi nebo odpadnou
Ne. Opravdu u nic neřeí.
Ty pořád sama sobě le.
urcite mne tahle tematika nadale zajima .... ale , uz to mam jen jako konicka
Není tady