29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
proti bonbonieře jako takové taky snad nikdo není, zvlášť, jestli se trefíš....sežratelný dárky.
já dostat nějákou s marcipánem, tak to by mi asi ztuhl úsměv, marcipán nesnáším.
Tak až ji dostaneš, tak přihraj!
O višně se teda ale poperem
ale nepoperem, já se ráda o kalorie ze sladkýho podělím
Není tady
špatný zprávy člověka doženou ajncvaj, ty bych nepřehlídla
Ano - "jak můžeš bejt tak klidná ?"- "kdyby se něco stalo, dozvěděla bych se to hned"...
Není tady
Tak to ale velký Ferrero..............co?
Ještě k tématu: mám letitou kamarádku, která NIKDY nezapomíná, nevošulí, nevykašle se. Teda, nepíše meily, nemajíc počítač No a párkrát jsme se musely poprat s nedorozuměním, protože já takovej vzorňouch zdaleka nejsem. Ale nezavrhla mně, samozřejmě - nepředpokládala rovnou, že v tom je nějaký ničemný úmysl, takže já se holt snažím jak to jde a ona se holt zeptá, co se děje, když zapomenu.
Není tady
helena napsal(a):
špatný zprávy člověka doženou ajncvaj, ty bych nepřehlídla
Ano - "jak můžeš bejt tak klidná ?"- "kdyby se něco stalo, dozvěděla bych se to hned"...
Taktak!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale jo lupi, v tomhle máš pravdu.
erem, já ještě ujíždím na višních v líkéru, v hořký čokoládě, to já taky můžu
horkou cokoladu se spoustou orechu - mnam
Není tady
Take se muze stat,ze meil treba vubec nedosel.
Není tady
Slušnost, PAvli........zrovna jsem posílala fotky dítěti, který má malý dítě a taky žádná reakce, tak jsem se normálně zeptala, jestli je viděli a už jsme to probírali. Já bych za slušnost zase považovala, že mě hned nebudou podezírat z bůhvíjakých zločinných úmyslů, když zapomenu, nenapadne mně to a podobně. Ona mi Jaku v tomhle připomíná tchýni: "vona mně ani neřekla!" "a zeptala ses? Třeba zapomněla, nebo neměla čas..." "Já se jí ptát nebudu! To vona mně má říct!"
No a jak ty vztahy pak vypadaly si můžeš domysletpři tomhle způsobu uvažování.
Tak na vztahy tohle vliv nemá,nejsem takle malichená,a kdybych byla,to už se nemůžu bavit s nikým,ani s vl.dětma ne.Jen si z toho m o ž n á vezmu příklad do budoucna,ale mám obavy,že mi to zase nedá a budu reagovat na jejich maily či něco jinýho hned,jak jsem zvyklá,já si zas ráda pokecám s lidma,se kterýma je o čem.
A bonbošky- višně s likérem supr,tuhle nám slečna od syna donesla La Roshell - 4 druhy pralinek a čokolád,mnam.To akorát tchání nám nosí k narozkám,jak tu někdo napsal "klasiku z benziny",jak jedou kolem.Když jsem byla mladší a naivní,tak jsem ráda vymýšlela dárky pro tchými - jednou robota do kuchyně,podruhé otočné kořenky (vše používá dosud)či napař.žehličku;ale jak šla léta,docvaklo mi to a tyhle prezenty přestaly.Nechávám to zcela na muži a ten se už s tím nepáře:kafe,čaje,bonboniera - s tou si ještě dává práci i s výběrem,narozdíl od nich.
Není tady
na vztahy tohle vliv nemá,nejsem takle malichená...
... ale radši si "vezmu příklad do budoucna" - co kdyby zas provedli něco podobně pohoršlivýho
Když jsem byla mladší a naivní,tak jsem ráda vymýšlela dárky pro tchými...
... a i když nejsem "nejsem takle malichená...docvaklo mi to a tyhle prezenty přestaly
Upravil(a) helena (28. 7. 2013 17:12)
Není tady
Jaku a já bych zrovna řekla, že takhle malicherná jsi. Jinak bys nerozebírala jeden mail a nereakci na něj. Dávno bys to pustila z hlavy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já dostat nějákou s marcipánem, tak to by mi asi ztuhl úsměv, marcipán nesnáším.Tak až ji dostaneš, tak přihraj!
O višně se teda ale poperem
ale nepoperem, já se ráda o kalorie ze sladkýho podělím
Tak ty taky můžu
Není tady
Každý je jiný Jaku. Není to o neslušnosti, ale o tom jak kdo tohle bere a taky hodně o času.
Já pravidelně posílám fotky BM a ex od přítele dětí z dovolených, výletů a pod. Ještě nikdy mi na to ani jeden neodpověděl....a upřímě, já to ani nečekala. To samé platí i po rodině. Když jsou oslavy a já fotím, tak ty fotky pak rozesílám.
A na odpovědi ani nemám čas.
Asi se nudíš, když čekáš u netu a koukáš zda ti nepíší "díky", "hezké" a pod. 8)
Není tady