Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 24. 7. 2013 16:06

Mendy
♥♥♥♥♥--

Re: Líbí se mi soused...

Navíc - pokud je panáček trošku omezenej pak bude všude vykládat jak za nim leze, že je nadržená atd..

Není tady

#52 24. 7. 2013 16:08

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

laminanonte napsal(a):

no, napadá mě, že je to trochu ošemetné v tom, že pokud by takový vztah nevyšel, budete se pak potkávat na chodbě dál a to nemusí být příjemné.
Držela bych se hesla "co je v domě..."

Pokud se přesto chceš pokusit...nemusíš čekat, dnes už klidně může první krok udělat žena.
Můžeš u něj zaklepat a vypůjčit si mouku na buchty..až ji půjdeš vrátit, vem jich pár s sebou. Můžeš ho požádat o drobnou opravu v bytě, nebo ho prostě rovnou pozvi na kávu. smile

Líst za chlapem? Zvát ho na kafe? Co se před nim rovnou svlíct aby pokud je natvrdlej rychlejc pochopil vocogou? No to teda sorry k tomu se žádná normální ženská sna ani nemůže snížit roll

va

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#53 24. 7. 2013 16:21

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Mendy, každá v tom vidíme asi něco jiného.. Já na tom nic špatného nevidím, vyslat nějaký signál jako první

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#54 24. 7. 2013 16:26

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

helena napsal(a):

Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku
Jojo... jsou i lepší záminky http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Zazvoní soused u souseda: "Sousede, máte rum?" "Ne, nemáme." "A sakra! Tak to asi neteče v celým baráku..."

tummenuppgodlike

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#55 24. 7. 2013 17:32

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ale pro mě je důležité, že teď je nesmělý a já ho první neoslovím.
Na místě Berdy budu prostě čekat. Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř. Nebudu vyměňovat mužskou a ženskou roli. Jsem žena. smile

ty jsi možná lovná zvěř. já jsem žena a jako taková vím, že v podstatě si stejně vybírají a určují zda "bude" kontakt ženy.

Tam bylo podstatné to, že jsem žena a že nebudu balit muže (tak okatě), jak tady některé radí. První musí oslovit a pozvat muž. Dál už je to jiná ... smile
Ale tebe oslovila lovná zvěr. big_smile Proč asi? wink

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#56 24. 7. 2013 18:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř.
"Lovná zvěř" je pouze označení skupiny, na níž lze vykonávat právo myslivosti. Právo - nikoli povinnost http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 24. 7. 2013 18:59

ves_el
♥------

Jak můžete vědět, že je nesmělý? Ani sebevědomý chlap to snad nezkouší na kažou, kterou potká.
Možná, že kdyby jsi mu dala najevo, že je ti sympatický, tak by sám začal, protože by věděl, že vnímᚠjeho existenci na světě. Každopádně bych ještě neřešila jestli bude chtít vychovávat tvé dítě, trošku hodně předčasné, bych řekla.

Není tady

#58 24. 7. 2013 19:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

eremuruss napsal(a):

Eva. napsal(a):

Nebo se soused na mladou ženu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.

Když jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, že nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řešit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Takže pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co už nechodí na základku.

Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.

Nezovšeobecňuj - niektoré tým deom robia aj matku, keď treba... hovor za seba.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 24. 7. 2013 19:17

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

ves_el napsal(a):

Jak můžete vědět, že je nesmělý? Ani sebevědomý chlap to snad nezkouší na kažou, kterou potká.
Možná, že kdyby jsi mu dala najevo, že je ti sympatický, tak by sám začal, protože by věděl, že vnímᚠjeho existenci na světě. Každopádně bych ještě neřešila jestli bude chtít vychovávat tvé dítě, trošku hodně předčasné, bych řekla.

A já si zase myslím, že tohle je natolik důležité a podstatné, že pokud on jakožto muž s dospělými dětmi ví, že již cizímu malému dítěti nechce dělat "tatínka", tak do takového vztahu ani nejde. Pak už je pozdě řešit, jestli budou mít vztah a on o dítě zájem mít nebude. Zodpovědný a nezdarem předchozího(ch) vztahu(ů) poučený člověk řeší tuto okolnost mezi prvními, když  přemýšlí, jaký by si přál mít další vztah.

Nemluvím  o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo ještě další děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má již dospělé děti. Tam už se rozhoduje často s ohledem na  existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.

Upravil(a) Eva. (24. 7. 2013 19:48)

Není tady

#60 24. 7. 2013 19:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř.
"Lovná zvěř" je pouze označení skupiny, na níž lze vykonávat právo myslivosti. Právo - nikoli povinnost

Prosím, kde jsem psala něco o povinnosti? reta
Je to právě o tom, že onen muž zřejmě zájem lovit nemá, proto ji neosloví.

Upravil(a) Eva. (24. 7. 2013 19:21)

Není tady

#61 24. 7. 2013 19:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

ves_el napsal(a):

A já si zase myslím, že tohle je natolik důležité a podstatné, že pokud on jakožto muž s dospělými dětmi ví, že již cizímu malému dítěti nechce dělat "tatínka", tak do takového vztahu ani nejde. Pak už je pozdě řešit, jestli budou mít vztah a on o dítě zájem mít nebude. Zodpovědný a nezdarem předchozího(ch) vztahu(ů) poučený člověk řeší tuto okolnost mezi prvními, když  přemýšlí, jaký by si přál mít další vztah.

Nemluvím  o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo ještě další děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má již dospělé děti. Tam už se rozhoduje často jinak.

Tak v situaci, kdy neni jeste jasne ani jestli by mel vubec zajem resit deti je opravdu predcasne .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#62 24. 7. 2013 20:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Tak v situaci, kdy neni jeste jasne ani jestli by mel vubec zajem resit deti je opravdu predcasne .

Třeba nemá zájem právě kvůli těm dětem. Proto nenabízí vztah a není co řešit. smile

Není tady

#63 24. 7. 2013 20:23

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně přijde legrační, jak tady řešíte výchovu dítěte a jiné podrobnosti, ale vlastně není vůbec jisté, že pán má o Bertu zájem. Třeba má někde nějakou přítelkyni, o které Berta jako pouhá sousedka, nemá ani ponětí. Nebo se mu nelíbí. Přece jenom to, že ona je ženská a on chlap a jsou svobodní ještě neznamená automaticky, že musí skončit spolu.
Jinak já jsem spíš pro, aby Berta dala nenápadně najevo svou vstřícnost, aby se na něho usmívala a snažila se zavést s ním nějaký ten nezávazný hovor, zažertovala a tak. Ale lézt mu do bytu a půjčovat si mouku nebo ho požádat, aby jí opravil kliku u dveří a přitom ho "nenápadně" svádět, to mi teda přijde trapný.

Není tady

#64 24. 7. 2013 20:38

Berda
♥♥-----

Všem děkuji za příspěvky...ani jsem netušila, že vyvolám takovou diskuzi. Situace se má tak, že se poslední dobou začínám konečně cítit setsakramentsky dobře. Asi jsem se vnitřně vyrovnala s tím, co bylo a začala se dívat na svět pozitivně. Mám opět jiskru v oku a usmívám se. Vidím, že i na ulici se po mě chlapi koukají...což jsem před tím nevnímala nebo tomu tak nebylo... Asi jsem ho vážně přehlížela a byla nepřístupná...ale jak se teď tak culím a přijdu si konečně opět jako pěkná ženská, vidím, že i on na mě jinak reaguje, šibalsky se usmívá, prohodí nějakou tu větičku navíc... Pro nářadí si k němu chodit nebudu :-) na to nemám odvahu...  Asi mi nezbyde než se hezky dál usmívat a dát mu najevo, že o něm vím  :-)

Není tady

#65 24. 7. 2013 21:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eva. napsal(a):

ves_el napsal(a):

Nemluvím  o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo ještě další děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má již dospělé děti. Tam už se rozhoduje často s ohledem na  existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.

Vždycky se říkávalo, pokud má muž rád ženu, má rád i její dítě.

mám sama děti, proč by mě měl vadit muž s dítětem? Já tomu nerozumím. Vždyt mám taky děti. No tak by je měl třeba mladší. O tom přeci láska a vztah není

Upravil(a) dusička (24. 7. 2013 21:06)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#66 24. 7. 2013 21:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Berda napsal(a):

Všem děkuji za příspěvky...ani jsem netušila, že vyvolám takovou diskuzi. Situace se má tak, že se poslední dobou začínám konečně cítit setsakramentsky dobře. Asi jsem se vnitřně vyrovnala s tím, co bylo a začala se dívat na svět pozitivně. Mám opět jiskru v oku a usmívám se. Vidím, že i na ulici se po mě chlapi koukají...což jsem před tím nevnímala nebo tomu tak nebylo... Asi jsem ho vážně přehlížela a byla nepřístupná...ale jak se teď tak culím a přijdu si konečně opět jako pěkná ženská, vidím, že i on na mě jinak reaguje, šibalsky se usmívá, prohodí nějakou tu větičku navíc... Pro nářadí si k němu chodit nebudu :-) na to nemám odvahu...  Asi mi nezbyde než se hezky dál usmívat a dát mu najevo, že o něm vím  :-)

Přesně, nech to tak jak je. Jestliže cítíš, že mu nejsi lhostejná, jste na stejné vlně, to přijde. Neurychluj to

Není tady

#67 24. 7. 2013 21:29

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Třeba nemá zájem právě kvůli těm dětem. Proto nenabízí vztah a není co řešit. smile

prave proto, jestli nema zajem , tak je uplne jedno proc

Není tady

#68 24. 7. 2013 21:32

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

ves_el napsal(a):

mám sama děti, proč by mě měl vadit muž s dítětem? Já tomu nerozumím. Vždyt mám taky děti. No tak by je měl třeba mladší. O tom přeci láska a vztah není

Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má již dospělé děti. Tam už se rozhoduje často s ohledem na  existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.

Uz dlouho te podeziram, jestli umis cist , ale tahle veta je dulezita . Pokud mas uz dospele deti , mas jinou predstavu o vztahu , ale zalezi na tom , jak moc by to ten vztah ovlivnilo .

Není tady

#69 24. 7. 2013 21:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má již dospělé děti. Tam už se rozhoduje často s ohledem na  existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.

Uz dlouho te podeziram, jestli umis cist , ale tahle veta je dulezita . Pokud mas uz dospele deti , mas jinou predstavu o vztahu , ale zalezi na tom , jak moc by to ten vztah ovlivnilo .

Graine - no holt každý chápeme jinak víš? Jak Ty tak já tillfreds
Majka tu psala o sobě jako o ženě, že by nechtěla partnera s malým dítětem. A já o sobě píšu, jako o ženě, že bych v tom problém neviděla. Protože sama mám děti. (a u mě je jedno, jestli jsou malé nebo velké)
Takže čti pořádně reta

Upravil(a) dusička (24. 7. 2013 21:40)

Není tady

#70 24. 7. 2013 21:53

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Grainne napsal(a):

dusička napsal(a):

Graine - no holt každý chápeme jinak víš? Jak Ty tak já tillfreds
Majka tu psala o sobě jako o ženě, že by nechtěla partnera s malým dítětem. A já o sobě píšu, jako o ženě, že bych v tom problém neviděla. Protože sama mám děti. (a u mě je jedno, jestli jsou malé nebo velké)
Takže čti pořádně reta

Chapeme podstatne jinak . Ja mam taky deti dospele  a o dalsich rozhodne neuvazuji , ani o tom ,ze bych nejakym delala tetu . Pokud by to vztah nejak zasadne neovlivnilo a jinak bylo vse ok asi bych to akceptovala .

Není tady

#71 24. 7. 2013 23:48

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

Eva. napsal(a):

Nebo se soused na mladou ženu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.

Když jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, že nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řešit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Takže pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co už nechodí na základku.

Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.

erem, nemᚠpravdu. Já jsem jako mladá slečna dělala dva roky docela úspěšně "víkendovou maminku" synkovi mého tehdejšího přítele a nespatřovala jsem v tom tenkrát vůbec žádný problém.

Ovšem teď - na prahu padesátky - mám na celou věc podobný názor jako Majkafa ve smyslu, že na partnera s malým dítětem/dětmi bych se už velmi pravděpodobně nedala a to z důvodu, že už má člověk leccos odžito a k podílu na výchově cizího malého dítěte už holt v mém věku chybí tolik potřebná životní energie stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#72 25. 7. 2013 5:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Eva. napsal(a):

erem, nemᚠpravdu. Já jsem jako mladá slečna dělala dva roky docela úspěšně "víkendovou maminku" synkovi mého tehdejšího přítele a nespatřovala jsem v tom tenkrát vůbec žádný problém.

Ovšem teď - na prahu padesátky - mám na celou věc podobný názor jako Majkafa ve smyslu, že na partnera s malým dítětem/dětmi bych se už velmi pravděpodobně nedala a to z důvodu, že už má člověk leccos odžito a k podílu na výchově cizího malého dítěte už holt v mém věku chybí tolik potřebná životní energie stolt

jj, tak nějak. říkám si děti nebrat

Není tady

#73 25. 7. 2013 6:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mám sama děti, proč by mě měl vadit muž s dítětem? Já tomu nerozumím
Ani nemůžeš... zatím.
To poznᚠteprve když jsou děti velké, někdy i z domu a je ti ještě o pár ročků víc - nejdřív se člověku samozřejmě stejská, zvyká si na to, že "už ho nepotřebujou" (což je samozřejmě nadsázka)... ale časem zjistí, že i tenhle způsob života s sebou nese hodně příjemnýho, i když v jiný rovině - a představa novýho malýho dítěte nebo i puberáka je spíš znepokojující, než lákavá.
Nakonec mateřský pudy se dají ukojit na vňoučátkách... a jednou velkou výhodou - kdykoli je můžeš vrátit http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#74 25. 7. 2013 7:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

agewa napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ale pro mě je důležité, že teď je nesmělý a já ho první neoslovím.
Na místě Berdy budu prostě čekat. Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř. Nebudu vyměňovat mužskou a ženskou roli. Jsem žena. smile

ty jsi možná lovná zvěř. já jsem žena a jako taková vím, že v podstatě si stejně vybírají a určují zda "bude" kontakt ženy.

Tam bylo podstatné to, že jsem žena a že nebudu balit muže (tak okatě), jak tady některé radí. První musí oslovit a pozvat muž. Dál už je to jiná ... smile
Ale tebe oslovila lovná zvěr. big_smile Proč asi? wink

zřejmě protože bych o sobě tak nemluvila. a zaráží mě, že zrovna TY se tak vyjadřuješ.

Není tady

#75 25. 7. 2013 7:45

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Omlouvám se za offtopic - sama mám už dospělé děti z domu. Před 7 lety jsme se vzali s mužem, který má dvojčata - v té době jim byly 4 roky. Přestože s námi jsou jenom co 14 dní na víkend a nějaké ty týdny o prázdninách a volnu, jsem už po jejich návštěvě unavená. Mám je moc ráda, mazlíme se, povídáme si, hrajeme si, máme svoje holčičí tajemství - ale po víkendu s nimi, tom shonu kolem nich, domácnosti a tak v neděli večer padnu do postele a dva dny se z toho léčím big_smile. Já už mám svoje děti "odžité" - všechno to ranní probouzení v 6, večerní odkládání spaní kvůli žízni, záchodu, horku, zimě apod., hádky mezi dětmi, otrávené obličeje, teploty, nemoci, špatné nálady apod. Vím, že z toho holčičky vyrostou, jako všechny děti, ale už nemám na tyhle drobnosti tolik síly a trpělivosti, jako před 20 lety. A to je mi teprve (už?) 45....smile
Taky jsem byla naprosto přesvědčená, že to bude v pohodě, děti už mám, takže nějaké navíc se ztratí. Ale moje fyzická schránka prostě říká něco jiného big_smile

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí