29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lze být ohleduplná a kousat se do ruky
Upravil(a) Eva. (27. 7. 2013 18:37)
Není tady
Lze být ohleduplná a kousat se do ruky
No... když nějakou zrovna najdeš...
Není tady
Ty u milování nevíš, kde máš své ruce?
Není tady
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tak to se omlouvám, ale tím dotazem jsem mířil na předstíraný orgasmus. jestli vás to někdy napadlo, nebo jste to dokonce provedly. Možná je i někdy jednodušší zahrát uspokojenou ženu, než partnerovi vysvětlovat, že vás bolí hlava, nebo se vám prostě nechce. Teď to neberte jako útok na ženy, tenhle problém mají i muži, ale těm se vzrušení těžko předstírá. Buď stojí a nebo ne.
zen yprece mohou mit velkou chut a casto a presto nemit orgasmus. Spousta zen ho nezazije primo u koitu, rekla bych, ze vetsina, ani ty po*n.
To mi je líto
Není tady
grainne, co je ti na tom líto ?
Není tady
Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tak to se omlouvám, ale tím dotazem jsem mířil na předstíraný orgasmus. jestli vás to někdy napadlo, nebo jste to dokonce provedly. Možná je i někdy jednodušší zahrát uspokojenou ženu, než partnerovi vysvětlovat, že vás bolí hlava, nebo se vám prostě nechce. Teď to neberte jako útok na ženy, tenhle problém mají i muži, ale těm se vzrušení těžko předstírá. Buď stojí a nebo ne.
zen yprece mohou mit velkou chut a casto a presto nemit orgasmus. Spousta zen ho nezazije primo u koitu, rekla bych, ze vetsina, ani ty po*n.
To mi je líto
že většina žen má jen ty povrchové
Není tady
jo takhle. tak takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, že by mi to jako bylo líto.
Upravil(a) PPavlaa (27. 7. 2013 20:57)
Není tady
Povrchový orgasmus? To jako když se dráždí vnější genitálie, nebo jak to myslíš?
Grainne napsal(a):
Grainne napsal(a):
sahleb napsal(a):
To mi je líto
že většina žen má jen ty povrchové
Upravil(a) Bigben61 (27. 7. 2013 21:38)
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Povrchový orgasmus? To jako když se dráždí vnější genitálie, nebo jak to myslíš?
Grainne napsal(a):
Grainne napsal(a):
To mi je lítože většina žen má jen ty povrchové
No asi, já nevím, ale pořád o tom někde čtu , že spoustě žen stačí to povrchové dráždění a vlastně ten styk jako takový ani nepotřebují
Není tady
To si fakt myslíš, že většina žen by si vystačila s masturbací?
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
že většina žen má jen ty povrchovéNo asi, já nevím, ale pořád o tom někde čtu , že spoustě žen stačí to povrchové dráždění a vlastně ten styk jako takový ani nepotřebují
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
No asi, já nevím, ale pořád o tom někde čtu , že spoustě žen stačí to povrchové dráždění a vlastně ten styk jako takový ani nepotřebují
to ne , ale stačí jim jen dráždění zevně např. jsou některé , které mají orgasmus jen při orálu apod.
Není tady
Tak to mám doma naštěstí výjimku.
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
No asi, já nevím, ale pořád o tom někde čtu , že spoustě žen stačí to povrchové dráždění a vlastně ten styk jako takový ani nepotřebujíto ne , ale stačí jim jen dráždění zevně např. jsou některé , které mají orgasmus jen při orálu apod.
Není tady
Kdo ví
Není tady
Nemám strach. Vaginální orgasmus prostě nelze hrát.
dusička napsal(a):
Kdo ví
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Bigbene, ty už přestaň studovat ženy a jejich sexuální vnímání a starej se o to své. Když se budeš starat o své ty a tvá žena zase o to své, bude vše OK. Neplácej nesmysly o věcech, o kterých nic nevíš, ani vědět nemůžeš, protože jsi chlap. Přijde mi někdy, že ti není 52 ale tak 16.
Grainne, to je nesmysl litovat takové ženy. Když vaginální orgazmus nikdy neměly, tak jim prostě nechybí. Život není honba za orgazmy. Skvělý sex může být i bez orgazmu. A obzvlášť mezi partnery, kteří se milují.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Naštěstí?
Byla by snad pro tebe tvá paní méně hodnotná, kdyby měla jen jeden druh orgazmu anebo žádný? hm
A zase tak výjimečné to není.
Není tady
Musím také doplnit mojí bazénovou story. Včera jsme měli odpoledne návštěvu a samozřejmě jsme se také koupali. Tentokrát ve vší počestnosti, tj. v plavkách. U sousedů bylo také živo a i tam byl bazén neustále obsazený. není divu, měli jsme tady v chládku 37 st. Když všechny návštěvy odjeli, tak jsme si v klídku lehli, abychom nabrali ještě nějaký zbytek sil na chystanou návštěvu u našich sousedů. Za chviličku už Adam volal, kde že jsme. Když pominu to nezajímavé, opravdu jsme skončili v jejich bazénu. Před tím jsme v alkoholovém oparu rozebírali, jak je zdravé koupání na "Adama" a hlavně Adam inicioval ono společné koupání bez plavek. Vyprávěl nám, jak dřív vyhledával nudistické pláže, protože nesnáší koupání a opalování v plavkách a na jedné takové se i seznámili s Evičkou.
Dokonce jsme se i zasmáli tomu milování v bazénech, přiznali jsme se, že jsme je slyšeli a nechali se inspirovat. Oni zase přiznali, že je to mile překvapilo, když poté slyšeli mojí Aničku a v jednu chvíli si prý mysleli, že tam má někoho cizího a proto čekali až vyleze z bazénu a oni zjistí s kým, že to tam dováděla. No a ještě k tomu včerejšímu společnému koupání - ano, všichni jsme se vysvlékli do naha a šli se vykoupat, no a tečka, konec.
Není tady
Zajímám se o sexuologii a nevidím v tom nic špatného, když si tady povídám se ženami, pro mě zcela anonymními, které bych s tímto tématem jistě neobtěžoval, kdybych je znal. Beru to jako anonymní diskusi a když nechceš, tak moje připomínky prosím nečti. Kdyby mi nikdo neodpovídal, tak odtud odejdu, ale jsou zde i ženy, kterým to zjevně nevadí se bavit o sexuologických či erotických tématech.
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Bigbene, ty už přestaň studovat ženy a jejich sexuální vnímání a starej se o to své. Když se budeš starat o své ty a tvá žena zase o to své, bude vše OK. Neplácej nesmysly o věcech, o kterých nic nevíš, ani vědět nemůžeš, protože jsi chlap. Přijde mi někdy, že ti není 52 ale tak 16.
Grainne, to je nesmysl litovat takové ženy. Když vaginální orgazmus nikdy neměly, tak jim prostě nechybí. Život není honba za orgazmy. Skvělý sex může být i bez orgazmu. A obzvlášť mezi partnery, kteří se milují.
Není tady
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
že většina žen má jen ty povrchovéNo asi, já nevím, ale pořád o tom někde čtu , že spoustě žen stačí to povrchové dráždění a vlastně ten styk jako takový ani nepotřebují
grainne, já bych neřekla, že jim stačí, ale spíš prostě je to jediný, co funguje.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
dusička napsal(a):
Kdo ví
proč myslíš, že ne ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Naštěstí?
Byla by snad pro tebe tvá paní méně hodnotná, kdyby měla jen jeden druh orgazmu anebo žádný? hm
A zase tak výjimečné to není.
bigben je ješita. kdyby jeho paní neměla orgasmus, nepřipadal by si jako pořádnej chlap.
Není tady
Ppavlo, mám stejný názor.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
dusička napsal(a):
Kdo ví
proč myslíš, že ne ?
Nepsala jsem,že ne, ale tohle přeci nemůže říct za ženskou chlap
Není tady
to nebylo na tebe, ptala jsem se bigbena, proč si myslí, že vaginální orgasmus nejde hrát .. neodpověděl.
Není tady
Bigben často říká, co cítí nebo by měla cítit žena. To mi na něm vadí. Zatím jsem se nesetkala se ženou, která by plácala nesmysly o mužově orgazmu stylem bigbena. Žena to nemůže vědět. Ale Bigben o pocitech ženy prostě ví.
Není tady