6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.
.
Sluníčko
26 let, dalí děti: Lukáek 4roky
Lusinka
narozen 17.5. 4160g, 51cm;
Hrozinka
Elisabeti
věk: 28, dalí děti: Anna Zahara (*podzim 2011)
Eva4444
3.dítko (doma syn 2004, dcera 2010)
Pavlinka81
dalí děti: Nina (*)
Kasiopea
dalí děti:
Holčička
dalí děti Daniela (*jaro 2011)
narozen 22.6. 51cm a 3268g; 3m 61cm a 6kg;
DitaL
páté dítko
ačka
dalí děti: chlapeček (*podzim 2011)
Amites
dalí děti: Verunka 7let
Denisek váha porodní 3,36kg, 1t 3,33kg, 2t 3,78kg, 3t 4,2kg, 4t 4,8kg, 7t 5,4kg, 2měs. 5,95kg, 3měs. 6,45kg a 62cm
narozen: 16.7. 2013
Babucha
dalí děti: Lukáek *září 2010
narozena 22.7.2013 4:32 50cm 3500g; 3m 5,31 kg, 60 cm;
Upravil(a) leto2013 (2. 11. 2013 12:00)
Není tady
A jsme tu
pokud budete chtít doplnit info na nástěnku - polu do SZ přihlaovací údaje
Upravil(a) Holčička (27. 7. 2013 20:40)
Není tady
cool
Taky u Dendi pozoruju tak 2 - 3 dny pokusy o usmev, i kdyz usmev to jeste neni, ale kdyz na nej mluvim, tak skace jak kozlik a ksichti se vcera poprve vyplodil misto rvani neco jako arrrrrr ahrrrrr
Upravil(a) Dita.L (27. 7. 2013 12:50)
Není tady
Ahoj holky, to je hezké, e jsme tu komplet. Danik nějaké jiné zvuky taky u vydává, koníky nepase, kolik váí netuím. Koupání zvládáme větinou po ranní náloi do pleny. Koupu ho větinou v umývadle a jemu se dlouhé koupání nelíbí, tak je to formou namočit a otřít. V noci spí větinou na boku u prsu, strany střídáme několikrát. Doma máme skoro 26 st. a mám spokojené miminko, dokonce mi dovolil ho chovat nahého a větrat. V poledne jsme byli u řeky, chladila jsem si alespoň nohy.
Anička dostala k svátku houpací sí, úspěch má sí i u Danika. V Penny měli pevnou plátěnou jen za 300 Kč, doporučuju, pokud ji máte kam pověsit.
Není tady
Máme to straně podobně, koupání je za trest a rychlovka v umyvadle. Spaní stejné jako Daník, doma máme 28 a stejně se chce balit.
Dneska má teda den. Včera po tom focení spal jak andílek, dneska od 3 ráno spí po půl hodině a prudí. Teď jsem s ním usnula na 2 hodiny, ale to jen díky prsu nonstop. Ven bych s ním ani nemohla, i mě se točí hlava, jen se juknu z okna.
Není tady
jsem se zapomněla přehlásit
Upravil(a) leto2013 (27. 7. 2013 20:34)
Není tady
Koupu taky v umyvadle. Od té doby, co tam dávám plenku, tak je to bez pláče Ale dlouho ho tam nemáchám, nicméně je vidět, e se mu to líbí...
A doma máme sladkých 22°C chcete přijet?
Evi, dík za tip na houpajdu, do Penny mrknem
Není tady
Sluníčko, ty rostou a jak jsou si podobné!
Není tady
Sluní, jsou krásné a u pěkně "plnokrevné" jak říká má babička. Ale u miminek je to pochvala, nejsou to ádná novorozená tintítka
Proč musí mazat hlavičku sádlem, prosim Tě???
Není tady
Hura u nás bouří. Bude chladek.....
Sluni, která je která?
Není tady
Dito: poli to prosímtě sem, bo mě mrskne z toho palerma
Slunciko: hele já si to moná s tím namlouváním rozmyslím, ty jsou tak krásný
to sádlo, nebude to kvůli seborhee? (ehm, nevím jestli jsem vystihla skloňování)
Holčičko: haha, plnokrevný, to je super termín ... jo a pěkná nástěnka, jen tam chybí čestný člen, Jirka Saa Lojza
Upravil(a) Kasiopea (28. 7. 2013 10:08)
Není tady
Kasiopea napsal(a):
Holčičko: haha, plnokrevný, to je super termín ... jo a pěkná nástěnka, jen tam chybí čestný člen, Jirka Saa Lojza
Není tady
Holky my měli noc. Od jedenacti do sedmi to dite neusnulo na dele nez 20 minut. Jsem tuha. I tatinek se mi snazil pomoct a to je co říct. Jestliuto bude i dneska tak končím a utecu z domova !
Není tady
U nás byl hrozný celý včerejek, včetně noci. U se o mě pokouela poporodní deprese... dnes je lépe.
Není tady
Babucho, to bude dobré, začátky jsou těké.
Včera jsme oslavili konec estinedělí s manelem. Předtím jsem jezdila na koni a snaila se ne jen sedět jako pytel brambor. Z obojího jsem tak nějak rozpačitá. Svaly mám ochablé opravdu úplně vude.
Není tady
Holky ja vas snad nedoctu. Prcek mel ve trech tydnech 58.5 cm a 4.13kg. Koupu ob den. U nas je nejhorsi uspavani, jeden zabere a druhy se vzbudi a rev, takze mam trochu krusno.
Vcera jsem se snazila dohonit prcka a mela jsem co delat, asi jsem zlenivela. Jo manza uz taky pocita kdy bude konec sestinedeli. Ja se este cistim, je to normalni?
Není tady
Holčička napsal(a):
No jo, jsem tupá
ono těch VIP letnatek je vic. Holt byl plodny podzim
asi jim o podzimnich vecerech nesla v palaci elektrina
Není tady
zacko, me ted aktualne jeste odesel kousek placenty ci ceho Taky se jeste cistim. Normalni to asi bude.
Amit, Babu, Kasi, posilam bourlivo jsem zahlidla na novinkach, ze to k vam v tydnu taky dorazi. To my uz budeme mit zase tricitky A co myslite? 18. jedeme na dovolenou, tak nebude pro jistotu vic jak 24 C
Prckum se ulevi..... Nas vcera nasaval jak houba a dneska jsme meli zatim jenom 4 plne
Sluni a porad je poznas? Ony jsou fakt obe stejne az budou chodit do skoly, tak budou moct pekne svindlovat
Evi, ja na tom taky nejsem zrovna nejlip. Vsechno me boli a nejhur na tom jsou vsechny panevni svaly. Kdyz zvednu neco tezkeho, mam pocit, ze ztratim delohu. Vcera jsem mela u jezera tampon a i kdyz jsem ho mela dany dobre, ke konci uz to dost bolelo. Byla jsem rada, ze jsem se ho zbavila. No snad to cviceni po porodu s PA napravi, ale zacinam az v listopadu, driv nema volne misto (Holci, to zase budu chodit na to verejne onanovani )
Není tady
hurá, konečně taky někdo, kdo je pořád zavlokovanej, u jsem si myslela, e Černýho Petra tady mám zase jen JÁ! - ne a teď váně ... je to normální
já mám ty pánevní svaly u lepí, ovem teda taky mě straně bolely, na zvedání něčeho těího si dávám majzla a nedělám to (vyděsila mě Eva a její popisy vyhřezlé dělohy), teď mě aktuálně bolí kalání a kýchání
Není tady