Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 7. 2013 7:52

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nulová reakce na fotky v mailu

helena napsal(a):

když nás to ještě víc zajímá,tak se zajímáme o tu věc ještě víc
Ono taky záleží na tom, co znamená "se zajímáme ještě víc"... mezi zájmem a vlezlostí je dost tenká hranice - a za sebe můžu říct, že je každýmu houby do toho, co jsem si pořídila a hlavně za kolik... hlavně pak těm, kteří mi okamžitě začnou vykládat, že jsem koupila blbě, draho, zbytečně... to oni by nikdy... a kde jsem na to vůbec vzala skurt

Zajímáme se tzv.víc o věci,které nás samozřejmě zaujmou v tom kladném slova smyslu a to určitě potěší každého.Já jsem celkem vnímavá na tyhle tenké hranice a poznám dobře i na mimice domácího,je-li mu to příjemné či nikoli a nemám problém věc utnout a přehodit výhybku.

O cenu se tedy nezajímám,spíš kyž se mi něco moc libí až tak,že bych to mohla zatoužit taky mít,tak kde to mají,není to u mě o penězích.O těch je řeč tak max.když probíráme jejich nové auto a tak,v souvislosti s výbavou auta,to je něco jiného a o to se spíš zajímá manžel z tech.důvodů.

Jinak mi můj muž taky říkal,at to neřeším,není to pro mě samozřejmě alfou i omegou celého vesmíru,ale jen tak jsem se tady zeptala,zajímala mě zpětná vazba.
Za mě:je celkem škoda,že se k sobě lidi a zvlášt blízcí chovají takto jak studení čumáci,je to škoda pro nás všechny.Mě je bližší tedy nátura jižních národů,kteří umí dát najevo jak radost tak i naštvání;není to jenom tady o tomhle mailu,vypovídá to celkově o podivné povaze mnohých čechů.

Není tady

#27 26. 7. 2013 8:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímáme se tzv.víc o věci,které nás samozřejmě zaujmou v tom kladném slova smyslu a to určitě potěší každého
Jak vidíš, tak každýho ne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
není to u mě o penězích
Vzhledem k tomu, že to v krátký době opakuješ už podruhý, tak bych si tím tak jistá nebyla http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
je celkem škoda,že se k sobě lidi a zvlášt blízcí chovají takto jak studení čumáci
Usuzuješ z toho, že ti okamžitě neposlali jásací mejlík, jak děkujou za fotky, jsou nadšený a jak jsi skvělá, žes jim je poslala?
vypovídá to celkově o podivné povaze mnohých čechů
„Kdo z vás je bez hříchu, ať první hodí po ní kamenem.“ (Starý zákon, Janovo evangelium, 8. kapitola)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#28 26. 7. 2013 9:05

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Zajímáme se tzv.víc o věci,které nás samozřejmě zaujmou v tom kladném slova smyslu a to určitě potěší každého
Jak vidíš, tak každýho ne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
není to u mě o penězích
Vzhledem k tomu, že to v krátký době opakuješ už podruhý, tak bych si tím tak jistá nebyla http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
je celkem škoda,že se k sobě lidi a zvlášt blízcí chovají takto jak studení čumáci
Usuzuješ z toho, že ti okamžitě neposlali jásací mejlík, jak děkujou za fotky, jsou nadšený a jak jsi skvělá, žes jim je poslala?
„Kdo z vás je bez hříchu, ať první hodí po ní kamenem.“ (Starý zákon, Janovo evangelium, 8. kapitola)

Máš hodně divný odpovědi;proč mi píšeš že mi měli něco   o k a m ž i t ě   poslat?Jenom překrucuješ,diskuse solidní žádná s tebou,bohužel.

Není tady

#29 26. 7. 2013 9:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

proč mi píšeš že mi měli něco   o k a m ž i t ě   poslat?
No protože tobě "přišlo přirozené a normální,že jsem hned odepsala"...

Není tady

#30 26. 7. 2013 9:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jaku napsal(a):

Grainne napsal(a):

Jaku napsal(a):

Chtěla bych si tu přečíst váš názor na výše zmíněné nebo jestli jsem divná spíš já,že vůbec nějakou reakci čekám nebo jsou už lidi fakt tak zapšklí? :

Posílala jsem fotky příbuzným z promoce,kteří si o to přímo řekli,švagr i švagrová s rodinou tam jsou i vyfoceni.Pro další příbuzné jsme pak dělali grilovačku,co tam oni na ní nafotili,tak nám poslali a mě tedy přišlo přirozené a normální,že jsem hned odepsala a měla jsem z toho fakt radost jako takovou.Těm co poslali foto z grilovačky tak jsem taky poslala foto z promoce,protože si o to řekli,a nic,ani dcera či její matka (jedna je v praze,2.na moravě)se neozvaly taktéž,zrovna jako švagři.

Uvažují,že jim pošlu nějaký žertovný mail,jestli to tedy pochopí,myslím si,že alespon ze slušnosti by mohli poslat alespon smajlíka nebo pouhé díky,na znamení,že jim to alespon došlo.Se všemi těmito lidičkami vycházíme velmi dobře,byť se moc často nevídáme.

Příští rok budem oba slavit s mužem 50ku,uvažovala jsem,že to proto uděláme společně,ale ted jsem teda docela rozčarovaná vůbec takové pařezy na něco zvát,když člověku ani nestojí za odpověd mailovou.Vážně začínám uvažovat o tom,že si manžel udělá oslavu sám,on to teda chce a já si udělám fajn den někde úplně jinde se psem,z té falše mezi lidmi je mi na blití.Tak proč si dělat násilí.

A nemuzou ti nejak zavidet ? Nekdo neni schopen uprimne radosti pokud ma nejake negativni pocity , tak radeji nereaguje .

Víš co se nám běžně stává? Přijedou k nám naši nebo známí nebo jiní příbuzní a i když by bylo určitě co,nikdy nám nic nepochválí,neřeknou alespon jé to je pěkný a tak.To spíš tchyně rejpalka si ráda rýpne něco ve smyslu: a nepřilepím se k té sedačce... atp.Tohle prostě taky s mužem nechápem,my když někam přijdem,tak rádi pochválíme co se nám líbí nebo alespon řeknem:jé vy máte nový koberec a když nás to ještě víc zajímá,tak se zajímáme o tu věc ještě víc.
Takže s tou skrytou závistí možná nejsi daleko od pravdy,my narozdíl od lidí,se kterýma se tedy navštěvujem si pořizujem dost nových pěkných věcí nebo modernizujem,ale pouhé reakce na to že vidíš něco nového,jiného u toho ddruhého nebo obyč.jé a tak, to se od těchto lidí prostě nedočkáš.Hledí na vše jako puci bez vl.názoru,kdyby alespon řekli že se jim to nelíbí,ale nic,vůbec nic.Tohle nechápu a já bych si připadala jak trotl nevyjít ze mně ani hlásek nějské reakce a nemusí být vždy kladná,ale alespon kéž by byla nějaká.Jen chlad a nic.

Ja som na nábytok a zariadenie celkovo nevšímavá - mňa viac zaujímajú kvety, zvieratá, apod. Ako - nový krb alebo prístavbu by som asi okomentovala, ale nový koberec ma necháva chladnou...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 26. 7. 2013 9:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A na maily som liknavá, to priznávam bez mučenia. Pri pracovných mailoch ma vytočí, ak dotyčný aspoň nepotvrdí príjem (na jednom maili si to neviem nastaviť sama), ale v súkromí neriešim. Keď mám fofry, nejdem na súkormný mail aj niekoľko dní a verím, že aj iní to môžu mať tak...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 26. 7. 2013 10:28

Ziki
♥♥♥♥♥--

To je Nový zákon..wink

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#33 26. 7. 2013 10:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To je Nový zákon
Odpusť stařence... http://fora.babinet.cz/img/smilies/rodna.gif
Něco jinýho myslím a něco jinýho píšu... a lepší už to nebude.

Není tady

#34 26. 7. 2013 11:29

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Ja bych takove chovani pribuznych nebrala osobne ,neni dobre to pitvat .Treba kdyz vidi neco noveho ,nemysli si nic nebo treba se Jim to i libi ,ale proste se nevyjadri .Nikdy nevime co ma druhy clovek v hlave ,pouze se domnivame...I kdyz vim,ze napr. moje mamka ma rada ,kdyz si na ni vzpomeneme na Den matek apod...a jednou jsem zapomela ,ciste z casovych duvodu,tak jsem to pak mela na taliri ,ze byl jako Den matek ,dodala to jen tak mimochodem.A to si myslim ,ze je ta starsi generace,proste mysli jinak a jsou pro ni takove veci dulezite .Pro me je to prkotina

Není tady

#35 26. 7. 2013 11:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já to mám jak píše Lenna, dostanu meila, čtu ho v rychlosti, že pak odepíšu. No a potom zapomenu. dumbom
Já bych za tím Jaku nic neviděla.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#36 26. 7. 2013 12:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mamka ma rada ,kdyz si na ni vzpomeneme na Den matek apod.
To je ale trochu něco jinýho, než neodpovědět na mail, kterej nakonec ani odpověď nevyžaduje... kromě toho poděkování, o kterým se tu píše.
Možná maminku jenom zamrzelo, že jsi "zapomela"... máš pravdu, ona "ta starsi generace,proste mysli jinak a jsou pro ni takove veci dulezite", zvláště pak ve vztahu rodič-dítě. Málokterá máma řekne "jsem zapomela ,ciste z casovych duvodu"...

Není tady

#37 26. 7. 2013 12:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Našťastie aj majster tesár sa utne a moja matka-starenka, tento rok zabudla gratulovať svojej sestre, ktorú minulý ork sfúkla na tri doby, že jej nezagratulovala včas... a celú rodinu nás obvoláva, aby sme si navzájom gratulovali - väčšinou v najnevhodnejšom načasovaní.

Brita

Není tady

#38 26. 7. 2013 12:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

moja matka-starenka, tento rok zabudla gratulovať svojej sestre
Předpokládám, že onu sprdnutou sestru i zbytek rodiny to náležitě potěšilo... "prasečí radost" se tomu říká... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#39 26. 7. 2013 12:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

JJ, tyran sa sám sekol.... tongue

Brita

Není tady

#40 26. 7. 2013 13:14

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

kostka napsal(a):

Neřešila bych to. smile
Ad chválení, nejsem typ, co moc chválí, ale není to proto, že závidím, prostě mě nenapadne pochválit na návštěvě nový koberec. Nepovažuji to za důležité.

to je právě to.A přitom tebe a spoustu lidí,co myslí zrovna tak,to nic nestojí,ani tu námahu a ani kolikrát netušíš,jak to třeba druhou stranu potěší - třeba víc,než pravidelné bonboši s vínem k narozkám.

Tak stejně to funguje i u nás starších a hlavně "starších" mamin a jejich dětiček,když jim dítko zavolá a lehce řekne všechno nej mami ... Taky se na to u nás zapomíná na tyhle dny matek či mdž-tohle zas bylo nějakou dobu potlačeno,tak asi i díky tomu.A taky kluci kolikrát řekli,že jim to nepřipadá důležité.Já říkám,že třeba to není důležité,ale moc milé určitě.smile

Není tady

#41 26. 7. 2013 13:19

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Mít tvé starosti a Rotschildovy miliony. big_smile
Nechápu, že někdo takové věci vůbec řeší.

to nevadi ...kazdy ma svoje problemy k reseni

Já sama to jako problém nevidím,tak těžce to fakt zase nenesu,jen jsem prostě nad tím tak uvažovala a zajímalo mě,co na to ostatní.Na příspěvky té pichlavé baby zvědavá fakt nejsem.

Není tady

#42 26. 7. 2013 13:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pravidelné bonboši s vínem k narozkám
Takovej invenční dárek tongue... ale holt "něco" dát musíme, když je to "přirozené a normální" wink a skoro "to nic nestojí,ani tu námahu"... vissla

Upravil(a) helena (26. 7. 2013 13:33)

Není tady

#43 26. 7. 2013 14:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Jaku napsal(a):

kostka napsal(a):

Neřešila bych to. smile
Ad chválení, nejsem typ, co moc chválí, ale není to proto, že závidím, prostě mě nenapadne pochválit na návštěvě nový koberec. Nepovažuji to za důležité.

to je právě to.A přitom tebe a spoustu lidí,co myslí zrovna tak,to nic nestojí,ani tu námahu a ani kolikrát netušíš,jak to třeba druhou stranu potěší - třeba víc,než pravidelné bonboši s vínem k narozkám.

Tak stejně to funguje i u nás starších a hlavně "starších" mamin a jejich dětiček,když jim dítko zavolá a lehce řekne všechno nej mami ... Taky se na to u nás zapomíná na tyhle dny matek či mdž-tohle zas bylo nějakou dobu potlačeno,tak asi i díky tomu.A taky kluci kolikrát řekli,že jim to nepřipadá důležité.Já říkám,že třeba to není důležité,ale moc milé určitě.smile

a dárek je kde? nikomu bych k narozeninám nedala jenom víno a bonboniéru. je to neosobní, studené usch .

dělají jen to co jsi je naučila dumbom

Upravil(a) aprill (26. 7. 2013 14:07)

Není tady

#44 26. 7. 2013 14:11

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Jaku napsal(a):

helena napsal(a):

když nás to ještě víc zajímá,tak se zajímáme o tu věc ještě víc
Ono taky záleží na tom, co znamená "se zajímáme ještě víc"... mezi zájmem a vlezlostí je dost tenká hranice - a za sebe můžu říct, že je každýmu houby do toho, co jsem si pořídila a hlavně za kolik... hlavně pak těm, kteří mi okamžitě začnou vykládat, že jsem koupila blbě, draho, zbytečně... to oni by nikdy... a kde jsem na to vůbec vzala skurt

Zajímáme se tzv.víc o věci,které nás samozřejmě zaujmou v tom kladném slova smyslu a to určitě potěší každého.Já jsem celkem vnímavá na tyhle tenké hranice a poznám dobře i na mimice domácího,je-li mu to příjemné či nikoli a nemám problém věc utnout a přehodit výhybku.

O cenu se tedy nezajímám,spíš kyž se mi něco moc libí až tak,že bych to mohla zatoužit taky mít,tak kde to mají,není to u mě o penězích.O těch je řeč tak max.když probíráme jejich nové auto a tak,v souvislosti s výbavou auta,to je něco jiného a o to se spíš zajímá manžel z tech.důvodů.

Jinak mi můj muž taky říkal,at to neřeším,není to pro mě samozřejmě alfou i omegou celého vesmíru,ale jen tak jsem se tady zeptala,zajímala mě zpětná vazba.
Za mě:je celkem škoda,že se k sobě lidi a zvlášt blízcí chovají takto jak studení čumáci,je to škoda pro nás všechny.Mě je bližší tedy nátura jižních národů,kteří umí dát najevo jak radost tak i naštvání;není to jenom tady o tomhle mailu,vypovídá to celkově o podivné povaze mnohých čechů.

nechce se mi to dohledávat, ale nedávno jsi psala, že vás nějaký příbuzný pozval na návštěvu s obědem, ale ty jsi pozvání nepřijala, protože by  jsi to musela vrátit a taky je pozvat na oběd  kapitulation . bohužel psí čumák jsi ty kapitulation

Není tady

#45 26. 7. 2013 16:18

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Jaku, podle toho co sem občas napíšeš bych si taky tipla, že ty jsi ten studený čumák.
S rodinou se moc nerodinujete, ještě bys musela oplácet, ještě že nebydlím poblíž rodičů atd...
Bonbošku a víno k narozeninám komukoliv nekupuju ze zásady, sama to nesnáším. Je to přesně ten typ dárku "tak něco vemem". Víno teda jo, jednomu kamarádovi občas nějakou dobrůtku, je do vína blázen. To musí být fakt nějaký moc dobrý. Ale jinak nikomu

Není tady

#46 26. 7. 2013 16:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Já to mám jak píše Lenna, dostanu meila, čtu ho v rychlosti, že pak odepíšu. No a potom zapomenu. dumbom
Já bych za tím Jaku nic neviděla.

Kdyz jsme kupovali psa ,tak nas majitele zadali jestli by jsme jim neposlali fotky jak fenecka roste.Fotky jsme posilali 2x.Poprve podekovali po tydnu a u dalsich fotek se,uz neozvali.Posleme jeste jednou a kdyz se neozvou vic,uz neposleme.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#47 26. 7. 2013 16:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

přesně ten typ dárku "tak něco vemem"
Říkám tomu "prezenty z benzinky" a patří mezi ně ještě taková ta kytka-koště z něčeho, co jó dlouho nevadne... tongue

Upravil(a) helena (26. 7. 2013 16:59)

Není tady

#48 26. 7. 2013 17:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku, mně se z písmen jako studený čumák jevíš ty.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#49 26. 7. 2013 17:59

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Jaku, podle toho co sem občas napíšeš bych si taky tipla, že ty jsi ten studený čumák.
S rodinou se moc nerodinujete, ještě bys musela oplácet, ještě že nebydlím poblíž rodičů atd...
Bonbošku a víno k narozeninám komukoliv nekupuju ze zásady, sama to nesnáším. Je to přesně ten typ dárku "tak něco vemem". Víno teda jo, jednomu kamarádovi občas nějakou dobrůtku, je do vína blázen. To musí být fakt nějaký moc dobrý. Ale jinak nikomu

tak já myslím, že víno je pěkný dárek .... to většinou ocení každý narozdíl od něčeho, kde se třeba netrefíš do vkusu .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#50 26. 7. 2013 18:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem ráda, když dostanu dobrou bonboniéru, třeba Taťánu nebo mušličky, Rafaelo,... Dokonce se mi líbí i takové kytky, jaké popisuje helena. Jsem ráda za každý dárek a nijak je nesortýruji a už vůbec nekritizuji. Z čistého srdce jsem za ně moc ráda a každý mě potěší.
Na mail bych napsala, že děkuji, ale když někdo neodpoví mně, nijak to neřeším.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí