1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dluh na pojistném 2012 a účet
Prosím poraďte mi pokud víte, jsem z toho zmatená.
Dluila jsem za minulý rok na sociálním 3000 Kč. Tento rok je ji v pořádku.
Kdy mi ale přiel výpis
bylo tam, e částka 3000 se připsala prostě dopředu na dalí měsíce v tomto roce ale ne jak bylo původně myleno jako dluh z minulého roku. Take mi tam roste penále, ani bych to tuila a tento rok mám předplacený.
Bylo mi řečeno, e to mám poslat klasicky na účet kam posílám pravidelné platby..e se to tam připíe. Tak jsem z toho jelen.
Není tady
Ak má peniaze tak ich poli a hotovo.Nechápem celkovo-má dlh z minulého roka,a ty si veselo predplatí tento rok.Myslela si si,e snád vyhorí poistovňa,a na tvoj dlh sa zabudne?Tomuto nerozumiem.Ak som dobre porozumela,tak peniaze pripísali na dlné mesiace,tak vlastne ten dlh tlačí pred sebou?
Není tady
po napsal(a):
Dluh na pojistném 2012 a účet
Prosím poraďte mi pokud víte, jsem z toho zmatená.
Dluila jsem za minulý rok na sociálním 3000 Kč. Tento rok je ji v pořádku.
Kdy mi ale přiel výpis bylo tam, e částka 3000 se připsala prostě dopředu na dalí měsíce v tomto roce ale ne jak bylo původně myleno jako dluh z minulého roku. Take mi tam roste penále, ani bych to tuila a tento rok mám předplacený.
Bylo mi řečeno, e to mám poslat klasicky na účet kam posílám pravidelné platby..e se to tam připíe. Tak jsem z toho jelen.
Nejednduí krok je napsat na pojiovnu ádost o vysvétlení s tím, e jsi toho a toho dne zaplatila dlunou sumu v sumě 3000 Kč na účet č. ... podle instrukcí přísluné báby. ádá o vysvětlení proč dluh trvá. Nepopletla si variabilní symboly? Poud si jej poslala bankovním převodem přiloit k mailu nebo do obálky, pokud potou - přiloit sloenku.
A je to. Malé poučení. Vdy kdy něco platím jakkoliv napíi do zprávy pro adresáta co platím za co a za jaké období.
To je u automatika.
Upravil(a) marica1 (4. 8. 2013 12:53)
Není tady
přesně tak..denně jim tam chodí tisíce plateb a oni nemohou poznat, jaká platba za co je, pokud není připsán správný variabilní symbol. Je třeba tam zajít a vyřídit osobně.
Není tady