29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno. Musím se vám zase po roce přihlásit a sdělit , že jsem již zahájil koupací sezónu. Je to super hlavně takhle po ránu.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Dobré ráno. Musím se vám zase po roce přihlásit a sdělit , že jsem již zahájil koupací sezónu. Je to super hlavně takhle po ránu.
i s tím milováním v bazénu:cool:
Není tady
Jaku napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Bez, Po ránu bych neuspěl.
Není tady
Je to super hlavně takhle po ránu.
Ve čtyři ráno by mně do bazénu nikdo nedostal... leda by mě tam hodil...
Není tady
helena napsal(a):
Je to super hlavně takhle po ránu.
Ve čtyři ráno by mně do bazénu nikdo nedostal... leda by mě tam hodil...
Je to náhodou příjemné, voda je 27 st., takže docela teplá. Chce se jenom překonat a vstát. Ráno místo sprchy je to osvěžující. Manželku bych ale taky do bazénu po ránu nedostal
Není tady
Chce se jenom překonat a vstát.
Se takhle překonávám každej den...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Bez, Po ránu bych neuspěl.
I toto, po ránu nee? Kdyby si napsal,že ve studené vodě by si neuspěl,to chápu,ale 27 -to je fakt celkem teplá.By to chtělo asi nějakou tu správnou insiraci,ni a třeba bys uspěl i ráno:storstark:
Není tady
Jaku napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Jaku napsal(a):
i s tím milováním v bazénu:cool:Bez, Po ránu bych neuspěl.
I toto, po ránu nee? Kdyby si napsal,že ve studené vodě by si neuspěl,to chápu,ale 27 -to je fakt celkem teplá.By to chtělo asi nějakou tu správnou insiraci,ni a třeba bys uspěl i ráno:storstark:
Když já se letos koupal zatím jenom sám. Asi si budu muset počkat na větší horka. Možná zítra.
Není tady