Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 30. 7. 2013 9:21

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Fotografování těhotných

helena napsal(a):

Tak se zeptej BigBena, jaké fotky měl na mysli... Nemyslím si, že mluvil o bříšku schovaném pod oblečením... Určitě ani dusička to nemá na mysli, když píše o vulgaritě
Víš, koho mi připomínáš? Tu babku z jednoho vtipu, která si věčně stěžuje, že soused chodí po bytě nahej a nezatahuje záclony... a když jí říkají: "ale z vašeho bytu k němu přece není vidět", odpovídá - "to byste koukali - stačí vylízt na kredenc a vzít si dalekohled"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

tummenupp

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#27 30. 7. 2013 9:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

Tak se zeptej BigBena, jaké fotky měl na mysli... Nemyslím si, že mluvil o bříšku schovaném pod oblečením... Určitě ani dusička to nemá na mysli, když píše o vulgaritě
Víš, koho mi připomínáš? Tu babku z jednoho vtipu, která si věčně stěžuje, že soused chodí po bytě nahej a nezatahuje záclony... a když jí říkají: "ale z vašeho bytu k němu přece není vidět", odpovídá - "to byste koukali - stačí vylízt na kredenc a vzít si dalekohled"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

lol

možná by jsme si měly upřesnit co pro koho znamená nahá, aby bylo mezi náma jasno

Není tady

#28 30. 7. 2013 9:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně to nijak nepohoršuje, ale pokud někdo vystavuje bříško, který je popraskaný a už to nevypadá moc pěkně, tak to prostě už není hezký.
Já mám fotku s břichem v den porodu mladšího kluka, ale mám na sobě triko, břicho jsem měla hladký, nepopraskaný, možná by ta fotka byla hezčí, kdybych si vyfotila to břicho holý a bez obličeje, ten stál za to, šedozelená barva, oteklá a fakt k sežrání lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#29 30. 7. 2013 9:29

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

já tedy nahé fotky těhotné ženy beru tak, jako to udělala  Demi Moore...kdy je fotka vkusná, žena je sice nahá, ale vidí ji tak jen fotograf a ostatní vidí jen bříško. Prsa má krytá rukou a zbytek není vidět..ani proti takové fotce nic nenamítám.
Vždyť takových fotek je plný internet...

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#30 30. 7. 2013 9:30

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Mně to nijak nepohoršuje, ale pokud někdo vystavuje bříško, který je popraskaný a už to nevypadá moc pěkně, tak to prostě už není hezký.
Já mám fotku s břichem v den porodu mladšího kluka, ale mám na sobě triko, břicho jsem měla hladký, nepopraskaný, možná by ta fotka byla hezčí, kdybych si vyfotila to břicho holý a bez obličeje, ten stál za to, šedozelená barva, oteklá a fakt k sežrání lol

fotka se dá udělat černobílá a trochu vyretušovaná

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#31 30. 7. 2013 9:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

možná by jsme si měly upřesnit co pro koho znamená nahá, aby bylo mezi náma jasno
Myslím, že je to úplně fuk, protože i úplně nahatá fotka může bejt naprosto cudná... a naproti tomu osoba od hlavy k patě obalená textiliema vypadat vulgárně...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#32 30. 7. 2013 9:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

no promiň...ale když se fotíš netěhotná v plavkách..jsi tedy nahá, protože ti koukají víc než kotníky ? Nejsi ty trochu puritánka? smile

Já si netěhotná v plavkách nenechávám fotit bříško. A navíc ještě tak, aby mi na něj někdo sahal, jako na fotce ve tvém odkazu lol A ano, břicho mám i tehdy nahé. Neboť na něm nemám oblečení. stolt
Puritánka nejsem. Opaluji se nahoře bez i u bazénů, kde je nás jenom několik takhle ne-oblečených.
Jedna věc je PRO MĚ být v plavkách nebo nahá a druhá věc je nechat se tak cíleně fotit profesionálem.

heleno, ty si taky vše otočíš, jak se ti to hodí. big_smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#33 30. 7. 2013 9:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Myslím, že je to úplně fuk, protože i úplně nahatá fotka může bejt naprosto cudná... a naproti tomu osoba od hlavy k patě obalená textiliema vypadat vulgárně...

stolt

Není tady

#34 30. 7. 2013 9:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

Ale to už není reálná památka maminky, když byla těhotná. lol  Tady jde už pak úplně o něco jiného. big_smile

A laminanonte, možná tě to překvapí, tvou výmluvu o před 20 let pokládám za nesmyslnou.
Já jsem byla těhotná před 28 a 25 lety a já takové památeční fotky mám. Vyfotil mě tatínek našich dětí.

Upravil(a) Eva. (30. 7. 2013 9:38)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#35 30. 7. 2013 9:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Památky na těhotenství mám dvě, velice živoucí lol i bez fotek

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#36 30. 7. 2013 9:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

druhá věc je nechat se tak cíleně fotit profesionálem
Mňo... radši "cíleně profesionálem", než amatérem skrytým za keříčkem... big_smiletongue

ty si taky vše otočíš, jak se ti to hodí
Hm... zato tebe by to nikdy nenapadlo... reta

Upravil(a) helena (30. 7. 2013 9:39)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#37 30. 7. 2013 9:47

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Ale to už není reálná památka maminky, když byla těhotná. lol  Tady jde už pak úplně o něco jiného. big_smile

A laminanonte, možná tě to překvapí, tvou výmluvu o před 20 let pokládám za nesmyslnou.
Já jsem byla těhotná před 28 a 25 lety a já takové památeční fotky mám. Vyfotil mě tatínek našich dětí.

hm, jsem z toho jelen, v 8,48 píšeš, že by ses nedala fotit ani těhotná ani netěhotná.
aha, asi profíkem....

Upravil(a) aprill (30. 7. 2013 9:48)

Není tady

#38 30. 7. 2013 9:51

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

to není žádná výmluva a nevím, proč by mě to mělo překvapit...já jen psala, že já žádnou takoou fotku nemám, protože to nebylo v módě fotit se v atelieru těhotná. Nikde jsem nepsala, že žádná žena z té doby nemůže mít památeční foto

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#39 30. 7. 2013 10:15

Bigben61
♥♥♥♥---

Nevím jestli je to náhoda, ale zrovna se mi tady na babinetu.cz objevuje reklama na fotografie těhotných a opravdu  jsou tam moc pěkné. My nemáme z dob těhotenství manželky žádné takovéhle fotky a docela toho lituju. Mě se to moc líbí.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#40 30. 7. 2013 10:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já mám fotky, co jsem se fotila sama, jak roste, ale nic moc no. Nemá to žádný kouzlo.
Majko - si mě rozesmála smile nic ve zlým, ale puritánství se pozná podle toho, jestli si sundaváš vrchní díl plavek a opaluješ se bez?
Já tedy puritánka nejsem, ale jsem stydlivá. Takže já jsem radši zahalená do podprsenky od plavek

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#41 14. 8. 2013 13:30

salotka
♥------

Mě se těhotenské fotky líbí, asi je na každém, jak moc se odhalí. Pokud jsou decentní a reálně nic vlastně vidět nejde, i ty nahaté mohou být vkusné. Sama bych se v těhotenství rozhodně vyfotit nechala (spíš oblečená, styděla bych se i před fotografem) - jako vzpomínku a také pro děťátko, aby vidělo, kde rostlo.:-)

Není tady

#42 4. 3. 2014 11:00

dada.
♥------

Ahoj
mě se také moc líbí fotografie těhulek. Myslím si, že takováto fotka je jedinečnou vzpomínkou na období těhotenství. Určitě by takováto fotka neměla chybět v žádné rodině, kde čekají mimčo. Krásné fotografie těhulek má nepovolená reklama

Upravil(a) tina (4. 3. 2014 12:27)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí