6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
JJ, věk prostě člověk nepřelstí.
Můj BM si se svou novou manelkou pořídil dítě, kdy mu bylo skoro 47. Mladá paní to s ním "umí", tam se musí starat víc, ne se staral o nae děti. Je na něm vidět, jak je unavenej.
dusičko, ty se na to dívá jetě jinak, protoe má SVOU estiletou dcerku a jsi o něco mladí. Ale to je něco úplně jiného, ne s dětmi ji dospělými se najednou ocitnout ve vztahu, kde je malé dítě partnera/partnerky. Teď si můe říkat, e ty bys problém neměla. Ale to je jen takové kdyby. Dokud se v takové situaci neocitne, neví, jaké to bude.
Proto bych se onomu mui - sousedovi Berdy - vůbec nedivila, kdyby se do takového vztahu vůbec poutět nechtěl. Jedna věc je pak zamilovanost a růové brýle s ní spojené a druhá realita malého dítěte, které má navíc jiného biologického otce a vechny problémy s tímto spojené, co ivot přináí.
Upravil(a) Eva. (25. 7. 2013 8:06)
Není tady
Ivana napsal(a):
Mně přijde legrační, jak tady řeíte výchovu dítěte a jiné podrobnosti, ale vlastně není vůbec jisté, e pán má o Bertu zájem. Třeba má někde nějakou přítelkyni, o které Berta jako pouhá sousedka, nemá ani ponětí. Nebo se mu nelíbí. Přece jenom to, e ona je enská a on chlap a jsou svobodní jetě neznamená automaticky, e musí skončit spolu.
Jinak já jsem spí pro, aby Berta dala nenápadně najevo svou vstřícnost, aby se na něho usmívala a snaila se zavést s ním nějaký ten nezávazný hovor, zaertovala a tak. Ale lézt mu do bytu a půjčovat si mouku nebo ho poádat, aby jí opravil kliku u dveří a přitom ho "nenápadně" svádět, to mi teda přijde trapný.
přesně.
Není tady
Eva. napsal(a):
JJ, věk prostě člověk nepřelstí.
Můj BM si se svou novou manelkou pořídil dítě, kdy mu bylo skoro 47. Mladá paní to s ním "umí", tam se musí starat víc, ne se staral o nae děti. Je na něm vidět, jak je unavenej.
dusičko, ty se na to dívá jetě jinak, protoe má SVOU estiletou dcerku a jsi o něco mladí. Ale to je něco úplně jiného, ne s dětmi ji dospělými se najednou ocitnout ve vztahu, kde je malé dítě partnera/partnerky. Teď si můe říkat, e ty bys problém neměla. Ale to je jen takové kdyby. Dokud se v takové situaci neocitne, neví, jaké to bude.
Proto bych se onomu mui - sousedovi Berdy - vůbec nedivila, kdyby se do takového vztahu vůbec poutět nechtěl. Jedna věc je pak zamilovanost a růové brýle s ní spojené a druhá realita malého dítěte, které má navíc jiného biologického otce a vechny problémy s tímto spojené, co ivot přináí.
Jo asi jo,kdo ví, člověk se mění, za deset let na tom bude jinak.
Není tady
No já nejsem pečovatelský typ, take mě by partner s dětmi vyděsil v kadém věku. Stačily mi ty dvě moje, kdoví, jestli jsem tu moji depresi nedostala z toho neustálého stresu z péče o ně. Malé děti mi jdou hodně na nervy, čím jsem starí, tím je to patrnějí. V neděli jsem utekla z přehrady, kde jsem se byla koupat, protoe vedle se usídlila rodinky s malými dětmi a ty ječely, chechtaly se a brečely, rvaly se a furt něco brebentily, a jsem měla pocit, e mi pukne hlava. Kdy si představím, e bych to měla doma, vstávají mi hrůzou vlasy na hlavě.
Není tady
Ivano - řekla bych, e deprese není z toho, e si měla dost dětí. To má kadá enská občas, e jí děti lezou na nervy. Jsou prostě chvíle a pak to zase přijde. Spí se přecitlivá právě díky té depresi
Ale jsme tu
I kdyby ten chlap měl malý děti, tak si ho nemusím hned brát.
Není tady
Ivana napsal(a):
No já nejsem pečovatelský typ, take mě by partner s dětmi vyděsil v kadém věku. Stačily mi ty dvě moje, kdoví, jestli jsem tu moji depresi nedostala z toho neustálého stresu z péče o ně. Malé děti mi jdou hodně na nervy, čím jsem starí, tím je to patrnějí. V neděli jsem utekla z přehrady, kde jsem se byla koupat, protoe vedle se usídlila rodinky s malými dětmi a ty ječely, chechtaly se a brečely, rvaly se a furt něco brebentily, a jsem měla pocit, e mi pukne hlava. Kdy si představím, e bych to měla doma, vstávají mi hrůzou vlasy na hlavě.
v poslední době to cítím ivo, stejně . a něco podobného jsem zaila v neděli na přehradě taky, jen jsem měla kliku, e rodina přila, kdy já se u pomalinku sbírala k odchodu, přitom to nebyly dětí rozjívené a rozmazlené, jen byly malinko hlučné a byly vude .
Není tady
Jeden z důvodů, proč jezdit na dovolenou v září... a loni jsme měly dokonce hotel, kam děti do estnácti let nesměly... ale to byla náhoda - a tak hrozný to zas nemáme...
Není tady
helena napsal(a):
Jeden z důvodů, proč jezdit na dovolenou v září... a loni jsme měly dokonce hotel, kam děti do estnácti let nesměly... ale to byla náhoda - a tak hrozný to zas nemáme...
jeden známý jezdí do jen do míst, kde píou - nevhodné pro děti :-D
Není tady
aprill napsal(a):
Ivana napsal(a):
v poslední době to cítím ivo, stejně . a něco podobného jsem zaila v neděli na přehradě taky, jen jsem měla kliku, e rodina přila, kdy já se u pomalinku sbírala k odchodu, přitom to nebyly dětí rozjívené a rozmazlené, jen byly malinko hlučné a byly vude .
Já si vdycky v duchu říkám, vdy jsou to děti, nebudou sedět na zadku a potichu si číst, ale přesto mi jdou neskutečně na nervy. Stačí jedno malé dítě v MHD a jsem na práky. Dusím to v sobě, ale bojím se, aby ze mě nebyla v 80 nesnáenlivá čarodějnice, která křičí na děti, e hlučí na hřiti. Ach jo, ale nevím, jak to řeit. Děti do cca 8 let a někdy i větí, pokud jsou hlučné, prostě nemusím.
Není tady
Ivana napsal(a):
aprill napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já si vdycky v duchu říkám, vdy jsou to děti, nebudou sedět na zadku a potichu si číst, ale přesto mi jdou neskutečně na nervy. Stačí jedno malé dítě v MHD a jsem na práky. Dusím to v sobě, ale bojím se, aby ze mě nebyla v 80 nesnáenlivá čarodějnice, která křičí na děti, e hlučí na hřiti. Ach jo, ale nevím, jak to řeit. Děti do cca 8 let a někdy i větí, pokud jsou hlučné, prostě nemusím.
v 80 u bude nahluchlá a neuslyí je
Upravil(a) aprill (25. 7. 2013 19:17)
Není tady
aprill napsal(a):
Ivana napsal(a):
aprill napsal(a):
v poslední době to cítím ivo, stejně . a něco podobného jsem zaila v neděli na přehradě taky, jen jsem měla kliku, e rodina přila, kdy já se u pomalinku sbírala k odchodu, přitom to nebyly dětí rozjívené a rozmazlené, jen byly malinko hlučné a byly vude .Já si vdycky v duchu říkám, vdy jsou to děti, nebudou sedět na zadku a potichu si číst, ale přesto mi jdou neskutečně na nervy. Stačí jedno malé dítě v MHD a jsem na práky. Dusím to v sobě, ale bojím se, aby ze mě nebyla v 80 nesnáenlivá čarodějnice, která křičí na děti, e hlučí na hřiti. Ach jo, ale nevím, jak to řeit. Děti do cca 8 let a někdy i větí, pokud jsou hlučné, prostě nemusím.
v 80 u bude nahluchlá a neuslyí je
Tak to mě jediné utěuje
Není tady