6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky si říkám jestli má cenu se trápit. Vdy teď bych měla proívat krásné a astné období a radovat se z toho, e jsem potkala někoho, kdo je moje krevní skupina. Jene místo toho se mi častěji derou do očí slzy ne úsměv na tvář. Říkám si jestli jsem se a moc nenechala unést. Třeba ten pravý teprve někde čeká. A kdo ví, třeba jsem zrovna toho pravého nedávno odehnala, protoe jsem měla a mám plnou hlavu někoho jiného. Znáte ten pocit, kdy slyíte jen pár tónů nějaké smutné skladby a je to ... papírové kapesníky a jedu. Jen si nedokáu pořád vysvětlit proč mi říká, e jsem vyjímečná enská. e jsem krásná, úasná.Proč kdyby třeba chtěl jen to jedno zamnou znovu přijel a byl semnou v kontaktu?Ach ta zamilovanost.Ta není opravdu někdy jednoduchá. Potřebuju něco abych vydrela jetě nějakou dobu čekání. Absolutně nevím co, ale stejně to pořád nechci zahodit. Jsem tvrdohlavá, jak mezek :-D :-(
Není tady
A já se samozřejmě nezlobím, e neodpověděl. Moná jsem třeba ale čekala, e aspoň něco napíe. Chtěla jsem se ho zeptat kolik času potřebuje, ale připadám si u straně dotěrná. Nikdy jsem po nikom tak netouila a nechci aby měl pocit e ho uháním a e mu pořád píu.
Není tady
Zkus mu vydrzet nepsat tak casto. Pak si bude myslet, ze jsi moc jednoduse k mani :-( taky uz jsem se setkala s takovym, co mi porad rikal, ze takovou jeste nepotkal, ze jsem vyjimecna a citila jsem se s nim tak, ALE mel me jen na odreagovani :-( bohuzel jsem to zjistila az pozdeji :-( tim te nechci strasit, ale radsi bych trosicku s touto variantou pocitala, jestli nejsi prestupni stanice mezi rozvodem a novym vztahem...... rada bych se mylila. Preju ti kazdopadne, at se prestanes co nejdriv trapit a jsi stastna
Není tady
Pravda, chlap to nepochopí, e čeká na odpověď On si přečetl - "Nemusí odpovídat", tečka:)
Není tady
Chtěla jsem se ho zeptat kolik času potřebuje, ale připadám si u straně dotěrná.
Změň strategii - nepi "pořád", ale jen jednou... "miláčku, dám ti čas X dnů/týdnů na to, aby ses rozmyslel, jestli se mnou ne/chce být, abych se podle toho mohla zařídit - do tý doby tě nebudu kontaktovat a ty mě prosím taky ne" - a uvidí. To není nů na krku - to je pouhá snaha o to, aby tě neměl "na hraní" do doby, ne se vylíe z předchozího vztahu a bude zas "připravenej"...
Není tady
Nevim,nevim ... Zaráí mě u jen to,e se za dneek jetě neozval.Měl dnes důleitou schůzku o které mi vyprávěl,tak jsem jen chtěla vědět jak dopadl.Vím,e si to přečetl (chytrá aplikace) :-D a neodpoví.Začíná se ve mě smíchávat smutek,beznaděj a rozčílení.Teď mi to začíná dost ubliovat.
Není tady
Přemýlelas nad tím, proč přitahuje mue s malým dítětem, kterým nevyel vztah s jejich matkou?
Jsi tak mladá. Teď má poznávat, hledat, jakého mue vlastně pro ivot chce a ne vychovávat jejich děti. Proč ze sebe dělá samaritánku? Proč nejsi sebevědomá mladá klidná ena, která si uívá ití?
A e ti říká, e jsi výjimečná atd.? To dělá větina, kdy chtějí enu někam dostat. Některé (větina,občas kadá?) rády slyí, e jsou výjimečné.
Není tady
Asi má pravdu Evčo. Jene já nevím jak se od toho teď odpoutat. Dneska mi jetě tak dolo, e kdy tu byl zamnou naposled, tak jsem zali do hospůdky tady u nás. Bez problémů mě líbal a choval se ke mě jako kdy k němu prostě patřím a ne jeden člověk řekl, e nám to sluí a já vím, e a někoho z nich potkám, tak se na něj zeptají. A já budu za idiota, protoe nebudu absolutně umět odpovědět a jetě ke vemu mě to bude bolet. Mám teď nutkání mu napsat, e se opravdu cítím jako idiot a e mi aspoň můe říct, co se tedy děje, protoe já mám ráda kdy se věci říkaji narovinu a ne tohle. Řekla bych (podle toho jak ho znám) e si řekl, e opravdu cítí, e mě to trápí, tak se raději stáhne a nebude semnou prostě v kontaktu, aůle tímhle mi ubliuje jetě víc.
Není tady
Sophien napsal(a):
Asi má pravdu Evčo. Jene já nevím jak se od toho teď odpoutat. Dneska mi jetě tak dolo, e kdy tu byl zamnou naposled, tak jsem zali do hospůdky tady u nás. Bez problémů mě líbal a choval se ke mě jako kdy k němu prostě patřím a ne jeden člověk řekl, e nám to sluí a já vím, e a někoho z nich potkám, tak se na něj zeptají. A já budu za idiota, protoe nebudu absolutně umět odpovědět a jetě ke vemu mě to bude bolet. Mám teď nutkání mu napsat, e se opravdu cítím jako idiot a e mi aspoň můe říct, co se tedy děje, protoe já mám ráda kdy se věci říkaji narovinu a ne tohle. Řekla bych (podle toho jak ho znám) e si řekl, e opravdu cítí, e mě to trápí, tak se raději stáhne a nebude semnou prostě v kontaktu, aůle tímhle mi ubliuje jetě víc.
Tohle tě váně trápí? Co povídají lidé? Co řekne lidem? To přece není důleité. Kde to ije? Jen jestli si něco nenamýlí. Nejsi středobodem světa. Jsi jetě hodně mladá, neupínej se na ádného mue a uívej ivota.
Není tady
Já neřekla,e mě zajímá,co si budou myslet!Ale e ani nebudu vědět,co říct.Navíc se u ozval.
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Sophien napsal(a):
Já vím,e mi nic jiného nezbyde ne čekat a doufat a počkám.On za to stojí,ale vidím ho minimálně díky tomu,e teď je pracovně vytíený.Ale je vidět,e se snaí abychom se viděli,co nejdřív.Já jen nevím jak mám zaplnit tu zvlátní prázdnotu a divný pocit při tom čekání.Několikrát jsem se přistihla,e jen chodím,jak tělo bez due a nejsem schopná myslet.Je zvlátní jak city dokáou naplno ovládnout lidský rozum a srdce :-)
Nájdi si koníčka, nejaké kamoky, alebo sa tie vrhni na prácu...
to jiste vyresi problem
Zmierni a pomôe počka, a sa veci vyjasnia.
Není tady
No tak vidí... yslím, e aj vďaka nezametnanosti s ana to upína viac ako ob - čo ete ale nemusí znamena, e má viac rada... Má len viac vožného času a vožnej energie na ten vzah. Fakt skús robi niečo, čo ti odvedie trochu pozornosti, lebo ho ňou zadusí (v dobrom úmysle, samozrejme).
Není tady
Měl dnes důleitou schůzku o které mi vyprávěl,tak jsem jen chtěla vědět jak dopadl.
Jestli je "teď je pracovně vytíený", tak nemusí čas zrovna tehdy, kdy ty si vzpomene - stihne přečíst, ale u ne odpovědět.
tak se na něj zeptají. A já budu za idiota, protoe nebudu absolutně umět odpovědět
Hm... a bylo nutný ho hned brát "hospůdky tady u nás"? Jasně, chtěla ses "pochlubit"... "ukázat" ho celý vsi... jene to jsi taky mohla počítat s tím, e "se na něj zeptají" a moná se chovat trochu míň "jako kdy k němu prostě patřím" - takovej kamarád by se místním sudičkám vysvětloval o něco líp... Ale nakonec se vdycky můe odvolat na to, e má moc práce... asi ti moc věřit nebudou, ale vejmluva je to přijatelná.
Není tady
Sophien napsal(a):
připomíná mi Grainne tou urputnou snahou mít ve přesně popsané, zapsané, vyřeené.
Pochop, e chlapy neřeí tak moc vztahy jako enský. Dokáou se zabrat do práce /koníčka/zábavy tak, e jim ani nenapadne se eně ozývat, nebo nestíhají. Větinou nechávají vztah plynout a řeči typi "tak jak to s náma vypadá" je dokáou dostat do infarktového stavu. no a tomu se raději vyhnou.
Není tady
Taky mi Sophien připomíná chování Grainne. A na to, e Grainne je o generaci starí, tam u je to na pováenou. Sophien se můe změnit, právě proto by teď měla ít, nevrhat se do vztahů (obzvlátě ne s mui po krátkém vztahu, ze kterého vzelo dítě). I to, e přitahuje takové mue, by ji mělo varovat, e v jejím sebevědomí a chování není ve v pořádku. Co vysíláme, to se nám vrací. A bude vysílat zdravé sebevědomí a nedělat ze sebe chudinku a furt nebude do veho vrtat, potká i takového partnera.
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:10)
Není tady
Upravil(a) Grainne (6. 8. 2013 22:11)
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Taky mi Sophien připomíná chování Grainne. A na to, e Grainne je o generaci starí, tam u je to na pováenou. Sophien se můe změnit, právě proto by teď měla ít, nevrhat se do vztahů (obzvlátě ne s mui po krátkém vztahu, ze kterého vzelo dítě). I to, e přitahuje takové mue, by ji mělo varovat, e v jejím sebevědomí a chování není ve v pořádku. Co vysíláme, to se nám vrací. A bude vysílat zdravé sebevědomí a nedělat ze sebe chudinku a furt nebude do veho vrtat, potká i takového partnera.
a nebo potká úplně jiného a takového u nikdy
Moná jsi mě nepochopila. Měla jsem na mysli, e potká partnera se zdravým sebevědomím.
Není tady
kdy má něco nasazené v hlavě , ádná kamarádka , ani taneček ti od toho nepomůe
To asi není ten nejlepí způsob - obracet to ze vech stran, přemejlet co by kdyby a nemyslet na nic jinýho. To u by muselo bejt sakra něco, abych nedokázala myslet na nic jinýho... namátkou nemocný dítě, ztráta vech úspor... já nevím. Ale abych si kvůli chlapovi neuila kamarádku nebo jinou zábavu... proč?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
a nebo potká úplně jiného a takového u nikdy
Moná jsi mě nepochopila. Měla jsem na mysli, e potká partnera se zdravým sebevědomím.
asi ne , nevím co to je partner se zdravým seběvědomím a je otázka , jestli by takovému stačila .
Není tady
helena napsal(a):
kdy má něco nasazené v hlavě , ádná kamarádka , ani taneček ti od toho nepomůe
To asi není ten nejlepí způsob - obracet to ze vech stran, přemejlet co by kdyby a nemyslet na nic jinýho. To u by muselo bejt sakra něco, abych nedokázala myslet na nic jinýho... namátkou nemocný dítě, ztráta vech úspor... já nevím. Ale abych si kvůli chlapovi neuila kamarádku nebo jinou zábavu... proč?
ty jsi praktik a pragmatik , take to nemůe pochopit
Není tady
Grainne napsal(a):
asi ne , nevím co to je partner se zdravým seběvědomím a je otázka , jestli by takovému stačila .
Kdy bude Sophien taková, tak mu samozřejmě bude "stačit". A on jí.
Co vysíláme, to se nám vrací.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kdy bude Sophien taková, tak mu samozřejmě bude "stačit". A on jí.
Co vysíláme, to se nám vrací.
tak jo, kdy myslí
Není tady
ty jsi praktik a pragmatik , take to nemůe pochopit
Ale prd a vořech... to se nevylučuje...
Není tady
Upřímně, moje zkuenost je na nikoho plně nespoléhat, milovat sebe, najít si v ivotě těstí a rovnováhu a on potom partner přijde, ani neví jak.
Vím, e se to snadno říká, ale kdy bude cítit, e si závislá a e čeká na jeho verdikt, můe ho to odradit.
Mě osobně by to moná odradilo.
Není tady