Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 31. 7. 2013 19:57

po
♥♥-----

Dluh na pojistném 2012 a účet

Prosím poraďte mi pokud víte, jsem z toho zmatená.
Dlužila jsem za minulý rok na sociálním 3000 Kč. Tento rok je již v pořádku.
Když mi ale přišel výpis…bylo tam, že částka 3000 se připsala prostě dopředu na další měsíce v tomto roce ale ne jak bylo původně myšleno jako dluh z minulého roku. Takže mi tam roste penále, aniž bych to tušila a tento rok mám předplacený.
Bylo mi řečeno, že to mám poslat klasicky na účet kam posílám pravidelné platby..že se to tam připíše. Tak jsem z toho jelen.

Není tady

#2 31. 7. 2013 20:10

Adriana70
♥♥♥♥---

Re: Dluh na pojistném 2012 a účet

Ak mᚠpeniaze tak ich pošli a hotovo.Nechápem celkovo-mᚠdlh z minulého roka,a ty si veselo predplatíš tento rok.Myslela si si,že snád vyhorí poistovňa,a na tvoj dlh sa zabudne?Tomuto nerozumiem.Ak som dobre porozumela,tak peniaze pripísali na dlžné mesiace,tak vlastne ten dlh tlačíš pred sebou?

Není tady

#3 4. 8. 2013 12:50

marica1
♥♥-----

po napsal(a):

Prosím poraďte mi pokud víte, jsem z toho zmatená.
Dlužila jsem za minulý rok na sociálním 3000 Kč. Tento rok je již v pořádku.
Když mi ale přišel výpis…bylo tam, že částka 3000 se připsala prostě dopředu na další měsíce v tomto roce ale ne jak bylo původně myšleno jako dluh z minulého roku. Takže mi tam roste penále, aniž bych to tušila a tento rok mám předplacený.
Bylo mi řečeno, že to mám poslat klasicky na účet kam posílám pravidelné platby..že se to tam připíše. Tak jsem z toho jelen.

Nejedndušší krok je napsat na pojišovnu žádost o vysvétlení s tím, že jsi toho a toho dne zaplatila dlužnou sumu v sumě 3000 Kč na účet č. ... podle instrukcí příslušné báby. Žádᚠo vysvětlení proč dluh trvá. Nepopletla si variabilní symboly? Poud si jej poslala bankovním převodem přiložit k mailu nebo do obálky, pokud poštou - přiložit složenku.
A je to. Malé poučení. Vždy když něco platím jakkoliv napíši do zprávy pro adresáta co platím za co a za jaké období.
To je už automatika.

Upravil(a) marica1 (4. 8. 2013 12:53)

Není tady

#4 4. 8. 2013 20:35

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

přesně tak..denně jim tam chodí tisíce plateb a oni nemohou poznat, jaká platba za co je, pokud není připsán správný variabilní symbol. Je třeba tam zajít a vyřídit osobně.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí