Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 8. 2013 22:26

Sophien
♥------

Pomuze cas?A kolik?

Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat zda máte někdo zkušenost jako já a poradíte.Je mi 23.Neměla jsem poslední dobou štěstí v lásce.Ale je to tři měsíce,co jsem potkala muže,který mi učaroval na první pohled.Stejně jako já měl smůlu,ale poněkud horší než já.Je rozvdený a má krásného dvouletého syna.Že se rozvedl řešit nechci.Není to pro mě překážka.Viděli jsme se čtyřikrát a strávili spolu krásnou noc.Dokonce i po společné noci se zamnou vydal nespočet kilometrů na kole (je hodně sportovně založený ;-) ) jen aby mě viděl.Problém je,že on je ze vztahů,tak zklamaný,že se teď bojí navázat něco víc.Řekl mi,že se nebrání tomu aby mezi námi časem bylo něco víc,ale jak dlouho mám čekat.Vlastně nejde tak.o to čekání,ale o to že se bojím odmítnutí.Vím,že mě má rád,že jsem mu také učarovala.Řìká,že jsem vyjímečná a já se i v jeho přítomnosti vyjímečně cítím.Je mi s ním skvěle.Je to chlap jak má být a chová se ke mě jako skutečný gentleman.Je to někdo o kom bych chtěla jednou říct "Ano to je můj chlap a jsem na něj hrdá" protože za to co dělá a umí a jaký je na něj skutečně hrdá jsem.A proto se Vás ptám,co s tím?Jak ho více získat nebo jak se chovat abych netlačila na pilu a dala mu.prostor?Zapoměla jsem.dodat,ze je o 8 let starší.Dost mě bolí pocit strachu,ze prijde po case odmitnuti.Ale mozna to moc resim :-( Predem se omlouvam za chyby.Psat takovy roman na telefonu neni sranda :-D Dekuju za rady

Není tady

#2 4. 8. 2013 22:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Pomuze cas?A kolik?

Ty s tým asi nemôžeš robi nič - len fakt mu da náklonnos a trpezlivo čaka, až sa sám spamätá a bude schopný a ochotný ís do vzahu naplno. (Pričom nie je nijaká záruka, že si v tej chváli nenájde úplne iný vzah... ale záruky v živote neexistujú.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 4. 8. 2013 22:51

Sophien
♥------

Já vím,že mi nic jiného nezbyde než čekat a doufat a počkám.On za to stojí,ale vidím ho minimálně díky tomu,že teď je pracovně vytížený.Ale je vidět,že se snaží abychom se viděli,co nejdřív.Já jen nevím jak mám zaplnit tu zvláštní prázdnotu a divný pocit při tom čekání.Několikrát jsem se přistihla,že jen chodím,jak tělo bez duše a nejsem schopná myslet.Je zvláštní jak city dokážou naplno ovládnout lidský rozum a srdce :-)

Není tady

#4 4. 8. 2013 22:58

Sophien
♥------

Já vím,že mi nic jiného nezbyde než čekat a doufat a počkám.On za to stojí,ale vidím ho minimálně díky tomu,že teď je pracovně vytížený.Ale je vidět,že se snaží abychom se viděli,co nejdřív.Já jen nevím jak mám zaplnit tu zvláštní prázdnotu a divný pocit při tom čekání.Několikrát jsem se přistihla,že jen chodím,jak tělo bez duše a nejsem schopná myslet.Je zvláštní jak city dokážou naplno ovládnout lidský rozum a srdce :-)

Není tady

#5 4. 8. 2013 23:28

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Sophien napsal(a):

to znám až moc dobře .... ale asi nic jiného než radí Selima se nedá dělat ... nebo se to raději vykašlat , protože ten zájem by měl jít od něj a jakmile mᚠpotřebu něco řešit a necítíš se v tom fajn , je něco špatně . Já se tím po zkušenost už řídím .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#6 5. 8. 2013 7:59

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Bych řekla, že se ten pán vymlouvá...

Poradím ti něco jiného, by to teď v zamilovanosti asi slyšet nechceš.
Počkej na muže, který nebude mít dítě z předchozího vztahu. Neumíš si představit, jaké problémy ti přinese soužití s mužem, který má již dítě, když ty ještě žádné děti nemáš. Je pro tebe lepší jít do vztahu, nezatíženého minulostí tímto způsobem. To už budou více-méně problémy navždy.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#7 5. 8. 2013 8:20

Deneb
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

Počkej na muže, který nebude mít dítě z předchozího vztahu. Neumíš si představit, jaké problémy ti přinese soužití s mužem, který má již dítě, když ty ještě žádné děti nemáš. Je pro tebe lepší jít do vztahu, nezatíženého minulostí tímto způsobem. To už budou více-méně problémy navždy.

Tohle mi přijde jako čistě rozumová rada. Ano je to určitě komplikované pro všechny strany, ale rozhodně bych někoho neopouštěla jenom proto, že má dítě z předchozího vztahu....
Nemyslím si, že se nutně vymlouvá, jen ještě není srovnaný s rozchodem (rozvodem) a je asi zraněn, tzn. není zrovna připravený na vztah. Naopak mi to od něj přijde jako čestné gesto, že to řekl rovnou....

Never mix, never worry...
Láska znamená být v temnotách věrný tomu, co jsme viděli ve světle.

Není tady

#8 5. 8. 2013 8:26

Sophien
♥------

Já vím,že by to bylo asi nejlepší,protože necítím jen štěstí,ale i smutek,že nevím co s tím dělat.Jenže poprvé se mi stal ten pocit,ze kdyz me polibil mela jsem v brise motylky,kdyz mi dava pusu nedokazu se odtrhnout,kdyz se me i treba jen letmo dotkne projede mnou zvlastni pocit.V jeho pritomnosti jsem sva a citim se bajecne.Co kdyz je to proste ten pan pravy???Ja fakt nevim :-(

Není tady

#9 5. 8. 2013 8:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sophien napsal(a):

Nájdi si koníčka, nejaké kamošky, alebo sa tiež vrhni na prácu...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 5. 8. 2013 8:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, daj tomu šancu a uvidíš - ale rátaj aj s tým, že veci nemusia vyjs podža teba... to je život.

Brita

Není tady

#11 5. 8. 2013 9:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

My to nevíme, ty to nevíš a je jediná cesta, jak to zjistit - a to je právě ten čas.
Ten čas, kterým ty asi "nechceš plýtvat", ale jeho prožití může být pro tebe cenné i bez happyendu.
Já bych ti doporučila jedno - zapomeň na nálepky, škatulky a pravidla, která tě mohou omezovat.
Prostě žij a užívej si, samozřejmě s příslušným ohledem na ty okolo sebe.
A neplánuj zbytečně, jakmile se v tvých plánech objeví jen jeden člověk navíc (kromě tebe), tak už jsou jakékoli plány nanic.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#12 5. 8. 2013 10:37

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Deneb napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tohle mi přijde jako čistě rozumová rada. Ano je to určitě komplikované pro všechny strany, ale rozhodně bych někoho neopouštěla jenom proto, že má dítě z předchozího vztahu....
Nemyslím si, že se nutně vymlouvá, jen ještě není srovnaný s rozchodem (rozvodem) a je asi zraněn, tzn. není zrovna připravený na vztah. Naopak mi to od něj přijde jako čestné gesto, že to řekl rovnou....

pokud neni pripraven , tak by nemel zadne vztahy zacinat a pockat az pripraven bude .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#13 5. 8. 2013 10:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Sophien napsal(a):

Nájdi si koníčka, nejaké kamošky, alebo sa tiež vrhni na prácu...

va  to jiste vyresi problem tillfreds

Není tady

#14 5. 8. 2013 11:10

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne, problém to nevyřeší. To vyřeší jenom čas.
Ale zaměstná si hlavu.

Není tady

#15 5. 8. 2013 11:34

Sophien
♥------

Moc Vam vsem dekuju za rady a prispevky :-) Problem je,ze jsem uz nejaky cas bez prace.Hledam jak se da.Kdybych byla pracovne vytizena jako on,tak by mi nezbyvalo tolik casu na zoufani si.Konicky mam,ale i kdyz si jdu zabehat,prohet se na kole nebo se sama zdokonaluji v anglictine,tak stejne mi tu mysl zabira on.Asi reknete,ze jsem jeste mlada a ze v dnesni dobe neni kam spechat,ale uz od malicka jsem byla jina a touzim po opravdovem vaznem vztahu.Nebavi me litat po diskotekach a balit muzske.Chci jen jednoho  a toho praveho.Mozna je to on,mozna ne.To ale asi vazne ukaze az cas.Dnes jsem mu napsala,ze stejne jako on jsem se zklamala i kdyz s jeho zkusenostmi se to neda srovnat,ale ze mu dam cas a prostor a ze bych rada jednou byla neco vic nez jsem ted.

Není tady

#16 5. 8. 2013 12:48

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jak daleko od tebe bydlí?
Jsi srozuměná s tím, že si bude brát dítě na víkendy, dovolené...? Zvládneš to?

Není tady

#17 5. 8. 2013 13:07

Sophien
♥------

Nebydlíme od sebe daleko.Cca 40km.Oba mame auto.Jde o to,ze on nema tolik casu jako mam ted ja kdyz jsem bez prace.S tim ze si bude brat prcka jsem samozrejme srozumena.Deti miluju,ale vim ze jit do vztahu uz s tim,ze partner dite ma nemusi byt jednoduche.Ale proc to.hned zavrhovat ze?Vzdy si rikam,ze mlade maminky prece taky nezustanou na ocet jen kvuli tomu ze maji dite a nemeli stesti.

Není tady

#18 5. 8. 2013 13:12

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tady se nejedná o život mladých maminek, ale o život tvůj.
Ty nejsi maminka, budeš dělat maminku cizímu malému dítěti, které má jinou maminku... Vůbec netušíš, co to obnáší.

Není tady

#19 5. 8. 2013 13:33

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Sophien napsal(a):

Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat zda máte někdo zkušenost jako já a poradíte.Je mi 23.Neměla jsem poslední dobou štěstí v lásce.Ale je to tři měsíce,co jsem potkala muže,který mi učaroval na první pohled.Stejně jako já měl smůlu,ale poněkud horší než já.Je rozvdený a má krásného dvouletého syna.Že se rozvedl řešit nechci.Není to pro mě překážka.Viděli jsme se čtyřikrát a strávili spolu krásnou noc.Dokonce i po společné noci se zamnou vydal nespočet kilometrů na kole (je hodně sportovně založený ;-) ) jen aby mě viděl.Problém je,že on je ze vztahů,tak zklamaný,že se teď bojí navázat něco víc.Řekl mi,že se nebrání tomu aby mezi námi časem bylo něco víc,ale jak dlouho mám čekat.Vlastně nejde tak.o to čekání,ale o to že se bojím odmítnutí.Vím,že mě má rád,že jsem mu také učarovala.Řìká,že jsem vyjímečná a já se i v jeho přítomnosti vyjímečně cítím.Je mi s ním skvěle.Je to chlap jak má být a chová se ke mě jako skutečný gentleman.Je to někdo o kom bych chtěla jednou říct "Ano to je můj chlap a jsem na něj hrdá" protože za to co dělá a umí a jaký je na něj skutečně hrdá jsem.A proto se Vás ptám,co s tím?Jak ho více získat nebo jak se chovat abych netlačila na pilu a dala mu.prostor?Zapoměla jsem.dodat,ze je o 8 let starší.Dost mě bolí pocit strachu,ze prijde po case odmitnuti.Ale mozna to moc resim :-( Predem se omlouvam za chyby.Psat takovy roman na telefonu neni sranda :-D Dekuju za rady

Viděli jste se 4x a už řešíte, že se bojí navázat něco víc? Já bych si to překládala, že rovnou říká, že s ním nic moc víc nebude. Taková je má zkušenost. Lehce se to radí, ale neupínej se na něj raději.

Není tady

#20 5. 8. 2013 13:58

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne, problém to nevyřeší. To vyřeší jenom čas.
Ale zaměstná si hlavu.

nechci se tu opakovat , ale ve stavu , ve kterem se pisatelka nachazi si nicim jinym hlavu nezamestna .

Není tady

#21 5. 8. 2013 13:59

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Jak daleko od tebe bydlí?
Jsi srozuměná s tím, že si bude brát dítě na víkendy, dovolené...? Zvládneš to?

To je snad predcasne ted resit

Není tady

#22 5. 8. 2013 14:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Neměla jsem poslední dobou štěstí v lásce... Stejně jako já měl smůlu
To skoro vypadá, že se sešli dva, kteří si "pokusem o vztah" něco léčí nebo dokazujou...
Řekl mi,že se nebrání tomu aby mezi námi časem bylo něco víc,ale jak dlouho mám čekat.
To ti řekl sám od sebe nebo ses ho ptala, jestli chce "navázat něco víc"?
V každým případě bych to brala jako "varování"...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#23 5. 8. 2013 14:41

Sophien
♥------

Že se nebrání časem navázat něco víc mi řekl sám.Jen že teď je víc opatrný a uvědomuje si,že já to jako by po té citové stránce odnáším.A k tomu dítěti.Měla jsem tříletý vztah,kdy měl přítel půlroční dcerku.Vztah nám klapal bezvadně a já ji zbožňovala.Proč vztah skončil nechci rozebírat,ale dítě v tom nehrálo žádnou roli.Nechci teď znít namyšleně a ani taková nejsem,ale kdybych chtěla můžu začít vztah klidně hned.Ale ne s ním.A pokud to s ním nevyjde,tak pak už budu asi vážně dost opatrná co se mužských a citů týče.Čekala jsem,že mi tře odpoví na zprávu,kterou jsem mu dnes psala (je pravda,ze jsem napsala,že nemusí odpovídate že mám prostě potřebu mu to říct) odpovědi jsem se ještě nedočkala.Možná už opravdu varování.Nevím co se chlapům v takových chvílích honí hlavou.

Není tady

#24 5. 8. 2013 14:52

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Tezko rict Sohpien, co se muzskym honi hlavou, ale nejen jim smile kolikrat ani sami nevime, co chceme, ale tim nechci zadny chlapy obhajovat dumbom  jen u toho tveho bych si davala trosku majzla, v dobe zamilovanosti se malokdy lidi drzi tak zpatky jako on. Asi bych to brala trosku jako varovani sad  ale nechci ti brat iluze. Trapit se na zacatku noveho vztahu? - nebo neceho, co jeste neni vic... nevim, no. Zalezi na typu kazdeho cloveka, ja uz bych brala kramfle vissla

Není tady

#25 5. 8. 2013 15:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že teď je víc opatrný a uvědomuje si,že já to jako by po té citové stránce odnáším
Tak on si to "uvědomuje"... to je hezký...
V tom případě se ho klidně zeptej kolik času potřebuje - a pak se rozhodni, zda mu ho chceš věnovat i přesto, že to nemusí vyjít. Když ne, rovnou mu řekni, že tak dlouho čekat nechceš a rozluč se... jenže to ty asi nebudeš chtít udělat, viď?
Čekala jsem,že mi tře odpoví na zprávu,kterou jsem mu dnes psala (je pravda,ze jsem napsala,že nemusí odpovídate že mám prostě potřebu mu to říct) odpovědi jsem se ještě nedočkala.
Sophien - pokud jsi JASNĚ napsala "že nemusí odpovídat", tak se nediv ani nezlob, že ses "odpovědi ještě nedočkala" - on dělá jen to, co si přeješ.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí