6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Navíc - pokud je panáček troku omezenej pak bude vude vykládat jak za nim leze, e je nadrená atd..
Není tady
Mendy napsal(a):
laminanonte napsal(a):
no, napadá mě, e je to trochu oemetné v tom, e pokud by takový vztah nevyel, budete se pak potkávat na chodbě dál a to nemusí být příjemné.
Drela bych se hesla "co je v domě..."
Pokud se přesto chce pokusit...nemusí čekat, dnes u klidně můe první krok udělat ena.
Můe u něj zaklepat a vypůjčit si mouku na buchty..a ji půjde vrátit, vem jich pár s sebou. Můe ho poádat o drobnou opravu v bytě, nebo ho prostě rovnou pozvi na kávu.Líst za chlapem? Zvát ho na kafe? Co se před nim rovnou svlíct aby pokud je natvrdlej rychlejc pochopil vocogou? No to teda sorry k tomu se ádná normální enská sna ani nemůe sníit
Není tady
Mendy, kadá v tom vidíme asi něco jiného.. Já na tom nic patného nevidím, vyslat nějaký signál jako první
Není tady
helena napsal(a):
Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku
Jojo... jsou i lepí záminky http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Zazvoní soused u souseda: "Sousede, máte rum?" "Ne, nemáme." "A sakra! Tak to asi neteče v celým baráku..."
Není tady
agewa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale pro mě je důleité, e teď je nesmělý a já ho první neoslovím.
Na místě Berdy budu prostě čekat. Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř. Nebudu vyměňovat muskou a enskou roli. Jsem ena.ty jsi moná lovná zvěř. já jsem ena a jako taková vím, e v podstatě si stejně vybírají a určují zda "bude" kontakt eny.
Tam bylo podstatné to, e jsem ena a e nebudu balit mue (tak okatě), jak tady některé radí. První musí oslovit a pozvat mu. Dál u je to jiná ...
Ale tebe oslovila lovná zvěr. Proč asi?
Není tady
Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř.
"Lovná zvěř" je pouze označení skupiny, na ní lze vykonávat právo myslivosti. Právo - nikoli povinnost
Není tady
Jak můete vědět, e je nesmělý? Ani sebevědomý chlap to snad nezkouí na kaou, kterou potká.
Moná, e kdyby jsi mu dala najevo, e je ti sympatický, tak by sám začal, protoe by věděl, e vnímá jeho existenci na světě. Kadopádně bych jetě neřeila jestli bude chtít vychovávat tvé dítě, troku hodně předčasné, bych řekla.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nebo se soused na mladou enu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.
Kdy jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, e nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řeit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Take pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co u nechodí na základku.Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.
Nezoveobecňuj - niektoré tým deom robia aj matku, keď treba... hovor za seba.
Není tady
ves_el napsal(a):
Jak můete vědět, e je nesmělý? Ani sebevědomý chlap to snad nezkouí na kaou, kterou potká.
Moná, e kdyby jsi mu dala najevo, e je ti sympatický, tak by sám začal, protoe by věděl, e vnímá jeho existenci na světě. Kadopádně bych jetě neřeila jestli bude chtít vychovávat tvé dítě, troku hodně předčasné, bych řekla.
A já si zase myslím, e tohle je natolik důleité a podstatné, e pokud on jakoto mu s dospělými dětmi ví, e ji cizímu malému dítěti nechce dělat "tatínka", tak do takového vztahu ani nejde. Pak u je pozdě řeit, jestli budou mít vztah a on o dítě zájem mít nebude. Zodpovědný a nezdarem předchozího(ch) vztahu(ů) poučený člověk řeí tuto okolnost mezi prvními, kdy přemýlí, jaký by si přál mít dalí vztah.
Nemluvím o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo jetě dalí děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.
Upravil(a) Eva. (24. 7. 2013 19:48)
Není tady
helena napsal(a):
Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř.
"Lovná zvěř" je pouze označení skupiny, na ní lze vykonávat právo myslivosti. Právo - nikoli povinnost
Prosím, kde jsem psala něco o povinnosti?
Je to právě o tom, e onen mu zřejmě zájem lovit nemá, proto ji neosloví.
Upravil(a) Eva. (24. 7. 2013 19:21)
Není tady
Eva. napsal(a):
ves_el napsal(a):
Moná, e kdyby jsi mu dala najevo, e je ti sympatický, tak by sám začal, protoe by věděl, e vnímá jeho existenci na světě. Kadopádně bych jetě neřeila jestli bude chtít vychovávat tvé dítě, troku hodně předčasné, bych řekla.A já si zase myslím, e tohle je natolik důleité a podstatné, e pokud on jakoto mu s dospělými dětmi ví, e ji cizímu malému dítěti nechce dělat "tatínka", tak do takového vztahu ani nejde. Pak u je pozdě řeit, jestli budou mít vztah a on o dítě zájem mít nebude. Zodpovědný a nezdarem předchozího(ch) vztahu(ů) poučený člověk řeí tuto okolnost mezi prvními, kdy přemýlí, jaký by si přál mít dalí vztah.
Nemluvím o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo jetě dalí děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často jinak.
Tak v situaci, kdy neni jeste jasne ani jestli by mel vubec zajem resit deti je opravdu predcasne .
Není tady
Grainne napsal(a):
Tak v situaci, kdy neni jeste jasne ani jestli by mel vubec zajem resit deti je opravdu predcasne .
Třeba nemá zájem právě kvůli těm dětem. Proto nenabízí vztah a není co řeit.
Není tady
Mně přijde legrační, jak tady řeíte výchovu dítěte a jiné podrobnosti, ale vlastně není vůbec jisté, e pán má o Bertu zájem. Třeba má někde nějakou přítelkyni, o které Berta jako pouhá sousedka, nemá ani ponětí. Nebo se mu nelíbí. Přece jenom to, e ona je enská a on chlap a jsou svobodní jetě neznamená automaticky, e musí skončit spolu.
Jinak já jsem spí pro, aby Berta dala nenápadně najevo svou vstřícnost, aby se na něho usmívala a snaila se zavést s ním nějaký ten nezávazný hovor, zaertovala a tak. Ale lézt mu do bytu a půjčovat si mouku nebo ho poádat, aby jí opravil kliku u dveří a přitom ho "nenápadně" svádět, to mi teda přijde trapný.
Není tady
Vem děkuji za příspěvky...ani jsem netuila, e vyvolám takovou diskuzi. Situace se má tak, e se poslední dobou začínám konečně cítit setsakramentsky dobře. Asi jsem se vnitřně vyrovnala s tím, co bylo a začala se dívat na svět pozitivně. Mám opět jiskru v oku a usmívám se. Vidím, e i na ulici se po mě chlapi koukají...co jsem před tím nevnímala nebo tomu tak nebylo... Asi jsem ho váně přehlíela a byla nepřístupná...ale jak se teď tak culím a přijdu si konečně opět jako pěkná enská, vidím, e i on na mě jinak reaguje, ibalsky se usmívá, prohodí nějakou tu větičku navíc... Pro nářadí si k němu chodit nebudu :-) na to nemám odvahu... Asi mi nezbyde ne se hezky dál usmívat a dát mu najevo, e o něm vím :-)
Není tady
Eva. napsal(a):
ves_el napsal(a):
Moná, e kdyby jsi mu dala najevo, e je ti sympatický, tak by sám začal, protoe by věděl, e vnímá jeho existenci na světě. Kadopádně bych jetě neřeila jestli bude chtít vychovávat tvé dítě, troku hodně předčasné, bych řekla.A já si zase myslím, e tohle je natolik důleité a podstatné, e pokud on jakoto mu s dospělými dětmi ví, e ji cizímu malému dítěti nechce dělat "tatínka", tak do takového vztahu ani nejde. Pak u je pozdě řeit, jestli budou mít vztah a on o dítě zájem mít nebude. Zodpovědný a nezdarem předchozího(ch) vztahu(ů) poučený člověk řeí tuto okolnost mezi prvními, kdy přemýlí, jaký by si přál mít dalí vztah.
Nemluvím o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo jetě dalí děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.
Vdycky se říkávalo, pokud má mu rád enu, má rád i její dítě.
mám sama děti, proč by mě měl vadit mu s dítětem? Já tomu nerozumím. Vdyt mám taky děti. No tak by je měl třeba mladí. O tom přeci láska a vztah není
Upravil(a) dusička (24. 7. 2013 21:06)
Není tady
Berda napsal(a):
Vem děkuji za příspěvky...ani jsem netuila, e vyvolám takovou diskuzi. Situace se má tak, e se poslední dobou začínám konečně cítit setsakramentsky dobře. Asi jsem se vnitřně vyrovnala s tím, co bylo a začala se dívat na svět pozitivně. Mám opět jiskru v oku a usmívám se. Vidím, e i na ulici se po mě chlapi koukají...co jsem před tím nevnímala nebo tomu tak nebylo... Asi jsem ho váně přehlíela a byla nepřístupná...ale jak se teď tak culím a přijdu si konečně opět jako pěkná enská, vidím, e i on na mě jinak reaguje, ibalsky se usmívá, prohodí nějakou tu větičku navíc... Pro nářadí si k němu chodit nebudu :-) na to nemám odvahu... Asi mi nezbyde ne se hezky dál usmívat a dát mu najevo, e o něm vím :-)
Přesně, nech to tak jak je. Jestlie cítí, e mu nejsi lhostejná, jste na stejné vlně, to přijde. Neurychluj to
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Třeba nemá zájem právě kvůli těm dětem. Proto nenabízí vztah a není co řeit.
prave proto, jestli nema zajem , tak je uplne jedno proc
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
ves_el napsal(a):
Nemluvím o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo jetě dalí děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.Vdycky se říkávalo, pokud má mu rád enu, má rád i její dítě.
mám sama děti, proč by mě měl vadit mu s dítětem? Já tomu nerozumím. Vdyt mám taky děti. No tak by je měl třeba mladí. O tom přeci láska a vztah není
Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.
Uz dlouho te podeziram, jestli umis cist , ale tahle veta je dulezita . Pokud mas uz dospele deti , mas jinou predstavu o vztahu , ale zalezi na tom , jak moc by to ten vztah ovlivnilo .
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
A já si zase myslím, e tohle je natolik důleité a podstatné, e pokud on jakoto mu s dospělými dětmi ví, e ji cizímu malému dítěti nechce dělat "tatínka", tak do takového vztahu ani nejde. Pak u je pozdě řeit, jestli budou mít vztah a on o dítě zájem mít nebude. Zodpovědný a nezdarem předchozího(ch) vztahu(ů) poučený člověk řeí tuto okolnost mezi prvními, kdy přemýlí, jaký by si přál mít dalí vztah.
Nemluvím o mladých lidech, kteří mají sami malé děti nebo jetě dalí děti chtějí mít. Mluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.Vdycky se říkávalo, pokud má mu rád enu, má rád i její dítě.
mám sama děti, proč by mě měl vadit mu s dítětem? Já tomu nerozumím. Vdyt mám taky děti. No tak by je měl třeba mladí. O tom přeci láska a vztah neníMluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.
Uz dlouho te podeziram, jestli umis cist , ale tahle veta je dulezita . Pokud mas uz dospele deti , mas jinou predstavu o vztahu , ale zalezi na tom , jak moc by to ten vztah ovlivnilo .
Graine - no holt kadý chápeme jinak ví? Jak Ty tak já
Majka tu psala o sobě jako o eně, e by nechtěla partnera s malým dítětem. A já o sobě píu, jako o eně, e bych v tom problém neviděla. Protoe sama mám děti. (a u mě je jedno, jestli jsou malé nebo velké)
Take čti pořádně
Upravil(a) dusička (24. 7. 2013 21:40)
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Vdycky se říkávalo, pokud má mu rád enu, má rád i její dítě.
mám sama děti, proč by mě měl vadit mu s dítětem? Já tomu nerozumím. Vdyt mám taky děti. No tak by je měl třeba mladí. O tom přeci láska a vztah neníMluvím o lidech ve věku pána, kterému je podle autorky vlákna 45 let a má ji dospělé děti. Tam u se rozhoduje často s ohledem na existenci a hlavně věk dětí potencionálního partnera/partnerky.
Uz dlouho te podeziram, jestli umis cist , ale tahle veta je dulezita . Pokud mas uz dospele deti , mas jinou predstavu o vztahu , ale zalezi na tom , jak moc by to ten vztah ovlivnilo .Graine - no holt kadý chápeme jinak ví? Jak Ty tak já
Majka tu psala o sobě jako o eně, e by nechtěla partnera s malým dítětem. A já o sobě píu, jako o eně, e bych v tom problém neviděla. Protoe sama mám děti. (a u mě je jedno, jestli jsou malé nebo velké)
Take čti pořádně
Chapeme podstatne jinak . Ja mam taky deti dospele a o dalsich rozhodne neuvazuji , ani o tom ,ze bych nejakym delala tetu . Pokud by to vztah nejak zasadne neovlivnilo a jinak bylo vse ok asi bych to akceptovala .
Není tady
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nebo se soused na mladou enu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.
Kdy jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, e nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řeit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Take pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co u nechodí na základku.Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.
erem, nemá pravdu. Já jsem jako mladá slečna dělala dva roky docela úspěně "víkendovou maminku" synkovi mého tehdejího přítele a nespatřovala jsem v tom tenkrát vůbec ádný problém.
Ovem teď - na prahu padesátky - mám na celou věc podobný názor jako Majkafa ve smyslu, e na partnera s malým dítětem/dětmi bych se u velmi pravděpodobně nedala a to z důvodu, e u má člověk leccos odito a k podílu na výchově cizího malého dítěte u holt v mém věku chybí tolik potřebná ivotní energie
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
erem, nemá pravdu. Já jsem jako mladá slečna dělala dva roky docela úspěně "víkendovou maminku" synkovi mého tehdejího přítele a nespatřovala jsem v tom tenkrát vůbec ádný problém.
Ovem teď - na prahu padesátky - mám na celou věc podobný názor jako Majkafa ve smyslu, e na partnera s malým dítětem/dětmi bych se u velmi pravděpodobně nedala a to z důvodu, e u má člověk leccos odito a k podílu na výchově cizího malého dítěte u holt v mém věku chybí tolik potřebná ivotní energie
jj, tak nějak. říkám si děti nebrat
Není tady
mám sama děti, proč by mě měl vadit mu s dítětem? Já tomu nerozumím
Ani nemůe... zatím.
To pozná teprve kdy jsou děti velké, někdy i z domu a je ti jetě o pár ročků víc - nejdřív se člověku samozřejmě stejská, zvyká si na to, e "u ho nepotřebujou" (co je samozřejmě nadsázka)... ale časem zjistí, e i tenhle způsob ivota s sebou nese hodně příjemnýho, i kdy v jiný rovině - a představa novýho malýho dítěte nebo i puberáka je spí znepokojující, ne lákavá.
Nakonec mateřský pudy se dají ukojit na vňoučátkách... a jednou velkou výhodou - kdykoli je můe vrátit
Není tady
Eva. napsal(a):
agewa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale pro mě je důleité, e teď je nesmělý a já ho první neoslovím.
Na místě Berdy budu prostě čekat. Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř. Nebudu vyměňovat muskou a enskou roli. Jsem ena.ty jsi moná lovná zvěř. já jsem ena a jako taková vím, e v podstatě si stejně vybírají a určují zda "bude" kontakt eny.
Tam bylo podstatné to, e jsem ena a e nebudu balit mue (tak okatě), jak tady některé radí. První musí oslovit a pozvat mu. Dál u je to jiná ...
Ale tebe oslovila lovná zvěr. Proč asi?
zřejmě protoe bych o sobě tak nemluvila. a zaráí mě, e zrovna TY se tak vyjadřuje.
Není tady
Omlouvám se za - sama mám u dospělé děti z domu. Před 7 lety jsme se vzali s muem, který má dvojčata - v té době jim byly 4 roky. Přestoe s námi jsou jenom co 14 dní na víkend a nějaké ty týdny o prázdninách a volnu, jsem u po jejich návtěvě unavená. Mám je moc ráda, mazlíme se, povídáme si, hrajeme si, máme svoje holčičí tajemství - ale po víkendu s nimi, tom shonu kolem nich, domácnosti a tak v neděli večer padnu do postele a dva dny se z toho léčím . Já u mám svoje děti "odité" - vechno to ranní probouzení v 6, večerní odkládání spaní kvůli ízni, záchodu, horku, zimě apod., hádky mezi dětmi, otrávené obličeje, teploty, nemoci, patné nálady apod. Vím, e z toho holčičky vyrostou, jako vechny děti, ale u nemám na tyhle drobnosti tolik síly a trpělivosti, jako před 20 lety. A to je mi teprve (u?) 45....
Taky jsem byla naprosto přesvědčená, e to bude v pohodě, děti u mám, take nějaké navíc se ztratí. Ale moje fyzická schránka prostě říká něco jiného
Není tady