|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Aha, tak to neber doslovně, já jsem takový "sexuolog amatér", ale spousta věcí mě prostě zajímá a tak se ptám. No a tohle téma považuji za vhodnější konzultovat v anonymitě.
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Co konkrétního máš na mysli?
sahleb napsal(a):
Zajiomas se o sexuologii? Je ti asi padesat, ze jo? To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?Tvoje slova konkretne: Drazdeni vnejsich pohavnivh organu, jao vnejsi orgasmus? Muze chtit zena sex, kdyz nema orgasmus?
Není tady

Četl jsem dneska zajímavý článek o nudismu a víte jak nudismus vlastně vznikl? Teď cituji : "Vzniklo to tak, že na plážích Baltu se lidem dostával písek za mokré a studené plavky, který odíral slabiny. Lidé pak raději chodili nazí". Zajímavé ne?
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Vracím se zpět na začátek, kdy jsem psal o sexu v bazénu. Tentokrát nehodlám nic popisovat, ale zajímalo by mě co vy a sex v tomhle vedru. Já byl včera rád, že jsem si našel v domě místo kde bylo "jenom" 29 st.. ale i tak se mi strašně blbě, nebo vlastně skoro vůbec spalo. V tu chvíli jsem si vzpomněl na bazén, že tam by bylo asi nejlíp a nebýt toho, že jsem musel ráno do práce, tak jsem se tam šel uhnízdit. No a na sex jsem tedy vůbec nemyslel. Prostě já s manželkou - dvě bezvládná a spocená prkna vedle sebe, kterým dělalo problém snad i popřát si dobrou noc. Takže kdyby bylo takovýhle vedro ještě nějaký čas a v noci se nedalo spát, tak si myslím, že i spousta z vás přejde na na metodu " milování v bazénu, nebo alespoň ve vaně
Máme předělanou prádelnu ve sklepě na místnost,kde pořádáme oslavy,když to venku nejde.Za horkých nocí k nezaplacení,nejdříve do bazénu,potom do sklepa,žádná dvě bezvládná spocená prkna vedle sebe....naopak,někdy je potřeba se i ráno zahřát.
.
Upravil(a) taonata (29. 7. 2013 15:28)
Není tady

Po odloučení je úplně jedno, jak je horko 
Není tady
Eva. napsal(a):

Není tady
Eva. napsal(a):
No a na sex jsem tedy vůbec nemyslel. Prostě já s manželkou - dvě bezvládná a spocená prkna vedle sebe, kterým dělalo problém snad i popřát si dobrou noc.
Není tady

sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
Grainne napsal(a):
To mi je lítože většina žen má jen ty povrchové
Graine jses typicka obet paternalisticke propagandy. POvrchni orgasmus je jako co?
Tophle je naprosto zcestne, zena (a NE muz) ma JEDINECNY ORGAN, kter je uzpusoben jen a jen a jen a jen na sex. Muzi ho staleti diskvalifikuji. Nekdy ho i rezou.
ne povrchni , ale .... povrchovy ..... neznam odborny nazev , proste neschopnost dosahnout orgasmu pri styku
Není tady

Ať je teplo nebo mráz, hlavně když je s kým. Kdybych si ale mohla teď vybrat, tak bych zkusila ten bazén
Eva. napsal(a):
Není tady

Myslíš klitoridální. 
Není tady

sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
Grainne napsal(a):
To mi je lítože většina žen má jen ty povrchové
Graine jses typicka obet paternalisticke propagandy. POvrchni orgasmus je jako co?
Tophle je naprosto zcestne, zena (a NE muz) ma JEDINECNY ORGAN, kter je uzpusoben jen a jen a jen a jen na sex. Muzi ho staleti diskvalifikuji. Nekdy ho i rezou.
JEDINECNY jo
?
Není tady

sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Zajímám se o sexuologii a nevidím v tom nic špatného, když si tady povídám se ženami, pro mě zcela anonymními, které bych s tímto tématem jistě neobtěžoval, kdybych je znal. Beru to jako anonymní diskusi a když nechceš, tak moje připomínky prosím nečti. Kdyby mi nikdo neodpovídal, tak odtud odejdu, ale jsou zde i ženy, kterým to zjevně nevadí se bavit o sexuologických či erotických tématech.
Zajiomas se o sexuologii? Je ti asi padesat, ze jo? To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?
Nikdo nevi vse , tak muzes poradit , misto tech ironickych pripominek ? Ale to se ti asi nechce .... rypat do nekoho je jednodussi .
Není tady

Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
že většina žen má jen ty povrchovéGraine jses typicka obet paternalisticke propagandy. POvrchni orgasmus je jako co?
Tophle je naprosto zcestne, zena (a NE muz) ma JEDINECNY ORGAN, kter je uzpusoben jen a jen a jen a jen na sex. Muzi ho staleti diskvalifikuji. Nekdy ho i rezou.ne povrchni , ale .... povrchovy ..... neznam odborny nazev , proste neschopnost dosahnout orgasmu pri styku
TAk povrchovy. Zena ma proste organ na sex a na orgasmus. Tak ho vyuziva. V pochve v tom nitru ( ne na povrchu) totiz neni mnoho nervu. Napriklad taampon se moc neciti. Zeny , ktere to maji pri koitu, tak k tomu samozrejme pouzivaji i tetno organ.
Není tady

Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Zajímám se o sexuologii a nevidím v tom nic špatného, když si tady povídám se ženami, pro mě zcela anonymními, které bych s tímto tématem jistě neobtěžoval, kdybych je znal. Beru to jako anonymní diskusi a když nechceš, tak moje připomínky prosím nečti. Kdyby mi nikdo neodpovídal, tak odtud odejdu, ale jsou zde i ženy, kterým to zjevně nevadí se bavit o sexuologických či erotických tématech.
Zajiomas se o sexuologii? Je ti asi padesat, ze jo? To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?
Nikdo nevi vse , tak muzes poradit , misto tech ironickych pripominek ? Ale to se ti asi nechce .... rypat do nekoho je jednodussi .
Ja se divim, ze se v padestati pta. Ja vubec nechci rypat. Tu jeho historku s bazenama mu nejak moc neverim.
Není tady

sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
Zajiomas se o sexuologii? Je ti asi padesat, ze jo? To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?Nikdo nevi vse , tak muzes poradit , misto tech ironickych pripominek ? Ale to se ti asi nechce .... rypat do nekoho je jednodussi .
Ja se divim, ze se v padestati pta. Ja vubec nechci rypat. Tu jeho historku s bazenama mu nejak moc neverim.
No a , mne je taky skoro padesat a spoustu veci nevim, treba o muzich .... nemela jsem moznost to zjistit ... to se muze stat
Není tady
Graine - co nevíš o mužích?
Není tady
Jo a abych byla k tématu - milování v bazénu - mně to nějak nevzrušuje. Mazlení jo, ale u aktu mi ta voda prostě překáží.
Není tady

dusička napsal(a):
vubec nic 
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
vubec nic
Prosím tě, prožila si x let v manželství, máš syna. 
Není tady

dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
vubec nic
Prosím tě, prožila si x let v manželství, máš syna.
Mam dva 
Není tady

já přece nikoho nenutím aby mi věřil, jenom nevím, co se vám na tom zdá až tak nepravděpodobné. No a to, že je mi 50 přece neznamená, že se musím bavit jenom s chlapama o fotbale, ne? Jo a dneska do bazénu nejdu, prší!
sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
Upravil(a) Bigben61 (29. 7. 2013 21:12)
Není tady

Děkuji Grainne, ty jediná mě snad chápeš.
Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
Nikdo nevi vse , tak muzes poradit , misto tech ironickych pripominek ? Ale to se ti asi nechce .... rypat do nekoho je jednodussi .Ja se divim, ze se v padestati pta. Ja vubec nechci rypat. Tu jeho historku s bazenama mu nejak moc neverim.
No a , mne je taky skoro padesat a spoustu veci nevim, treba o muzich .... nemela jsem moznost to zjistit ... to se muze stat
Není tady

já mu to taky věřím..není na tom nic divného.V padesáti přece život nekončí..a leckterý padesátník vypadá k světu
Není tady

Díky :-) Zřejmě nežijete všechny na jiné planetě.
laminanonte napsal(a):
já mu to taky věřím..není na tom nic divného.V padesáti přece život nekončí..a leckterý padesátník vypadá k světu
Upravil(a) Bigben61 (29. 7. 2013 22:07)
Není tady

laminanonte napsal(a):
Tohle přece není o tom, jestli v padesáti život končí a jestli leckterý padesátník vypadá k světu.
Chápu, že Grainne a Bigben si rozumí. Oba mi tím psaním kolem sexu přijdou takoví dětští, nedospělí, naivní, nebo jak to říct.
Není tady

Sahleb psala, že té historce s bazénem nevěří. Na to jsem reagovala..nepřijde mi to přitažené za vlasy. I padesátník může zaujmout ženu kolem 30.
Udivuje mě jen to ohledně orgasmu..že si myslí, že se to nedá zahrát, a že to pozná. 
Není tady