6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:)Krásný den přeji vem. Slunečné počasí mi přináí spostu krásných záitků. Bydlím na vesnici v rodinném domku se zahradou a bazénem a tak si uívám koupání téměř nepřetritě. Nejradi chodím jetě před spaním a tak jsem si el zaplavat i včera. Bylo krásně, měsíček svítil a v bazénu 28 st. Manelka u byla v lonici a vude kolem ticho. U sousedů se kterými nás dělí jenom drátěný plot jetě svítili. U jsem chtěl vylézt z vody, kdy v tom se otevřely dveře na terase u sousedů a oba mladí, jak příznačné - Adam a Eva se vydali také koupat. Máme bazény asi tak 20 metrů od sebe, oba jsou kryté, take na sebe přímo nevidíme. Počkal jsem tedy a zalezou a já budu moct nerueně přeběhnout do domu (byl jsem taky na Adama). Tak jetě pár temp a najednou jsem zaslechl takové tiché zasténání. Nebylo by to poprvé, kdy se li pomilovat do vody. Trochu jsem tedy zbystřil a to u dost zřetelně jsem slyel Evičku, jak pravidelně vzdychá. Bylo to dost vzruující a tak jsem si to nemohl přece nechat pro sebe. Vylezl jsem z vody a el jsem do lonice k manelce. Nemusel jsem jí moc dlouho přemlouvat aby se la vykoupat. Za chvíli jsme u byli spolu v bazénu. Adam s Evou si stále uívali a k nám krásně a zřetelně doléhalo rytmické pleskání vody smíené se zvuky rozkoe při milování. Moc dlouho netrvalo a milovali jsme se i my. Dva bazény, dva páry a smíené výkřiky a sténání ukončené dvojitým vyvrcholením několik minut po půlnoci. I kdy jsme o jednu generaci starí ne nai sousedi, myslím, e jsme s nimi v ničem nezůstali pozadu. Kdy jsme vylézali z bazénu tak Adam s Evičkou jetě seděli na terase a tak jsme si nimi jetě chvilku povídali. Bylo moc vzruující vidět se s nimi, kdy jsme se předtím dost zřetelně slyeli. Kdy jsme odcházeli domů, tak se Evička jetě na okraj zeptala, jestli se budeme zase zítra večer koupat. Jestli prý nechceme přijít vyzkouet jejich bazén a vykoupat se s nima. Co mě překvapilo bylo, e manelka Evičce společné koupání slíbila, my s Adamem jsme se na sebe jenom podívali a usmáli se. Tak uvidíme co bude, ale u se těím !!!!
Není tady
A co chce poradit?
BigBene, ty jsi pohádkář.
Není tady
Sexuologická - "Rodinna dovolena a sex" - 4. 9. 2012 8:15 - Bigben61
Chlapče, ty u plaguje sám sebe... nenudí tě to?
Není tady
Třeba je to Luisa93
Není tady
Třeba je to Luisa93
Vzhledem k "podezření", e Luisa93 je chlap anebo Roz víme akorát to, e ona osoba je schopna písemnýho projevu
Není tady
Bigben61 napsal(a):
:)Krásný den přeji vem. Slunečné počasí mi přináí spostu krásných záitků. Bydlím na vesnici v rodinném domku se zahradou a bazénem a tak si uívám koupání téměř nepřetritě. Nejradi chodím jetě před spaním a tak jsem si el zaplavat i včera. Bylo krásně, měsíček svítil a v bazénu 28 st. Manelka u byla v lonici a vude kolem ticho. U sousedů se kterými nás dělí jenom drátěný plot jetě svítili. U jsem chtěl vylézt z vody, kdy v tom se otevřely dveře na terase u sousedů a oba mladí, jak příznačné - Adam a Eva se vydali také koupat. Máme bazény asi tak 20 metrů od sebe, oba jsou kryté, take na sebe přímo nevidíme. Počkal jsem tedy a zalezou a já budu moct nerueně přeběhnout do domu (byl jsem taky na Adama). Tak jetě pár temp a najednou jsem zaslechl takové tiché zasténání. Nebylo by to poprvé, kdy se li pomilovat do vody. Trochu jsem tedy zbystřil a to u dost zřetelně jsem slyel Evičku, jak pravidelně vzdychá. Bylo to dost vzruující a tak jsem si to nemohl přece nechat pro sebe. Vylezl jsem z vody a el jsem do lonice k manelce. Nemusel jsem jí moc dlouho přemlouvat aby se la vykoupat. Za chvíli jsme u byli spolu v bazénu. Adam s Evou si stále uívali a k nám krásně a zřetelně doléhalo rytmické pleskání vody smíené se zvuky rozkoe při milování. Moc dlouho netrvalo a milovali jsme se i my. Dva bazény, dva páry a smíené výkřiky a sténání ukončené dvojitým vyvrcholením několik minut po půlnoci. I kdy jsme o jednu generaci starí ne nai sousedi, myslím, e jsme s nimi v ničem nezůstali pozadu. Kdy jsme vylézali z bazénu tak Adam s Evičkou jetě seděli na terase a tak jsme si nimi jetě chvilku povídali. Bylo moc vzruující vidět se s nimi, kdy jsme se předtím dost zřetelně slyeli. Kdy jsme odcházeli domů, tak se Evička jetě na okraj zeptala, jestli se budeme zase zítra večer koupat. Jestli prý nechceme přijít vyzkouet jejich bazén a vykoupat se s nima. Co mě překvapilo bylo, e manelka Evičce společné koupání slíbila, my s Adamem jsme se na sebe jenom podívali a usmáli se. Tak uvidíme co bude, ale u se těím !!!!
skvele :)aspon nejake povzbuzeni do tech chmurnych dnu
Není tady
Mě to nevadí, e mi nevěříte. Měl jsem včera hezký den a dneska bude snad jetě hezčí. Nevím kdo je Luisa93. To, e jsem měl se sousedy loni podobný záitek jsem psal, ale teď to bylo jiné a zajímavé, tak jsem se chtěl podělit. Snad tím neurazím.
Není tady
Inu, přijde-li ti "jiné a zajímavé" mírovat sousedy, pak teda přeju "hezký a jetě hezčí den"...
Není tady
Přijde mi to jiné a zajímavějí, ne se třeba dívat na po*no, nebo si prohlíet erotické časopisy atd.
helena napsal(a):
Inu, přijde-li ti "jiné a zajímavé" mírovat sousedy, pak teda přeju "hezký a jetě hezčí den"...
Není tady
Normální člověk si takové věci nechá pro sebe, kdy u se mu (si) něco takového přihodí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Normální člověk si takové věci nechá pro sebe, kdy u se mu (si) něco takového přihodí.
Souhlas, normální člověk jo, jene ví, jak to je, různý úchylky, někomu dělá dobře to jetě navíc ventilovat veřejně.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Pekna eroticka povidka
Není tady
Přijde mi to jiné a zajímavějí
Copak - "dívat na po*no, nebo si prohlíet erotické časopisy atd." u nefunguje?
Smutný, v tvým věku...
Upravil(a) helena (25. 7. 2013 12:16)
Není tady
A je to pravdivé nebo vymylené je jedno, ráda bych četla pokračování.
Není tady
Jo, těch spisovatelů je tady povíc, u se těím na autogramiádu.
Není tady
u se těím na autogramiádu
Ty, Očko - to se budou muset dostavit osobně, viď?
Není tady
helena napsal(a):
u se těím na autogramiádu
Ty, Očko - to se budou muset dostavit osobně, viď? http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Jasně, e jo
Není tady
Týývoe...
Není tady
Já ale nepsal, e mi to bez toho nefunguje.
helena napsal(a):
Přijde mi to jiné a zajímavějí
Copak - "dívat na po*no, nebo si prohlíet erotické časopisy atd." u nefunguje?
Smutný, v tvým věku...
Není tady
Ano souhlasím a také to nikde nikomu na počkání nevyprávím. Tady jsem alespoň doufám částečně anonymní a tak to v klidu píu, protoe se chci podělit o něco co se běně nestává kadý den.
Eva. napsal(a):
Není tady
No,tak jste si uili krásný milování, zároveň se sousedama, teď to zkusíte vichni společně v jednom bazénu, zřejmě si i vyměníte partnerky, co můe být zajímavá změna, ale pozor, aby se vám to nevymklo z rukou. Jo a v bazénu hrozí vaginální infekce.
Jinak jo,proč ne, proti gustu.....
Není tady
pozor, aby se vám to nevymklo z rukou
To je pak na stěhování...
Není tady
estka napsal(a):
ja taky
Není tady
Kdo má bujnou fantazii, tak si určitě dovede představit, jak to bude dál probíhat, ale já tomu nechám volný průběh.
Pokud to bude zajímavé a nebudete mě tady odsuzovat, tak něco napíu.
Grainne napsal(a):
estka napsal(a):
ja taky
Není tady
A co manelka, nevadí jí, e je v přechodu?
Není tady