6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak milé dámy fantazii stranou a zpět k realitě. Včera jsme se s Evičkou společně koupali (kadý ve svém bazénu). Moje manelka si četla, Adam jetě nebyl doma, take ádná čtyřka ani nic podobného. Na zítra nás pozvali na grilování take moná e ke společnému koupání dojde, ale nevěřím, e by to bylo i s milováním. Jinak k tomu mírování - při milování jsem nikoho neviděl, byli zavřený v bazénu, ale slyet byli, to ano a kvůli tomu si přece nebudu strkat punty do uí. Sluný a vychovaný člověk by moná odeel ale já takový nejsem a za to mě suďte.
No a e jsme se nechali s manelkou - jmenuje se Anička (má dneska svátek), inspirovat, a taky se "odvázali", to taky nepovauji za nic patného a jsem přesvědčen, e nás taky museli slyet. Bydlíme na kraji obce, take za námi u jsou jenom pole, ale se sousedy si vidíme přímo do talíře a nevádí nám to. Anička i Evička se opalují nahoře bez, někdy i dole a taky chodíme nahatí do bazénu, ale "nemírujeme se", to by pak člověk ani nemohl na terasu. Nemáme prostě potřebu budovat stěny nebo hráze. Jiná situace je, kdy přijede nějaká návtěva, to se pak chováme zcela civilizovaně.
To my máme smůlu, sice jsme taky na konci dědiny, ale sousedy máme a vichni máme patrový baráky, take stačí koukat z okna. Ale e vás to inspirovalo, to docela chápu,
Není tady
Já nevím, ale vám se jetě nestalo, e by vás něco inspirovalo k sexu. Nemyslím konkrétně partnera, ale nějaký vnějí podnět. Manelka nedávno četla "50 odstínů edi" a to byla tedy silná inspirace. Nejdřív jsem vůbec nevěděl odkud vítr vane , ale manelku to "vzruovalo" .
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Já nevím, ale vám se jetě nestalo, e by vás něco inspirovalo k sexu. Nemyslím konkrétně partnera, ale nějaký vnějí podnět. Manelka nedávno četla "50 odstínů edi" a to byla tedy silná inspirace. Nejdřív jsem vůbec nevěděl odkud vítr vane , ale manelku to "vzruovalo" .
Ale stalo a mockrát
Zrovna včera, cestou od máti, lízala jsem zmzrlinu, byla móóóóc dobrá a jak jsem ji tak lízala a lízala.................. a a přiel můj mu z práce.....................
Není tady
.......... a snědl ti oplatku
Modroočka napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Ale stalo a mockrát
Zrovna včera, cestou od máti, lízala jsem zmzrlinu, byla móóóóc dobrá a jak jsem ji tak lízala a lízala.................. a a přiel můj mu z práce.....................
Není tady
Bigben61 napsal(a):
.......... a snědl ti oplatku
Modroočka napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Ale stalo a mockrát
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Stalo, ale väčinou to bývajú jemnejie a rafinovanejie podnety... Ale čo nie je, môe by.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
laminanonte napsal(a):
mě to taky nepohoruje..take klidně pi dál.
Jinak..pokud se sousedé milují v bazénu a nebydlí na samotě, musí počítat s tím, e mohou mít svědky, kteří k tomu přijdou náhodně. Take bych Bigbenovi nepodsouvala, e někoho míruje.hm, jene větina lidí, kdy se k něčemu takovýmu nachomejtne, tak se kouká ztratit ..
pokud Bigben seděl na SVÉ terase a sousedi se li pomilovat do bazénu, museli tuit, e je u toho můe někdo slyet, a moná to byl i jejich záměr. Tak nevím, proč by se měl Bigben vytratit.
Něco jiného by bylo v lese, tam by působilo trapně, kdyby je míroval za bukem..
Není tady
Ivana napsal(a):
A co manelka, nevadí jí, e je v přechodu?
ta sedla
Není tady
taky jsem tak uvaoval, e přece musí vědět, e je uslyíme. Taky jsem si myslel, jestli to náhodou nehrajou. Bazén byl zakrytý a tak jsem neviděl co dělají, ale ono se něco hrát nedá a tohle byla u.... se vím vudy. A hlavně my se nijak neprovokujeme a nepředvádíme. No a za tím bukem bych určitě nemíroval. Taky jsem u viděl lidi souloit v autě, myslel jsem si e ho kradou, ale kdy jsem zjistil o co jde, tak jsem se rychle pakoval.
laminanonte napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
laminanonte napsal(a):
mě to taky nepohoruje..take klidně pi dál.
Jinak..pokud se sousedé milují v bazénu a nebydlí na samotě, musí počítat s tím, e mohou mít svědky, kteří k tomu přijdou náhodně. Take bych Bigbenovi nepodsouvala, e někoho míruje.hm, jene větina lidí, kdy se k něčemu takovýmu nachomejtne, tak se kouká ztratit ..
pokud Bigben seděl na SVÉ terase a sousedi se li pomilovat do bazénu, museli tuit, e je u toho můe někdo slyet, a moná to byl i jejich záměr. Tak nevím, proč by se měl Bigben vytratit.
Něco jiného by bylo v lese, tam by působilo trapně, kdyby je míroval za bukem..
Upravil(a) Bigben61 (26. 7. 2013 14:45)
Není tady
já se ve svém bazénu koupu nahoře bez..sousedů jsem se ptala, jestli jim to nevadí. Soused se zase od dubna a do října, brzy ráno a pozdě večer koupe na Adama..je to u starý pán, take bych ho okukovat nela,ale u se mi povedlo vyrazit na zahradu, právě, kdy tam byl..nedělali jsme z toho vědu ani jeden..
Není tady
No,nad mojí máti bydleli v posledním patře mladí manelé,oba takoví medvídci, ale ti to prý dělali téměř denně,měli u tohootevřený okna a řvali u toho prý oba tak, e se to rozlíhalo po okolí. Máti říkala, e je přejná, ale e neslyela ani nahlas putěnou televizi a měla strach,e se jí propadnou do bytu. Tomu nelo uniknout. Tak jsem jí říkala, e já bych z legrace zvonila, vytrvale a jakmile by otevřeli,řekla bych,e kdy to musím poslouchat, e se chci i dívat. (_|_) z toho mělo celý okolí
Není tady
Modroočka napsal(a):
No,nad mojí máti bydleli v posledním patře mladí manelé,oba takoví medvídci, ale ti to prý dělali téměř denně,měli u tohootevřený okna a řvali u toho prý oba tak, e se to rozlíhalo po okolí. Máti říkala, e je přejná, ale e neslyela ani nahlas putěnou televizi a měla strach,e se jí propadnou do bytu. Tomu nelo uniknout. Tak jsem jí říkala, e já bych z legrace zvonila, vytrvale a jakmile by otevřeli,řekla bych,e kdy to musím poslouchat, e se chci i dívat. (_|_) z toho mělo celý okolí
kdy jsme bydleli v bytě, nad námi bydleli manelé cca 55 let a to byla taky radost, jak u toho paní řvala. Jednou na to přila řeč s jiným sousedem a on mi řekl, e si s manelkou mysleli, e to je od nás (byli jsme tehdy nejmladí pár v domě). Kdy jsem mu řekla, odkud to je, byl dost překvapen
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Je to tak, mě je 52, manelce 49 a naim sousedům - Adamovi 38 a Evičce 29.
Bigbene, myslela jsem si, e ti je aspoň 60, ale spí víc, podle toho, jak tady o sobě píe, jak jsi starý. Tvůj věk ani věk tvé manelky není věk starých lidí. V tom případě i chápu, e by se soused s tvou paní pomiloval i rád. Je mi 50 a mému příteli 40.
Jen nechápu, to se váně cítí tak staře, e se vydává za starého a pak napíe 52 let? A e prezentuje svou paní jako starou a přitom je jí pouze 49?
Upravil(a) Eva. (26. 7. 2013 18:20)
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Je to tak, mě je 52, manelce 49 a naim sousedům - Adamovi 38 a Evičce 29.
Bigbene, myslela jsem si, e ti je aspoň 60, ale spí víc, podle toho, jak tady o sobě píe, jak jsi starý. Tvůj věk ani věk tvé manelky není věk starých lidí. V tom případě i chápu, e by se soused s tvou paní pomiloval i rád. Je mi 50 a mému příteli 40.
Jen nechápu, to se váně cítí tak staře, e se vydává za starého a pak napíe 52 let? A e prezentuje svou paní jako starou a přitom je jí pouze 49?
no mně je mín, a mladá si teda nepřipadám
Není tady
mně je mín, a mladá si teda nepřipadám
Kadej je tak starej, jak se cejtí... ale v některých případech by to nemusel prezentovat veřejně
Není tady
Grainne, není černý nebo bílý. Nejsou jen lidé mladí a staří.
Není tady
helena napsal(a):
mně je mín, a mladá si teda nepřipadám
Kadej je tak starej, jak se cejtí... ale v některých případech by to nemusel prezentovat veřejně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Váně ?:pussa:tak já se dost často cítím na 20 Ale ten reálný věk tomu nějak neodpovídá
ale v některých případech by to nemusel prezentovat veřejně
jak tohle myslí ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, není černý nebo bílý. Nejsou jen lidé mladí a staří.
A jaký jetě ? Blbý a chytrý ?
Není tady
Třeba lidé středního věku, co říká?
Není tady
jak tohle myslí ?
"Zezadu lyceum, zepředu muzeum" - a to samý platí i pro bujný staříky...
Není tady
Eva. napsal(a):
Třeba lidé středního věku, co říká?
To by asi lo
Není tady
Ono to asi o věku není, někdy se člověk cítí líp a někdy hůř. Nemyslím, e jsme nějací stařečkové, ale proti sousedům u jiná generace. My je bereme tak trochu jako "nae děti" . Jsem rád, e se tady trochu rozproudila diskuse na téma hlasitý sex. Kdyby mě někdo ruil tak, e bych neslyel vlastní tv, tak to by mě asi taky nevzruovalo. Asi kadá ena i mu proívají sex různě a pokud se nemusí nijak omezovat a nechají váni volný průběh, tak to můe být hodně zajímavé.
Není tady
Pokud Vás to neurazí, chtěl bych se na něco zeptat. Berte to tak, e je to anonymní, já tady nikoho neznám a pokud nechcete, tak neodpovídejte. Chtěl bych vědět jestli je pravda, e některé eny jsou hlasité při sexu jenom kvůli partnerovi, aby mu daly najevo, e jsou vzruené a mají orgasmus.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Pokud Vás to neurazí, chtěl bych se na něco zeptat. Berte to tak, e je to anonymní, já tady nikoho neznám a pokud nechcete, tak neodpovídejte. Chtěl bych vědět jestli je pravda, e některé eny jsou hlasité při sexu jenom kvůli partnerovi, aby mu daly najevo, e jsou vzruené a mají orgasmus.
Nejsem hlasitá kvůli partnerovi, ale proto, e proívám svůj orgasmus.
Není tady