1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj, chci vás poádat o radu, nevíte někdo o nějakých dobrých návodech na tvoření? Mně se do ruky pořád dostávají nějaké celkem sloité a někdy mám opravdu problém to vysvětlit dětem. Díky.
Není tady
Ahoj, myslím, e na netu je plno návodů a docela jednoduchých, chce to jen hledat. Nepíu konkrétně co, protoe nevím, co rádi děláte.
Není tady
Čus, asi vím, o čem mluví, protoe nedávno jsme se pokouely s dětmi sestavit takové vozítko na hraní, no upřímně, připadala sem si jak blbec...návod byl jen kreslený, hrůza! Ale vysvětluj jim, a počkají na tatínka, kdy to nutně potřebují hned teď...:-))))
Není tady
hodina napsal(a):
Čus, asi vím, o čem mluví, protoe nedávno jsme se pokouely s dětmi sestavit takové vozítko na hraní, no upřímně, připadala sem si jak blbec...návod byl jen kreslený, hrůza! Ale vysvětluj jim, a počkají na tatínka, kdy to nutně potřebují hned teď...:-))))
a jak to dopadlo, podařilo se vám to sestavit? Ano, o tom mluvím, chci něco jednoduchého, co bude bavit děti, ale i mě!
Není tady
co bude bavit děti, ale i mě
Zadej si "DIY pro děti" a vybírej.
Není tady
No dopadlo to, letělo to do kouta! :-DD ale pak jsme to teda nakonec sestavili. Ale takhle je to skoro se vema plánkama...
Není tady
Zdravím dámy, tak abyste si přestaly stěovat a naříkat, tak tady vám háui jeden odkaz. Jsem dost často mimo domov a manelka je docela hodně kreativní, přesto chtěla něco, co nezabere moc času na vysvětlování. Od známé jsme dostali instruktání DVD a lo to jako po másle! :-* Zde je odkaz: www.golden-secret.com Tak směle do toho!
Není tady
kisss napsal(a):
Zdravím dámy, tak abyste si přestaly stěovat a naříkat, tak tady vám háui jeden odkaz. Jsem dost často mimo domov a manelka je docela hodně kreativní, přesto chtěla něco, co nezabere moc času na vysvětlování. Od známé jsme dostali instruktání DVD a lo to jako po másle! :-* Zde je odkaz: www.golden-secret.com Tak směle do toho!
Čau kisss, děkujeme! Na stránky jsem se dívala a vypadá to zajímavě. Výhoda obrovská hned vidí, jak to má dělat!
Není tady
No tak přesně tohle jsem třeba myslela :-D Říkám, na netu se toho dá najít mraky.
Není tady
Ahoj, dobré nápady mají například ikulové http://www.ceskatelevize.cz/porady/1012 … e-s-nami/. Děti to bavilo a lo jim to :-)
----------------
Aneta Srbová
www.lentilkydetem.cz
Není tady