6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat zda máte někdo zkuenost jako já a poradíte.Je mi 23.Neměla jsem poslední dobou těstí v lásce.Ale je to tři měsíce,co jsem potkala mue,který mi učaroval na první pohled.Stejně jako já měl smůlu,ale poněkud horí ne já.Je rozvdený a má krásného dvouletého syna.e se rozvedl řeit nechci.Není to pro mě překáka.Viděli jsme se čtyřikrát a strávili spolu krásnou noc.Dokonce i po společné noci se zamnou vydal nespočet kilometrů na kole (je hodně sportovně zaloený ;-) ) jen aby mě viděl.Problém je,e on je ze vztahů,tak zklamaný,e se teď bojí navázat něco víc.Řekl mi,e se nebrání tomu aby mezi námi časem bylo něco víc,ale jak dlouho mám čekat.Vlastně nejde tak.o to čekání,ale o to e se bojím odmítnutí.Vím,e mě má rád,e jsem mu také učarovala.Řìká,e jsem vyjímečná a já se i v jeho přítomnosti vyjímečně cítím.Je mi s ním skvěle.Je to chlap jak má být a chová se ke mě jako skutečný gentleman.Je to někdo o kom bych chtěla jednou říct "Ano to je můj chlap a jsem na něj hrdá" protoe za to co dělá a umí a jaký je na něj skutečně hrdá jsem.A proto se Vás ptám,co s tím?Jak ho více získat nebo jak se chovat abych netlačila na pilu a dala mu.prostor?Zapoměla jsem.dodat,ze je o 8 let starí.Dost mě bolí pocit strachu,ze prijde po case odmitnuti.Ale mozna to moc resim :-( Predem se omlouvam za chyby.Psat takovy roman na telefonu neni sranda :-D Dekuju za rady
Není tady
Ty s tým asi nemôe robi nič - len fakt mu da náklonnos a trpezlivo čaka, a sa sám spamätá a bude schopný a ochotný ís do vzahu naplno. (Pričom nie je nijaká záruka, e si v tej chváli nenájde úplne iný vzah... ale záruky v ivote neexistujú.)
Není tady
Já vím,e mi nic jiného nezbyde ne čekat a doufat a počkám.On za to stojí,ale vidím ho minimálně díky tomu,e teď je pracovně vytíený.Ale je vidět,e se snaí abychom se viděli,co nejdřív.Já jen nevím jak mám zaplnit tu zvlátní prázdnotu a divný pocit při tom čekání.Několikrát jsem se přistihla,e jen chodím,jak tělo bez due a nejsem schopná myslet.Je zvlátní jak city dokáou naplno ovládnout lidský rozum a srdce :-)
Není tady
Já vím,e mi nic jiného nezbyde ne čekat a doufat a počkám.On za to stojí,ale vidím ho minimálně díky tomu,e teď je pracovně vytíený.Ale je vidět,e se snaí abychom se viděli,co nejdřív.Já jen nevím jak mám zaplnit tu zvlátní prázdnotu a divný pocit při tom čekání.Několikrát jsem se přistihla,e jen chodím,jak tělo bez due a nejsem schopná myslet.Je zvlátní jak city dokáou naplno ovládnout lidský rozum a srdce :-)
Není tady
Sophien napsal(a):
to znám a moc dobře .... ale asi nic jiného ne radí Selima se nedá dělat ... nebo se to raději vykalat , protoe ten zájem by měl jít od něj a jakmile má potřebu něco řeit a necítí se v tom fajn , je něco patně . Já se tím po zkuenost u řídím .
Není tady
Bych řekla, e se ten pán vymlouvá...
Poradím ti něco jiného, by to teď v zamilovanosti asi slyet nechce.
Počkej na mue, který nebude mít dítě z předchozího vztahu. Neumí si představit, jaké problémy ti přinese souití s muem, který má ji dítě, kdy ty jetě ádné děti nemá. Je pro tebe lepí jít do vztahu, nezatíeného minulostí tímto způsobem. To u budou více-méně problémy navdy.
Není tady
Eva. napsal(a):
Počkej na mue, který nebude mít dítě z předchozího vztahu. Neumí si představit, jaké problémy ti přinese souití s muem, který má ji dítě, kdy ty jetě ádné děti nemá. Je pro tebe lepí jít do vztahu, nezatíeného minulostí tímto způsobem. To u budou více-méně problémy navdy.
Tohle mi přijde jako čistě rozumová rada. Ano je to určitě komplikované pro vechny strany, ale rozhodně bych někoho neopoutěla jenom proto, e má dítě z předchozího vztahu....
Nemyslím si, e se nutně vymlouvá, jen jetě není srovnaný s rozchodem (rozvodem) a je asi zraněn, tzn. není zrovna připravený na vztah. Naopak mi to od něj přijde jako čestné gesto, e to řekl rovnou....
Není tady
Já vím,e by to bylo asi nejlepí,protoe necítím jen těstí,ale i smutek,e nevím co s tím dělat.Jene poprvé se mi stal ten pocit,ze kdyz me polibil mela jsem v brise motylky,kdyz mi dava pusu nedokazu se odtrhnout,kdyz se me i treba jen letmo dotkne projede mnou zvlastni pocit.V jeho pritomnosti jsem sva a citim se bajecne.Co kdyz je to proste ten pan pravy???Ja fakt nevim :-(
Není tady
Sophien napsal(a):
Nájdi si koníčka, nejaké kamoky, alebo sa tie vrhni na prácu...
Není tady
No, daj tomu ancu a uvidí - ale rátaj aj s tým, e veci nemusia vyjs podža teba... to je ivot.
Není tady
My to nevíme, ty to neví a je jediná cesta, jak to zjistit - a to je právě ten čas.
Ten čas, kterým ty asi "nechce plýtvat", ale jeho proití můe být pro tebe cenné i bez happyendu.
Já bych ti doporučila jedno - zapomeň na nálepky, katulky a pravidla, která tě mohou omezovat.
Prostě ij a uívej si, samozřejmě s přísluným ohledem na ty okolo sebe.
A neplánuj zbytečně, jakmile se v tvých plánech objeví jen jeden člověk navíc (kromě tebe), tak u jsou jakékoli plány nanic.
Není tady
Deneb napsal(a):
Eva. napsal(a):
Počkej na mue, který nebude mít dítě z předchozího vztahu. Neumí si představit, jaké problémy ti přinese souití s muem, který má ji dítě, kdy ty jetě ádné děti nemá. Je pro tebe lepí jít do vztahu, nezatíeného minulostí tímto způsobem. To u budou více-méně problémy navdy.Tohle mi přijde jako čistě rozumová rada. Ano je to určitě komplikované pro vechny strany, ale rozhodně bych někoho neopoutěla jenom proto, e má dítě z předchozího vztahu....
Nemyslím si, e se nutně vymlouvá, jen jetě není srovnaný s rozchodem (rozvodem) a je asi zraněn, tzn. není zrovna připravený na vztah. Naopak mi to od něj přijde jako čestné gesto, e to řekl rovnou....
pokud neni pripraven , tak by nemel zadne vztahy zacinat a pockat az pripraven bude .
Není tady
Selima napsal(a):
Sophien napsal(a):
Nájdi si koníčka, nejaké kamoky, alebo sa tie vrhni na prácu...
to jiste vyresi problem
Není tady
Grainne, problém to nevyřeí. To vyřeí jenom čas.
Ale zaměstná si hlavu.
Není tady
Moc Vam vsem dekuju za rady a prispevky :-) Problem je,ze jsem uz nejaky cas bez prace.Hledam jak se da.Kdybych byla pracovne vytizena jako on,tak by mi nezbyvalo tolik casu na zoufani si.Konicky mam,ale i kdyz si jdu zabehat,prohet se na kole nebo se sama zdokonaluji v anglictine,tak stejne mi tu mysl zabira on.Asi reknete,ze jsem jeste mlada a ze v dnesni dobe neni kam spechat,ale uz od malicka jsem byla jina a touzim po opravdovem vaznem vztahu.Nebavi me litat po diskotekach a balit muzske.Chci jen jednoho a toho praveho.Mozna je to on,mozna ne.To ale asi vazne ukaze az cas.Dnes jsem mu napsala,ze stejne jako on jsem se zklamala i kdyz s jeho zkusenostmi se to neda srovnat,ale ze mu dam cas a prostor a ze bych rada jednou byla neco vic nez jsem ted.
Není tady
Jak daleko od tebe bydlí?
Jsi srozuměná s tím, e si bude brát dítě na víkendy, dovolené...? Zvládne to?
Není tady
Nebydlíme od sebe daleko.Cca 40km.Oba mame auto.Jde o to,ze on nema tolik casu jako mam ted ja kdyz jsem bez prace.S tim ze si bude brat prcka jsem samozrejme srozumena.Deti miluju,ale vim ze jit do vztahu uz s tim,ze partner dite ma nemusi byt jednoduche.Ale proc to.hned zavrhovat ze?Vzdy si rikam,ze mlade maminky prece taky nezustanou na ocet jen kvuli tomu ze maji dite a nemeli stesti.
Není tady
Tady se nejedná o ivot mladých maminek, ale o ivot tvůj.
Ty nejsi maminka, bude dělat maminku cizímu malému dítěti, které má jinou maminku... Vůbec netuí, co to obnáí.
Není tady
Sophien napsal(a):
Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat zda máte někdo zkuenost jako já a poradíte.Je mi 23.Neměla jsem poslední dobou těstí v lásce.Ale je to tři měsíce,co jsem potkala mue,který mi učaroval na první pohled.Stejně jako já měl smůlu,ale poněkud horí ne já.Je rozvdený a má krásného dvouletého syna.e se rozvedl řeit nechci.Není to pro mě překáka.Viděli jsme se čtyřikrát a strávili spolu krásnou noc.Dokonce i po společné noci se zamnou vydal nespočet kilometrů na kole (je hodně sportovně zaloený ;-) ) jen aby mě viděl.Problém je,e on je ze vztahů,tak zklamaný,e se teď bojí navázat něco víc.Řekl mi,e se nebrání tomu aby mezi námi časem bylo něco víc,ale jak dlouho mám čekat.Vlastně nejde tak.o to čekání,ale o to e se bojím odmítnutí.Vím,e mě má rád,e jsem mu také učarovala.Řìká,e jsem vyjímečná a já se i v jeho přítomnosti vyjímečně cítím.Je mi s ním skvěle.Je to chlap jak má být a chová se ke mě jako skutečný gentleman.Je to někdo o kom bych chtěla jednou říct "Ano to je můj chlap a jsem na něj hrdá" protoe za to co dělá a umí a jaký je na něj skutečně hrdá jsem.A proto se Vás ptám,co s tím?Jak ho více získat nebo jak se chovat abych netlačila na pilu a dala mu.prostor?Zapoměla jsem.dodat,ze je o 8 let starí.Dost mě bolí pocit strachu,ze prijde po case odmitnuti.Ale mozna to moc resim :-( Predem se omlouvam za chyby.Psat takovy roman na telefonu neni sranda :-D Dekuju za rady
Viděli jste se 4x a u řeíte, e se bojí navázat něco víc? Já bych si to překládala, e rovnou říká, e s ním nic moc víc nebude. Taková je má zkuenost. Lehce se to radí, ale neupínej se na něj raději.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, problém to nevyřeí. To vyřeí jenom čas.
Ale zaměstná si hlavu.
nechci se tu opakovat , ale ve stavu , ve kterem se pisatelka nachazi si nicim jinym hlavu nezamestna .
Není tady
Eva. napsal(a):
Jak daleko od tebe bydlí?
Jsi srozuměná s tím, e si bude brát dítě na víkendy, dovolené...? Zvládne to?
To je snad predcasne ted resit
Není tady
Neměla jsem poslední dobou těstí v lásce... Stejně jako já měl smůlu
To skoro vypadá, e se seli dva, kteří si "pokusem o vztah" něco léčí nebo dokazujou...
Řekl mi,e se nebrání tomu aby mezi námi časem bylo něco víc,ale jak dlouho mám čekat.
To ti řekl sám od sebe nebo ses ho ptala, jestli chce "navázat něco víc"?
V kadým případě bych to brala jako "varování"...
Není tady
e se nebrání časem navázat něco víc mi řekl sám.Jen e teď je víc opatrný a uvědomuje si,e já to jako by po té citové stránce odnáím.A k tomu dítěti.Měla jsem tříletý vztah,kdy měl přítel půlroční dcerku.Vztah nám klapal bezvadně a já ji zboňovala.Proč vztah skončil nechci rozebírat,ale dítě v tom nehrálo ádnou roli.Nechci teď znít namyleně a ani taková nejsem,ale kdybych chtěla můu začít vztah klidně hned.Ale ne s ním.A pokud to s ním nevyjde,tak pak u budu asi váně dost opatrná co se muských a citů týče.Čekala jsem,e mi tře odpoví na zprávu,kterou jsem mu dnes psala (je pravda,ze jsem napsala,e nemusí odpovídate e mám prostě potřebu mu to říct) odpovědi jsem se jetě nedočkala.Moná u opravdu varování.Nevím co se chlapům v takových chvílích honí hlavou.
Není tady
Tezko rict Sohpien, co se muzskym honi hlavou, ale nejen jim kolikrat ani sami nevime, co chceme, ale tim nechci zadny chlapy obhajovat jen u toho tveho bych si davala trosku majzla, v dobe zamilovanosti se malokdy lidi drzi tak zpatky jako on. Asi bych to brala trosku jako varovani ale nechci ti brat iluze. Trapit se na zacatku noveho vztahu? - nebo neceho, co jeste neni vic... nevim, no. Zalezi na typu kazdeho cloveka, ja uz bych brala kramfle
Není tady
e teď je víc opatrný a uvědomuje si,e já to jako by po té citové stránce odnáím
Tak on si to "uvědomuje"... to je hezký...
V tom případě se ho klidně zeptej kolik času potřebuje - a pak se rozhodni, zda mu ho chce věnovat i přesto, e to nemusí vyjít. Kdy ne, rovnou mu řekni, e tak dlouho čekat nechce a rozluč se... jene to ty asi nebude chtít udělat, viď?
Čekala jsem,e mi tře odpoví na zprávu,kterou jsem mu dnes psala (je pravda,ze jsem napsala,e nemusí odpovídate e mám prostě potřebu mu to říct) odpovědi jsem se jetě nedočkala.
Sophien - pokud jsi JASNĚ napsala "e nemusí odpovídat", tak se nediv ani nezlob, e ses "odpovědi jetě nedočkala" - on dělá jen to, co si přeje.
Není tady