|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

helena napsal(a):
Tak se zeptej BigBena, jaké fotky měl na mysli... Nemyslím si, že mluvil o bříšku schovaném pod oblečením... Určitě ani dusička to nemá na mysli, když píše o vulgaritě
Víš, koho mi připomínáš? Tu babku z jednoho vtipu, která si věčně stěžuje, že soused chodí po bytě nahej a nezatahuje záclony... a když jí říkají: "ale z vašeho bytu k němu přece není vidět", odpovídá - "to byste koukali - stačí vylízt na kredenc a vzít si dalekohled"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady
helena napsal(a):
Tak se zeptej BigBena, jaké fotky měl na mysli... Nemyslím si, že mluvil o bříšku schovaném pod oblečením... Určitě ani dusička to nemá na mysli, když píše o vulgaritě
Víš, koho mi připomínáš? Tu babku z jednoho vtipu, která si věčně stěžuje, že soused chodí po bytě nahej a nezatahuje záclony... a když jí říkají: "ale z vašeho bytu k němu přece není vidět", odpovídá - "to byste koukali - stačí vylízt na kredenc a vzít si dalekohled"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

možná by jsme si měly upřesnit co pro koho znamená nahá, aby bylo mezi náma jasno
Není tady

Mně to nijak nepohoršuje, ale pokud někdo vystavuje bříško, který je popraskaný a už to nevypadá moc pěkně, tak to prostě už není hezký.
Já mám fotku s břichem v den porodu mladšího kluka, ale mám na sobě triko, břicho jsem měla hladký, nepopraskaný, možná by ta fotka byla hezčí, kdybych si vyfotila to břicho holý a bez obličeje, ten stál za to, šedozelená barva, oteklá a fakt k sežrání 
Není tady

já tedy nahé fotky těhotné ženy beru tak, jako to udělala Demi Moore...kdy je fotka vkusná, žena je sice nahá, ale vidí ji tak jen fotograf a ostatní vidí jen bříško. Prsa má krytá rukou a zbytek není vidět..ani proti takové fotce nic nenamítám.
Vždyť takových fotek je plný internet...
Není tady

Modroočka napsal(a):
Mně to nijak nepohoršuje, ale pokud někdo vystavuje bříško, který je popraskaný a už to nevypadá moc pěkně, tak to prostě už není hezký.
Já mám fotku s břichem v den porodu mladšího kluka, ale mám na sobě triko, břicho jsem měla hladký, nepopraskaný, možná by ta fotka byla hezčí, kdybych si vyfotila to břicho holý a bez obličeje, ten stál za to, šedozelená barva, oteklá a fakt k sežrání
fotka se dá udělat černobílá a trochu vyretušovaná
Není tady
možná by jsme si měly upřesnit co pro koho znamená nahá, aby bylo mezi náma jasno
Myslím, že je to úplně fuk, protože i úplně nahatá fotka může bejt naprosto cudná... a naproti tomu osoba od hlavy k patě obalená textiliema vypadat vulgárně...
Není tady

laminanonte napsal(a):
no promiň...ale když se fotíš netěhotná v plavkách..jsi tedy nahá, protože ti koukají víc než kotníky ? Nejsi ty trochu puritánka?
Já si netěhotná v plavkách nenechávám fotit bříško. A navíc ještě tak, aby mi na něj někdo sahal, jako na fotce ve tvém odkazu
A ano, břicho mám i tehdy nahé. Neboť na něm nemám oblečení. 
Puritánka nejsem. Opaluji se nahoře bez i u bazénů, kde je nás jenom několik takhle ne-oblečených.
Jedna věc je PRO MĚ být v plavkách nebo nahá a druhá věc je nechat se tak cíleně fotit profesionálem.
heleno, ty si taky vše otočíš, jak se ti to hodí. 
Není tady
helena napsal(a):
Myslím, že je to úplně fuk, protože i úplně nahatá fotka může bejt naprosto cudná... a naproti tomu osoba od hlavy k patě obalená textiliema vypadat vulgárně...

Není tady

laminanonte napsal(a):
Ale to už není reálná památka maminky, když byla těhotná.
Tady jde už pak úplně o něco jiného.
A laminanonte, možná tě to překvapí, tvou výmluvu o před 20 let pokládám za nesmyslnou.
Já jsem byla těhotná před 28 a 25 lety a já takové památeční fotky mám. Vyfotil mě tatínek našich dětí.
Upravil(a) Eva. (30. 7. 2013 9:38)
Není tady

Památky na těhotenství mám dvě, velice živoucí
i bez fotek
Není tady
druhá věc je nechat se tak cíleně fotit profesionálem
Mňo... radši "cíleně profesionálem", než amatérem skrytým za keříčkem... 

ty si taky vše otočíš, jak se ti to hodí
Hm... zato tebe by to nikdy nenapadlo... 
Upravil(a) helena (30. 7. 2013 9:39)
Není tady
Eva. napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Ale to už není reálná památka maminky, když byla těhotná.
Tady jde už pak úplně o něco jiného.
![]()
A laminanonte, možná tě to překvapí, tvou výmluvu o před 20 let pokládám za nesmyslnou.
Já jsem byla těhotná před 28 a 25 lety a já takové památeční fotky mám. Vyfotil mě tatínek našich dětí.
hm, jsem z toho jelen, v 8,48 píšeš, že by ses nedala fotit ani těhotná ani netěhotná.
aha, asi profíkem....
Upravil(a) aprill (30. 7. 2013 9:48)
Není tady

Eva. napsal(a):
to není žádná výmluva a nevím, proč by mě to mělo překvapit...já jen psala, že já žádnou takoou fotku nemám, protože to nebylo v módě fotit se v atelieru těhotná. Nikde jsem nepsala, že žádná žena z té doby nemůže mít památeční foto
Není tady

Nevím jestli je to náhoda, ale zrovna se mi tady na babinetu.cz objevuje reklama na fotografie těhotných a opravdu jsou tam moc pěkné. My nemáme z dob těhotenství manželky žádné takovéhle fotky a docela toho lituju. Mě se to moc líbí.
Není tady
Já mám fotky, co jsem se fotila sama, jak roste, ale nic moc no. Nemá to žádný kouzlo.
Majko - si mě rozesmála
nic ve zlým, ale puritánství se pozná podle toho, jestli si sundaváš vrchní díl plavek a opaluješ se bez?
Já tedy puritánka nejsem, ale jsem stydlivá. Takže já jsem radši zahalená do podprsenky od plavek
Není tady
Mě se těhotenské fotky líbí, asi je na každém, jak moc se odhalí. Pokud jsou decentní a reálně nic vlastně vidět nejde, i ty nahaté mohou být vkusné. Sama bych se v těhotenství rozhodně vyfotit nechala (spíš oblečená, styděla bych se i před fotografem) - jako vzpomínku a také pro děťátko, aby vidělo, kde rostlo.:-)
Není tady
Ahoj
mě se také moc líbí fotografie těhulek. Myslím si, že takováto fotka je jedinečnou vzpomínkou na období těhotenství. Určitě by takováto fotka neměla chybět v žádné rodině, kde čekají mimčo. Krásné fotografie těhulek má nepovolená reklama
Upravil(a) tina (4. 3. 2014 12:27)
Není tady