29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já se obávám, že kdyby mi tohle doma vykládal chlap, asi bych ho brzo něčím klepla
Není tady
To já taky
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Nemám strach. Vaginální orgasmus prostě nelze hrát.
Bigbene, ty už přestaň studovat ženy a jejich sexuální vnímání a starej se o to své. Když se budeš starat o své ty a tvá žena zase o to své, bude vše OK. Neplácej nesmysly o věcech, o kterých nic nevíš, ani vědět nemůžeš, protože jsi chlap. Přijde mi někdy, že ti není 52 ale tak 16.
Grainne, to je nesmysl litovat takové ženy. Když vaginální orgazmus nikdy neměly, tak jim prostě nechybí. Život není honba za orgazmy. Skvělý sex může být i bez orgazmu. A obzvlášť mezi partnery, kteří se milují.
Každý si může studovat co chce a co ho zajímá ..... nejsi tady snad od toho, abys určovala o co se má kdo zajímat , nebo ano ? Je to diskuse nebo nějaké poučovací forum ?
Není tady
Každý si může studovat co chce. Stejně tak si i každý může napsat na jeho studium svůj vlastní názor. Nebo mi snad chceš nařizovat, co mám psát a co ne?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to nebylo na tebe, ptala jsem se bigbena, proč si myslí, že vaginální orgasmus nejde hrát .. neodpověděl.
no, já si taky myslím , že ne ... jinak by musel ten chlap úplně blbej .... spíše se může stát , že vůbec nepozná , že něco bylo
Není tady
Vaginální orgasmus prostě nelze hrát.
A ktýhle převratný myšlence tě dovedl tvůj "zájem o sexuologii" nebo vlastní zkušenosti?
Není tady
Nemožem si pomoct,ale ten Bigben je strašne čudný.Resp.si vie dobre vymýšlať.Neviem si predstaviť,že sa mladý ludia nechajú nahovoriť na spoločné kupanie tak, ako ich stvoril Boh.Bigben je najskor ukájač bazénový.
Erotické mi to nepripadá.Ešte pár jeho príspevkov a zhnusí sa mi sex nadobro.
Není tady
Neblázni!!! To by bylo hodně smutné, kdyby sis něco přečetla a zhnusil se ti sex. To bys byla asi čudná ty. Promiň.
Adriana70 napsal(a):
Nemožem si pomoct,ale ten Bigben je strašne čudný.Resp.si vie dobre vymýšlať.Neviem si predstaviť,že sa mladý ludia nechajú nahovoriť na spoločné kupanie tak, ako ich stvoril Boh.Bigben je najskor ukájač bazénový.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
to ti teda stačí málo
Není tady
Adriana70 napsal(a):
já si nemyslím , že by to bylo až tak nemožné .... dneska jsou mladí odkojeni po*n a v sexu uvolnění
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to nebylo na tebe, ptala jsem se bigbena, proč si myslí, že vaginální orgasmus nejde hrát .. neodpověděl.
no, já si taky myslím , že ne ... jinak by musel ten chlap úplně blbej .... spíše se může stát , že vůbec nepozná , že něco bylo
já si zase myslím, že blbejch chlapů, co se tohoto týká, běhá po světě dost.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
adri, to by byla škoda, to ho raděj nečti
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já si zase myslím, že blbejch chlapů, co se tohoto týká, běhá po světě dost.
no naštěstí jsem nikdy neměla potřebu tohle na někoho zkoušet
Není tady
jo, to už jsi psala, tuším o stránku dřív.
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.
Upravil(a) PPavlaa (28. 7. 2013 13:04)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.
to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
Není tady
příznaky :-) jako u nemoci, jo :-)))
Není tady
myslím, že zkušenej chlap to musí poznat
I "zkušenej chlap" bejvá natolik okouzlen tím, co "dokázal" - rozuměj "sám sebou", že ho nějaký pozná(vá)ní vůbec nezajímá...
Není tady
Tak k tomuhle náhodou vlastní zkušenost. Ono když se s někým miluješ víc než 4000x (tady mě prosím neberte za slovo), to jsem jenom tak vynásobil několik čísel) tak asi poznáš, kdy má nebo nemá orgasmus. Tohle bych vám ale asi nemusel říkat, ne?
helena napsal(a):
Vaginální orgasmus prostě nelze hrát.
A ktýhle převratný myšlence tě dovedl tvůj "zájem o sexuologii" nebo vlastní zkušenosti? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady
když se s někým miluješ víc než 4000x... tak asi poznáš
Když budeš pracovat jako doktor a budeš mít "víc než 4000" pacientů se stejnou diagnózou, " tak asi poznáš" simulanta... ale jistej, milej Bigbene, stoprocentně jistej si nemůžeš bejt nikdy...
Není tady
Tak tady bych se s tebou asi přel. Neříkám, že po každé kdy jsme se s manželkou milovali, tak měla vaginální orgasmus, ale když ho měla, tak se to prostě pozná. To je jako, ale radši nebudu používat nějaké přirovnání, které by se vám zase nelíbilo.
helena napsal(a):
když se s někým miluješ víc než 4000x... tak asi poznáš
Když budeš pracovat jako doktor a budeš mít "víc než 4000" pacientů se stejnou diagnózou, " tak asi poznáš" simulanta... ale jistej, milej Bigbene, stoprocentně jistej si nemůžeš bejt nikdy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
leda prd, nepozná nikdy nic
Není tady
Jiný kraj - jiný mrav. Já nejsem žádný puritán, abych koupání na Adama považoval za něco absolutně zakázaného. Nelíbí se mi, když se někdo takhle předvádí před malými dětmi, ale pokud je to rodina tak budiž. Právě ty děti, před kterými je domácí nahota tabu pak koukají s vyvalenýma očima, když se náhodou třeba na pláži někdo opaluje nahoře bez.
Grainne napsal(a):
Adriana70 napsal(a):
Erotické mi to nepripadá.Ešte pár jeho príspevkov a zhnusí sa mi sex nadobro.já si nemyslím , že by to bylo až tak nemožné .... dneska jsou mladí odkojeni po*n a v sexu uvolnění
Není tady
Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tady ale nejde o to, cos měla nebo neměla potřebu ty, ale o to, že se to děje, ať už se to chlapům líbí, nebo ne. a myslím, že spousta jich vůbec netuší, že z nich ženská v tomhle dělá vola.to asi netuší na druhou stranu si myslím, že zkušenej chlap to musí poznat .... myslím, že jsou i nějaké příznaky , že se jedná o opravdový orgasmus
zkušenost ? Asi to záleží na konkrétních zúčastněných , mně se tomu nechce věřit, že by bylo tak snadné je oblafnout , a hlavně nechápu proč .
Není tady
Nepodceňuj muže
Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Není tady
!!ženy neprovokujte ho,lebo on je schopný vám to tu nakresliť/orgazmus jeho madam/
Není tady