|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

helena napsal(a):
nekomu jde o to mít sex a někomu o okouzlení sám sebou
A někomu o obé... jenže ty zjevně nepobíráš o čem je řeč. Tak nic.
jiná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo .
já reaguji na toto , já z toho chápu, že tomu chlapovi chybí sex , ale není mi jasné, proč kvůli tomu hrát orgasmus , stačí , že se s ním vyspí a nebude u toho jako prkno , nebo ne ?
Není tady

Také "prkno"chlapa sklame,a"mexická vlna"by ho mohla dobre vydesiť.Taký ten zlatý stred je dobrý.Ale nepýtaj sa ma ako vyzerá.
Není tady

Adriana70 napsal(a):
Také "prkno"chlapa sklame,a"mexická vlna"by ho mohla dobre vydesiť.Taký ten zlatý stred je dobrý.Ale nepýtaj sa ma ako vyzerá.

Není tady

Grainne mala si niekedy orgasmus?
Není tady

Adriana70 napsal(a):
Grainne mala si niekedy orgasmus?
SZ
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A někomu o obé... jenže ty zjevně nepobíráš o čem je řeč. Tak nic.jiná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo .
já reaguji na toto , já z toho chápu, že tomu chlapovi chybí sex , ale není mi jasné, proč kvůli tomu hrát orgasmus , stačí , že se s ním vyspí a nebude u toho jako prkno , nebo ne ?
Tak Ti Graine ještě víc zamotám hlavu jo? 
Věř mi,že někdy jak to prkno sem a náramně si užívám.
Není tady

Cože?
Adriana70 napsal(a):
Grainne,nikto nemá problém!,proste Bigben to zo svojej ženy"vytrieska",Dusička to predstiera,ty si o tom prečítaš.Všetko je ok.
Není tady

To si dovedu představit. Partnerovi se to taky líbí? Nevím, jak to přesně myslíš, ale jestli hraješ spící, tak to jsem už taky zažil a docela se mi to líbilo.
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A někomu o obé... jenže ty zjevně nepobíráš o čem je řeč. Tak nic.jiná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo .
já reaguji na toto , já z toho chápu, že tomu chlapovi chybí sex , ale není mi jasné, proč kvůli tomu hrát orgasmus , stačí , že se s ním vyspí a nebude u toho jako prkno , nebo ne ?Tak Ti Graine ještě víc zamotám hlavu jo?
Není tady

dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
já reaguji na toto , já z toho chápu, že tomu chlapovi chybí sex , ale není mi jasné, proč kvůli tomu hrát orgasmus , stačí , že se s ním vyspí a nebude u toho jako prkno , nebo ne ?Tak Ti Graine ještě víc zamotám hlavu jo?
tím mi hlavu nezamotáš , taky jsem občas bývala prkno, protože vynucený sex si moc neužívám .
Není tady

Bigben61 napsal(a):
To si dovedu představit. Partnerovi se to taky líbí? Nevím, jak to přesně myslíš, ale jestli hraješ spící, tak to jsem už taky zažil a docela se mi to líbilo.
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
jiná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo .
jo, tohle je výjimka
Není tady
Graine - nemluvím o vynuceném sexu.
Nikdo ho na mě nenutí.
Bigbene- no tohle jsem přímo na mysli neměla, ale taky znám. Je to příjemné probuzení
Upravil(a) dusička (29. 7. 2013 0:06)
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Cože?
Adriana70 napsal(a):
Grainne,nikto nemá problém!,proste Bigben to zo svojej ženy"vytrieska",Dusička to predstiera,ty si o tom prečítaš.Všetko je ok.
Jenom chci uvést na pravou míru. Stane se - vyjímečně - že předstírám, ale není to o tom, že bych nějak vzdychala, abych jako dokázala, že to mám nebo nemám. Jde o to, že na sebe navzájem čekáme
Upravil(a) dusička (29. 7. 2013 0:05)
Není tady

Vracím se zpět na začátek, kdy jsem psal o sexu v bazénu. Tentokrát nehodlám nic popisovat, ale zajímalo by mě co vy a sex v tomhle vedru. Já byl včera rád, že jsem si našel v domě místo kde bylo "jenom" 29 st.. ale i tak se mi strašně blbě, nebo vlastně skoro vůbec spalo. V tu chvíli jsem si vzpomněl na bazén, že tam by bylo asi nejlíp a nebýt toho, že jsem musel ráno do práce, tak jsem se tam šel uhnízdit. No a na sex jsem tedy vůbec nemyslel. Prostě já s manželkou - dvě bezvládná a spocená prkna vedle sebe, kterým dělalo problém snad i popřát si dobrou noc. Takže kdyby bylo takovýhle vedro ještě nějaký čas a v noci se nedalo spát, tak si myslím, že i spousta z vás přejde na na metodu " milování v bazénu, nebo alespoň ve vaně
Není tady

Ve sprše 
Není tady

taky řešení, i když stát v tomhle vedru?
Eva. napsal(a):
Ve sprše
Není tady

Upravil(a) Bigben61 (29. 7. 2013 11:53)
Není tady

Bigben61 napsal(a):
taky řešení, i když stát v tomhle vedru?
Eva. napsal(a):
Ve sprše
Lepší, než se milovat ve vlastní špíně 
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Vracím se zpět na začátek, kdy jsem psal o sexu v bazénu. Tentokrát nehodlám nic popisovat, ale zajímalo by mě co vy a sex v tomhle vedru. Já byl včera rád, že jsem si našel v domě místo kde bylo "jenom" 29 st.. ale i tak se mi strašně blbě, nebo vlastně skoro vůbec spalo. V tu chvíli jsem si vzpomněl na bazén, že tam by bylo asi nejlíp a nebýt toho, že jsem musel ráno do práce, tak jsem se tam šel uhnízdit. No a na sex jsem tedy vůbec nemyslel. Prostě já s manželkou - dvě bezvládná a spocená prkna vedle sebe, kterým dělalo problém snad i popřát si dobrou noc. Takže kdyby bylo takovýhle vedro ještě nějaký čas a v noci se nedalo spát, tak si myslím, že i spousta z vás přejde na na metodu " milování v bazénu, nebo alespoň ve vaně
v tomhle počasí , jedině snad v tom bazénu nebo pod sprchou 
Není tady

Grainne napsal(a):
Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
zen yprece mohou mit velkou chut a casto a presto nemit orgasmus. Spousta zen ho nezazije primo u koitu, rekla bych, ze vetsina, ani ty po*n.To mi je líto
že většina žen má jen ty povrchové
Graine jses typicka obet paternalisticke propagandy. POvrchni orgasmus je jako co?
Tophle je naprosto zcestne, zena (a NE muz) ma JEDINECNY ORGAN, kter je uzpusoben jen a jen a jen a jen na sex. Muzi ho staleti diskvalifikuji. Nekdy ho i rezou.
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Zajímám se o sexuologii a nevidím v tom nic špatného, když si tady povídám se ženami, pro mě zcela anonymními, které bych s tímto tématem jistě neobtěžoval, kdybych je znal. Beru to jako anonymní diskusi a když nechceš, tak moje připomínky prosím nečti. Kdyby mi nikdo neodpovídal, tak odtud odejdu, ale jsou zde i ženy, kterým to zjevně nevadí se bavit o sexuologických či erotických tématech.
Zajiomas se o sexuologii? Je ti asi padesat, ze jo? To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?
Není tady

Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jo, to už jsi psala, tuším o stránku dřív.
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
Ted budu citovat ze zivota.
Znala jsem jednoho pana, ktery zacal asi ve trinacti a voschoustall kde co. Mel nejmene 100 partnerek. Nejmene. Prost ebalil holky a sexoval.....bavili jsme se o tom, jednou u vina, na zaklade nejakeho clanku, ze zeny predstiraji orgasamus.
On mi odpovedel, ze kdyby mu nejaka zena predstirala orgasmus, tak by ji snad zabil (uz tahle logika je mimo, zena to mysli spis pozitivne, jelikoz vi, ze ho tedka proste nedosahne), a tak jsem se ho zeptala, zda urcite vi, kdy ma zena orgasmus.
Odpoved: Kdyz ho mam ja, ne? 

Tomu se rika zjusen ymuz, on se za ohrome zkuseneho a protreleho povazoval. Co dodat.
Není tady
To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?
Opakování matka moudrosti... a v tomhle věku už se pomalu začíná zapomínat... 
Není tady

Co konkrétního máš na mysli?
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Zajímám se o sexuologii a nevidím v tom nic špatného, když si tady povídám se ženami, pro mě zcela anonymními, které bych s tímto tématem jistě neobtěžoval, kdybych je znal. Beru to jako anonymní diskusi a když nechceš, tak moje připomínky prosím nečti. Kdyby mi nikdo neodpovídal, tak odtud odejdu, ale jsou zde i ženy, kterým to zjevně nevadí se bavit o sexuologických či erotických tématech.
Zajiomas se o sexuologii? Je ti asi padesat, ze jo? To fakt jeste neznas ty nejzakladnejsi veci ?
Není tady

Asi je něco jiného, když má někdo každý den jinou a každá to prožívá jinak. Když se ale miluješ s jednou ženou tak to s určitostí musíš poznat jestli něco hraje nebo ne. Nemyslím to jak se chová, jak u toho vzdychá a nebo jak se pohybuje, ale prostě jsou věci, které nenahraješ a to se pozná. Teď si nehraju na frajera, který musí svojí ženě udělat orgasmus, prostě někdy se to nezdaří a život jde dál.
sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jo, to už jsi psala, tuším o stránku dřív.
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
Ted budu citovat ze zivota.
Znala jsem jednoho pana, ktery zacal asi ve trinacti a voschoustall kde co. Mel nejmene 100 partnerek. Nejmene. Prost ebalil holky a sexoval.....bavili jsme se o tom, jednou u vina, na zaklade nejakeho clanku, ze zeny predstiraji orgasamus.
On mi odpovedel, ze kdyby mu nejaka zena predstirala orgasmus, tak by ji snad zabil (uz tahle logika je mimo, zena to mysli spis pozitivne, jelikoz vi, ze ho tedka proste nedosahne), a tak jsem se ho zeptala, zda urcite vi, kdy ma zena orgasmus.
Odpoved: Kdyz ho mam ja, ne?
Tomu se rika zjusen ymuz, on se za ohrome zkuseneho a protreleho povazoval. Co dodat.
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Co konkrétního máš na mysli?
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tvoje slova konkretne: Drazdeni vnejsich pohavnivh organu, jao vnejsi orgasmus? Muze chtit zena sex, kdyz nema orgasmus?
Není tady