29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
příznaky :-) jako u nemoci, jo :-)))
no někde to psali, nějaké stahy , výraz , zrudnutí pokožky , ale přesně to nevím
Není tady
helena napsal(a):
myslím, že zkušenej chlap to musí poznat
I "zkušenej chlap" bejvá natolik okouzlen tím, co "dokázal" - rozuměj "sám sebou", že ho nějaký pozná(vá)ní vůbec nezajímá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
tak to je fakt blbý já mám zkušenost, že nepoznal , že už to proběhlo
Není tady
ja som o orgasme tiež čítala,že teda ako prebieha..okolo mna mimoriadne rýchlo.No čo už.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Jiný kraj - jiný mrav. Já nejsem žádný puritán, abych koupání na Adama považoval za něco absolutně zakázaného. Nelíbí se mi, když se někdo takhle předvádí před malými dětmi, ale pokud je to rodina tak budiž. Právě ty děti, před kterými je domácí nahota tabu pak koukají s vyvalenýma očima, když se náhodou třeba na pláži někdo opaluje nahoře bez.
Grainne napsal(a):
Adriana70 napsal(a):
Nemožem si pomoct,ale ten Bigben je strašne čudný.Resp.si vie dobre vymýšlať.Neviem si predstaviť,že sa mladý ludia nechajú nahovoriť na spoločné kupanie tak, ako ich stvoril Boh.Bigben je najskor ukájač bazénový.
Erotické mi to nepripadá.Ešte pár jeho príspevkov a zhnusí sa mi sex nadobro.já si nemyslím , že by to bylo až tak nemožné .... dneska jsou mladí odkojeni po*n a v sexu uvolnění
tak náš mladej nekoukal s vykulenejma očima na ženskou, co byla nahoře bez, ani když byla úplně bez
ale když jsem kolikrát viděla, co ti naháči předvedou přes to, že tam jsou děcka, tak jsem měla vykulený oči já a mladýho jsem táhla pryč pomalu smykem.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Jiný kraj - jiný mrav. Já nejsem žádný puritán, abych koupání na Adama považoval za něco absolutně zakázaného. Nelíbí se mi, když se někdo takhle předvádí před malými dětmi, ale pokud je to rodina tak budiž. Právě ty děti, před kterými je domácí nahota tabu pak koukají s vyvalenýma očima, když se náhodou třeba na pláži někdo opaluje nahoře bez.
Grainne napsal(a):
já si nemyslím , že by to bylo až tak nemožné .... dneska jsou mladí odkojeni po*n a v sexu uvolněnítak náš mladej nekoukal s vykulenejma očima na ženskou, co byla nahoře bez, ani když byla úplně bez
ale když jsem kolikrát viděla, co ti naháči předvedou přes to, že tam jsou děcka, tak jsem měla vykulený oči já a mladýho jsem táhla pryč pomalu smykem.
a co předváděli ?
Není tady
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmusleda prd, nepozná nikdy nic
zkušenost
? Asi to záleží na konkrétních zúčastněných , mně se tomu nechce věřit, že by bylo tak snadné je oblafnout , a hlavně nechápu proč .
tak grainne, tys měla dost podivné manželství, tak docela chápu, že nechápeš. jinak ty ses nikdy nebavila s někým o těchto věcech ? jedna moje kamarádka třeba předstírala roky, zamotala se do toho tak, že pak když chtěla řešit to, že žádnej doopravdy nemá, nevěděla jak z toho ven a jak to tomu jejímu říct.
jiná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo ..
tohle je přece různý.
Není tady
lebo on je schopný vám to tu nakresliť/orgazmus jeho madam/
Myslíš něco podobnýho jako tady ???
http://www.novinky.cz/koktejl/308879-mo … ozeni.html
ty děti, před kterými je domácí nahota tabu pak koukají s vyvalenýma očima
Nejen děti...
Upravil(a) helena (28. 7. 2013 14:26)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
leda prd, nepozná nikdy niczkušenost
? Asi to záleží na konkrétních zúčastněných , mně se tomu nechce věřit, že by bylo tak snadné je oblafnout , a hlavně nechápu proč .
tak grainne, tys měla dost podivné manželství, tak docela chápu, že nechápeš. jinak ty ses nikdy nebavila s někým o těchto věcech ? jedna moje kamarádka třeba předstírala roky, zamotala se do toho tak, že pak když chtěla řešit to, že žádnej doopravdy nemá, nevěděla jak z toho ven a jak to tomu jejímu říct.
jiná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo ..
tohle je přece různý.
sice podivné , ale s tímhle problém nebyl sice nemluvila, ale dost jsem o tom četla, že se ženský přetvařují , je to jejich věc , jestli jim to něco dává , mně to může být jedno .
Není tady
http://www.maxim.cz/sex/nase-tipy/jak-p … y-orgasmus
třeba tady je o tom něco
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
leda prd, nepozná nikdy niczkušenost
tohle je přece různý.
iná třeba měla chlapa, co na to prostě byl, ona tolik ne, ale podle toho, co říkala, tak když neměl sex, bylo s ním docela k nevydržení. tak to prostě sehrála, měla klid a bylo ..
tohle je přece různý.
v tomhle případě, snad stačí mu ten sex dopřát, ale orgasmus k tomu není nutný ... jde o něj ne
Není tady
No Grainne,tak som si to prečítala,a ak možem k tomu niečo povedať:never všetkému,čo sa píše!Ja si myslím,že je to individuálne,a pochybujem,že chlap bude pri sexe sledovať moju farbu,či sa mi schoval pošteváčik,a či som sa prehla ako epileptička.Grainne sme predsa dospelé ženy,nie pubošky.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
No Grainne,tak som si to prečítala,a ak možem k tomu niečo povedať:never všetkému,čo sa píše!Ja si myslím,že je to individuálne,a pochybujem,že chlap bude pri sexe sledovať moju farbu,či sa mi schoval pošteváčik,a či som sa prehla ako epileptička.Grainne sme predsa dospelé ženy,nie pubošky.
to já taky netvrdím , jen jsem si vzpomněla , že jsem o tom kdysi četla . Z toho všeho je pravda to o tom klitorisu , po orgasmu je extrémně citlivý
Není tady
snad stačí mu ten sex dopřát, ale orgasmus k tomu není nutný
No, snad někdy... výjimečně... ale říkat si, že "jde o něj" a "přetrpět to" ("Zavři oči a mysli na Anglii" )
taky nejde donekonečna... to tě za chvíli přestane zajímat jakejkoli fyzickej kontakt.
Upravil(a) helena (28. 7. 2013 14:49)
Není tady
helena napsal(a):
snad stačí mu ten sex dopřát, ale orgasmus k tomu není nutný
No, snad někdy... výjimečně... ale říkat si, že "jde o něj" a "přetrpět to" ("Zavři oči a mysli na Anglii")
taky nejde donekonečna... to tě za chvíli přestane zajímat jakejkoli fyzickej kontakt.
tak to byl můj případ, sice se mi nechtělo , ale když už na to došlo , tak jsem si to užila ... ale já s tím nemám problém. Určitě bych to nehrála, proč sex chce on , tak můj prožitek k tomu snad nepotřebuje , spíš se snažit udělat jemu dobře.
Není tady
můj prožitek k tomu snad nepotřebuje
Když myslíš...
Není tady
helena napsal(a):
Když myslíš...
že bych měla problém v tom, že myslím spíš na to , aby si to užil ten druhý ? Je to možné .
Není tady
helena napsal(a):
Když myslíš...
a časom ani tú aktérku
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jo, to už jsi psala, tuším o stránku dřív.
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
Graine
ani zkušenej chlap to nepozná, ani chlap v 18ti letém manželství. Jo, já si užívám, ale někdy to prostě nejde , a stane se, že předstírám. Líbí se mi to, ale prostě se stane,že nemám ten svůj orgasmus. (tím nechci říct, že jsem frigidní)
Není tady
Adriana70 napsal(a):
helena napsal(a):
Když myslíš...a časom ani tú aktérku
tak i to je možné viz třeba http://www.emimino.cz/diskuse/vdane-zen … ex-157793/
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jo, to už jsi psala, tuším o stránku dřív.
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
Graine
ani zkušenej chlap to nepozná, ani chlap v 18ti letém manželství.Jo, já si užívám, ale někdy to prostě nejde , a stane se, že předstírám. Líbí se mi to, ale prostě se stane,že nemám ten svůj orgasmus. (tím nechci říct, že jsem frigidní)
to chápu , ale proč předstírat , to si to nemůžete užít bez toho, když se nechce nebo to nejde ? To je jasné, že to nejde vždy , ale to snad není důvod to předstírat ? Tak si užije on, a příště třeba zase ty ... nechápu v čem je problém.
Není tady
snad není důvod to předstírat... nechápu v čem je problém
Před chvílí jsem to psala - tak ještě jednou - I "zkušenej chlap" bejvá natolik okouzlen tím, co "dokázal" - rozuměj "sám sebou"... - tak proč mu to nedopřát?
Upravil(a) helena (28. 7. 2013 15:35)
Není tady
Grainne,nikto nemá problém!,proste Bigben to zo svojej ženy"vytrieska",Dusička to predstiera,ty si o tom prečítaš.Všetko je ok.
Není tady
helena napsal(a):
snad není důvod to předstírat... nechápu v čem je problém
Před chvílí jsem to psala - tak ještě jednou - I "zkušenej chlap" bejvá natolik okouzlen tím, co "dokázal" - rozuměj "sám sebou"... - tak proč mu to nedopřát?
tak to už zaleží na konkrétním exempláři.... nekomu jde o to mít sex a někomu o okouzlení sám sebou
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Grainne,nikto nemá problém!,proste Bigben to zo svojej ženy"vytrieska",Dusička to predstiera,ty si o tom prečítaš.Všetko je ok.
Není tady
nekomu jde o to mít sex a někomu o okouzlení sám sebou
A někomu o obé... jenže ty zjevně nepobíráš o čem je řeč. Tak nic.
Není tady