Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 26. 7. 2013 20:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Milování v bazénu

Já se nepřetvařuji. Jsem hlasitá kvůli sobě, pokud to tak cítím, a ne kvůli čemukoliv/komukoliv jinému.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#77 26. 7. 2013 20:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Je to tak, mě je 52, manželce 49 a našim sousedům - Adamovi 38 a Evičce 29.

Bigbene, myslela jsem si, že ti je aspoň 60, ale spíš víc, podle toho, jak tady o sobě píšeš, jak jsi starý. Tvůj věk ani věk tvé manželky není věk starých lidí. V tom případě i chápu, že by se soused s tvou paní pomiloval i rád. Je mi 50 a mému příteli 40. big_smile
Jen nechápu, to se vážně cítíš tak staře, že se vydáváš za starého a pak napíšeš 52 let? va A že prezentuješ svou paní jako starou a přitom je jí pouze 49? va

Kdyz me bylo 18 lide ve veku 30 let byli pro me stari.Kdyz me bylo 30 let,uz me strary nepripadali.Ted je me 43 let nejsem nejmladsi,ale vek 50 lety jsou pro me stary.Kdyz slysim sveho tatu,ze se s nekym bavi,ze nekdo zemrel mlady bylo mu nez 68 let.Odpovim mu,vzdyd ten clovek mlady nebyl.....Az me bude jako tatovi jestli se toho teda doziju urcite tak budu mluvit take.....
Vcera jsem se bavila s dcerou,ze zemrel u nas mlady clovek bylo mu 47 let.Dceri take ten clovek mlady neprisel.....je to dane vekem kdo nam prijde mlady a kdo ne.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#78 26. 7. 2013 20:58

Kely
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Je to tak, mě je 52, manželce 49 a našim sousedům - Adamovi 38 a Evičce 29.

Bigbene, myslela jsem si, že ti je aspoň 60, ale spíš víc, podle toho, jak tady o sobě píšeš, jak jsi starý. Tvůj věk ani věk tvé manželky není věk starých lidí. V tom případě i chápu, že by se soused s tvou paní pomiloval i rád. Je mi 50 a mému příteli 40. big_smile
Jen nechápu, to se vážně cítíš tak staře, že se vydáváš za starého a pak napíšeš 52 let? va A že prezentuješ svou paní jako starou a přitom je jí pouze 49? va

Kdyz me bylo 18 lide ve veku 30 let byli pro me stari.Kdyz me bylo 30 let,uz me strary nepripadali.Ted je me 43 let nejsem nejmladsi,ale vek 50 lety jsou pro me stary.Kdyz slysim sveho tatu,ze se s nekym bavi,ze nekdo zemrel mlady bylo mu nez 68 let.Odpovim mu,vzdyd ten clovek mlady nebyl.....Az me bude jako tatovi jestli se toho teda doziju urcite tak budu mluvit take.....
Vcera jsem se bavila s dcerou,ze zemrel u nas mlady clovek bylo mu 47 let.Dceri take ten clovek mlady neprisel.....je to dane vekem kdo nam prijde mlady a kdo ne.

asi tak. Jinak věkové rozdíly vzhledem k mužům beru tak, že nad 10 let ode mě by to byl můj tatínek, pod 10 let můj syn. A ani jedno mě "nebere". To je ale jen můj osobní názor.

Není tady

#79 26. 7. 2013 21:07

Bigben61
♥♥♥♥---

Tomu rozumím, ale jsou přece i okamžiky, kdy se člověk musí ovládat, např. když máte doma dítě nebo třeba na návštěvě tchýni. Já jsem takhle začal podezírat manželku, že to dělá kvůli mě, protože dokázala někdy zahrát i 'Fučíka'.
Tady musím napsat, že to nebylo teď po 30 letech manželství, ale někdy na začátku, když jsme spolu ještě chodili. Tehdy mi to dala řádně sežrat a mě bylo hodně trapně, nejen za to, že jsem se zeptal, ale pro to, že mi to vůbec napadlo. 

Kely napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Pokud Vás to neurazí, chtěl bych se na něco zeptat. Berte to tak, že je to anonymní, já tady nikoho neznám a  pokud nechcete, tak neodpovídejte.  Chtěl  bych vědět jestli je pravda, že některé ženy jsou hlasité při sexu jenom kvůli partnerovi, aby mu daly najevo, že jsou vzrušené a mají orgasmus.

Nejsem hlasitá kvůli partnerovi, ale proto, že prožívám svůj orgasmus.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#80 26. 7. 2013 21:13

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Tomu rozumím, ale jsou přece i okamžiky, kdy se člověk musí ovládat, např. když máte doma dítě nebo třeba na návštěvě tchýni. Já jsem takhle začal podezírat manželku, že to dělá kvůli mě]

Ty ses ptal na něco jiného. Ty ses neptal na okamžiky... Ale proč jsou ženy hlasité.

Není tady

#81 26. 7. 2013 21:24

Bigben61
♥♥♥♥---

Tak to se omlouvám, ale tím dotazem jsem mířil na předstíraný orgasmus. jestli vás to někdy napadlo, nebo jste to dokonce provedly. Možná je i někdy jednodušší zahrát uspokojenou ženu, než partnerovi vysvětlovat, že vás bolí hlava, nebo se vám prostě nechce. Teď to neberte jako útok na ženy, tenhle problém mají i muži, ale těm se vzrušení těžko předstírá. Buď stojí a nebo ne.

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Tomu rozumím, ale jsou přece i okamžiky, kdy se člověk musí ovládat, např. když máte doma dítě nebo třeba na návštěvě tchýni. Já jsem takhle začal podezírat manželku, že to dělá kvůli mě]

Ty ses ptal na něco jiného. Ty ses neptal na okamžiky... Ale proč jsou ženy hlasité.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#82 26. 7. 2013 21:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

laminanonte napsal(a):

mě to taky nepohoršuje..takže klidně piš dál.
Jinak..pokud se sousedé milují v bazénu a nebydlí na samotě, musí počítat s tím, že mohou mít svědky, kteří k tomu přijdou náhodně. Takže bych Bigbenovi nepodsouvala, že někoho šmíruje.

hm, jenže většina lidí, když se k něčemu takovýmu nachomejtne, tak se kouká ztratit .. wink

pokud Bigben seděl na SVÉ terase a sousedi se šli pomilovat do bazénu, museli tušit, že je u toho může někdo slyšet, a možná to byl i jejich záměr. Tak nevím, proč by se měl Bigben vytratit.
Něco jiného by bylo v lese, tam by působilo trapně, kdyby je šmíroval za bukem..

tušit ano, ale stejně prostě by mi bylo blbý, kdybych se takhle k tomu nechomejtla a koukala bych se co nejrychleji vypařit.
určitě bych tam nečumákovala na terase dál.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#83 26. 7. 2013 21:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

taky jsem tak uvažoval, že přece musí vědět, že je uslyšíme. Taky jsem si myslel, jestli to náhodou nehrajou.  Bazén byl zakrytý a tak jsem neviděl co dělají, ale ono se něco hrát nedá a tohle byla šu.... se vším všudy. A hlavně my se nijak neprovokujeme a nepředvádíme. No a za tím bukem bych určitě nešmíroval. Taky jsem už viděl lidi souložit v autě, myslel jsem si že ho kradou,  ale když jsem zjistil o co jde, tak jsem se rychle pakoval.

laminanonte napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

hm, jenže většina lidí, když se k něčemu takovýmu nachomejtne, tak se kouká ztratit .. wink

pokud Bigben seděl na SVÉ terase a sousedi se šli pomilovat do bazénu, museli tušit, že je u toho může někdo slyšet, a možná to byl i jejich záměr. Tak nevím, proč by se měl Bigben vytratit.
Něco jiného by bylo v lese, tam by působilo trapně, kdyby je šmíroval za bukem..

tak možná si v té chvíli ani neuvědomili, kde se nacházíte vy dva s manželkou, ani jim nedošlo, že se to bude tak rozlíhat :-))

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#84 26. 7. 2013 21:43

Bigben61
♥♥♥♥---

Jo a ještě jedna zpráva z bazénu. Byl jsem se vykoupat - sám. Manželka Anička dneska nemá koupací náladu a ani u sousedů není vidět žádný pohyb - nejsou doma. Zítra máme malou rodinnou oslavu svátku Aniček a pokud to ještě stihneme zvládnout, tak večer zajdeme k sousedům - jsme pozváni. Myslím, že bude hezký den.

Není tady

#85 26. 7. 2013 21:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

já se ve svém bazénu koupu nahoře bez..sousedů jsem se ptala, jestli jim to nevadí. Soused se zase od dubna až do října, brzy ráno a pozdě večer koupe na Adama..je to už starý pán, takže bych ho okukovat nešla,ale už se mi povedlo vyrazit na zahradu, právě, když tam byl..nedělali jsme z toho vědu ani jeden..smile

mně je teda nepříjemná už jen představa, že by mě soused viděl. úplně stačí, jak seděl kdysi, pár let zpátky u sebe na zahradě, ještě s jedním jeho kamarádem a já jsem vyběhla si pověsit prádlo jen v prádle, nepočítala jsem, že tam budou sedět a uvidí mně. seděli tam, čučeli jak puci, kdyby se aspoň snažili předstírat, že mě nevidí, ale ty jejich pohledy, dokud jsem nezapadla zase domů roll po téhle zkušenosti bych se určitě nehrnula, do toho, co ty. do bazénu hezky plavky :-)

Není tady

#86 26. 7. 2013 21:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

No,nad mojí máti bydleli v posledním patře mladí manželé,oba takoví medvídci, ale ti to prý dělali téměř denně,měli u tohootevřený okna a řvali u toho prý oba tak, že se to rozlíhalo po okolí. Máti říkala, že je přejná, ale že neslyšela ani nahlas puštěnou televizi a měla strach,že se jí propadnou do bytu. Tomu nešlo uniknout. Tak jsem jí říkala, že já bych z legrace zvonila, vytrvale a jakmile by otevřeli,řekla bych,že když to musím poslouchat, že se chci i dívat. (_|_) z toho mělo celý okolí lol

lol

Není tady

#87 26. 7. 2013 21:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Tak to se omlouvám, ale tím dotazem jsem mířil na předstíraný orgasmus. jestli vás to někdy napadlo, nebo jste to dokonce provedly. Možná je i někdy jednodušší zahrát uspokojenou ženu, než partnerovi vysvětlovat, že vás bolí hlava, nebo se vám prostě nechce. Teď to neberte jako útok na ženy, tenhle problém mají i muži, ale těm se vzrušení těžko předstírá. Buď stojí a nebo ne.

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

já si myslím, že většina ženských, někdy z nějákýho důvodu předstírala.

Není tady

#88 26. 7. 2013 21:56

Bigben61
♥♥♥♥---

Chápu, že to je nepříjemné, když cítíš ty pohledy, ale na druhou stranu, koupala ses někdy nahatá?

PPavlaa napsal(a):

laminanonte napsal(a):

já se ve svém bazénu koupu nahoře bez..sousedů jsem se ptala, jestli jim to nevadí. Soused se zase od dubna až do října, brzy ráno a pozdě večer koupe na Adama..je to už starý pán, takže bych ho okukovat nešla,ale už se mi povedlo vyrazit na zahradu, právě, když tam byl..nedělali jsme z toho vědu ani jeden..smile

mně je teda nepříjemná už jen představa, že by mě soused viděl. úplně stačí, jak seděl kdysi, pár let zpátky u sebe na zahradě, ještě s jedním jeho kamarádem a já jsem vyběhla si pověsit prádlo jen v prádle, nepočítala jsem, že tam budou sedět a uvidí mně. seděli tam, čučeli jak puci, kdyby se aspoň snažili předstírat, že mě nevidí, ale ty jejich pohledy, dokud jsem nezapadla zase domů roll po téhle zkušenosti bych se určitě nehrnula, do toho, co ty. do bazénu hezky plavky :-)

Není tady

#89 26. 7. 2013 21:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jasně, koupala. proč se ptáš ?

Není tady

#90 26. 7. 2013 22:01

Bigben61
♥♥♥♥---

Já to miluju a proto říkám, když můžu, plavky sundavám :-)

PPavlaa napsal(a):

jasně, koupala. proč se ptáš ?

Není tady

#91 26. 7. 2013 22:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale jo, bez plavek je to lepší. ale já k tomu ráda soukromí, ne aby mně někdo očumoval.

Upravil(a) PPavlaa (26. 7. 2013 22:03)

Není tady

#92 26. 7. 2013 22:03

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kely napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Eva. napsal(a):

asi tak. Jinak věkové rozdíly vzhledem k mužům beru tak, že nad 10 let ode mě by to byl můj tatínek, pod 10 let můj syn. A ani jedno mě "nebere". To je ale jen můj osobní názor.

tak 10 let + mi přijde v pohodě, ale spíše v tom mladším věku a 10let - přichází na řadu později , není to ideální , ale ještě akceptovatelné , více už nebrat .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#93 26. 7. 2013 22:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

naštěstí jsem to nikdy neměla zapotřebí , ale dokážu pochopit, že to někdo udělá

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#94 27. 7. 2013 10:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Není potřeba u toho řvát jako tygr wink

Jinak teda ty podněty, teď můj muž řeže na cirkulárce dřevo a jak má holej hrudník, úžasně chlupatej a lítají ty pilny a má od těch pilin hrudník i ty svoje vymakaný ruce, to pak jsou choutky

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#95 27. 7. 2013 10:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

ale jo, bez plavek je to lepší. ale já k tomu ráda soukromí, ne aby mně někdo očumoval.

stolt

Není tady

#96 27. 7. 2013 11:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

stolt

tak nějak, bez plavek jo, ale bez obecenstva, takže běžně v plavkách, protože u moře, v lomu, kdekoliv, je prostě víc lidí a sklony k exhibicionismu nemám

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#97 27. 7. 2013 12:13

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Bigben61 napsal(a):

Pokud Vás to neurazí, chtěl bych se na něco zeptat. Berte to tak, že je to anonymní, já tady nikoho neznám a  pokud nechcete, tak neodpovídejte.  Chtěl  bych vědět jestli je pravda, že některé ženy jsou hlasité při sexu jenom kvůli partnerovi, aby mu daly najevo, že jsou vzrušené a mají orgasmus.

Jo. To je takova hra. Hlavne je to v po*n, tak jeci a vriskaji ...proste to zrejme na muze zabira.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#98 27. 7. 2013 12:15

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Bigben61 napsal(a):

zen yprece mohou mit velkou chut a casto a presto nemit orgasmus. Spousta zen ho nezazije primo u koitu, rekla bych, ze vetsina, ani ty po*n.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#99 27. 7. 2013 18:23

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Není potřeba u toho řvát jako tygr wink

Ty u toho řveš jako tygr, že tě tohle napadlo? Mě by to ani nenapadlo, jen hlasité sténání big_smile

Není tady

#100 27. 7. 2013 18:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

u toho řveš jako tygr
Mívali jsme sousedy, u nichž "hlasité sténání" bylo (výjimečně) výrazným ohledem na ostatní partaje... většinou pár dní poté, kdy jim zase někdo strčil sirku do zvonku http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí